Gość: M :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:15 .. na osobny wątek :) Można pisać prawdę :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:16 Moim zdaniem ona powazne problemy emocjonalne. A spiewac nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:18 Szkoda ,że nie została Najpiękniejszą.... BUhahahahaha!!!!!!!!! Buzek na wózek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś puszysty Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: 83.238.160.* 07.02.05, 21:19 ona faktycznie jakaś taka dziwna jest! znaczy facjata i inne członki Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:18 Jezu, Buzek to się powinna w ciemnej komórce zamknąć i ludzi nie straszyć, taka paskuda, na dokładkę wcale nie umie śpiewać. Chyba faktycznie tę szkółkę teatralną to jej Maniuś K. załatwił . Nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjąłby tak masakrycznie brzydkiego beztalencia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:24 Mam wrażenie że jej anemiczne ciałko trzyma się na jakiś spinaczach.Jeden gwałtowny ruch a na scenie rozsypią się kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39 Uroda to kwestia gustu, chyba przesadzacie, paszczaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:41 oooo Gliwice - czyżby sam Pan Premier pisał buhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:44 Nie pan premier tylko dziewczę, które cieszy się, że ze swoim wyglądem nie jest osoba publiczną Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 23:53 Gość portalu: Arn napisał(a): > Nie pan premier tylko dziewczę, które cieszy się, że ze swoim wyglądem nie jest > > osoba publiczną Pisze się "kobietą", a nie "osobą", złotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:41 "kobietą publiczną" to bym eufemitycznie nazwała najstarszy zawód świata, perełko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:42 eufemistycznie ofkorz Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 23:21 Słyszałem od znajomego, że się podobno wyprowadził z Gliwic, ale nie wiem na ile to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: around_the_sun Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:40 i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:52 A jak wytłumaczycie to, że Agata Buzek występowała na najlepszych paryskich pokazach mody... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:19 bez_mapy napisała: > A jak wytłumaczycie to, że Agata Buzek występowała na najlepszych paryskich > pokazach mody... W wieku 27 lat??? Wymien mi projektantow dla ktorych pracowala. Bardzo chetnie poznam te nazwiska. Bela, Malinowska, Szczawińska, to sa modelki, a Buzkowna pojechala do Paryza, to w polskiej elle zrobili z niej druga naomi cambell A jak tylko ojciec przestal byc premierem, to przepadla na amen, takze jej "kariera" w Paryzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan w wieku 27lat laska w świecie mody to emerytka IP: *.zigzag.pl 07.02.05, 23:56 No chyba ze się ma nazwisko i doświadczenie jak Naomi Cambell albo Claudia Schiffer to może popracować sobie do 30-stki. Co roku do świata mody zlatują się kilkunastolatki żądne sławy i występów na wybiegu mające urodę, figure i to coś co powoduje, że modelką się zostaje a nie że "się chce nia być". I nazwisko "Buzek" nie ma w nim żadnego znaczenia. Gdyby Agata B. miała 17 lat no to może mogłaby startować. W wieku 27 lat nikogo nie zainteresuje. Takie po prostu są realia. Nie wiem dlaczego tzw "prasa kobieca" robi dziewczynom wodę z mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 jak zwykle pisza kobiety idealne 13.02.05, 15:37 Gość portalu: around_the_sun napisał(a): > i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj! Za to ty ze swoim tlustym dupskiem, swinskim ryjem i brudnymi wlosami jestes idealem natury. Nie masz nic do roboty i gapisz sie w telewizor, oslabiajac i tak juz niesprawne polkule mozgowe. Czupiradla w przydeptanych kapciach, smierdzace spod pach, z wlosami na nogach i ramionach, napie..jace o tym, ze Agata Buzek jest brzydka. Smiac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jak zwykle pisza kobiety idealne 13.02.05, 19:27 veritas1 napisał: > Gość portalu: around_the_sun napisał(a): > > > i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj! > > Za to ty ze swoim tlustym dupskiem, swinskim ryjem i brudnymi wlosami jestes > idealem natury. Nie masz nic do roboty i gapisz sie w telewizor, oslabiajac i > tak juz niesprawne polkule mozgowe. Czupiradla w przydeptanych kapciach, Agatko, to ty? Patrz jak prawda w oczy kole. Nie złość się już tak, bo złość piekności szkodzi(no ale w twoim beznadziejnym przypadku to porzekadło się nie sprawdzi) Tobie biedactwo nic już bardziej zaszkodzić nie potrafi. A o mnie się nie martw, ja się nie pcham przed kamery pomimo, że natura nie skrzywdziła mnie tak jak ciebie. Naprawdę współczuję. > smierdzace spod pach, z wlosami na nogach i ramionach, napie..jace o tym, ze > Agata Buzek jest brzydka. Smiac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 Droga around_the_brain 13.02.05, 22:02 Widac, ze jestes znerwicowana frustratka, ktorej jedyna bronia jest nasranie na Agate Buzek w necie, bo przeciez to typowe dla brzydactw. Ale nie martw sie, ciebie na szczescie nie pokaza w telewizji, chyba ze w "Straznikach wagi". Buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekdo Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:57 ja piernicze barak słów dlaczego oni ją tam zaprosili, nawet owad w turbanie mnie nie przestraszył, a myślałem że nadszedł czaszmian i bedzie kokonem, buzek gdyby nie stary pierdoła to by siedziała gdzieś w ciemnej dzirze. ja to se tak myśle tylko trpszeczkę pomalowac dać miotłe i do rodziny adamsów. Są jakieś granice, a ona je przekroczyła. nawet spiewający chochoł przy niej to pikuś cieszę się że jestem ładniejszy.... może Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:02 Agata wg mojej szwagierki z Polsatu jest "piękna inaczej". W dobie political correctness nie wolno pisać/mówić: brzydka, krzywa, itp. Gdybym była podła napisałabym, ze jest paskudna, nieutalentowana i trąci stara panną z racji brzydoty, ale nie napisze, bo od przedwczoraj jestę miła i sympatyczna. -- Z poważaniem: Wiesława Siemiątkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:11 > Gdybym była podła > napisałabym, ze jest paskudna, nieutalentowana i trąci stara panną z racji > brzydoty, ale nie napisze, bo od przedwczoraj jestę miła i sympatyczna. ..przecież tak napisałaś parę postów wyżej....mówiłem: rób sobie notatki! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:13 No i znowu nas pomyliłeś. To napisałam ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:16 a co to za roznica?? wsjo ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:16 Gnomie zapoznam Cię z moim przyszłym (bierzemy ślub w przyszłą sobotę) jest okulista to Ci po forumowych - nomen omen - kontaktach zapisze jakieś. Mylisz mnie z Wiesią Siemiankowską. -- Z poważaniem: Wiesława Siemiątkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.05, 08:11 o niej trudno powiedzieć, że jest przeciętna. Ona jest po prostu brzydka i nie powinna się pokazywać na wizji. A jaki strój miała...:( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 12:36 Ja miałem cały czas wrażenie, że jest to koszula nocna. Nie pamiętam o czym śpiewali, ale może było w tekście że dopiero co wstała i strój oddawał przesłanie piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: 158.75.40.* 08.02.05, 14:15 Akurat to oglądałam i pamiętam, ze była to piosenka Perfekt`u (nie znam tytułu) ze słowami: Kochaj mnie (....)nieprzytomnie Jak zapalniczka płomień Jak sucha studnia wodę Kochaj mnie namiętnie tak Jakby świat się skończyć miał. Może i szkoda, ze świat się nie skonczył wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 08:55 Nie będę rozwlekać się na temat jej urody, bo to kwestia indywidualnego gustu. Może nie nalezy do klasycznych piękności, ale coś interesującego w sobie ma. Za to jej wczorajszy występ w Najpiękniejszych był udany :) Dziewczyna ma wigor, co w zestawieniu z dystansem, który prezentował Królikowski dało super efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:04 no to co że brzydka ? A Krystyna Feldman to taka juz urodziwa ? A wielką aktorka jest. Może i Buzkowna będzie, zaraz tam beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.02.05, 13:20 śpiewać to ona nie potrafi i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.Cichopek tak samo.TRzeba miec troche samokrytyki a nie pchać się od razu na wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 14:40 ludzie, uroda, to rzecz gustu, Buzek jest oryginalna, ktoś widzi w niej bladego zombie, a ktoś porcelanową lalke, nie w tym rzecz. Chodzi jednak o fakt, że jest jednym z potomków wpływowych ludzi, którzy robią kariery wyłącznie dzięki pozycji starych. Bachleda - Curuś, Rosati, Buzek, Młynarska, Dowbor i cała masa innych utalentowanych inaczej blokuje miejsca tym, którzy naprawdę powinni zajmowac się dostarczaniem ludziom rozrywki. Ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 15:28 ALe popatrzcie jaki z Królikowskiego jest zawodowiec. Potrafił całkiem wiarygodnie śpiewać do niej "Kocham Cie". Po prostu RESPECT! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 15:43 A jak się wiarygodnie do zdjęcia ustawili:) www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1283&fpage=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 16:20 www.pumafilm.com/SYLWETKI/BuzekPL.htm www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/ZdjeciaOsoby?osoba=24965&baza=1 polki.pl/wiadomosc.html?wid=276911&kat=1686&katn=Wywiady+VIVY&widn=%3Cb% 3EAgata+Buzek%3C%2Fb% 3E&_err=1&ticket=3102640619588744pjluvWEhqW12yj1U85wryCHUK3CNkIxH35roqwznNoU3xAZ cSVUrj6%2Bac4wbDrKvaGeFfOC3TdeBVYohxJyAIB4Fv6jIMSqCX%2BXxkP%2B%2FAyM%3D forum.twojstyl.pl/read.php?f=52&i=131&t=131 3 link to wywiad rzeka 4 to opinie czytelników na jej temat Co do kwestii modelingu to jeżeli ktoś choć czasem oglada fashion tv, albo magazyny z modą to powinien zauważyć tendencje do obrzydliwych gęb ( Buzkowa przy niektórych to miss world ). Niektóre topowe modelki sa po prostu ochydne ale takie było założenie kreatorów, więc tak do końca to nie jest przypadkowa obecnośc Agaty na wybiegach w Paryżu:) Chociaż nikt tak jej nie skrzywdził jak charakteryzator w Zemście ( zdjecia w 2 linku ) Odpowiedz Link Zgłoś
atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 18:43 Widzialem kiedys spektakl w teatrze telewizji, z Agata w jednej z glownych rol.O ile dobrze pamietam spektakl nosil tytul 'coreczka' (wg Rozewicza). To bylo pare ladnych lat temu i Agata zagrala SWIETNIE. Agata grala takze w Powszechnym, ale mysle, ze niewielu z Was tak zawziecie ja krytykujacych, mialo okazje zobaczyc ja na zywo. Szkoda, ze nosi pietno swojego nieudacznego ojca, bo z tego co wiem, do szkoly dostala sie zanim Buzek zostal premierem. Agata ma tez solidne wyksztalcenie artystyczne (skonczyla szkole baletowa) . A ze jest niepiekna? Dla mnie nie musi. Poczytajcie sobie o niej wiecej, dowiedzcie sie czegosc zanim zaczniecie oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: AGata Buzek zasłużyła sobie...Nie zasłużyła! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 20:09 Jednak ma coś w sobie i może się podobać. Aktorką jest bardzo dobrą. A nawiasem mówiąc, to Buzek był premierem o wysokiej kulturze osobistej i politycznej, i jego akurat nie musimy się wstydzić.Ani nazywać go nieudacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie...Nie zasłużyła! 13.02.05, 20:58 Gość portalu: dora napisał(a): > Jednak ma coś w sobie i może się podobać. Aktorką jest bardzo dobrą. A nawiasem > > mówiąc, to Buzek był premierem o wysokiej kulturze osobistej i politycznej, i > jego akurat nie musimy się wstydzić.Ani nazywać go nieudacznikiem. Droga Doro, fakt, ze Buzek byl premierem o wysokiej kulturze osobistej i politycznej nie oznacza wcale, ze byl dobrym premierem, ale to juz historia na inny watek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 21:02 Gó.. prawda, Agatka w życiu nie skończyła żadnej szkoły baletowej- tam sie kochany zdaje w wieku 10 lat, a ona chodziła do normalnej podstawówki i normalnego LO. Buzek w 95 roku pewnie,że nie byl premierem, ale jego przyjaciel Maniuś K. ( który u niego się doktoryzował) był bardzo wpływową osobą i juz tam Agatce załatwił co trza. Inaczej nikt by takiej paskudy i beztalencia nie przyjął do AT. No chyba,że by się nazywała Seweryn, Holtz czy Damięcka ale to już inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 21:36 Siemiankowsko Wieslawo, Powala mnie Twa logika, Maniusia-juz-w-tym-czasie-wplywowego za reke nie zlapalem jak Agacie zalatwial co trza, Ty najwyrazniej jestes wszechobecna. Akurat bycie 'paskuda' jest w przypadku szkoly teatralnej atutem, a co do talentu... wybierz sie z raz do teatru a potem pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 20:19 Jest nietypowa, mnie sie bardzo podoba, ale rozumiem, ze nie kazdemu musi - tzn jesli chodzi o twarz, bo figura ma swietna i mnostwo wdzieku (widzieliscie, krzykacze, "Kochaj i rob co chcesz"?). A co najwazniejsze - GRA. Potrafi. Nie podobala wam sie w "Zemscie"? Widzieliscie w ogole? Widzieliscie ja w teatrze? Nie? To polecam. Nawiasem mowiac, jej ojca nie trawie absolutnie;D Ale sama Agate cenie, bo i zasluguje na to. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 20:30 Tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze faktycznie jakos bardzo zle wygladala na tej gali (nie widzialam, chwilowo nie mieszkam w Polsce) i stad ten wysyp paszkwili. Ale o: www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/09/48_file.jpg Cow niej takiego ohydnego? Bo naprawde nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tc.ph.cox.net 13.02.05, 20:55 Odezwal sie klub pieknych i wspanialych.Juz myslalam, ze watek bedzie ciekawszy , a tu znowu tluszcza wylewa pomyje...No i co z tego ze "brzydka itd "??? Swiat nie nalezy tylko do plastkowych, nudnych twarzy.Przynajmniej sie taka twarz pamieta. Idzcie sie wszyscy brandzlowac przy Brodzikach , Muchach czy Przybylskich, esteci cholerni. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas1 hahaha, popieram 13.02.05, 22:06 Gość portalu: remi napisał(a): > Odezwal sie klub pieknych i wspanialych.Juz myslalam, ze watek bedzie > ciekawszy , a tu znowu tluszcza wylewa pomyje...No i co z tego ze "brzydka > itd "??? Swiat nie nalezy tylko do plastkowych, nudnych twarzy.Przynajmniej sie > > taka twarz pamieta. > Idzcie sie wszyscy brandzlowac przy Brodzikach , Muchach czy Przybylskich, > esteci cholerni. Przeciez tu wylewaja swoje zale wszystkie zapuszczone brudne grubasy, ktorych nikt nie chce przeleciec, bo albo wygladaja jak kupa gnoju, albo sa tak bezdennie glupie. Byc moze jedno i drugie. Takie debilki zakladaja watki w ktorych sraja na osoby znane publicznie, bo przeciez na nie, anonimowe lajno, nikt nie nasra. Brzydka Buzek, brzydka Jedrzejczak, wszystkie brzydkie, tylko te ksiezniczki stukajace w klawiature sa idealne. Zenada. Nic dziwnego ze pozostalo im tylko nap...lanie na osoby znane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica1 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.VR2.NYC4.broadband.uu.net 15.02.05, 04:30 Ludzie! Co Wy chcecie od Agaty? Tylko dlatego,ze ma Nazwisko( co za slowo ha).A ilez jest miernot bez takowegoz,nie wzbudzajacych zadnych emocji, nawet po najwiekszych wpadkach( vide Edyt Gorniak).Agata ma swoj styl i urode, i gdyby to trafilo na inna publicznosc,bylaby postrzegana zapewne inaczej.Skad w nas Polakach tyle jadu, bezineresownej nienawisci, szukania brudu w kazdej odmiennosci,krytykantctwa. Przypomina mi to okres w naszej historii,kiedy za nazwisko sie siedzialo. Lubie ogladac angielskie seriale, ludzie w nich normalni , brzydcy,ladni ,prawdziwi.Liczy sie charakter,osobowosc, cos do czegos chyba nam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś