Dodaj do ulubionych

AGata Buzek zasłużyła sobie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:15
.. na osobny wątek :) Można pisać prawdę :))
Obserwuj wątek
    • deczko Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:16
      Moim zdaniem ona powazne problemy emocjonalne.
      A spiewac nie umie.
    • Gość: gość Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:18
      Szkoda ,że nie została Najpiękniejszą.... BUhahahahaha!!!!!!!!!
      Buzek na wózek!
      • Gość: miś puszysty Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: 83.238.160.* 07.02.05, 21:19
        ona faktycznie jakaś taka dziwna jest! znaczy facjata i inne członki
    • wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:18
      Jezu, Buzek to się powinna w ciemnej komórce zamknąć i ludzi nie straszyć, taka
      paskuda, na dokładkę wcale nie umie śpiewać. Chyba faktycznie tę szkółkę
      teatralną to jej Maniuś K. załatwił . Nikt przy zdrowych zmysłach nie przyjąłby
      tak masakrycznie brzydkiego beztalencia.
    • Gość: sikorka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:24
      Mam wrażenie że jej anemiczne ciałko trzyma się na jakiś spinaczach.Jeden
      gwałtowny ruch a na scenie rozsypią się kości.
      • Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:39
        Uroda to kwestia gustu, chyba przesadzacie, paszczaki ;)
        • kazzol Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:41
          oooo Gliwice - czyżby sam Pan Premier pisał buhehehe
          • Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:44
            Nie pan premier tylko dziewczę, które cieszy się, że ze swoim wyglądem nie jest
            osoba publiczną
            • maryla_figlarska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 23:53
              Gość portalu: Arn napisał(a):

> Nie pan premier tylko dziewczę, które cieszy się, że ze swoim wyglądem nie
              jest
              >
              > osoba publiczną

Pisze się "kobietą", a nie "osobą", złotko.
              • Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:41
                "kobietą publiczną" to bym eufemitycznie nazwała najstarszy zawód świata,
                perełko.
                • Gość: Arn Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:42
                  eufemistycznie ofkorz
          • michal_82 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 23:21
            Słyszałem od znajomego, że się podobno wyprowadził z Gliwic, ale nie wiem na
            ile to prawda.
      • Gość: around_the_sun Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:40
        i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj!
        • bez_mapy Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:52
          A jak wytłumaczycie to, że Agata Buzek występowała na najlepszych paryskich
          pokazach mody...
          • deczko Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:19
            bez_mapy napisała:

> A jak wytłumaczycie to, że Agata Buzek występowała na najlepszych paryskich
            > pokazach mody...

W wieku 27 lat???
            Wymien mi projektantow dla ktorych pracowala. Bardzo chetnie poznam te
            nazwiska.
            Bela, Malinowska, Szczawińska, to sa modelki, a Buzkowna pojechala do Paryza,
            to w polskiej elle zrobili z niej druga naomi cambell

A jak tylko ojciec przestal byc premierem, to przepadla na amen, takze
            jej "kariera" w Paryzu.
            • Gość: corgan w wieku 27lat laska w świecie mody to emerytka IP: *.zigzag.pl 07.02.05, 23:56
              No chyba ze się ma nazwisko i doświadczenie jak Naomi Cambell albo Claudia
              Schiffer to może popracować sobie do 30-stki. Co roku do świata mody zlatują
              się kilkunastolatki żądne sławy i występów na wybiegu mające urodę, figure i to
              coś co powoduje, że modelką się zostaje a nie że "się chce nia być". I
              nazwisko "Buzek" nie ma w nim żadnego znaczenia.

Gdyby Agata B. miała 17 lat no to może mogłaby startować. W wieku 27 lat nikogo
              nie zainteresuje. Takie po prostu są realia. Nie wiem dlaczego tzw "prasa
              kobieca" robi dziewczynom wodę z mózgu.
        • veritas1 jak zwykle pisza kobiety idealne 13.02.05, 15:37
          Gość portalu: around_the_sun napisał(a):

> i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj!

Za to ty ze swoim tlustym dupskiem, swinskim ryjem i brudnymi wlosami jestes
          idealem natury. Nie masz nic do roboty i gapisz sie w telewizor, oslabiajac i
          tak juz niesprawne polkule mozgowe. Czupiradla w przydeptanych kapciach,
          smierdzace spod pach, z wlosami na nogach i ramionach, napie..jace o tym, ze
          Agata Buzek jest brzydka. Smiac sie chce.
          • around_the_sun Re: jak zwykle pisza kobiety idealne 13.02.05, 19:27
            veritas1 napisał:

> Gość portalu: around_the_sun napisał(a):
            >
            > > i ten nochal... i ten uśmiech żabi, odrażająca, fuj!
            >
            > Za to ty ze swoim tlustym dupskiem, swinskim ryjem i brudnymi wlosami jestes
            > idealem natury. Nie masz nic do roboty i gapisz sie w telewizor, oslabiajac i
            > tak juz niesprawne polkule mozgowe. Czupiradla w przydeptanych kapciach,

Agatko, to ty? Patrz jak prawda w oczy kole. Nie złość się już tak, bo złość
            piekności szkodzi(no ale w twoim beznadziejnym przypadku to porzekadło się nie
            sprawdzi) Tobie biedactwo nic już bardziej zaszkodzić nie potrafi. A o mnie się
            nie martw, ja się nie pcham przed kamery pomimo, że natura nie skrzywdziła mnie
            tak jak ciebie. Naprawdę współczuję.

> smierdzace spod pach, z wlosami na nogach i ramionach, napie..jace o tym, ze
            > Agata Buzek jest brzydka. Smiac sie chce.
            • veritas1 Droga around_the_brain 13.02.05, 22:02
              Widac, ze jestes znerwicowana frustratka, ktorej jedyna bronia jest nasranie na
              Agate Buzek w necie, bo przeciez to typowe dla brzydactw. Ale nie martw sie,
              ciebie na szczescie nie pokaza w telewizji, chyba ze w "Straznikach wagi". Buzi.
    • jarekdo Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 21:57
      ja piernicze barak słów dlaczego oni ją tam zaprosili, nawet owad w turbanie
      mnie nie przestraszył, a myślałem że nadszedł czaszmian i bedzie kokonem,

buzek gdyby nie stary pierdoła to by siedziała gdzieś w ciemnej dzirze.
      ja to se tak myśle tylko trpszeczkę pomalowac dać miotłe i do rodziny adamsów.
      Są jakieś granice, a ona je przekroczyła.
      nawet spiewający chochoł przy niej to pikuś
      cieszę się że jestem ładniejszy.... może
    • wieslawa-siemiatkowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:02
      Agata wg mojej szwagierki z Polsatu jest "piękna inaczej". W dobie political
      correctness nie wolno pisać/mówić: brzydka, krzywa, itp. Gdybym była podła
      napisałabym, ze jest paskudna, nieutalentowana i trąci stara panną z racji
      brzydoty, ale nie napisze, bo od przedwczoraj jestę miła i sympatyczna.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska
      • Gość: Gnom Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:11
        > Gdybym była podła
        > napisałabym, ze jest paskudna, nieutalentowana i trąci stara panną z racji
        > brzydoty, ale nie napisze, bo od przedwczoraj jestę miła i sympatyczna.

..przecież tak napisałaś parę postów wyżej....mówiłem: rób sobie notatki!
        • wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:13
          No i znowu nas pomyliłeś. To napisałam ja !!
          • Gość: Gnom Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.02.05, 22:16
            a co to za roznica?? wsjo ryba.
        • wieslawa-siemiatkowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 07.02.05, 22:16
          Gnomie zapoznam Cię z moim przyszłym (bierzemy ślub w przyszłą sobotę) jest
          okulista to Ci po forumowych - nomen omen - kontaktach zapisze jakieś.

Mylisz mnie z Wiesią Siemiankowską.

--
          Z poważaniem:
          Wiesława Siemiątkowska
    • rangarok1 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 00:23
      dziki sex z jeżem
      • Gość: ania Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.05, 08:11
        o niej trudno powiedzieć, że jest przeciętna. Ona jest po prostu brzydka i nie
        powinna się pokazywać na wizji. A jaki strój miała...:(
        • michal_82 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 12:36
          Ja miałem cały czas wrażenie, że jest to koszula nocna. Nie pamiętam o czym
          śpiewali, ale może było w tekście że dopiero co wstała i strój oddawał
          przesłanie piosenki...
          • Gość: marzena Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: 158.75.40.* 08.02.05, 14:15
            Akurat to oglądałam i pamiętam, ze była to piosenka Perfekt`u (nie znam tytułu)
            ze słowami:
            Kochaj mnie (....)nieprzytomnie
            Jak zapalniczka płomień
            Jak sucha studnia wodę
            Kochaj mnie namiętnie tak
            Jakby świat się skończyć miał.

Może i szkoda, ze świat się nie skonczył wtedy...
    • atlantis75 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 08:55
      Nie będę rozwlekać się na temat jej urody, bo to kwestia indywidualnego gustu.
      Może nie nalezy do klasycznych piękności, ale coś interesującego w sobie ma. Za
      to jej wczorajszy występ w Najpiękniejszych był udany :) Dziewczyna ma wigor,
      co w zestawieniu z dystansem, który prezentował Królikowski dało super efekt :)
    • Gość: alina Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:04
      no to co że brzydka ? A Krystyna Feldman to taka juz urodziwa ? A wielką
      aktorka jest. Może i Buzkowna będzie, zaraz tam beztalencie.
      • Gość: Pop Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.02.05, 13:20
        śpiewać to ona nie potrafi i nikt mi nie wmówi że jest inaczej.Cichopek tak
        samo.TRzeba miec troche samokrytyki a nie pchać się od razu na wizje.
    • Gość: ćmikiewicz Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.05, 14:40
      ludzie, uroda, to rzecz gustu, Buzek jest oryginalna, ktoś widzi w niej bladego
      zombie, a ktoś porcelanową lalke, nie w tym rzecz. Chodzi jednak o fakt, że
      jest jednym z potomków wpływowych ludzi, którzy robią kariery wyłącznie dzięki
      pozycji starych. Bachleda - Curuś, Rosati, Buzek, Młynarska, Dowbor i cała masa
      innych utalentowanych inaczej blokuje miejsca tym, którzy naprawdę powinni
      zajmowac się dostarczaniem ludziom rozrywki. Ot co !
      • lisa_simpson Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 08.02.05, 15:28
        ALe popatrzcie jaki z Królikowskiego jest zawodowiec. Potrafił całkiem
        wiarygodnie śpiewać do niej "Kocham Cie". Po prostu RESPECT! ;)
        • Gość: Aśka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 15:43
          A jak się wiarygodnie do zdjęcia ustawili:)
          www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1283&fpage=2
          • Gość: Aśka Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.05, 16:20
            www.pumafilm.com/SYLWETKI/BuzekPL.htm
            www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/ZdjeciaOsoby?osoba=24965&baza=1
            polki.pl/wiadomosc.html?wid=276911&kat=1686&katn=Wywiady+VIVY&widn=%3Cb%
            3EAgata+Buzek%3C%2Fb%
            3E&_err=1&ticket=3102640619588744pjluvWEhqW12yj1U85wryCHUK3CNkIxH35roqwznNoU3xAZ
            cSVUrj6%2Bac4wbDrKvaGeFfOC3TdeBVYohxJyAIB4Fv6jIMSqCX%2BXxkP%2B%2FAyM%3D

forum.twojstyl.pl/read.php?f=52&i=131&t=131
            3 link to wywiad rzeka
            4 to opinie czytelników na jej temat

Co do kwestii modelingu to jeżeli ktoś choć czasem oglada fashion tv, albo
            magazyny z modą to powinien zauważyć tendencje do obrzydliwych gęb ( Buzkowa
            przy niektórych to miss world ). Niektóre topowe modelki sa po prostu ochydne
            ale takie było założenie kreatorów, więc tak do końca to nie jest przypadkowa
            obecnośc Agaty na wybiegach w Paryżu:)
            Chociaż nikt tak jej nie skrzywdził jak charakteryzator w Zemście ( zdjecia w 2
            linku )
    • atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 18:43
      Widzialem kiedys spektakl w teatrze telewizji, z Agata w jednej z glownych
      rol.O ile dobrze pamietam spektakl nosil tytul 'coreczka' (wg Rozewicza). To
      bylo pare ladnych lat temu i Agata zagrala SWIETNIE. Agata grala takze w
      Powszechnym, ale mysle, ze niewielu z Was tak zawziecie ja krytykujacych, mialo
      okazje zobaczyc ja na zywo. Szkoda, ze nosi pietno swojego nieudacznego ojca,
      bo z tego co wiem, do szkoly dostala sie zanim Buzek zostal premierem. Agata ma
      tez solidne wyksztalcenie artystyczne (skonczyla szkole baletowa) . A ze jest
      niepiekna? Dla mnie nie musi. Poczytajcie sobie o niej wiecej, dowiedzcie sie
      czegosc zanim zaczniecie oceniac.
      • Gość: dora Re: AGata Buzek zasłużyła sobie...Nie zasłużyła! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 20:09
        Jednak ma coś w sobie i może się podobać. Aktorką jest bardzo dobrą. A nawiasem
        mówiąc, to Buzek był premierem o wysokiej kulturze osobistej i politycznej, i
        jego akurat nie musimy się wstydzić.Ani nazywać go nieudacznikiem.
        • atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie...Nie zasłużyła! 13.02.05, 20:58
          Gość portalu: dora napisał(a):

> Jednak ma coś w sobie i może się podobać. Aktorką jest bardzo dobrą. A
          nawiasem
          >
          > mówiąc, to Buzek był premierem o wysokiej kulturze osobistej i politycznej, i
          > jego akurat nie musimy się wstydzić.Ani nazywać go nieudacznikiem.

Droga Doro, fakt, ze Buzek byl premierem o wysokiej kulturze osobistej i
          politycznej nie oznacza wcale, ze byl dobrym premierem, ale to juz historia na
          inny watek. Pozdrawiam.
      • wieslawa-siemiankowska Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 21:02
        Gó.. prawda, Agatka w życiu nie skończyła żadnej szkoły baletowej- tam sie
        kochany zdaje w wieku 10 lat, a ona chodziła do normalnej podstawówki i
        normalnego LO. Buzek w 95 roku pewnie,że nie byl premierem, ale jego przyjaciel
        Maniuś K. ( który u niego się doktoryzował) był bardzo wpływową osobą i juz
        tam Agatce załatwił co trza. Inaczej nikt by takiej paskudy i beztalencia nie
        przyjął do AT. No chyba,że by się nazywała Seweryn, Holtz czy Damięcka ale to
        już inna bajka.
        • atanazy.bazakbal Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 21:36
          Siemiankowsko Wieslawo,

Powala mnie Twa logika, Maniusia-juz-w-tym-czasie-wplywowego za reke nie
          zlapalem jak Agacie zalatwial co trza, Ty najwyrazniej jestes wszechobecna.
          Akurat bycie 'paskuda' jest w przypadku szkoly teatralnej atutem, a co do
          talentu... wybierz sie z raz do teatru a potem pogadamy.
    • slotna Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 20:19
      Jest nietypowa, mnie sie bardzo podoba, ale rozumiem, ze nie kazdemu musi - tzn
      jesli chodzi o twarz, bo figura ma swietna i mnostwo wdzieku (widzieliscie,
      krzykacze, "Kochaj i rob co chcesz"?).

A co najwazniejsze - GRA. Potrafi. Nie podobala wam sie w "Zemscie"?
      Widzieliscie w ogole? Widzieliscie ja w teatrze? Nie? To polecam.

Nawiasem mowiac, jej ojca nie trawie absolutnie;D Ale sama Agate cenie, bo i
      zasluguje na to.
      • slotna Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... 13.02.05, 20:30
        Tak jeszcze sobie pomyslalam, ze moze faktycznie jakos bardzo zle wygladala na
        tej gali (nie widzialam, chwilowo nie mieszkam w Polsce) i stad ten wysyp
        paszkwili. Ale o:

www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/09/48_file.jpg

Cow niej takiego ohydnego? Bo naprawde nie wiem.
        • Gość: remi Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.tc.ph.cox.net 13.02.05, 20:55
          Odezwal sie klub pieknych i wspanialych.Juz myslalam, ze watek bedzie
          ciekawszy , a tu znowu tluszcza wylewa pomyje...No i co z tego ze "brzydka
          itd "??? Swiat nie nalezy tylko do plastkowych, nudnych twarzy.Przynajmniej sie
          taka twarz pamieta.
          Idzcie sie wszyscy brandzlowac przy Brodzikach , Muchach czy Przybylskich,
          esteci cholerni.
          • veritas1 hahaha, popieram 13.02.05, 22:06
            Gość portalu: remi napisał(a):

> Odezwal sie klub pieknych i wspanialych.Juz myslalam, ze watek bedzie
            > ciekawszy , a tu znowu tluszcza wylewa pomyje...No i co z tego ze "brzydka
            > itd "??? Swiat nie nalezy tylko do plastkowych, nudnych twarzy.Przynajmniej
            sie
            >
            > taka twarz pamieta.
            > Idzcie sie wszyscy brandzlowac przy Brodzikach , Muchach czy Przybylskich,
            > esteci cholerni.

Przeciez tu wylewaja swoje zale wszystkie zapuszczone brudne grubasy, ktorych
            nikt nie chce przeleciec, bo albo wygladaja jak kupa gnoju, albo sa tak
            bezdennie glupie. Byc moze jedno i drugie. Takie debilki zakladaja watki w
            ktorych sraja na osoby znane publicznie, bo przeciez na nie, anonimowe lajno,
            nikt nie nasra. Brzydka Buzek, brzydka Jedrzejczak, wszystkie brzydkie, tylko
            te ksiezniczki stukajace w klawiature sa idealne. Zenada. Nic dziwnego ze
            pozostalo im tylko nap...lanie na osoby znane.
    • Gość: mica1 Re: AGata Buzek zasłużyła sobie... IP: *.VR2.NYC4.broadband.uu.net 15.02.05, 04:30
      Ludzie! Co Wy chcecie od Agaty? Tylko dlatego,ze ma Nazwisko( co za slowo ha).A
      ilez jest miernot bez takowegoz,nie wzbudzajacych zadnych emocji, nawet po
      najwiekszych wpadkach( vide Edyt Gorniak).Agata ma swoj styl i urode, i gdyby
      to trafilo na inna publicznosc,bylaby postrzegana zapewne inaczej.Skad w nas
      Polakach tyle jadu, bezineresownej nienawisci, szukania brudu w kazdej
      odmiennosci,krytykantctwa.
      Przypomina mi to okres w naszej historii,kiedy za nazwisko sie
      siedzialo. Lubie ogladac angielskie seriale, ludzie w nich normalni ,
      brzydcy,ladni ,prawdziwi.Liczy sie charakter,osobowosc, cos do czegos chyba
      nam daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka