Dodaj do ulubionych

Beatka (Na Wspólnej)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:32
Czy tylko mi ona tak maksymalnie działa na nerwy? Grzesiek to fajny chłopak,
niech sobie znajdzie lepszą dziewczynę :). Nikt normalny nie wytrzyma z taką
obrażalską i przewrażliwioną panienką. Ile razy jeszcze jej coś nie będzie
pasowało, a on będzie się tłumaczył, tym bardziej, że chłopak chce dobrze :).
Reasumując: wywalić Beatkę!
Obserwuj wątek
    • kazzol Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 21:35
      jeszcze bardziej wku..ająca jest chyba siostra Grzecha
    • lezka_z_posen Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 21:43
      Betce jak tylko coś nie przypasuje,to odwraca się na obcasie i daje nogę.w
      banku wyglądała na bardziej rozgarnietą,a nie na taką trzpiotowatą obrażalską.
    • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 21:48
      Gdyby mój chłopak zachował się tak jak Grzesiek, dałabym sobie z nim spokój.
      Jeśli naprawdę zależałoby mu na Beacie, dołożył by wszelkich starań, aby jakoś
      załagodzić sytuację. Mój tato też z początku dokuczał mojemu chłopakowi - to
      normalne u ojców córek, ale mój chłopak zacisnął zęby i ze względu na mnie cały
      czas zachowywał się kulturalnie. Ale takie buraki jak Grześ wolą unieść się
      honorem niż poświęcić się dla ukochanej osoby. Cymbał!
    • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 21:52
      Ze masz tatusia gbura i chłopaka mięczaka i masochistę,to nie ma akurat sie
      czym chwalić.
      A Grzegorz i tak zachował olimpijski spokój,jak na takie prostackie docinki
      znajomego psychiatry Pomykało.Tatus powinien być pierwszym pacjentem.A ty
      drugim,z tymi twoimi durnowatymi poglądami.
      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 21:58
        Każdy ojciec chce jak najlepiej dla swojej córki i to normalne, że "lustruje "
        przyszłego zięcia. A Grzegorz powinien dołożyć wszelkich starań, aby jak
        najlepiej wypaść, a nie zgryźliwie odbijać piłeczkę. Jak by był trochę
        inteligętniejszy, wiedziałby jak wybrnąć z tej sytuacji.
        • Gość: Pudel [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:00
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:04
            Jak ktoś nie ma argumentów, to zaczyna bluzgać...
            A tak poza tym, jak chłopak ma poznać rodziców dziewczyny, to powinien przynieś
            mamie i córce kwiaty. Ale buraki tego nie wiedzą...
            • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:07
              Re: Maciek Stuhr rządzi i wymiata :)
              Autor: bez_mapy
              Data: 07.02.2005 21:54 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

-----------------------------
              • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:09
                Ty pierwszy obsypałeś epitetami Stuhra...
                • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:15
                  A tobie bez tej mapy kompletnie się wszytko popie..ło??bo jakoś nie
                  widzę,żebym brał udział w wątku na temat Stuhra.
                  • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:20
                    Dobra, chodziło mi o Kluczyka, który użył obraźliwych epitetów. I kończę
                    dyskusję z tobą, bo nie chce mi się z tobą gadać...
            • Gość: Pudel [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:08
        • Gość: bikini kill Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: 83.16.133.* 07.02.05, 22:08
          mój tata chce dla mnie dobrze, ale nikogo nie lustruje.zachowuje sie normalnie,
          milosc to nie test.
          przytakiwanie i łagodzenie sytuacji nie swiadczy o inteligencji, a wrecz
          przeciwnie.
          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:13
            Fakt, ojczulek trochę przesadził i wcale go nie bronię. Ale Grzesiek jeszcze
            dolewał oliwy do ognia: nie powinien kłaść łap na kolanach Beaty przy jej
            rodzicach. Każda dziewczyna czuje się w takiej sytuacji niekomfortowo...
          • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:17
            Bo Ty masz cool tatę.I jeszcze bardziej cool nick:)
            • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:20
              O cool Tacie i nicku to było do bikinii kill,rzecz jasna!!Bo ten kopciuch bez
              mapy to żenada!Pewnie przydupas jej do dzisiaj łapy na kolanie nie połozył,bo
              cyka tatusia!
              • Gość: bikini kill Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: 83.16.133.* 07.02.05, 22:30
                a pewnie,pewnie- Tadeusz jest fantastyczny,pozwala mi sam sobie chopców
                wybierać i nawet zezwala mi ich lubic:) dziekuje uprzejmie-az sie od dzis bede
                logować
                • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:34
                  Kłaniaj się Tedowi od Pudla i zaznacz,że wpadnie z indeksem i z wyciągem z
                  konta.Jak sam Grzechu:)!
                  • bikinikill Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:42
                    hoho,mądry i bogaty? to za duzo szczescia, moze jeszcze powiesz ze jestes
                    zniewalajaco przystojny? bierzemy Cie z Tadeuszem jak nic!
                    • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:53
                      Czy jestem przystojny,to już sam Tadeusz oceni.Ty się najwyżej zgodzisz;).Ale
                      wszystko na dobrej drodze jest:)
    • jarekdo Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:02
      fakt najbardziej wredną postacią jest ta ruda sucha wredna baba co się śmie
      nazywac siostrą grzesia. ale ta beatka to też nawet ładna nie jest a łydki ma
      prawie jak pudzian... co nie?
      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:05
        Za to Grześ to przystojniak, ha, ha. Fryzia jak u cw..a, a ta kurteczka...
        • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:10
          Ale ty musisz być zakompleksiona i szkaradna.Zaraz rzygne!
          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:15
            A widziałeś mnie? To co pieprzysz! Zresztą, nie bedę dyskutować z pozbawionym
            argumentów i umiejetności kulturalnego dyskutowania prymitywem. Nie mów już do
            mnie nic więcej!
            • Gość: Pudel [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:22
              • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:25
                Zamknij się, bo i tak nikt cię nie słucha...
                • Gość: Pudel [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:27
                  • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:34
                    O, gadający pies! A przecież dziś nie Wigilia. Do budy psie!
                    • Gość: Pudel [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:36
                  • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:36
                    Bronisz Grzesia, bo pewnie z ciebie też taki nieudacznik. Powtarzam poraz
                    kolejny: nie widziałeś mnie!
                    • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:37
                      Ze cie nie widziałem,to moje największe szczęsćie!Chcę utrzymać kolacje!
                      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:43
                        Takim typom jak ty (i Grześ), to pasuje nie Beatka, a ta lafirynda, którą
                        Grześ przyprowadził po wyjsciu z pierdla. Tylko dla takich jesteście
                        wystarczająco dobrzy... A Beatka - za wysokie progi...
                        • Gość: Paul Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:46
                          Za to tobie nie pasuje nikt.Szczur kanalizacyjny też nie,pewnie zwróci
                          obiad,jak cię zobaczy!Krety są ślepe-twoje sznase rosną!
                          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:53
                            Nie kumam tych postów! Żaden mnie nie widział, a ciągle pieprzycie o moim
                            wyglądzie. Tak się składa, że akurat jestem zajebistą laską, ale nie będę się
                            zniżać do waszego poziomu, dlatego kończę tę pseudodyskusję pozbawioną
                            argumentów. Zresztą, co to za faceci, którzy oglądają seriale. Cioty jakieś! I
                            jeszcze dyskutują o tym na forum. Ale żenada! I taki będzie mnie krytykował,
                            buahaha!!!
                            • Gość: Paul [...] IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:59
                            • bikinikill Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:59
                              nie bede gorsza.
                              tez jestem zajebista!
                              i kocham grzesia, a beatka do okienka w banku siedziec i nie wychodzic
                              • Gość: boska-lala Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 23:10
                                Ja się dołączam! Też jestem zajebista lalunia!
                                Grzesia kocham i uwielbiam!
                                A posty bez_mapy czytam memu mężusiowi po czym tarzamy sie ze śmiechu po dywanie
                                :)))
                                Ten pretensjonalny ton!!!
                                • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 23:13
                                  Pudel pozdrawia Mężusia boskiej-lali i lalę również!!Zaraz też sie potarzam,bez
                                  mapy rzecz jasna!:-)
                                  • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:17
                                    A ja sie tarzam ze śmiechu, jak widzę bandę oszołomów, którzy jak dzieci
                                    ulegają mojej prowokacji. Tak naprawdę mam w dupie tego całego Grzesia i jego
                                    Beatkę, a wszystko co piszę to po prostu prowokacja. Lubię prowokować odmiennym
                                    od reszty stada o 180st. zdaniem. Nie wiedziałam tylko, że ludzie mogą się tak
                                    zacietrzewiać z powodu jakiegoś serialu. :D
                                    • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 23:20
                                      A my mamy w dupie ciebie!Więc jest remis!
                                      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:23
                                        Jesli macie mnie w dupie, to dlaczego tak się zacietrzewiacie i denerwujecie
                                        odpisując na moje posty? Wyzwiska raczej nie świadczą o neutralności i
                                        obojetności.
                                    • Gość: anka Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:22
                                      Wszyscy się z niej leją to zmieniła taktykę :).
                                      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:25
                                        Nie zmieniam taktyki, bo jej po prostu nie mam. Poza tym, co mnie obchodzi
                                        zdanie jakiś anonimowych osób, które mnie nie znają.
                                        • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 23:28
                                          Zrób kolację tatulkowi.Razem ochłoniecie.Dawno nie było na forum takiej
                                          kretynki,jak ty.
                                          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:42
                                            Jakieś argumenty proszę. Wyzwiskami każdy debil potrafi sypać, ale widać
                                            powiedzenie czegoś sensownego jest ponad twoje możliwości intelektualne. Uważaj
                                            pudelku, bo mój pitbull zje cię na śniadanko...
                                            • scoutek Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 10:12
                                              Bez_mapy, poczytaj sama siebie ze zrozumieniem tekstu i przemysl to dokladnie:

najpierw napisalas:
                                              • Re: Beatka (Na Wspólnej)
                                              bez_mapy 07.02.2005 22:04 + odpowiedz
                                              Jak ktoś nie ma argumentów, to zaczyna bluzgać...

potem:

• Re: Beatka (Na Wspólnej)
                                              bez_mapy 07.02.2005 22:05 + odpowiedz
                                              Za to Grześ to przystojniak, ha, ha. Fryzia jak u cw..a, a ta kurteczka...

az wreszcie:

bez_mapy napisała:
                                              > Jakieś argumenty proszę. Wyzwiskami każdy debil potrafi sypać,

i przyznaj sie wreszcie, ze nie chodzi o to, czy masz racje czy nie, Ty po
                                              prostu organicznie nie znosisz Grzesia .... i sprzeciwu ze strony innych...

i teraz moge zacytowac wreszcie koncowke Twojej mysli:

> ale widać
                                              > powiedzenie czegoś sensownego jest ponad twoje możliwości intelektualne

• bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:31
                                          A po drugie, ja leję z klientek, dla których szczytem marzeń na temat męskiego
                                          ideału jest osoba typu Grześ.
                                          • Gość: Pudel Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.chello.pl 07.02.05, 23:41
                                            No cóż,ty sczytem marzeń nie jesteś dla nikogo.Więc lej,póki jest okazja.
                                            • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:44
                                              Ty, koleś, to forum jest o serialu czy o mnie? Czepiłeś się mnie jak owsik dupy.
                                              • bikinikill Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 09:11
                                                Upraszam o nie mówienie "koleś" na mojego Pudelka. Jestesmy juz po rozmowie z
                                                Tadeuszem, troche szacunku!
                                                • Gość: boska-lala Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.acn.waw.pl 08.02.05, 12:48
                                                  No własnie! Ja z mężusiem na świadków proszeni jesteśmy :)))
                                                  Poza tym niejakiej bez_mapy zapisuję Xanax o przedłuzonym działaniu.
                                                  Jako lekarz i z dobrego serca radzę zażywać.
                                              • es_el Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 14:08
                                                sie przeprasza, ze sie wtranca, ale zaczklo mnie sie kawa na taka prowokacje!!!
                                                miszczostwo swiata, padam do nozek - bo rozne tu byly prowokacje, i niektorzy
                                                bardzo sie starali, ale ta finezyjna podpierdolka mnie usztywnila przelyk!
                                                z jakim sprytem przeurocza bez_mapy okrecila sobie forumowe towarzystwo wokol
                                                przeslicznego paluszka (zapewne tatus ubezpieczyl tak paluszek, jak i inne
                                                czlonki curus swojej w jakims wiodacym towarzystwie)
                                                jestem sciety wrazeniem, az mi gowna podeszly do gardla - pierwszy raz w zyciu!
                                                dziekuje ci, bez_mapy
    • Gość: Mika Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.scene.pl 07.02.05, 22:56
      Mnie sie wydaje, że scenarzyści przewidzieli teraz dla Grzesia masażystkę i
      musieli jakoś zakończyć wątek z Beatką. Tak sobie pomyślałam wtedy, kiedy Grześ
      chciał załatwic dla matki najlepszego masażystę, tenże nie miał wolnych miejsc i
      dał Grzesiowi wizytówkę swojej najzdolniejszej studentki - masażystki. Przecież
      to MUSI czemuś służyć, no nie? Logiczne.
      • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 22:58
        A może Grześ wróci do swojej byłej. Przecież on tak do siebie pasowali...
        • kamuii2 Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:10
          jak Grzesiek przeprosi tych jej rodziców to bedzie skończonym debilem.Jak ją
          oleje to sama do niego przybiegnie...
          • bez_mapy Re: Beatka (Na Wspólnej) 07.02.05, 23:53
            No właśnie, lepiej niech do niej nie wraca. Oni do siebie pasują, jak ślepy do
            głuchego...
    • Gość: smerfik Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: 62.233.185.* 08.02.05, 00:31
      Czy ci dwoje tez z Współnej bo jak nie to nich ich tam scenarzysta umieści
      bedzie wesoło
    • dioddi Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 15:05
      Te, z mapą czy bez - DO DOMU!
      • dioddi Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 15:08
        A Beatka zanosiła się na porządną dziołchę, troszkę fuszastą, ale do
        wyregulowania. Niestety, po ostatnim odcinku myślę, że Grzegorz powinien
        zmienić bank, haha!
        • Gość: tekilaiboneti Re: Beatka (Na Wspólnej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:35
          szkoda, bo zanosiło się na fajną parkę, ale ja już ją zwąchałam jak rzucała
          słuchawką, mimo, że koleżanka studziła główkę
          dobrze, zdaje się Łezka napisała, że laska ma opanowane do perfekcji obroty na
          obcasie
          tulupy, aksle i te inne
          i to bez podparcia!
          • kamuii2 Re: Beatka (Na Wspólnej) 08.02.05, 23:32
            Może do masażystki lepiej przypasuje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka