Gość: magi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:02 Ratunku !!! Ta kobieta mnie zabije! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 19:17 Czy byłby ten serial bez Kaczora. Zajebista jest :) Gdzie się Kaczor wcześniej chował naprawde nie wiem ( był w Na Dobra i Na Złe ) ale dlaczego nikt nie dał jej jeszcze głównej roli. Chyba wezmę się za reżyserkę to będzie hicior:)Gianni napisze zapewne swietny scenariusz i wylansuje się Kaczora na prawdziwą gwiazdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekilaiboneti Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:31 kompletnie nie pojmuje idei pisania o tej pani. ani nie jest beznadziejna, ani rewelacyjna, ot aktorka z drugiego czy trzeciego planu, jakich wiele. nie wiem, kto tak namietnie mnoży posty na jej temat - zazdrosne koleżanki z ogólniaka? bo chyba tylko w nich może budzić takie emocje, żeby walić na forum kilka razy w tygodniu. to już bardziej rozumiałam osobę spod 100 nicków, która modliła się do trojanowskiej bezustannie zaczekajcie laski, aż koleżanka zagra na prawde, albo jak się zblamuje i wtedy piszcie czy ja tez mam pisać za każdym razem, kiedy piesek pewnego znanego aktora załatwia mi się regularnie na chodniku pod klatką? czekam na ciekawe posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:01 Gość portalu: tekilaiboneti napisał(a): > kompletnie nie pojmuje idei pisania o tej pani. ani nie jest beznadziejna, ani > rewelacyjna, ot aktorka z drugiego czy trzeciego planu, jakich wiele. nie wiem, > > kto tak namietnie mnoży posty na jej temat - zazdrosne koleżanki z ogólniaka? > bo chyba tylko w nich może budzić takie emocje, żeby walić na forum kilka razy > w tygodniu. to już bardziej rozumiałam osobę spod 100 nicków, która modliła się > > do trojanowskiej bezustannie > zaczekajcie laski, aż koleżanka zagra na prawde, albo jak się zblamuje i wtedy > piszcie > czy ja tez mam pisać za każdym razem, kiedy piesek pewnego znanego aktora > załatwia mi się regularnie na chodniku pod klatką? > czekam na ciekawe posty Ta pani JEST beznadziejną aktorką, ale to tylko (nietylko) takim moim skromnym zdaniem. Gra tak sztucznie i pretensjonalnie, że aż palce same się rwą do klawiatury aby dać upust nerwom które we mnie narastają gdy ją oglądam. Serio, nie widzialam do tej pory tak skrzeczącej i rechoczącej aktorki. A Ty Tekilaboneti zamast naskakiwać na ludzi ,którzy wydają swoje sądy na rózne tematy, bo zwyczajnie mają do tego prawo ,lepiej zrób coś z tym obsikującym pieskiem znanego aktora ( no chyba że ci to odpowiada, bo nie napisałeś że nie.... A jak chcesz to napisz i posta na ten temat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Kaczor w midowych latach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:24 Kilka dni temu przez przypadek włączylam na polsat jak lecialy miodowe lata i wiecie co...gral tam kaczor ale miala dluzsze włosy. Już bym jej nie poznała gdyby ... nie ten głos =))))) Ps.Nie cierpie jej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:45 A kto to jest ten Kaczor, bo ja nie w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 08:52 Agnieszka, sąsiadka i przyjaciółka Teresy. Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 13:58 Magi, czy tam Nana - opowiedz wreszcie o co masz na pieńku z tą laską, bo umieram z ciekawości. Dopiero po forumowych wykrzyknikach pt Kaczor!!!!! zaczęłam zwracać uwagę na tę aktorkę w Pierwszej Miłości i przyznam, że ani ziembi ani grzeje. A tu ciągle widzę,że ktoś jej NIENAWIDZI, że kogoś ZABIJA, że WSZYSCY ją KOCHAMY. O co biega? Pozdruffki, Dioddi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 14:32 przeciez tego głosu słuchac sie nie da. serio serio. ona tak starsznie modeluje tym głosem, wjezdza na wysokie tony by za chwile takim niskim mówic. brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 14:35 Bez Kaczora nie ma PIERWSZEJ MIŁOŚCI!!! Absolutnie! Wczoraj miała nawet sporo do grania i kwakania! Ja lubię jeszcze wątki z Pawełkiem (wiecznie uśmiechnięty fejs) i te akcje z Rysiem od szamba (to chyba ten, który grał Bułę Juniora, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 14:40 taaa, Sonny, ty jak zwykle masz rację;-) nio pawełek to wiecznie ma happy fejsa ;-) a ja lubie Harcerza, pzrystojny koleś, troszku pzrepakowany, ale.... fajnie gra. a ten cały Artur to wystepował w 997 jako morderca, w tych inscenizacjach. bojem sie go. wszyscy maja trejdi fryzury, wprost od Okiła:-) Agnieszka jest beznadziejna, razem ze swoim synusiem Wojtusiem. no !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 14:45 Harcerz faktycznie przypakowany deko za dużo :) Dla mnie tam ostatnio jest za dużo tych kolorowych wnętrz. Pokój młodej normalnie przyprawia o chorobę oczu - zbyt intesywnie to pomalowane jest dla mnie. Arturo non stop kojarzy mi się z 997. Cały czas mam wrażenie, że zaraz kogoś zaatakuje.. Z kolei co do Marii Pakulnis to wygląda tu bardzo ok (chyba najlepiej ze wszystkich dam z tego serialu). A czy Toledo jeszcze czasami gra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 14:49 masz rację , pokój Kingi jest zbyt jaskrawy, zresztą pietro wyzej u Kaczora podobnie. tylko że tam akcja ciagle dzieje się przy tym szklanym stole. nio Pakulnis ok, ale nie lubie jej, nigdy nie lubilam. więc rola Wróblowej jest mi obojetna. Dziadek jest fajny i Wafel też :-) a ta kolezanka Kingi,wyglada z tymi włosami jak Borsuk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 14:51 Koleżanka Kingi wygląda jak nastoletnia Dorota Welmann - sorry, takie mam skojarzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 14:55 hahahahah, no troche jakby Dorotka, ale dla mniej bardziej taki borsuk, albo skunks :-) hehe, Suszyński fajnie niemca udaje ;-) a Smiałek i emilka- pierwsza klasa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 14:58 A propo's Suszyńskiego - w gadkach z Wróblową mówił chyba poprawną polszczyzną, a przy nawijaniu tej roboty w Wadlewie Rysiowi i Pawłowi niemczyzną zaciągał strasznie - nie siedzę dokładnie w temacie, ale czy on przed innymi 'udaje Niemca' czy co?? :) No, to jest taki mój serial 'do gazety' i do rozluźniającego browca popołudniowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 15:08 no właśnie, czasami jedzie niemcem, innym razem znowu taki polak z niego wyhodzi :-) Toledo, raz sie pokazał o ile dobzre pamietam ciekawe czy i w tym serialu bedzie mial jakis watek z Sylwią vel Ewą :-) no i gdzie olenka???? fajny jest dziadek - Stopczyk :-) ale ta babka, to parwdziwa sekutnica!!!!!!!! sonny, ile tych browarków pociagniesz zanim się MjMiłośc zacznie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 15:11 hehe, zanim wystraczy słowo jeden gest - to jestem po drugim :) Klasycznie pierwszy zaczynam w połowie KLANU, na WYDARZENIA finiszuje, na początku FUCK'tów/KLANU TVP3 startuję z drugim... W tym miejscu cytuję sobie wczorajszego Rydża - 'pijesz drugie piwo, coś mi tu nie pasuje', ale za chwilę puszczam te slowa w niepamięć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 15:18 rozczarowaleś mnie, myslałam ze conajmniej czteropak :-) nie ma to jak rozluźnienie po pracy. Sonny, ile ty czasu spedzasz przed Tv????? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 09.02.05, 15:23 Po czteropaku Kapra za dużo bym z MJM nie spamiętał, więc lepiej smakować powoli i delektować się piwkiem i serialem w jednym czasie ;) Co do czasu przed tv - Pan Redaktor Mosz nazwałby to pewnie średnią krajową z lekkim wskazaniem w górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 15:33 a wracając do wątku............kaczor jest beznadziejny, ale nakręca każdy odcinek, co????????????? Sonny Sonny dlaczego zmieniłeś nicka????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: co było wczoraj? 10.02.05, 09:26 pytanie zasadnicze - co było we wczorajszym odcinku, bo nietety nie było mi dane oglądać... Kaczor był?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: co było wczoraj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:29 był był, skrzeczał, piszczał, intonował w dół i w górę -po prostu dał z siebie wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: co było wczoraj? 10.02.05, 09:32 Gość portalu: magi napisał(a): > był był, skrzeczał, piszczał, intonował w dół i w górę -po prostu dał z siebie > wszystko ! no weekendowe powtórki muszę koniecznie zaliczyć :) W ogóle to będzie hartkor, bo jak donosi ŚS Arturo zorganizuje party, na które szambo-mobile przyjdzie Pawełek z Rysiem i będzie tego świadkiem Marysia... Jednym słowem będzie Meksyk (ale nie ten co to go sobie Pawełek wykombinował) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: co było wczoraj? 10.02.05, 10:21 Gość portalu: magi napisał(a): > był był, skrzeczał, piszczał, intonował w dół i w górę -po prostu dał z siebie > wszystko ! Jak tylko zaczela swoja kwestie, wylaczylam tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.238.69.137.adsl.inetia.pl 15.02.05, 20:01 gianni_vonsacze mi to się wydaje że ty wszystkie seriale oglądasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:46 Matko moja miła! A cóżbym miała mieć z tą panią na pieńku i niby w jaki sposób? Stwierdzam sobie po prostu że mnie strasznie wkurza ! Ot, co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:48 To wyżej to re: doioddi Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 10.02.05, 10:20 Zabójcze kolory, zabójcze dialogi, zabójcza gra aktorow, czegoz chciec wiecej?! To chyba pierwsza wieksza rola Kaczora, bo swoje kwestie po prostu wydziera z serca i z gardla. A jak sie zaczyna smiac, to mnie dreszcze przechodza. Cala ta ekpia az za bardzo traci wroclawskim swiatkiem artystycznym. Niestety, ale to sukcesu nie wrozy. Jak ktos pamietac "Zycie jak poker". to wie o czym pisze. Ehhh, szambo-mobile, swietne okreslenie ;))) 997 nie ogladam, wiec skojarzen nie mam, ale jak sie patrze na jego uszy i te jajowata glowe, to kojarzy mi sie z jakims gnomem czy cus... Gdyby jeszcze te dialogi poprawili. A tak to aktorzy pieprza o dupie maryni i miotaja sie w beznadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 10.02.05, 10:26 Gdzieś wyczytałem swego czasu, że w zamierzeniu twórców tego serialu, miało to być takie polskie Beverly Hills 90210 :) 'Klasa na obcasach' już kiedyś czymś takim też miała być - podobno ;) Jednak lepiej, że są i wątki ze starszymi (m.in. Kaczorem), bo gdyby akcja miała się toczyć tylko w środowisku młodych, to byłoby trochę nudno ;) 'Życie jak poker'.... zaraz sprawdzę na filmpolski co to było, bo gdzieś tam mi dzwoni, ale dokładnie nie kojarzę gdzie... Aha, a piosenka o 'mądrym Wrocławiu' (czy też pięknym??) to hicior nad hity. zawsze robię volume prawie na maksa podczas tego song'u :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kaczor zabija swoim śmiechem ( Pierwsza miłoś 10.02.05, 10:33 > 'Życie jak poker'.... zaraz sprawdzę na filmpolski co to było, bo gdzieś tam mi > > dzwoni, ale dokładnie nie kojarzę gdzie... Rzuc okiem na obsade. Zobaczysz ile nazwisk sie powtarza. Moim zdaniem polsat powinien sobie darowac tego scenarzyste. Moze on i zrobil cos w latynoamerykanskich serialach, ale to Polska, a nie Kolumbia. Tu ludzie nie moga sluchac bzdetow, a takie wlasnie dialogi sa w "PM" i "SŻ" o bzdetach. W "MjM" nie poswieca sie tyle uwagi piciu kawy, rozmowie o zegarku, smaku kanapek. Tam jak juz jest ten dialog to w 70|% wygladan naprawde realnie, a w tych wyzej wspomnianych produkcjach, to jest tylko i wylacznie jakas fleja. Dobil mnie ten Artur, ktory jezdzi takim wozem, a dyktafon poszedl pozyczyc od wujka z gazety. Dyktafon mozna kupic w kazdym sklepie z rtv za min 80 zlotych. Jak ktos jezdzi taka fure, ma forse na takie kolacje i bajery, to dyktafon musi pozyczac?! Rozumiem, gdyby poprosil wuja o jakis dokument, ze jest tym dziennikarzem, a ten pajac przyszedl po dyktafon. Scenarzysto, to bylo zalosne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: pośpiewajmy sobie :)) 10.02.05, 11:02 Z niepokoju drżę więc obejmij mnie dobry Wrocławiu, z marzeń utwórz mgłę bym schroniła się, bym ukryła, co przyniesie czas, zauroczy nas, mądry Wrocławiu, stoję u Twych drzwi, czy otworzy mi pierwsza miłość. REF. Jestem tutaj, przytul mnie, pierwsze tak, pierwsze nie, będę obok po to by spełnić Twoje sny, piękne sny, dobre sny. Jestem tutaj, przytul mnie, pierwsze tak, pierwsze nie, będę obok po to by spełnić Twoje sny, spełnić moje sny, piękne sny, dobre sny. Oooo, stoję u Twych drzwi, czy otworzy mi pierwsza miłość. P.S. Czekam teraz na dzwonek do komórki... Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: "Kaczor" 10.02.05, 11:10 ja tez dopiero po waszych postach zaczelam ogladac ten serial (tzn obejrzałam ze dwa razy), żeby sie zorientowac o czym mowa.. i co? i mnie sie gra tej aktorki bardzo podoba. jak dla mnie jest wyjatkowo naturalna, zachowuje sie tak jak normalni ludzie w codziennym życiu. reszta denna i nienaturalna. to moje zdanie. teraz mozecie mnie zjesc:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: "Kaczor" 10.02.05, 11:13 Po co odrazu jeść?? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat. Jak Ci się podoba gra Kaczora to respect 4U!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: "Kaczor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:19 Jeśli kaczor zachowuje się jak normlani ludzie, to ło matko moja muszę sobie szybko rezerwować miejsce w jakimś miłym szpitaliku bez klamek , bo jestem inna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: "Kaczor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:14 agnie_szka9 napisała: > ja tez dopiero po waszych postach zaczelam ogladac ten serial (tzn obejrzałam > ze dwa razy), żeby sie zorientowac o czym mowa.. > i co? i mnie sie gra tej aktorki bardzo podoba. jak dla mnie jest wyjatkowo > naturalna, zachowuje sie tak jak normalni ludzie w codziennym życiu. reszta > denna i nienaturalna. to moje zdanie. teraz mozecie mnie zjesc:-)) oki no to Cie jem AM AM ...ale wiesz smaczna to nie jestes ;-P Mnie tez sie gra kaczora podobala przez pierwsze trzy odcinki a teraz nie moge wytrzymac!!!!! ten glos po pewnym czasie doprowadza do szału. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA te ciągle KWA KWA KWA KWA KWA KWA KWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: "Kaczor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:36 łeeee dziś nie było Kaczora :( Dobrze chociaż że szambo mobile dostarczylo trochę ekhm...emocji :P Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: "Kaczor" 16.02.05, 09:05 no przyznam sie, ze obejrzałam ze trzy odcinki z tym waszym "kaczorkiem" i podobało mi sie. moze faktycznie po jakims czasie jest denerwująca. Mnie bardziej natomiast denerwuje ta co gra Teresę (a NDiNZ grała żonę Bruna) - kurcze, zapomniałam jak się nazywa:-( ps. wiedziałam, że jednak ktoś mnie zje! Odpowiedz Link Zgłoś