Dodaj do ulubionych

Smetny Norbert

08.02.05, 21:01
Faceci w tym serialu malo mescy sa.
Norbert smeci na okraglo. Moze by go mi bylo szkoda ale wykorzystal Klare a
teraz bierze sie znow za Marte. Wiem ze byl caly czas w niej zakochany ale ta
historia z Klara byla bardzo nie fair.
Z kolei Marta hakos szybko zapomniala o Rafale, jak tylko znikl z jej zycia.
Jesliby cos doszlo miedzy nia a Norbertem, byloby to nieco dziwne, bo nawet
nie zechciala troche na niego zaczekac.

Ja tam caly czas tesknie za (Jackiem) Gonera. A jeszcze program Viva
Najpiekniejsi mnie rozbudzil ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: delia Re: Smetny Norbert IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 08.02.05, 21:22
      ja tęsknilam odrobinę za Gonerą, co i tak mi przeszło po Vivie. toż to
      katastrofa była.
      ale Rybak to katastrofa do sześcianu! Boże, jaki on ma straszny wzrok,
      napaleniec jeden. w ogóle, jak tak dalej pojdzie bedzie godny zmierzyc sie z
      chocholami w konkursie na najbardziej rozwalajaca postac. siedzi w tym parku do
      nocy, jakby w Akademii Figur Woskowych sie znajdował, wlepia swe cebulaste oczy
      w Papugę i zgarnia liscie z jej kolnierza, ten teskt "zamknij!...oczy" tez
      był... miodzio. weźcie go, błagam. a KIngusię też, bo dziś (szczegolnie w
      pierwszej polowie odcinka - jak byla słodziuteńka) doprowadzala mnie do szału:/
      za to Papuga ma plusa za dzisiejszy odcinek:] normalna, nawet ladna frzyura -
      ta robocza, sama przygotowala mieszkanie do remontu (a taka sierote wiecznie z
      niej robili) no i juz kolejny odcinek w nowym plaszczu! szary płaszcz a'la
      Colombo pszedl w odstawke. naprawde, bruxy (jak to się mowi:P) mialy racje, ją
      czeka rewolucja! nawet zasłużyla sobie na wspolczucie, jak tak pod koniec
      odcinka posmetniala.
      • Gość: delia Re: Smetny Norbert IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 08.02.05, 21:24
        acha, Oczy_jak_cebule okażą się psychopatą. Tulipan też miał nim być, ale
        Łepkowska za późno poczytala forum, to teraz to nadrabia. dlatego młodego
        wyrzucili, bo by się zalamał, jakby ojciecd mu oszalał.
      • bm_ka Re: Smetny Norbert 08.02.05, 21:36
        Gość portalu: delia napisał(a):

> za to Papuga ma plusa za dzisiejszy odcinek:] normalna, nawet ladna frzyura -
        > ta robocza, sama przygotowala mieszkanie do remontu (a taka sierote wiecznie
        z
        > niej robili) no i juz kolejny odcinek w nowym plaszczu! szary płaszcz a'la
        > Colombo pszedl w odstawke. naprawde, bruxy (jak to się mowi:P) mialy racje,

> czeka rewolucja! nawet zasłużyla sobie na wspolczucie, jak tak pod koniec
        > odcinka posmetniala.

Ta rewolucja u Papugi idzie w złym kierunku. Jej włosy są po prostu katastrofą,
        Ziemuś z Kabaretu Olgi Lipińskiej! A dzisiaj kiedy odchodziła od Norberta
        pokazała nogi, tak od kostki do połowy łydki ... maaaaaaaaaaaaaaatko jedyna!!
        To był niezły widok! Grube, krzywe i tej samej grubości od kostki do kolana!
        Mam wrażenie że Papugę OD GÓRY do pasa gra inna aktorka i inna od pasa w dół.
        Jestem zdruzgotana nogami Papugi, zepsuły mi radość oglądania tego odcinka :-(
        • Gość: Miśka Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:40
          te nogi mnie tez porazily
          ona nie powinna chodzic w spodnicach, no i jeszcze w takich butach z paseczkami
          dookola kostki, cud, ze sie zapial paseczek, przeciez mialy obwod drzewa te
          kostki
        • Gość: delia Re: Smetny Norbert IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 08.02.05, 21:40
          faktycznie - jakby dwie aktorki. ale ta fryzura w mieszkaniu byla wedlug mnie w
          porzadku, normalna. taką Hupałło by się nie poszczycila, co dziala na korzysc:>
          • irenka82 Re: Smetny Norbert 08.02.05, 21:48
            pewnie tak biedaczyna siedzi dalej w tym parku i odjechac nie moze
            • gosia_chello Re: Smetny Norbert 08.02.05, 21:49
              To tak wygladalo jakby przesiedział tam kilka miesiecy, az do poznej jesieni :)
      • gosia_chello Re: Smetny Norbert 08.02.05, 21:48
        No nie mow.
        Przeciez Gonera wygladal tam oszalamiajaco !
        No w kazdym razie duzo lepiej niz zwykle, bo cos tam z wlosami jego zrobili in
        plus.
        Co do serialu odnosze wrazenie, ze to on byl najbardziej meskim facetem w zyciu
        Marty.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Smetny Norbert 08.02.05, 22:06
          On pie..ięty czy co ten cebulooki ? W parku wysiaduje- marzy o papudze, w
          domu ogląda albumy- marzy o papudze, na sam koniec do niej dzwoni. Kuźwa to
          jest dorosły facet ? Tak się zachowują jakieś rozchwiane nastolatki a nie
          mężczyźni. A czy oni w ogole tam wszyscy nie pracują, tylko się tak snują bez
          celu ?
          • boa-666 Re: Smetny Norbert 08.02.05, 22:17
            Ciekawe jak on się melduje pod drzwiami na wózku, w 4. piętrowcu bez windy.
            Bierze wózek pod pachę i lezie po schodach?

Dzisiaj najlepiej wyszło Musze "wyszłam za Saszę".
            • wieslawa-siemiankowska Re: Smetny Norbert 08.02.05, 22:26
              A jak. To jego kalectwo to udawane, on jest cwany, chce Papugę na litość wyrwać.
    • Gość: sikorka Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:59
      Ni jak nie mogę sobie papugi w scenach erotycznego uniesienia wyobrazić.Zresztą
      zapewne takowych nie zaposiada ,a bo to remont a to papuziek za oceanem.Smętny
      Robercik i extra smętna Martusia i ertyczna jazda na wózku.
      • gosia_chello Re: Smetny Norbert 08.02.05, 23:01
        A taki byl cudowny wspanialy seks z Poniedzialkiem, zapomnialas ?
        Co prawda "tylko seks" :(
    • Gość: sikorka Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:13
      Bo jej Poniedziałek obiecał,że jak mu się troszeczkę odda to telekomunikacja
      jej rachunek za papuga małego umorzy.I rozsądek zwyciężył.
      • gosia_chello Re: Smetny Norbert 08.02.05, 23:40
        Jaki tam rozsadek, kiedys sama do niego przyszla, bo tak zatesknila za tym
        legendarnym seksem...
    • Gość: kitty-kat Re: Smetny Norbert IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 02:58
      To pochylanie się niby po liść i zachłanne wpatrywanie w Martusię siedzącą z
      zamkniętymi oczami to wyglądało jak atak spragnionego pedofila albo wampiryzm
      emocjonalny. Aż czekałem aż złapie Papugę i przełoży przez kolanka ;)
      • to.futerko.jest.lepsze Re: Smetny Norbert 09.02.05, 07:36
        Kochani nie piszcie tak. O tych oczach_jak _cebule. Przecież Norbert nie może
        inaczej patrzeć przez te oczy właśnie. On musi tak łypać. Wiem, co mówie bo mam
        szwargra z takimi samymi i on też tak łypie, że nigdy nie wiadomo, co zaraz
        zrobi. Rzuci się podgryzać gardło czy po dokładke buraczków. A charakter ma
        wyjatkowo flegmatyczny i słucha o. rydzyka. Ten typ widać tak ma z oczami.
        Pozdrawiam,
        futerko
        • slepyleon Re: Smetny Norbert 09.02.05, 08:05
          Jedyne wyjście wg mnie to sprawienie cebulookiemu ciemnych okularów ala
          Cybulski.Nie będzie już nimi "czarował".
        • Gość: santa esmeralda Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 08:35
          oczy nie oczy, nad zdjęciami Papugi (samiusieńkie, panie, portretowe
          i po jednym na stronie) wyglądał jak typowy zboczuś-prześladowca
          z thrillerów klasy C.
          i w ogóle nie chcę wiedzieć, co on ROBI nad tymi nieszczęsnymi zdjęciami...
          (szczególnie, że teraz Gejsza go nie dopieszcza).
          :)
          • seseczka dot. strojów Papugi 09.02.05, 08:44
            to, że Papuga ma taką a nie innną figurę to trudno. ale czy nie ma w tym
            serialu nikogo odpowiedzialnego za dobór strojów!!! no kto pozwala jaj wyjść na
            wizję w takich rzeczach!
            • Gość: smokd Re: dot. strojów Papugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:28
              A o które stroje chodzi Ci konkretnie ???
      • lezka_z_posen Re: Smetny Norbert 09.02.05, 08:45
        Norbert siedzący samotnie wśród tych opadających liści wyglądał,jakby już co
        najmniej 3 porę roku spędzał w tym parku-tylko czekałam,aż zdejmie pajęczyny;)
        • Gość: dzidzia Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 08:50
          O,Łezka już jest! Łezka pogoń Gianniego, niech cos napisze
        • Gość: Madzia Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:45
          Łezko, właśnie muszę czyścić monitor, bo przez Twoją pajęczynę obryzgany został
          kawą (nie pierwszy raz). Kiedy ja się nauczę, że jak widzę Łezkę to nie
          powinnam jeść i pić??????
    • Gość: Grad Re: Smetny Norbert IP: *.necik.pl / *.necik.pl 09.02.05, 08:47
      Norbuś siedzący do późna w tym parku wyglądał jak pan Antoni Kierka
      z "Alternatywy 4" gdy go Majewscy zapominali na noc do domu zatoczyć...
      • lezka_z_posen Re: Smetny Norbert 09.02.05, 08:50
        Papuga myśliwskiej mu powinna przynieść(Antoni dostawał),żeby z głodu kity nie
        odwalił;)
        • Gość: xemxija Re: Smetny Norbert IP: *.ipt.aol.com 09.02.05, 17:09
          ja przez te wasze komentarze wykorkuje ze smiechu!!!
      • Gość: hehe Re: Smetny Norbert IP: *.pkobp.pl 09.02.05, 08:51
        a propos oczu Norberta, przypomniało mi się takie cudne określenie "gazella po
        lewatywie " pasuje no nie :)
    • Gość: Grad Re: Smetny Norbert IP: *.necik.pl / *.necik.pl 09.02.05, 08:52
      Ale ja protestuję!!!
      Park był, Papuga była, stawek był A KACZEK NIE BYŁO!!!!
      • moniq_c Re: Smetny Norbert 09.02.05, 09:31
        myślałam że wytrzeszczu cebulowego się nabawię tak tych kaczek wypatrywałam i
        NIC!!!
        nawet jednego smętnego kaczorka do pokarmienia...
        nic dziwnego że Papudze się nie podobało i wolała iść o majstrach sobie
        rozmyślać :)
        • Gość: ja Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:48
          no bo to nie były pierwsze jesienne liście jak chciał cebulooki, ino tylko
          jakieś ostatnie, czyli gdzieś okolice listopada. To o jakich kaczkach marzycie,
          co? Toż one fruuu, odleciały (chyba...)
          • moniq_c Re: Smetny Norbert 09.02.05, 09:50
            od razu widać że wcale się na parkowych kaczkach nie znasz :)
            one nigdzie nie odlatują - mają kontrakt na wszystkie pory roku :)
            • Gość: ja Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:52
              no nie znam się, to fakt. Ale moje dziecko tak mi powiedziało, kiedy nie
              znalazło w niedzielę na skutym lodem stawku kaczuszek... ja myślałam, że będą
              ładnie wkomponowane w lodzik... ;((
              • moniq_c Re: Smetny Norbert 09.02.05, 09:56
                kaczuszki głupie nie są - na zimę przenoszą się bliżej przystanków i siedzą
                stadami wokół drzewek , sępy jedne- tyż piknie się komponują tylko nóżkami moga
                jeszcze ruszać :)
                • Gość: la_mru Re: Smetny Norbert IP: 81.186.226.* 09.02.05, 10:15
                  pomijając juz smęty Norberta to jego rozmowa była czad:
                  papuga: łukasz tam się czuje jak ryba w wodzie, na co Norbert odpowiada: tak,
                  ja też dostałem te zdjęcia z parku wodnego;-)
                  nie wiem czemu, ale zalecialo mi to forum;-)
                  • Gość: mon_ja Re: Smetny Norbert IP: *.ols.vectranet.pl 09.02.05, 11:12
                    a tak w ogóle, to Papuga ma w domu stałkę, że czyta maile od Papuga? Bo jakoś mi
                    umknęło i nie wiem czy sobie założyła?
                  • Gość: deczko Re: Smetny Norbert IP: *.chello.pl 09.02.05, 11:18
                    Heh
                    Mnie wymiataja teksty
                    "Zasiedzialem sie..."
                    "Posiedze tu jeszcze"

Przeciez to brzmi co najmniej cynicznie. Czy Łepkowska nie moglaby
                    napisac "Zostane tu jeszcze", ale nie, bo on tylko siedzi i siedzi.

Kurde, niech on wreszcie wstanie z tego wozka, to sie robi nudne!!
                    • Gość: ja Re: Smetny Norbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 12:10
                      wstanie, wstanie, em jak miłość go uzdrowi...
                      • Gość: romcia.pl A propos tych liści IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.05, 12:50
                        Madzia zaczyna studia od 5 października.Znaczy,że mają tam wrzesień,a na ekranie liście lecą jak głupie.I jeszcze ten tekst O_j_C "zobacz,pierwszy jesienny liśc" (a z tyłu gleba cała zasłana liścmi).Dobrze,że nie mieszkam w stolycy - takie krótkie lato tam mają...
                    • lisa_simpson Re: Smetny Norbert 09.02.05, 17:14
                      JAk go zobaczyłam w tym parku wieczorową porą, to pomyślałam, że kółka mu się
                      zablokowały ;)

Cztery pory roku Norbiego ;)
      • gosia_chello Re: Smetny Norbert 09.02.05, 17:14
        Kaczek nie bylo, bo to byl park Saski a nie Skaryszewski.
    • Gość: slepyleon Re: Smetny Norbert IP: *.aster.pl 09.02.05, 13:09
      A gdzie ten aktor SABINIEWICZ grał lub występował (film lub teatr).Podobno był
      bardzo chory,to mu serdecznie współczuję. czy te oczy też ma od choroby7?
      • gosia_chello Re: Smetny Norbert 09.02.05, 17:22
        Cos dla fanek ;)
        www.teatry.art.pl/portrety/sabiniewicz_m/kawalern.htm
        • gosia_chello Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz 09.02.05, 17:34
          I jak widac Sabiniewicz dalej gra w Teatrze Nowym w Poznaniu:
          www.teatrnowy.pl/teatr/zespol.html
          Jak to laczy, nie wiem...
          Przeciez M j M nagrywaja w rejonie Warszawy.
          Z pewnoscia ten film dal mu ogromna popularnosc, jakiej nie mialby gdyby w nim
          nie wystapil. Pewnie do tego teatru na przedstawienia niektorzy chodza dla
          niego, wiec plywa pozytywnie na frekwencje.
          Ale nie wszyscy taka popularnosc lubia - vide Poniedzialek, ktory chyba dlatego
          uciekl z serialu i woli teatr.

Co do postaci, jaka gra - Norbert mi nie przeszkadza w tym serialu, poki nie
          przystawia sie do Marty (ona jest zarezerwowana dla Jacka - Gonery ;)
          Cos mi sie wydaje, ze dlatego Narbert optowal za wyjazdem Lukasza, zeby (ze tak
          powiem ;) zblizyc sie z Marta. a tu klops..... Mam nadzieje, ze plotki o tej
          ciazy, to tylko plotki.
          Norbert moze miec przeciez swoje odrebne zycie, swoje milosci. Moze przeciez
          odzyskac choc troche wladze w nogach (moze jakies cudowne leczenie ?) albo
          przezyc druga mlodosc,nawet zostajac na wozku.
          Moze byc jak dotad wielkim przyjacielem ( i tylko przyjacielem) Marty.

• Gość: fan Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:43
            A mnie najbardziej rozbroił tekst o oczach:

"Zamknij oczy...
            mówię o oczach,
            o oczach".

Poezja.
            • dp11 Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz 09.02.05, 19:10
              a może on cierpi na przewlekłe zaparcie ( od wysiłku też gały wychodzą)
              • Gość: magi Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:20
                Mój kumpel ze starej klasy też miał takie wyłupiaste oczy jak Norbert i dlatego
                mówiliśmy na niego ŻARÓWA ! hehe
                • gosia_chello Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz 09.02.05, 20:26
                  Co sie go czepiacie.
                  Taka jego uroda ;)
                • slepyleon Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz 09.02.05, 23:41
                  Popieram w 1ooo procentach - takie same oczy miał.
                  • Gość: ;) Re: Smetny Norbert a Sabiniewicz IP: *.crowley.pl 12.02.05, 23:44
                    tak, Sabiniewicz gra w Nowym w Poznaniu. warto przyjechać i iśc do Nowego
                    nawet "na Sabiniewicza" jesli dla niektorych bedzie to pierwsza wizyta w
                    teatrze to i tak warto.

Polecam "Namiętność" i "Kolacje na cztery ręce" gdzie Sabi gra rewelacyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka