Gość: romcia.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 18:58 Jedyna nadzieja,że wkrótce zabraknie możliwych kombinacji liter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemionkowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 19:26 Do kogo pijesz, złociutka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretna Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:35 spadaj podróbo! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 12.02.05, 11:33 Na szczęscie niektóre Wiesławy odzywają się dość rzadko. -- Z poważaniem: Wiesława Siemankowska Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil przepraszam a na jaki temat te posty na tym forum? 12.02.05, 12:30 bo siem pogubilem ha ha ha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 21:06 Romcia to po co kolejny wątek na ten temat? Sama przyczyniasz się do wzrostu i rozrostu tego pojęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:13 Nie załamujcie mnie-zawsze uważałam,że na forum większośc to kumaci ludzie.Naprawdę myślicie,że ktoś się podszywa pod wiesławę-siamiankowską,którą Wy uważacie za oryginał??To prawda,to był jej pierwszy nick,trochę się wkupiła w łaski forum i byłą traktowana jako nieszkodliwa dziwaczka,niby "pani z telewizji",a potem jej chora psyche zaczęła mnożyć nicki i gadać sama ze sobą.Nie wierzę,że nikt tego nie zauwazył i trwacie w przekonaniu,że jest "prawdziwa Wieśka"i wredne podróby i klony.Otóż na 100% nie-to ta sama,chora osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:17 Hehe, Sralo Mądralo jak wiesz coś na 100% to to udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:22 Ja co prawda nie wiem na 100%, ale tez mysle, ze to jest jedna osoba. Nie dociekam celu ani przyczyny...ale tak mysle. Z tym, ze mnie to ani ziebi ani grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:19 O-babunia wiesława-siemiankowska jescze nie śpi???Rzeczy oczywistych udawadniac nie trzeba,wiecho-klozetowa-decho! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:25 Ja mam spać ?? Kochanieńka u mnie dopiero zaczyna się życie , ty idź spać tylko nie udław się przy okazji własnym jadem anakondo. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:27 anakonda jest dusicielem...sie mnie wydawac chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:30 Wszystko jedno, gad to gad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-tulipan Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:34 Na pewno Siemiatkowska i Siemiankowska są różnymi osobami, gdyż w początkowym okresie bardzo się nie lubiły a Siemiatkowska ordynarnie dokuczała i ubliżała Siemiankowskiej. Teraz widać zmianę frontu Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:38 Nawet Siemiątkowska się pod Siemiankowską podszywała, bo podpisywała się tak jak oryginał. Dopiero teraz, po jak piszesz zmianie taktyki, podpisuje się zgodnie z nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-tulipan Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:43 Ponadto każda z nich ma jednak zupełnie inny styl pisania, stawiania znaków przestankowych. Mimo,że bardziej wolę prawdziwą Siemiankowską to obie w duecie mnie bawią. Niektórzy satyrycy się mogą schować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 22:30 OK,wiecie swoje-nie mam zamiaru nikogo przekonywać.Początkowa nagonka siemiatkowskiej na siemiankowską to było celowe,żeby ta druga niby wydała się taka uciemiężona i prześladowana.A nie używać znaków przestankowych,pisać używając tylko i wyłącznie małych liter czy jeszcze coś tam ściemnić dla zmyły- rzeczywiście wielka sztuka.Cóż-przeceniłam forumowe towarzystwo,dało sie nabrać,aż miło.Ale najlepszą radę daje Wam Wasza guru-spytajcie adminów o IP klanu siemiankowskich vel siemiatkowskich vel invicta1.Wtedy będzie absolutna jasnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-tulipan Re: Tu masz wypowiedź admina w tej kwestii 11.02.05, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20495988&a=20512057 To jeszcze i Invictę podejrzewasz ,ze jest Wiesią ? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 22:38 Anakondo, masz: forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=14&w=20495988&a=20512057&rep=1 wszystko tam jest napisane i wyjasnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Uwaga - Anakonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:50 to była przyszlego/dziś ślub/ Wieśki Siemiątkowskiej. Wszystko to pisze oczywiscie, zeby zakłocic podniosły i radosny nastroj dnia dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 13:27 wiesławy siemiankowska i siemiatkowska mi nie przeszkadzały.Napisalam ten post bo wkurza mnie,że ostatnio namnożyło się tych wiesław. Jeśli ci co to robią uważają sie za super dowcipnych to mam dla nich wiadomośc: to NIE jest śmieszne,ale żenujące.Takie poczucie humoru na poziomie pierwszoklasistów. Odpowiedz Link Zgłoś