Dodaj do ulubionych

To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 18:58
Jedyna nadzieja,że wkrótce zabraknie możliwych kombinacji liter.
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemionkowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 19:26
      Do kogo pijesz, złociutka?
      • Gość: konkretna Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:35
        spadaj podróbo!
      • wieslawa-siemankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 12.02.05, 11:33
        Na szczęscie niektóre Wiesławy odzywają się dość rzadko.

--
        Z poważaniem:
        Wiesława Siemankowska
        • cockerofil przepraszam a na jaki temat te posty na tym forum? 12.02.05, 12:30
          bo siem pogubilem ha ha ha;-)
    • Gość: Aśka Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 21:06
      Romcia to po co kolejny wątek na ten temat? Sama przyczyniasz się do wzrostu i
      rozrostu tego pojęcia:)
    • Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:13
      Nie załamujcie mnie-zawsze uważałam,że na forum większośc to kumaci
      ludzie.Naprawdę myślicie,że ktoś się podszywa pod wiesławę-siamiankowską,którą
      Wy uważacie za oryginał??To prawda,to był jej pierwszy nick,trochę się wkupiła
      w łaski forum i byłą traktowana jako nieszkodliwa dziwaczka,niby "pani z
      telewizji",a potem jej chora psyche zaczęła mnożyć nicki i gadać sama ze
      sobą.Nie wierzę,że nikt tego nie zauwazył i trwacie w przekonaniu,że
      jest "prawdziwa Wieśka"i wredne podróby i klony.Otóż na 100% nie-to ta
      sama,chora osoba.
      • wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:17
        Hehe, Sralo Mądralo jak wiesz coś na 100% to to udowodnij.
        • xemxija Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:22
          Ja co prawda nie wiem na 100%, ale tez mysle, ze to jest jedna osoba.
          Nie dociekam celu ani przyczyny...ale tak mysle. Z tym, ze mnie to ani ziebi
          ani grzeje.
    • Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 21:19
      O-babunia wiesława-siemiankowska jescze nie śpi???Rzeczy oczywistych udawadniac
      nie trzeba,wiecho-klozetowa-decho!
      • wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:25
        Ja mam spać ?? Kochanieńka u mnie dopiero zaczyna się życie , ty idź spać tylko
        nie udław się przy okazji własnym jadem anakondo.
        • xemxija Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:27
          anakonda jest dusicielem...sie mnie wydawac chce;)
          • wieslawa-siemiankowska Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:30
            Wszystko jedno, gad to gad :))
    • czerwony-tulipan Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:34
      Na pewno Siemiatkowska i Siemiankowska są różnymi osobami, gdyż w początkowym
      okresie bardzo się nie lubiły a Siemiatkowska ordynarnie dokuczała i ubliżała
      Siemiankowskiej. Teraz widać zmianę frontu
      • michal_82 Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:38
        Nawet Siemiątkowska się pod Siemiankowską podszywała, bo podpisywała się tak
        jak oryginał. Dopiero teraz, po jak piszesz zmianie taktyki, podpisuje się
        zgodnie z nickiem.
    • czerwony-tulipan Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 21:43
      Ponadto każda z nich ma jednak zupełnie inny styl pisania, stawiania znaków
      przestankowych. Mimo,że bardziej wolę prawdziwą Siemiankowską to obie w duecie
      mnie bawią. Niektórzy satyrycy się mogą schować.
      • Gość: Anakonda Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.chello.pl 11.02.05, 22:30
        OK,wiecie swoje-nie mam zamiaru nikogo przekonywać.Początkowa nagonka
        siemiatkowskiej na siemiankowską to było celowe,żeby ta druga niby wydała się
        taka uciemiężona i prześladowana.A nie używać znaków przestankowych,pisać
        używając tylko i wyłącznie małych liter czy jeszcze coś tam ściemnić dla zmyły-
        rzeczywiście wielka sztuka.Cóż-przeceniłam forumowe towarzystwo,dało sie
        nabrać,aż miło.Ale najlepszą radę daje Wam Wasza guru-spytajcie adminów o IP
        klanu siemiankowskich vel siemiatkowskich vel invicta1.Wtedy będzie absolutna
        jasnośc.
        • czerwony-tulipan Re: Tu masz wypowiedź admina w tej kwestii 11.02.05, 22:34
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20495988&a=20512057
          To jeszcze i Invictę podejrzewasz ,ze jest Wiesią ?
          ROTFL
        • jk Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące 11.02.05, 22:38
          Anakondo,
          masz:
          forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=14&w=20495988&a=20512057&rep=1
          wszystko tam jest napisane i wyjasnione
    • Gość: alina Uwaga - Anakonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:50
      to była przyszlego/dziś ślub/ Wieśki Siemiątkowskiej. Wszystko to pisze
      oczywiscie, zeby zakłocic podniosły i radosny nastroj dnia dzisiejszego.
    • Gość: romcia.pl Re: To mnożenie wieslaw-sie.. jest męczące IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 13:27
      wiesławy siemiankowska i siemiatkowska mi nie przeszkadzały.Napisalam ten post bo wkurza mnie,że ostatnio namnożyło się tych wiesław. Jeśli ci co to robią uważają sie za super dowcipnych to mam dla nich wiadomośc: to NIE jest śmieszne,ale żenujące.Takie poczucie humoru na poziomie pierwszoklasistów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka