Dodaj do ulubionych

Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :(((

IP: *.int.pl 16.02.05, 20:01
Buuu.....
Obserwuj wątek
    • refiona Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 16.02.05, 21:13
      No nie:((( Skąd ta straszna wiadomość, to pewne?
      • dzika_rzeka Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 16.02.05, 21:22
        Od początku było wiadomo, że TVN wyemituje odcinki tylko do końca 8 serii.
        Swoją drogą - nie wiem po co wywalili kasę, skoro serial puścili o tragicznej
        porze i z góry skazany był na niską oglądalność.

• Gość: d0minika Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:34
          Jaaaaaaaaa
          18 marca?
          No nie.
          :(
    • Gość: pav20 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 21:47
      kurcze,a juz myslalem ze wykupia dalej,co gorsza moj nowy plan uniemozliwia mi
      praktycznie ogladanie,pasuje mi tylko we wtorek i w piatek :(
      • Gość: Gocha Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.05, 14:03
        Te same odcinki Ostrego Dyżuru dawał kiedyś polsat , więc to było pewne że TVN
        puści tyle ile było na polsacie. Chyba że teraz musieliby sie szarpnąć i kupić
        to czego jeszcze nie było w telewizji polskiej (mam na myśli ogólnie TV)
        No bo to co jest na TVN już u nas było tylko gdzie indziej.
    • pieskuba Zrozpaczona. :o((((((((((((((((((((((((((((((((((( 16.02.05, 21:51

• Gość: selena Re: Zrozpaczona. :o(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.02.05, 22:20
        o jeny,kupta na dvd cala serie co za problem i puszczajta codziennie:))co sie
        bedziecie na TVN-a ogladac....
    • Gość: elve Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.attu.pl 16.02.05, 22:25
      szkoda... chyba faktycznie trzeba sobie dvd sprawic...
    • Gość: frida Ostry dyżur-petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:19
      petycje.pl
      to adres pod którym znajduję się m.in. petycja w sprawie nie przerywania emisji
      serialu"Ostry dyżur"!

Zamiast ronić łzy,poprostu coś zróbmy!;)
    • Gość: ja Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: 217.153.131.* 17.02.05, 19:06
      mnie nigdy nie ma w domu o tej porze ale wszystkie odcinki sobie nagrywam i
      oglądam następnego dnia. NIe wiem jak to
      przeżyję:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • Gość: kerry Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:10
        i nie będzie już mojej kochanej pani doktor Kerry ;(( co ja zrobię bez niej i
        bez ER? ;(((
        • Gość: pani_dj Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 15:28
          wlasnie! kerry ejst absolutnie najlepsza! :)
    • xxx131 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 17.02.05, 19:26
      przed chwila w na faktach mowili o wiosennej ramowce....
      oczywiscie zaczeli mowic od (!) CIaŁO DARWIN=rozum.....
      ze zostana rzeczy ktore zdobyly popularnosc i podziw widzo...
      totalna zenada.....
      • Gość: restea Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:29
        hej ludziska

jaa cos czuje ze nikt nie wykupi bo to troche kosztowne bedzie
        znajac zycie powtorza teraz np renegata ( chyba trzeci raz ) albo cos podobnego
        w sumie moglaby pojsc nikita ale tez znam juz naa paamiec ten serial a nowych
        odcinkow brak

w stu procentach popieram ER i licze na to ze beda nowe odcinki
        pozdrawiam :)

ps Carter odejdzie z serialu po 10 sezonie tzzn tak mowil ale jaakos dalej gra
        patrzc na oficjalnej stronce
        pozdrawiam

ps aa moze by taak puscili przyjaciol ??? w sumie zadna stacja nie pokazala do
        konca :)
        • Gość: oleńka Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:20
          od przyszłej środy przyjaciele na tvn7 :D :D :D
        • sara81 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 22.02.05, 14:35
          Carter gra i prawdopodobnie bedzie gral dalej bo wlasnie ostatnio negocjowal
          nowy kontrakt.Luka zreszta tez zostaje ,juz podpisal.takze Er w Stanach ma sie
          calkiem okay.
          • Gość: Gocha Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.05, 14:57
            tak ale chyba z pierwszego składu ER jest tylko Carter już w tych odcinkach
            obecnie u nas mało ich zostało.
    • Gość: pani_dj Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 15:31
      1. na DVD wyszly tylko trzy pierwsze serie.. :(
      2. wszystkie odcinki mozna znalezc na e-mule`u. polecam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka