Gość: ERfan IP: *.int.pl 16.02.05, 20:01 Buuu..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
refiona Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 16.02.05, 21:13 No nie:((( Skąd ta straszna wiadomość, to pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 16.02.05, 21:22 Od początku było wiadomo, że TVN wyemituje odcinki tylko do końca 8 serii. Swoją drogą - nie wiem po co wywalili kasę, skoro serial puścili o tragicznej porze i z góry skazany był na niską oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:34 Jaaaaaaaaa 18 marca? No nie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav20 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 21:47 kurcze,a juz myslalem ze wykupia dalej,co gorsza moj nowy plan uniemozliwia mi praktycznie ogladanie,pasuje mi tylko we wtorek i w piatek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.05, 14:03 Te same odcinki Ostrego Dyżuru dawał kiedyś polsat , więc to było pewne że TVN puści tyle ile było na polsacie. Chyba że teraz musieliby sie szarpnąć i kupić to czego jeszcze nie było w telewizji polskiej (mam na myśli ogólnie TV) No bo to co jest na TVN już u nas było tylko gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Zrozpaczona. :o(((((((((((((((((((((((((((((( IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.02.05, 22:20 o jeny,kupta na dvd cala serie co za problem i puszczajta codziennie:))co sie bedziecie na TVN-a ogladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.attu.pl 16.02.05, 22:25 szkoda... chyba faktycznie trzeba sobie dvd sprawic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Ostry dyżur-petycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:19 petycje.pl to adres pod którym znajduję się m.in. petycja w sprawie nie przerywania emisji serialu"Ostry dyżur"! Zamiast ronić łzy,poprostu coś zróbmy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: 217.153.131.* 17.02.05, 19:06 mnie nigdy nie ma w domu o tej porze ale wszystkie odcinki sobie nagrywam i oglądam następnego dnia. NIe wiem jak to przeżyję:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerry Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:10 i nie będzie już mojej kochanej pani doktor Kerry ;(( co ja zrobię bez niej i bez ER? ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 15:28 wlasnie! kerry ejst absolutnie najlepsza! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 17.02.05, 19:26 przed chwila w na faktach mowili o wiosennej ramowce.... oczywiscie zaczeli mowic od (!) CIaŁO DARWIN=rozum..... ze zostana rzeczy ktore zdobyly popularnosc i podziw widzo... totalna zenada..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restea Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 00:29 hej ludziska jaa cos czuje ze nikt nie wykupi bo to troche kosztowne bedzie znajac zycie powtorza teraz np renegata ( chyba trzeci raz ) albo cos podobnego w sumie moglaby pojsc nikita ale tez znam juz naa paamiec ten serial a nowych odcinkow brak w stu procentach popieram ER i licze na to ze beda nowe odcinki pozdrawiam :) ps Carter odejdzie z serialu po 10 sezonie tzzn tak mowil ale jaakos dalej gra patrzc na oficjalnej stronce pozdrawiam ps aa moze by taak puscili przyjaciol ??? w sumie zadna stacja nie pokazala do konca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:20 od przyszłej środy przyjaciele na tvn7 :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( 22.02.05, 14:35 Carter gra i prawdopodobnie bedzie gral dalej bo wlasnie ostatnio negocjowal nowy kontrakt.Luka zreszta tez zostaje ,juz podpisal.takze Er w Stanach ma sie calkiem okay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.02.05, 14:57 tak ale chyba z pierwszego składu ER jest tylko Carter już w tych odcinkach obecnie u nas mało ich zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Koniec Ostrego Dyżuru 18 marca :((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 15:31 1. na DVD wyszly tylko trzy pierwsze serie.. :( 2. wszystkie odcinki mozna znalezc na e-mule`u. polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś