IP: 83.238.160.* 19.02.05, 10:42
Co sądzicie o Rolandzie z Idola? Odlotowy gość. Dziś widziałam jego występ w
Szansie. Ciekawe, co pokaże w Idolu.
Obserwuj wątek
    • cherilyn Re: Roland 19.02.05, 11:30
      śmieszny, ale jakoś tak nie sądzę, by cokolwiek sobą zaprezentował :/
      • Gość: ee Re: Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:20
        Rolnad pracujew viva music .tv.
        • Gość: agnieszka Re: Roland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:27
          Tak Roland jest świetny,już wtedy w tej szansie - a to było kilka lat temu
          ,wiedziałam,że gdyby tylko mieszkał w innym kraju zrobiłby ogromną karierę.
    • Gość: akumelele Re: Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 12:38
      rzeczywiscie Roland bylo spox a jeszcze bardziej w idolu w srode normalnie
      chcialabym go poznac ;)
    • Gość: doris Re: Roland IP: *.chello.pl 19.02.05, 16:05
      Czy Roland to taki szczupły szatyn, ktory wystepowal juz w poprzednich edycjach
      Idola? Mam do niego niesamowite szczescie. Ciagle go spotykam w Wawie. Jest
      wszedzie, gdzie sa media, szum np.konferencja prasowa z udzialem Metallicy w
      2003r., uroczyste premiery filmow, siedziba Universalu. Mieszka chyba na
      Zoliborzu. Pozdrawiam Rolanda. Niesamowity oryginal.
      • Gość: emilia Re: Roland IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.05, 16:36
        Ja też go widziałam dzisiaj w szansie fajny jest!
    • Gość: Kora Munroe Re: Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:08
      Piszecie o nim: swietny, odlotowy, fajny, niesamowity...
      A ja patrze na niego i zastanawiam sie co w nim jest takiego nadzwyczajnego ???
      Oswieccie mnie. Co decyduje o tej jego "swietnosci"?
      • modotv Re: Roland 19.02.05, 21:14
        Roland sprawia wrażenie gościa, który lubi mieć czyszczony kanał albo polerowane
        migdałki... Kupa kreta z sianem na czubku. I te jego wierszyki. Jakiś poeta z
        Pcimia Dolnego????
        • Gość: ada Re: Roland IP: 83.238.160.* 19.02.05, 23:18
          Twoja wypowiedź modotv jest prostacka. Jeśli w ten sposób oceniasz ludzi to
          musisz być bardzo nieszczęśliwym człowieczkiem.
        • Gość: tsssssssss Re: Roland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:22
          Jest to niestety chyba gość, który ma poważne problemy mentalne, a przy okazji
          zrobi wszystko, by zaistnieć w obojętnie jakich mediach w obojętnie jaki
          sposób. Wiesza się na wszystkich możliwych ludziach z radia i tv i błaga o to,
          by mieć własny program. Rzeczone media czasem wykorzystują jego "pęd ku
          karierze" bo takie dziwadło zawsze zwróci uwagę publiki.
          PS. A... w karierze pomaga mu chyba mamusia, towarzysząc mu na wszelkich
          możliwych castingach.
          • modotv Re: Roland 19.02.05, 23:43
            Dzięki za troskę, Ada, u mnie wszystko gra, w przeciewieństwie do Rolanda mam
            trochę gustu i dobrego stylu i nawet zdarza mi się chodzić do fryzjera. I
            wybacz, że nie pieje na widok każdego "oryginała". Nie jest dzieckiem specjalnej
            troski wiec litować sie nie będę. Każdy jest tym kim chce być, a to, że gość mi
            sie nie spodobał- wybacz, moja opinia. Jak patrze na Rolanda to widzę wyryte na
            jego czole zdanie: I'm freak!
    • michal_82 Re: Roland 20.02.05, 01:00
      Ja widziałem tylko samą końcówkę premierowego odcinka. Po tych trzech minutach
      stwierdzam, że gość na nie po kolei w głowie. Przypomina mi tego głupka z
      pierwszej edycji co śpiewał, a właściwie recytował "są tacy to nie zart, dla
      których jesteś wart mniej niż zero". Może jak więcej zobaczę, to o nim zmienię
      zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka