michal_82 Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu 25.02.05, 13:51 To są telenowele, więc długo tu nie zastaniesz. M. in. dla Ciebie zostało stworzone nowe forum, żeby było Ci jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu 25.02.05, 13:52 ... chyba wiem lepiej gdzie jest mi lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu 25.02.05, 13:57 posiedzisz az Cie Ottek zauwazy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:08 Droga justko Klan to nie jest niestety cykliczny serial popularno- naukowy,propagujący na ten przykład: poradnik Ryszarda czyli jak nie być pięknym i bogatym, operacje plastyczne nosa, 42 sposoby na parzenie ziółek, kozetka psychoterapeuty czyli następna do bzykania proszę!.Długo tu nie pobędziesz przenieś sie do nas.Olej ottka /rzepakowy/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:08 A siedz sobie tutaj w naszym milym towarzystwie. Ale telenowelowych watkow szukaj tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:57 tak jest!!! walcz o nasz kawałek podłogi!!1 NA BARYKADY! Młodzi!!!! NA BARYKADY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: NA BARYKADY IP: *.crowley.pl 25.02.05, 15:00 NA BARYKADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu 25.02.05, 17:08 uf, uf ... :-)) Nie było mnie na forum od kilku godzin ale serce mi żywiej bije kiedy po otwarciu komputera odnalazłam na moim kochanym forum Telewizja jeden wąteczek z tymi kochanymi literkami MjM .. MjM.., MjM ... o jesooooo, chce się żyyyyyyyyyyyć! :-)))))))))))))) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.devs.futuro.pl 26.02.05, 14:18 Proszę natychmiast usunąc ten wątek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon_ja Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.ols.vectranet.pl 26.02.05, 17:49 sam się usuń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ja zostaję tutaj - MjM, Klan... dobrze mi tu IP: *.devs.futuro.pl 26.02.05, 18:24 Długo nad tym myślałaś? Odpowiedz Link Zgłoś