Dodaj do ulubionych

Wioskowy Rymanowski.

IP: 195.136.112.* 25.02.05, 13:56
Ciekawe z jakim to ojczulkiem będzie dziś gadał Rymanowski. Z Włochem ani z
Anglikiem nie pogada, bo Bodzio języków nie posiada. Taki on nasz,
niskopienny, małomiasteczkowy, pszenno-buraczany. Ale to dobry radiomaryjny
Polak - katolik. Szkoda tylko, że wygląda jak fornal u dziedziczki
Smoktunowicz.
Obserwuj wątek
    • kamuii2 Re: Wioskowy Rymanowski. 25.02.05, 14:05
      dzisiaj się pewnie wymienią i bedzie rozmawiał z tym co był wczoraj w
      waramosciach ;) i na odwrót ;)
      Lubię Rymana ale np. w sprawie Rydzyka widać ze mu mocherowy beret prompter
      przysłonił.A co do wczoraj to wiadomo było ze jako żarliwy katolik Ryman
      pojedzie do Watykanu ;)
      • Gość: Thierry Re: jednak juz wiadomo od dawna, ze... IP: 62.68.52.* 01.03.05, 15:56
        najlepsze balkony i okna w Watykanie sa wynajete przez CNN, BBC, DW nie
        wspominajac o RAI. Ktos cos i czegos nie dopilnowal na czas w TVN .....
    • Gość: Masa Re: Wioskowy Rymanowski. IP: 195.136.112.* 25.02.05, 14:08
      A mnie guzik obchodzi czy on katolik. Jest denny. Te miny, ta trzęsąca się
      szczęka, to przełykanie śliny. Chłopaczek z III-ciej ligi. Jak jest wierzący to
      niech idzie do kościoła. No ale przy takiej "osobowiści", to przynajmniej
      Walter czuje się komfortowo. I o to chodzi.
      • Gość: pillon Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.crowley.pl 25.02.05, 14:40
        I jeszcze ten przyklejony psychopatyczny półuśmieszek.... nie wiadomo czy się
        chłopina cieszy że Papież chory, czy smuci... a może on ma taką twarz, zastygłą
        w dziwnym grymasie?
    • Gość: Ami Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.visp.energis.pl 25.02.05, 19:45
      Rany, sami kretyni!!!
    • Gość: Aleksandra Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:57
      Nie wiem jak wygladają piszacy w.w. teksty ale chyba musi Wam nieźle słoma z
      butów wystawać, skoro stać Was na takie komentarze. Po tym między innymi
      poznaje się klasę człowieka, jak się o innych wypowiada. Więc nie zabierajcie
      proszę głosu na temat tego czy ktoś jest wioskowy czy nie, tylko uważniej
      spójrzcie w lusterko, bo do klasy Rymanowskiego daleko Wam, daaaleko....
    • dzika_rzeka Re: Wioskowy Rymanowski. 26.02.05, 10:05
      Ok, teraz tylko czekamy, aż obudzi się modotv i zacznie się jazda po
      Wydarzeniach...
      Ech, ludzie...Ja rozumiem, że coś się może nie podobać, nie interesować, nie
      zachwycać, ale czy to powód żeby skrytykować to w tak chamski, słaby, prostacki
      sposób? Naprawdę nie można wypowiedzieć się bez personalnych wycieczek?
      I wreszcie - czy PR zarówno TVN jak i Polsatu nie mogłby zachowywać się na
      forum kulturalniej? Ja rozumiem, że słupki, oglądalność, wpływy reklamowe, ale
      przez taką nachalną propagandę tylko szkodzicie swoim programom.
      Dziękuję za uwagę.
    • Gość: Buttka Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 15:56
      Czy zauwazyliscie, ze wszystkie ataki na TVN i np. na Rymanowskiego, (no moze
      nie wszystkie ale wiekszosc) sa spod tego samego ip? 195.136.112. Nie zebym tak
      kochala Fakty, ale nie lubie chamstwa...Ciekawe czyje to ip?
      • Gość: Wojtek Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:07
        Jak to czyje ?? Tych, którzy forują Pochanke, a może jej samej, hehe.. Nie od
        dziś wiadomo, że kobita ma cug na wizję i zrobi wszystko, by prowadzić fakty
        non-stop (od poniedziałku do piątku). Kontraktowe małżeństwo z pewnością jej w
        tym pomaga, ale trzeba jeszcze wykosić konkurencję.... rzygać sie chce...
        Bogdan, nie daj się, naprawdę wolimy Ciebie od tej kiczowatej podstarzałej
        laleczki
      • michal_82 Re: Wioskowy Rymanowski. 26.02.05, 17:15
        To jest IP Polsatu. Pisałem już na ten temat. Z tego IP w zeszłym roku płynęly
        przede wszystkim pochwały programu "Co z tą Polską", w mniejszym stopniu, choć
        również Wydarzeń.

A co do Rymanowskiego to się musze zgodzić. Ten przyklejony uśmieszek jest
        kiepski, żeby nie powiedzieć dosadniej.
        • dzika_rzeka Re: Wioskowy Rymanowski. 26.02.05, 18:19
          A skąd wiadomo, że to IP Polsatu?
          • Gość: pillon Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.crowley.pl 28.02.05, 12:41
            Co to nie można nawet Rymanowskiego skrytykować? paranoja jakaś!
            Mój IP nie jest polsatowy i piszę to co myślę! nie wyzywam Rymana od
            wiochmenów, tylko stwierdzam, że chłopina nadaje się bardziej do radia (ze
            względu na niezły głos), a nie do telewizji! (mocno drewniana mimika twarzy),
            to wszystko.
            • Gość: SE Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.05, 13:01
              > Mój IP nie jest polsatowy i piszę to co myślę!

Za to ty piszesz z ATMu, piesku polsatu...
              • Gość: pillon Re: Wioskowy Rymanowski. IP: *.crowley.pl 28.02.05, 13:16
                Nie wiem kogo ten "komplement" z pieskiem się tyczy, ale drogi SE idź się
                leczyć na główkę skoro według ciebie KAŻDY (obojętnie z jakiego IP pisze), kto
                ośmieli się skrytykować Fakty na tym forum jest na bank z Polsatu! to chyba
                jakaś schizofrenia, albo lekka mania prześladowcza????
                A jaki Ryman jest, każdy widzi... drewniany, przykurczony, zero charyzmy,
                wiecznie ten sam przyklejony półuśmieszek, który nic nie wyraża, tyle czasu już
                prowadzi Fakty, a za każdym razem jest spięty jak przyrdzewiała agrafka.
                Do radia go! tam się chłopina sprawdził, dobry głos i dykcja, tam to wystarcza.
    • olany_klient Re: "Obiektywny" Rymanowski................. 28.02.05, 15:38
      Zagadka, kto to powiedział?:

"Nie będziemy uprawiać dziennikarstwa obiektywnego, czyli nijakiego".

...zapowiadał Bogdan Rymanowski, jeden z pampersów, wiosną 2001 roku szef
      działu informacji Telewizji Puls (teraz w TVN24, Fakty).
      • Gość: obiektywny Re: "Obiektywny" Rymanowski................. IP: 217.153.131.* 01.03.05, 09:18
        przekroju się naczytałeś, co?
        • Gość: kwiatek Re: "Obiektywny" Rymanowski................. IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 01.03.05, 09:24
          Roman to cieply i mily czlowiek. Mnie tam jego usmiech na twarzy nie
          przeszkadza.
        • olany_klient Re: "Obiektywny" Rymanowski................. 01.03.05, 12:02
          Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> przekroju się naczytałeś, co?

Widzę że kolega czytać umie! heheheheeee......
          • tezurus Re: WIOSKOWY Rymanowski................. 20.06.05, 19:42
            i kolejny tydzień z nim:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka