kabaz 22.03.08, 20:43 moje dziecko czasami jak oddycha to charczy co to może oznaczac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: niemowle 22.03.08, 20:46 napisz ile dziecko ma,jak spi,je.A charczec moze od zbyt suchego powietrza,od kataru,od cofajacej sie tresci zoladkowej,ktora drazni przelyk. Odpowiedz Link Zgłoś
because6 Re: niemowle 22.03.08, 23:23 jeśli to problem od urodzenia,to może ma wiotkość krtani? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: niemowle 23.03.08, 01:40 umknelo mi to...dobrze kolezanka powyzej sugeruje...Moze warto by pokazac dziecko neurologowi dzieciecemu? Odpowiedz Link Zgłoś
because6 Re: niemowle 23.03.08, 18:25 a w jakim celu neurologowi? charczący oddech to przecież nie bezdechy? czy co miałaś na myśli? (bo chyba teraz mi coś umknęło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: niemowle 23.03.08, 18:32 byc moze ma to zwiazek z napieciem miesni:) dlatego do neurologa:) Odpowiedz Link Zgłoś
because6 Re: niemowle 23.03.08, 19:01 nie przesadzasz? na takiej zasadzie to wszystkim należałoby zrobić rezonans głowy albo brzucha ;-) nie prościej po prostu pójść do zaufanego pediatry,przedstawić problem,a ten pokieruje gdzieś dalej,jeśli uzna to za konieczne. Nie dajmy się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: niemowle 23.03.08, 19:15 chyba nie przesadzam bo przyznasz ze wiotkosc krtani moze miec zwiazek z napiecem miesniowym?;)Moze ale nie musi,ale lepiej dmuchac na zimne niz miec do siebie pretensje ze sie cos przeoczylo.A niestety sa pediatrzy i pediatrzy...:/ Odpowiedz Link Zgłoś