Dodaj do ulubionych

Świat według Bundych

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 09:59
Ja uwielbiam i chcę, by wreszcie była powtórka.
Czy ktoś tu mnie poprze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agawa Re: Świat według Bundych IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 09.06.02, 15:43
      Ja bym poparła, ale czy myślisz, że to coś pomoże???
      • Gość: zynen Re: Świat według Bundych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 21:26
        Nie, ale byłem ciekaw, czy ktoś też tęskni.
        • zboczek Re: Świat według Bundych 13.06.02, 00:01
          No ja tez bym obejrzal po raz n-ty Ala , Pegy oraz Kelly ze o Bud'ie nie
          wspomne a jeszcze Marcy i Steven. No, Ja chce jeszcze raz nawet o dziwnej porze
          Mam cicha nadzieje ze cos z tego bedzie bo ida wakacje czas powtorek:)
          • Gość: agawa Re: Świat według Bundych IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 13.06.02, 09:24
            zboczek napisał(a):

> No ja tez bym obejrzal po raz n-ty Ala , Pegy oraz Kelly ze o Bud'ie nie
            > wspomne a jeszcze Marcy i Steven. No, Ja chce jeszcze raz nawet o dziwnej porze
            >
            > Mam cicha nadzieje ze cos z tego bedzie bo ida wakacje czas powtorek:)

Tak, ale powtorek w TVP 1 i Polonii, a nie w Polsacie (niestety...).Kiedyś może
            pokażą? Może jak się Idol skończy?
            • majaa Re: Świat według Bundych 13.06.02, 10:41
              Ja też chcę powtórki Bundych!!!
    • Gość: Anka Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:17
      • Gość: zynen Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 08:30
        Dzięki za wsparcie. Nie wiedziałem, że jest Nas tyle.
        A Kiepscy to nie to samo, wypraszam sobie.
        • Gość: Kama Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: 149.156.213.* 18.06.02, 16:02
          Kiepscy sa lepsi.
        • Gość: Anka Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:30
          Dlaczego wypraszasz sobie? A czym sie rozni amerukanski idiota od polskiego
          idioty? Bez przesady, Kiepscy sa jak Bundowie w USA. Z jednych i drugich mozna
          sie posmiac.
    • Gość: Paxon Re: Świat według Bundych IP: *.zlo.cxt.pl 15.06.02, 22:29
      Ja rowniez nie moge sie doczekac. Przy okazji serial doskonale pokazuje ze
      Amerykanie potrafia smiac sie sami z siebie. Ja chce Bundych!!!!!
      • Gość: martynka Re: Świat według Bundych IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 12:03
        Moim zdaniem najlepszym serialem o ameryce w krzywym zwieciadle są THE
        SIMPSONS - uwieeelbiam ich!!!
      • Gość: nini Re: Świat według Bundych IP: 193.0.73.* 20.06.02, 16:28
        Gość portalu: Paxon napisał(a):

> Przy okazji serial doskonale pokazuje ze
        > Amerykanie potrafia smiac sie sami z siebie.
        chyba snisz
        myslisz ze oni cokolwiek z tego zalapali
        przejadz sie do Ameryki na powiedzmy dwa miesiace/ mysle nie o NYC ale reszta
        kraju/ i zacznij temat Ameryka a reszta swiata
        Mysle ze Bundy to jakis kryptoterroryzm

• Gość: aero Re: Świat według Bundych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 23:47
      Jestem za !!!
      Bundy to moj ulubiony serial. Kiedys ogladalismy prawie codziennie odcinki i
      sie smialismy porownujac ich perypetie do naszej rodziny, hehehe.
      W kazdym razie bardzo bardzo chetnie znowu obejrze ta durna rodzine :))
      • Gość: :)) Re: Świat według Bundych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 08:50
        Ja też chcę,plącze się jeszcze na którymś z niemieckich kanałów,ale drażni mnie
        podkład to nie jest to-Nieeeech wróóóóócąąą !!!!!
        • tuli_pan Re: Świat według Bundych 17.06.02, 09:21
          tez tesknie, pamietam gdy w szkole sredniej kazdy dzien zaczynal sie od
          slow "ogladales/as Bandych wczoraj?" i od razu rechot, bo o jednym odcinku
          moglismy gadac godzinami i smiac sie do rozpuku, pamietam ze nasz belfer od
          polskiego tez zaczal ogladac i mial zawsze ucieszona miche na drugi dzien :)
          • reggie Re: Świat według Bundych 18.06.02, 00:13
            Najbardziej tęsknię za ludzmi sukcesu, państwem Rhodes, a potem D'Arcy. Marcy
            jako dominantka była niesamowita:-)
    • canad Re: Świat według Bundych 20.06.02, 02:30
      "Married with children"- ehh,......:)))))
      Ogladalam to codziennie po kilka odcinkow ( przez pare lat), tlumaczone to nie
      to samo jednak....
      Pozdrawiam C
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka