Gość: zynen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 09:59 Ja uwielbiam i chcę, by wreszcie była powtórka. Czy ktoś tu mnie poprze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agawa Re: Świat według Bundych IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 09.06.02, 15:43 Ja bym poparła, ale czy myślisz, że to coś pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zynen Re: Świat według Bundych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 21:26 Nie, ale byłem ciekaw, czy ktoś też tęskni. Odpowiedz Link Zgłoś
zboczek Re: Świat według Bundych 13.06.02, 00:01 No ja tez bym obejrzal po raz n-ty Ala , Pegy oraz Kelly ze o Bud'ie nie wspomne a jeszcze Marcy i Steven. No, Ja chce jeszcze raz nawet o dziwnej porze Mam cicha nadzieje ze cos z tego bedzie bo ida wakacje czas powtorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: Świat według Bundych IP: *.toya.net.pl / 10.0.224.* 13.06.02, 09:24 zboczek napisał(a): > No ja tez bym obejrzal po raz n-ty Ala , Pegy oraz Kelly ze o Bud'ie nie > wspomne a jeszcze Marcy i Steven. No, Ja chce jeszcze raz nawet o dziwnej porze > > Mam cicha nadzieje ze cos z tego bedzie bo ida wakacje czas powtorek:) Tak, ale powtorek w TVP 1 i Polonii, a nie w Polsacie (niestety...).Kiedyś może pokażą? Może jak się Idol skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zynen Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 08:30 Dzięki za wsparcie. Nie wiedziałem, że jest Nas tyle. A Kiepscy to nie to samo, wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: 149.156.213.* 18.06.02, 16:02 Kiepscy sa lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Nie. Tacy sami sa Kiepscy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:30 Dlaczego wypraszasz sobie? A czym sie rozni amerukanski idiota od polskiego idioty? Bez przesady, Kiepscy sa jak Bundowie w USA. Z jednych i drugich mozna sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Świat według Bundych IP: *.zlo.cxt.pl 15.06.02, 22:29 Ja rowniez nie moge sie doczekac. Przy okazji serial doskonale pokazuje ze Amerykanie potrafia smiac sie sami z siebie. Ja chce Bundych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Świat według Bundych IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 20.06.02, 12:03 Moim zdaniem najlepszym serialem o ameryce w krzywym zwieciadle są THE SIMPSONS - uwieeelbiam ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: Świat według Bundych IP: 193.0.73.* 20.06.02, 16:28 Gość portalu: Paxon napisał(a): > Przy okazji serial doskonale pokazuje ze > Amerykanie potrafia smiac sie sami z siebie. chyba snisz myslisz ze oni cokolwiek z tego zalapali przejadz sie do Ameryki na powiedzmy dwa miesiace/ mysle nie o NYC ale reszta kraju/ i zacznij temat Ameryka a reszta swiata Mysle ze Bundy to jakis kryptoterroryzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Świat według Bundych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.02, 23:47 Jestem za !!! Bundy to moj ulubiony serial. Kiedys ogladalismy prawie codziennie odcinki i sie smialismy porownujac ich perypetie do naszej rodziny, hehehe. W kazdym razie bardzo bardzo chetnie znowu obejrze ta durna rodzine :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Świat według Bundych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 08:50 Ja też chcę,plącze się jeszcze na którymś z niemieckich kanałów,ale drażni mnie podkład to nie jest to-Nieeeech wróóóóócąąą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Świat według Bundych 17.06.02, 09:21 tez tesknie, pamietam gdy w szkole sredniej kazdy dzien zaczynal sie od slow "ogladales/as Bandych wczoraj?" i od razu rechot, bo o jednym odcinku moglismy gadac godzinami i smiac sie do rozpuku, pamietam ze nasz belfer od polskiego tez zaczal ogladac i mial zawsze ucieszona miche na drugi dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Świat według Bundych 18.06.02, 00:13 Najbardziej tęsknię za ludzmi sukcesu, państwem Rhodes, a potem D'Arcy. Marcy jako dominantka była niesamowita:-) Odpowiedz Link Zgłoś
canad Re: Świat według Bundych 20.06.02, 02:30 "Married with children"- ehh,......:))))) Ogladalam to codziennie po kilka odcinkow ( przez pare lat), tlumaczone to nie to samo jednak.... Pozdrawiam C Odpowiedz Link Zgłoś