kubissimo 07.03.05, 16:54 w którym wierna publicznosc rozwaza marke rajstop zamaskowanego dziewczecia oraz wystudiowana naturalnosc Daniela Puolin Piecyka, a wszystko pod okiem wypchanego lisa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:04 Wracajac do sprawy rajstop to podejrzewam, ze Fizia Ponczoszanka mogla taki sklep zalozyc. Zapewne handluje tam poza rzeczonymi rajstopami rowniez dezodorantami ;] Piecyk mial rowniez piekny czerwony(!) samochod, ciekawe czy dojechal nim do Warszawy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.skarlet Re: IDOL 4.3 07.03.05, 17:09 Po samochodzie śmiem twierdzić, że Daniel jest nieco sentymentalny i staroświecki, ale może dorabiam ideologię :). Przypomniała mi się jeszcze dziewczyna, która śpiewała po rosyjsku (Leszczu mdleje) - była dosyć osobliwie ubrana (skoro już o odzieniu rozprawiamy :). Niedawno żyri, z akcentem na Powiatowego, doczepiło się, z aluzjami do trasy Warszawa - Katowice, do stroju innej dziewczyny, zawierającego czarne kozaczki + mini + jakąś dziwną bluzeczkę. A tej nic nie powiedzieli, czyżby żyri lubiło pastele i seksapil w łagodniejszym wydaniu :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: IDOL 4.3 IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.05, 17:32 Powiedzieli, powiedzieli, a właściwie: powiedział. Wojewódzki kazał jej zmienić stylistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:29 ja jestem normalnie zafascynowana rosnącymi usprawnieniami organizacyjnymi w idolowych wątkach... nigdzie takich nie ma... :) a facet od rammsteina przetłumaczył Du Hast jako "Chcesz", był taki przekonujący, ze prawie mu uwierzyłam... sześć lat nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: IDOL 4.3 07.03.05, 19:58 > przetłumaczył Du Hast jako "Chcesz", był taki przekonujący, ze prawie mu > uwierzyłam... sześć lat nauki... no właśnie :))))))) może to jakis dialekt bawarski?... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.3 08.03.05, 19:02 No dobra, obejrzałam powtórkę, i choć jestem teraz nieco mniej entuzjastyczna względem Daniela Poulain, to nadal twierdzę, że temu chłopakowi brak pewności siebie i stąd takie a nie inne jego zachowanie. Na razie na wszelki wypadek się zjeżył i postawił mur obronny, ale jeśli przejdzie dalej to zapewne pokaże swoją prawdziwą, mam wrażenie że sympatyczną, twarz. A zaśpiewał tak sobie, to prawda, ale też wybrał nienajlepszą piosenkę. Najlepszy z tego odcinka był jednak Maciek, no i Bogna. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.3 08.03.05, 20:00 > Najlepszy z tego odcinka był jednak Maciek, no i Bogna. Czyli nic nie stracilem ogladajac ostatnie 5 minut :-) A Bogna jest swietna, trust me :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.3 08.03.05, 20:25 > A Bogna jest swietna, > trust me :-) No wszystko fajnie, tylko że ja zdecydowanie upieram się przy męskim idolu. Skoro tyle wiesz, powiedz proszę - czy jest tam chociaż jeden świetny facet? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.3 08.03.05, 21:14 Nie nie, idolem znowu musi byc jakas fajna kobitka ;-) Tak wiec odmawiam odpowiedzi na to pytanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 08.03.05, 21:45 bigrock napisał: > Nie nie, idolem znowu musi byc jakas fajna kobitka Znowu? To już kiedyś jakaś fajna była? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 08.03.05, 23:36 prosze nie wyjmowac mi pytan z ust to niehigieniczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:06 ale ja troche jestem obca reka w moich ustach? kinda kinky... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:16 Wybacz wobec tego. Obiecuję, że już ci nigdy w niczym nie zagrzebię, a przynajmniej się postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:20 no wlasnie przynajmniej sie postaraj ;) chociaz dzis akurat jestem przyjemnie cynamonowy, bo geant wreszcie sprzedaje Big Red'sy :) (kryptoreklama) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:28 kubissimo napisał: > chociaz dzis akurat jestem przyjemnie cynamonowy, bo geant wreszcie sprzedaje > Big Red'sy :) (kryptoreklama) Przepraszam. Wiem, że to nie na temat, ale w straszne podniecenie popadłam. Big Red'sy w Polsce? Czy to sprawdzona wiadomość? Teraz, kiedy już straciłam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:53 oj, lepiej sie wytlumacze, bo pojdziesz na calosc, zeby tylko wyrwac mi z ust gume ;) a wiec juz od pewnego czasu mozna je bylo kupic w kilku kioskach przynajmniej w warszawie a dzis stojac w kolejce do kasy w Geant'cie przyuwazylem przypadkiem cynamonowe cudo wsrod innych plebejskich orbitow i winterfreshow. no i oczywiscie nie moglem sie oprzec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 09.03.05, 02:23 Kocham ciem! Jesteś moim cynamonowym światełkiem wśród czegoś tam. (od tego momentu będę trzymać się tematu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:41 Phi tez nowowsc, big red's od dobrych kilku miesiecy lezy kolo kas w carrefourze :P A ja wole plebejskie gumy, bo cynamonu nie znosze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:34 > Znowu? To już kiedyś jakaś fajna była? ;) I byla i jest ;-) Lada moment 3-ci singiel ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 00:55 pamietaj, ze wedlug pewnych forumowiczow ostatni odcinek IDOLA byl poczatkiem konca Brodki :D Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.3 09.03.05, 14:38 > pamietaj, ze wedlug pewnych forumowiczow ostatni odcinek > IDOLA byl poczatkiem konca Brodki :D Eee? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 09.03.05, 01:57 Życzę jej żeby się sprzedała jak najlepiej, ale mimo mojego prawiefeminizmu jakoś ciężko znoszę żeński wokal. Chociaż obiektywnie uważam, że Brodka za jakieś 15 lat będzie profesjonalistką i (może) artystką, czego jej również życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 10.03.05, 07:48 bigrock napisał: > > Znowu? To już kiedyś jakaś fajna była? ;) > > I byla i jest ;-) Lada moment 3-ci singiel ;-) A która to niby taka fajna??? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 10.03.05, 07:45 bigrock napisał: > Nie nie, idolem znowu musi byc jakas fajna kobitka ;-) Tak wiec odmawiam > odpowiedzi na to pytanie ;-) Jak to znowu??? A to już jakaś fajna byłą idolem??? Nie przypominam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 09:44 Mnie tez sie chce porzadnego meskiego idola, z bardzo meskim glosem, moze byc w nim nawet 110% testosteronu (w idolu a nie glosie) ;))) W koncu kobiet jest wiecej a tyle kobiet sie mylic nie moze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 11:20 a Krzysztof Kiljanski? muzycznie to moze nie moja bajka, ale glos ma zachwycajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:11 Wlaczylam swoj przenikliwy mozg i nie wiem czy dobrze kojarze, ze to taki lysy maly gostek (wiem, wiem mam googla, ale mozg tez trzeba od czasu do czasu pozwiczyc ;]). Tak swoja droga to na Ciebie bigrock przydaloby sie jakies ladne kobiece kolano, ktore odpowiednio by Ci przycisnelo, zebys nam wyznal zrodlo swoich tajnych lamane przez poufne informacji ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: IDOL 4.3 IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 09.03.05, 21:23 och ta dziewczyna z kucykami dzis byla boska ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wweronika Re: IDOL 4.3 15.03.05, 11:11 KTOŚ NAGRAŁ MOŻE TEN ODCINEK IDOLA Z 9.03? BARDZO MI NA TYM ZALEŻY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:06 Gdyby cos to ja nic nie pisalam, ale tak przypadkiem widzialam w osiolku i stamtad mozna sciagnac ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 21:40 coraz lepiej bawia sie chlopcy od post-production (nie wiem jak to sie po polsku nazywa. choc jak znam nasz cudowny jezyk to pewnie post-production) a ja sie bawie razem z nimi :) koles od Wasika fatalny jego kolega niefajnie przegiety i jeszcze gorzej przestylizowany, ale troche spiewac umie dziewczynka z bialoruska (bodajze) piosenka calkiem fajna ten koles od wady wymowy troche specyficzny. jakos nie bardzo widze w nim material na idola, ale zaspiewal calkiem niezle fajnie, ze dzis zachowali zdrowe proporcje miedzy kosmitami i ludzmi spiewajacymi :) i naprawde nie wiem kto wymyslil inny sklad komisji w poprzedniej emisji idiota jakis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:44 > coraz lepiej bawia sie chlopcy od post-production (nie wiem jak to sie po > polsku nazywa. choc jak znam nasz cudowny jezyk to pewnie post-production) > a ja sie bawie razem z nimi :) > > koles od Wasika fatalny > jego kolega niefajnie przegiety i jeszcze gorzej przestylizowany, ale troche > spiewac umie > dziewczynka z bialoruska (bodajze) piosenka calkiem fajna > > ten koles od wady wymowy troche specyficzny. jakos nie bardzo widze w nim > material na idola, ale zaspiewal calkiem niezle > > fajnie, ze dzis zachowali zdrowe proporcje miedzy kosmitami i ludzmi > spiewajacymi :) Marta z Mrągowa była fajna. Elwirka zresztą też. > i naprawde nie wiem kto wymyslil inny sklad komisji w poprzedniej emisji > idiota jakis ;) Kuba W. wymyślił rezygnując z komisji. Tak całkiem po staremu to jednak nie jest, bo Adam Sztaba z zespołem już w innej stacji. W koncertach finałowych kto inny będzie akompaniował. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 21:54 a wlasnie mialem sie spytac bigrocka, czy wroci tez Adam ale rozumiem, ze jednak nie wroci szkoda ten pan w zeszlej edycji tez byl chybiony :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:00 Moze go przekupia wielka kasa :] No chyba, ze w konkurencyjnej tv mamia go czym innym (to tvn?) :) I byloby pieknie gdyby znowu byl koncert z rytmami latynoskimi - ole! Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 10.03.05, 07:51 Gość portalu: P-77 napisał(a): > Tak całkiem po staremu to jednak nie jest, bo Adam Sztaba z zespołem już w > innej stacji. W koncertach finałowych kto inny będzie akompaniował. To kiszka :-( Byle tylko nie był to pan z 3 edycji Idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:41 Nuuuudaaaa... z ekranu wialo nuda potworna. Nikt nie zachwycil ani nawet nie sprawil, ze przez chwile sie ozywilam. Za to 3 panny potwornickie do konca popsuly mi humor i chyba nalezy sie cieszyc, ze nie uslyszalam jak spiewaja ;] Za to osoba towrzyszaca byla pod wrazeniem zespolu zlozonego z Rolanda i panien potwornickich :> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 21:43 masz na mysli plastykowe siostry sisters? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:46 Dokladnie je mialam na mysli. Jak spojrzaly na mnie swymi okraglutkimi oczkami to ze strachu schowalam sie pod koc ;] Normalnie nieodrodne dzieci 46-letniej mamy Barbie :> Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 21:51 w filmie TOMMY (taka rock opera z muzyka The Who) w pewnym momencie bohater ląduje w kosciele błogosławionej Marilyn Monroe, gdzie zakonnicy nosza silikonowe maski z twarza Marylin jakos od razu mi sie to przypomnialo jak je pokazali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:53 A z cala pewnoscia porownanie sluszne choc filmu nie widzialam. Jednak nie wiem czy nie uwlaczamy nieco pamiec Marilyn, bo zdarzaly jej sie jakies madre miny, sama widzialam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 09.03.05, 21:55 poczekaj chwile, zrobie zdjecia i sama zobaczysz tzn caly film moge uzyczyc, ale Ty sie przeciez nie integrujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:01 bosz... ok jutro bede czekac po Twoim blokiem i sprobuj mi nie uzyczyc tego filmu :P A nie jutro nie moge... Ale i tak Cie dopadne :] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo św. Marilyn 09.03.05, 22:32 kinkywinky.w.interia.pl/marilyn1.jpg kinkywinky.w.interia.pl/marilyn2.jpg kinkywinky.w.interia.pl/marilyn3.jpg kinkywinky.w.interia.pl/marilyn4.jpg kinkywinky.w.interia.pl/marilyn5.jpg kinkywinky.w.interia.pl/marilyn6.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: św. Marilyn 09.03.05, 22:40 Nie rozumiem. To dlaczego w Idolu były tylko trzy. Reszcie się maseczki pogniotły? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: św. Marilyn 09.03.05, 22:46 moze to byly misjonarki, ktore przybyly by glosic boskie poo poo pi doo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: św. Marilyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:17 Pogniotly i nie zdazyly uprasowac, dzieki sw. Marilyn ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: św. Marilyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:18 Czudownie czudne ;] Dziekuje w imieniu calej gawiedzi i wlasnym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:59 Nie mogę dać 100-procentowej gwarancji, że Adama Sztaby nie bedzie, ale nic nie wskazuje na to żeby był. Jest sympatyczna blondynka - stylistka (ta co występuje też w programie niedzielnym o nazwie "modna moda") bo widziałem jak poprawiała jurorom makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 22:03 O ile mnie pamiec nie myli, a wiem, ze mnie nie myli ;) to w pierwszej edycji stylizowala taka czarna babka, ktora teraz w tvn style sie pokazuje. A potem to sie juz kilka osob przewinelo, ktore mi sie w pamiec nie wbily jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 12.03.05, 10:12 czy tylko mi sie tak wydaje, czy jeszcze nigdy relacje z castingow nie byly az tak rozlazle? :/// wczoraj fajna byla tylko dziewczyna strazaczka (ola? Tchorzewska??) tzn slychac, ze jeszcze wiele rzeczy nie umie, ale glos ma bardzo intrygujacy :) a z Leszcza rosnie nam jurorskie warzywko. swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 12.03.05, 12:24 W temacie Leszcz. Bardzo mi się podobało jak pozostali cżłonkowie jury go wkręcili. Zazeli najeżdżać na dziewczynę, ż enie umie śpiewać, że archaiczny angielski (tu akurat mieli rację), że słuchu nie ma. No psy na niej wieszali straszne. Potem zagłosowali, zaczynając od Leszcza. Ten oczywiście zgodził się z przedmówcami i zagłosował na nie. A pozostali zagłosowali na tak bo dziewczyna była całkiem dobra. A pote jak wyszła do Leszczu miał pretensję do reszty czemu mu nic nie powiedzieli. A co on kurde, głuchy??? Nie słyszy jak kto śpiewa??? Nie ma własnego zdania tylko jak reszta tak i on??? Obśmiałam się jak norka z tego jego wystąpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.3 12.03.05, 12:30 Taaak, juz z detalami omawialiśmy to wydarzenie w poprzednim wątku. :) Naprawdę miała zły angielski ta dziewczyna śpiewająca Tori Amos? Ja nie jestem mocna z tego języka, powiedzmy, że znam średnio, ale wydawało mi się, że ona ma dobry angielski. Pewnie się mylę. Dziwię się, że po tej kompromitacji Leszcz jest nadal w jury. jeśli będzie 5 edycja, to ja na miejscu producentów poszukałabym jednak kogoś z jajami (większymi) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 12.03.05, 12:35 boszzzz wyobraznia mi zaszalala - wyobrazilem sobie casting na jurora, gdzie specjalna komisja ustala kto ma wieksze jaja (literally) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.3 12.03.05, 14:03 Ciekawam składu komisji w Twojej wyobraźni :) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 13.03.05, 07:42 kubissimo napisał: > boszzzz > wyobraznia mi zaszalala - wyobrazilem sobie casting na jurora, gdzie specjalna > komisja ustala kto ma wieksze jaja (literally) ;))) No proszę Cię!!! Koszmary będę miała przez Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 13.03.05, 07:41 agata_to_ja napisała: > Taaak, juz z detalami omawialiśmy to wydarzenie w poprzednim wątku. :) > Naprawdę miała zły angielski ta dziewczyna śpiewająca Tori Amos? Generalnei dało się przeżyć. Byli sto razy gorsi. Ale ja mam zboczenie na tym punkcie. Ona śpiewała z takim akcentem stylizowanym mocno na amerykański. Generalnie ja uważam, że 99,9% polskich wokalistów kaleczy angielski śpiewając. Można przecież wziąć lekcje z angielskiej wymowy u fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan póki co... najfajniejsza w tym wydaniu była IP: *.chello.pl 12.03.05, 21:04 krowa :) taka prawdziwa która ryczała. W tym odcinku to jeden disaster lepszy od drugiego hehe. W ogóle to straszne że idolem młodzieży jest Doda hehe Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: póki co... najfajniejsza w tym wydaniu była 12.03.05, 21:25 Dziś coś strasznego. Ten Roland to jest osoba chora psychicznie. Po co on się w ogóle tam pojawiał! Śpiewać kompletnie nie umie, a do tego jest szurnięty. Ta mała ładne co się dostała też niezbyt zrównoważona. Ogólnie pośmiać się można było na całego. Jury bardzo ostre w słowach. A co to miało być "Idol w Łysych"? Przyjechała kamera na wieś i młodzież dla jaj mogła wystąpić? Nalepki mieli jak podczas zwykłych eliminacji... Nie śpiewali w tych Łysych najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: póki co... najfajniejsza w tym wydaniu była IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 12.03.05, 21:32 Ta dziewczyna od Niemena w rozowej bluzce przeszla chyba sama siebie. Niektorzy sa naprawde strasznie zapatrzeni w siebie. Mogla sobie chociaz inna piosenke wybrac :(np dżaga hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan czy Idol to zbieranina odrzutów z RealityShow? IP: *.chello.pl 12.03.05, 21:39 Był dziś Piotr Lato. Przepuścili go chyba dla jaj. Widziałem w końcówce że nastepnym odcinku pojawi się z numberkiem na klacie ten dziwny koleś co był w ostatnim Barze - chyba Jarek? taki co miał skwaszoną minę i nigdy się nie uśmiechał. Ciekawe kiedy pojawią się goście z "FearFactor" albo "Kawalera do wzięcia" haha Coś co mnie powala w Idolu to kompletny bezkrytycyzm tychże ludzi. Chyba że teraz take czasy i take trendy że cza być odważnym, bezkompromisowym, przebojowym i nie być duupą wołową i ostro pchać się do przodu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: czy Idol to zbieranina odrzutów z RealityShow 12.03.05, 21:42 Gość portalu: corgan napisał(a): > Coś co mnie powala w Idolu to kompletny bezkrytycyzm tychże ludzi. Chyba że > teraz take czasy i take trendy że cza być odważnym, bezkompromisowym, > przebojowym i nie być duupą wołową i ostro pchać się do przodu. :) Nie, Corgan, to raczej bezkrytycyzm ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: czy Idol to zbieranina odrzutów z RealityShow 13.03.05, 09:33 To jest naprawde powalajace. Biedne dziewcze, zeby nie powiedziec glupie, bierze sie za piosenke s.p. Niemiena, litosci... i wcale sie nie dziwie jury, ze im nerwy puszczaja i zaczynaja juz z nich zartowac. Ten Roland, matko boska, on sie chyba obrazil jak wychodzil??? nie wiem jak mozna byc tak slepym (gluchym:)) i nie wiedziec, ze nie umie sie spiewac w ogole! po tym programie zaczynam podejrzewac ze spora czesc spoleczenstwa jest szurnieta. bo co innego jak ktos zdaje sobie sprawe, ze spiewac nie umie i idzie sie zabawic - OK, jak jest w miare skromny, myslala, ze moze, ale sie nie udalo- OK, ale widzieliscie wczoraj w koncowce zapowiedz kolejnego odcinka?panna wypowiadala sie jakos nastepujaco:dziewczyna musi byc nie tylko ladna,musi miec cos w glowie, musi miec talent i ja mam ogromny talent! potem zaspiewala - bez komentarza. ja wczoraj nie wierzylam w to co slysze. aha - generalnie to mogliby dawac mniej gadania poza sala przesluchan a wiecej osob spiewajacych i komentarzy, kiedys tak bylo pozdr, n ps a, jeszcze przypomnial mi sie ten facet(???) od I'm your ladyyyyyy, and you're my maaaaaan... koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: czy Idol to zbieranina odrzutów z RealityShow 13.03.05, 11:05 Naprawdę aż tak źle było z tym Lato? Wydawał mi się jednak nienajgorszy. jak wielu zapewne z nas oglądałam pierwszego BB i akurat on mi się spodobał na tle tej bandy kretynów. Więc nie ubolewam nad tym, że go przyjęli do idola. A ze śpiewaniem akurat było według mnie nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: póki co... najfajniejsza w tym wydaniu była 13.03.05, 07:43 Gość portalu: corgan napisał(a): > krowa :) taka prawdziwa która ryczała. W tym odcinku to jeden disaster lepszy > od drugiego hehe. W ogóle to straszne że idolem młodzieży jest Doda hehe Albo Wojewódzki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magg Roland rulezzzzzzzzzzz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.05, 01:37 Nie docenili talentu Rolanda :-( Ich strata. Dziady! Nie dziwota, ze chłopak taki utalentowany. Mamusia wszak też ślicznie śpiewa i to po francuskiemu. Tak samo zdolny jak przystojniacha. Nie jedna już utopiła swe serce w tych czarnych kędziorach i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Roland rulezzzzzzzzzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:15 Z pierwszego "BB" to już chyba tylko Monika Sewioło i KArolina Pachniewicz moga wystartować, bo inni są zwyczajnie za starzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Roland rulezzzzzzzzzzz 13.03.05, 13:05 ale MOnika wydala juz "plyte", wiec chyba nie moze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: IDOL 4.3 IP: *.pl / 213.155.191.* 13.03.05, 12:38 Bez urazy ale Roland jakis walnięty jest.. Zapatrzony w siebie, zachowuje się jakby był nad wszystkimi, inni to be i fuj a on jest najlepszy!! Jak on się w ogóle uchował? hehe w szkole pewno mu życ nie dali.. ps. a tak w ogóle to na jego miejscy bym sobie zrobiła oparecją plastyczną... mózgu także... nio ale ja to nie on, a on sadzi, ze wszystko z nim ok. ps1. ale mamisynek.. z mamusią przyjechał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodziłam Re: IDOL 4.3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:15 A mnie wczoraj najbardziej wkurzyło prostactwo Wojewodzkiego,przedrzeźniającego tego chłopaka z falsetem i fakt,że ta cała Zapendowska podchwyciła taki prymitywny...hmmmmmmm żart? Co by nie mówić,jedynym człowiekiem na poziomie ,w tej całej komisji jest Cygan . Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 13.03.05, 17:44 koles jak mowil to potrafil zejsc w jakies meskie rejestry, wiec skad ten straszny falset? i do tego jeszcze wybor piosenki :D sam bym go wysmial Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 13.03.05, 17:54 Przepraszam czy to chodzi o takeigo blondynka co śpiewał "Simply the best"?? Nie oglądałam wczoraj, przyznaję się bez bicia, zajawki wczesniej widziałam. Ale nadrobię, słowo harcerza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.3 13.03.05, 18:13 nie nie byl nowy koles spiewajacy falsetem POWER OF LOVE :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picuch Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:04 moja druga polowka stwierdzila, ze gdyby jego pokazali w telewizorni w charakterze aliena (np na miejscu takiego Rolanda) to by natychmiast ze wstydu się udal "za Ural". Ale widac ze niektorzy chyba biora to za jedyna okazje zeby "zaistniec" i nie przeszkadza im totalny obciach. A wlasciwie to nawet chyba o tym obciachu nie wiedzą. To juz nawet nie bezkrytycyzm, to brak szczypty autokrytycyzmu...eeh, szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.skarlet Re: IDOL 4.3 15.03.05, 12:18 Obejrzałam powtórkę i mogę się wypowiadać:). Roland - oł maj gad! Jeszcze nie doszłam do siebie. Ale nie zdziwie się, jeśli koleś jakiś rodzaj "kariery" zrobi, poważnie :))). Piotr Lato fajniutki, ogladałam I edycję BB i już wtedy go polubiłam - taki normalny, sympatyczny koleś. Głos ma niezbyt rewelacyjny, ale też nie koszmarny, czyli moze być. No dobra, podoba mi się i dlatego tak go bronię :). Koleś od falsetu tragiczny, a dziewczynka od Dody rzeczywiście ładniutka, ale ma zadatki na polską Britney Spears :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 13:16 Hej wszystkim! :) Ktoś mnie pamięta jeszcze? :P Wiem, wiem, że tak nagle zniknęłam, ale miałam problemy z odstępem do netu.. Słuchajcie, ja nie wiem, ale jak na razie to mnie nikt nie porywa w tym IDOLu. Niektórzy mają fajne głosy, ale jakoś za mało charyzmy.. Byłam na nagraniu jednego z odcinków etapu klubowego. Gosh, ci ludzie naprawdę udają kogoś, kim nie są, próbują zaimponować nie tym, czym trzeba.. Pozdrowienia! P.S. Szkoda, że z Kubą K. nic nie wyszło.. Naprawdę trzymałam kciuki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: IDOL 4.3 IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 15.03.05, 20:49 > Byłam na nagraniu jednego z odcinków etapu klubowego Juz robia etap klubowy? A potem sicemnaja ze to na zywo :( bo chyba te wszystkie osoby nie przyjezdzaja tam jescze raz specjalnie na ogloszenie wynikow. albo ja czegos nie rozumiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:08 No bo tylko wyniki są live :) Nagrania były hmm jakieś 2 miesiące temu, w ciągu 3 dni, po 2 odcinki dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.3 15.03.05, 22:41 Gość portalu: ; napisał(a): > Juz robia etap klubowy? A potem sicemnaja ze to na zywo :( bo chyba te wszystki > e > osoby nie przyjezdzaja tam jescze raz specjalnie na ogloszenie wynikow. No właśnei, ze przyjeżdżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:45 A mnie sie podobala ta dziewczyna od flamenco. A ogolnie juz zapomnialam co bylo na poczatku odcinka, czyli zadnych zauroczen od pierwszego wejrzenia, znaczy uslyszenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo a to jest foka 16.03.05, 22:16 mi sie podoba glos tej mujer od flamenco (ostatnio ku wlasnemu zdziwieniu siedze w latynoskich klimatach), ale sama dziewczynka troche dziwna ale oczywiscie nie tak dziwna jak dziewczynka z blokadą komunikacyjną, ktora to dziewczynka wygladala jak mlodziutka Heike Makatsch ale nawet ona nie byla tak dziwna jak dziewczyna z Bieszczad (Bieszczadów?), która ma swietny glos i straszna osobowosc ale nawet jej osobowosc nie byla tak dziwna jak sposob bycia Miss Mazur. czy oni na pewno chca miec Patrycję Wódz 2005? a i tak wszystko przebil oszolom z BARu. ojacie :) a najladniejsza byla foka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: a to jest foka IP: *.org 16.03.05, 22:41 kubissimo napisał: > a najladniejsza byla foka :) I hipopotam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.skarlet Re: IDOL 4.3 16.03.05, 21:50 Panienka od flamenco i ta mała blondynka były ok. Miss Mazur - skąd oni ją wytrzasneli? To samo koleś z Baru. Pamiętam, że ktos jeszcze mnie tam zadziwił, ale to normalne :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:01 Widziałam drugą połowę programu, ale... lipa, lipa, lipa...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: IDOL 4.3 IP: *.org 16.03.05, 22:18 Czy mi się wydawało,czy pod koniec w zapowiedziach były już fragmenty z teatru?To już koniec castingów?(w sumie się cieszę;) Ta od flamenco faktycznie fajnie śpiewała,ale Misska z Mazur to przesada... I dlaczego do drugiego etapu nie przeszedł ten paszczowy hipopotam?Największa atrakcja odcinka! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.3 16.03.05, 22:40 Ilościowa przewaga kobiet nad mężczyznami w etapie teatralnym jest druzgocąca i bardzo mnie zasmuca. Na dodatek jacy są ci mężczyźni każdy widzi i słyszy. Nie pozostaje mi nic innego jak się pożegnać i zająć się szydełkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.3 19.03.05, 00:21 > Ilościowa przewaga kobiet nad mężczyznami w etapie teatralnym jest druzgocąca Mniej wiecej odwrotnie proporcjonalna do przewagi kobiet na mezczyznami w jury ;-) Nie wiem czemu jednak mnie to wcale nie smuci :-) Z drugiej strony w ostatnim Idolu tez bylo jakos podobnie w teatrze, pozniej jednak mnostwo kobitek polecialo, a facetow zostalo sporo, a w finale przeciez znalazly sie juz tylko trzy okazy plci pieknej, z czego w koncu sama Brodka musiala walczyc z piecioma facetami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* barowicz rozkłada na łopatki IP: *.zyg.brewet.pl 16.03.05, 22:43 Niedawno sprzedawał na allegro swoje autografy (ilość ograniczona, sztuk 200 za jedyne 30 zł ;), a dziś chciał autograf Zapędowskiej. Gdyby dostał skserowałby go 200 razy i oferował po 100zł. A ogólnie lepszy był od Rolanda, bo Roland, jako prawdziwy kosmita, ma osobowość. Kiedyś mógłby występować w cyrku. Zaś barowicz: - mogę z kartki? Dopiero wczoraj wybrałem sobie piosenkę, bo wcześniej nie miałem czasu po czym - Kiedy byłem, kiedy byłem małym chopcem hej to było piękne, jakby jeszcze po chińsku miał tą piosenkę z kartki.. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi.skarlet Re: barowicz rozkłada na łopatki 16.03.05, 23:01 Koleś z Baru w ogóle jakiś zawieszony był i słabo kontaktował:). A Miss Mazur jest z mojego rodzinnego miasta, tak samo jak Karolina i Florek z I edycji BB. Jak tak dalej pójdzie to naród pomyśli, że w Olsztynie normalnych ludzi nie ma :(. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica bez przesady... 16.03.05, 23:26 ...może i jest odklejony, ale autografu Zapędowskiej nie chciał, tylko jej wizytówkę w celach czysto edukacyjnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: barowicz rozkłada na łopatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:10 Qrka a ktory to byl ten gosc z baru? Taki mocno wystraszony? Ja jak zwykle nie w temacie a propos wszelkich Barow ;))) Miss Mazur oprocz niezlej figury ma twarz (i jest to zdanie mezczyzny a nie moje) jak stara baba, a ze to nie jest konkurs pieknosci tylko wokalny to glos ma straszny, na mojego smsa nie moze liczyc :> Zdecydowanie zwyciezca programu powinien zostac hipopotam, ktora pokazal nam, ze potrafi szeroko otwierac paszcze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: barowicz rozkłada na łopatki 17.03.05, 00:46 No to jest nas dwie nieuświadomione w temacie barów. Ale rozumiem, że z Baru to ten koleś co się zawieszał jak mój komputer? A panienka z Bieszczad dostałaby ode mnie w mordę na żywo, bo agresję we mnie wzbudzają ludzie, którzy nie biorą oddechów między wypowiadanymi słowami. A miss Mazur mię się podoba ocznie, ale nie zamienię na nią pończoszanki. W zastanej sytuacji również skłaniam się w stronę hipopotama. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 08:18 Miss mazur moim zdaniem tragedia. Ale czy ona nie była już na którymś castingu?? Ja mam wrażenie, ze już ją widziałam. Okropna była!!! Okropnie śpiewała, okropna osobowość, okropnie się wypowiadała. A już stwierdenie, że ma ogromny talent rozłożyło mnie na łopatki. Ocznie nie podoba mi się zupełnie, z miss to ma tylko figurę. Najbardziej podobała mi się dziewczyna od flamenco, nie wiem o co chodziło Zapendowskiej. Ten Wróbelek z Bieszczad też mi się podobał choć ciut mniej. Jeśli chodzi o kolesia z Baru to był dziwny, nie da się ukryć. Fałszował to prawda ale w barwie miał coś intersującego. Rozwalił mnie tekst Zapendowskiej to Wójewódzkiego "KUba, kiedy pójdziesz do psychiatry" czy jakoś tak. Obsmiałam się jak norka. A co powiecie o kanarku??? Hi hi hi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 09:15 devojce napisała: Ale czy ona nie była już na którymś > castingu?? Ja mam wrażenie, ze już ją widziałam. A ja myslalam, ze tylko ja mam deja vu. Tez mam wrazenie, ze ona juz byla. Moze to siostra blizniaczka albo klon jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 09:23 Wybaczam dziewczynce z Bieszczad jej zachowanie, bo faktycznmie mogła doznac szoku, że zrobiła już coś na kształt kariery. Nie wiem, skąd pochodzicie, ale ja myśle, że ludkowie w naprawdę małych mieścinach mogą czuć się trochę nie z tej ziemi, jak nagle ktoś im mówi, że mają przyjechać do warszawy i jeszcze pokażą ich w TV. Nie mówię tego ironicznie, ani sie nie nabijam, sama mieszkałam w małej mieścinie i poszłam do liceum w W-wie. Pamiętam, jak reagowali koledzy i koleżanki z podstawówki. To już była prawie kariera :) A śpiewała nieźle. Co do barowicza, to zaczynam podejrzewać, że te reality-shows się zmówiły (mówię całkiem serio), że sobie będą w ten sposób podnosić oglądalność. Przecież to już było grane w Braez, że VIP-ami byli tam ludzie z wczesniejszych Big Brotherów. No były już takie konfiguracje. Wcześnien tego w Idolu nie było, co najwyżej śpiewacy, co już wcześniej startowali w Szansie itp, ale nie z tych dziwnych programów. Tak sobie pomyślałam, że to mogło być celowe. Ale z drugiej strony też widziałam, co ten koleś wyprawia na allegro, więc może to on sam na to wpadł jednak. Podobała mi się dziewczyna od bolero i byłam nieco zdziwiona, że Ela cos tam jej zarzucała. Może nie wiedziała, że ona się zajmuje 6 lat takimi klimatami, pewnie wtedy by jej nie zarzucała wykreowanej, a nieprawdziwej postaci. O Miss Mazur nawet nie chce mi się mysleć... dobijają mnie tak bezkrytyczni ludzie. Ona rzeczywiście już była, pamiętam nawet naziwsko i Kuba się bardzo zachwycał jej urodą. Trochę dziwne, że jej sobie nie przypomnieli, przeciez jak poprzednio występowała, narobiła zamieszania. Swoją drogą co ca uparciuch - wtedy jej nie puścili, to pojechała do innego miasta. no, to tyle, ale ogólnie poziom był marny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 09:40 hmmm ja mialem wrazenie, ze widze klona Sylwii Wisniewskiej, a moja teze zdawal sie potwierdzac fakt, ze ona tez ma na nazwisko Wisniewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Miss Mazur drugi raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 09:45 To nie deja vu tylko faktycznie Miss Mazur objawila nam sie juz w calym swym misskowym majestacie na castingu w Warszawie, gdzie niemilosiernie polozyla "Dream a Little Dream of Me" ;))) I tez sie wlasnie zdziwilam, ze jury nic nie powiedzialo na jej widok, choc mozna podejrzewac, ze ktos to wyciachal w montazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 10:39 A mnie się podobało jak Kuba powiedział czym to on z Elą NIE SŁUCHA tej dziewczyny (tudziez innych panienek) :) Ależ się obśmiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Miss Mazur drugi raz 17.03.05, 11:24 taaa, ciekawe, a za pierwszym razem wyglądało na to, że właśnie TYM słucha. Okrutnie się ślinił na jej widok i chciał ją przepuścić, o ile pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:55 To ja koncze watek 4.3 :] Odpowiedz Link Zgłoś
zyta16 Re: IDOL 4.3 17.03.05, 12:31 nikt z was nie zauważył że były dwie osoby z programu bar? druga to jedna z tych sióstr co leszcz powiedział że jest trochę odklejona ale fajna , ta z baru to ta w czerwonej chusteczce a znaleźli sie na tym castingu o ile pamięc mnie nie zawodzi - casting był jakiś czas temu w tym samym czasie co realizacja programu bar i tam było pokazywane że wzieli udział w castingu do programu idol Odpowiedz Link Zgłoś