Dodaj do ulubionych

Do admina!!!!

IP: *.aine.pl 15.03.05, 19:45
Wyjasnij mi jedną rzecz!!!

Dlaczego w tym wątku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=21595960
wypowiedź Ali została skasowana??? Zawierała zdanie" Ale z ciebie tuman" czy
coś w tym stylu skierowane do autora postu powyżej, który robi okropne byki
ortograficzne. Natomiast wypowiedzi wszystkich którzy normalne dziewczyny
wyzywają od paszczurów, paskud, itp są przez Ciebie tolerowane??????
Dlaczego chamstwo jest tolerowane, a jakakolowiek reakcja na nie jest przez
Ciebie wykasowywana?????

Obserwuj wątek
    • jk Re: Do admina!!!! 15.03.05, 20:24
      witam,
      niestety odpowiedzi na temat skasowanych watków czy postów udzielane sa (jesli juz) jedynie ich autorom

co do reszty,
      chamstwem chyba nie jest pisanie z błędami

no i już kiedyś tlumaczyłem, dlaczego kasowane są posty obrazające forumowiczów, a inne nie:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=20637051&a=20637051
      przy okazji, na przyszlosc zarzuc maila, odpowiedz pewnie bedzie obszerniejsza :)
      • Gość: Ania Re: Do admina!!!! IP: *.aine.pl 15.03.05, 21:22
        > co do reszty,
        > chamstwem chyba nie jest pisanie z błędami

Kpisz sobie?
        Chamstwem jest to wszystko co tu się dzieje.
        Byle kto może wejśc i wypisywać o innych wszystko co mu przyjdzie do jego
        pustej łepetyny!!!! I oczywiście Ty nie reagujesz!!!!
        • jk Re: Do admina!!!! 15.03.05, 21:36
          no, wybacz,
          mam cenzurowac czyjes opinie, bo sa chamskie i sprowadzają się do pisania o kimś z tv "paszczur"?
          jak sobie to wyobrażasz?
          kążdy pisze, co uważa za stosowne - ograniczają nas regulamin, netykieta oraz oczywiscie zdrowy rozsądek

forum jest publicznie dostępne, a to definiuje czytelników (a propos twojego "każdy może tu wejść")
          jeśli uważasz, że coś tu jest nie tak, bo widzisz tylko wpisy oczerniające - nie lubie tego słowa, ale napiszę - celebsów, to napisz do adminow portalu, może coś z tym zrobią

bo ja nie jestem odpowiednim adresatem takich postów
          • romana_polka Re: Do admina!!!! 15.03.05, 21:50
            a dlaczego wycinasz wątki zapraszające na forum bez ciebie? czy to jest niezgodne z regulaminem?
            • jk Re: Do admina!!!! 15.03.05, 21:54
              tak,
              jeżeli nie są odpowiedzią na czyjąś prośbę lub zapytanie
              • romana_polka Re: Do admina!!!! 15.03.05, 22:06
                czy to konkretny punkt regulaminu czy raczej twoja urażona miłośc własna?
              • ewosia Re: Do admina!!!! 15.03.05, 22:13
                jk napisał:

> tak,
                > jeżeli nie są odpowiedzią na czyjąś prośbę lub zapytanie
                >
                POPROSZE O LINK DO FORUM BEZ OTTKA
                • ewosia Re: Do admina!!!! 15.03.05, 22:13
                  ewosia napisała:

> jk napisał:
                  >
                  > > tak,
                  > > jeżeli nie są odpowiedzią na czyjąś prośbę lub zapytanie
                  > >
                  > POPROSZE O LINK DO FORUM BEZ OTTKA
                  >
                  i jeszcze raz poprosze
                  • zgredek_ojejku Re: Do admina!!!! 16.03.05, 08:22
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
                    mówisz i masz :)))
                  • scoutek Re: Do admina!!!! 17.03.05, 13:22
                    Bardzo prosze Ewosia:
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
        • Gość: mnieczystaw Re: Do admina!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:41
          Aniu, zdecyduj sie. Czy jestes za kasowaniem, czy za pozostawianiem niektorych
          wpisow? Bo najpierw marudzisz, ze admin kasuje, potem ze nie kasuje, sama chyba
          nie wiesz czego chcesz. Zasady zostaly jasno przedstawione, ale jesli chcesz to
          ktos Ci je moze jeszcze raz wytlumaczyc. Po co sie tak irytowac? Zlosc
          pieknosci szkodzi. Oczywiscie, ze forum jest po to, zeby kazdy, nawet z pusta
          lepetyna mogl napisac cokolwiek mu przyjdzie do glowy. Jeslibysmy skasowali
          wszystkie wpisy z negatywnymi ocenami osob lub wydarzen, to prawie nic by nie
          zostalo.
          • veritas1 to proste 15.03.05, 22:04
            Na tym forum panuje swoiste poczucie kultury.

Jesli ktos np wklei link do zdjecia rezysera Waldemara Dzikiego i da komentarz w
            stylu "Dziki wyglada jak dzikus, hahaha", uznane zostanie to za szczyt poczucia
            humoru.

Jesli ktos zaklada watek o tym, ze jakas aktorka jest brzydka i jedzie po niej,
            ze az strach, jest to rzeczowa i merytoryczna dyskusja.

Jesli natomiast ktos na forum podobnymi epitetami obdarzy ktoregos z
            forumowiczow, admin leci na ratunek z bandazem i apteczka, wycina obrazliwy wpis
            i daje buzi.

Tlumaczenie: obrazanie osob publicznych nie jest chamstwem, bo to osoby publiczne.
            Obrazanie osob prywatnych jest chamstwem, bo to nie sa osoby publiczne.

Tak wiec forum rozwija sie w kierunku zmiany nazwy na "Brzydki frustrat", bo
            chyba tacy ludzie zakladaja watki w stylu "Ale ta Kozuchowska brzydka" itp.
            Dziekuje za uwage.
            • Gość: mnieczystaw Re: to proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:06
              Veritas, twoje poczucie kultury prezentuje kilka twoich losowo wybranych wpisow:

"Sama powinnas pojsc do chirurga tlusciochu moze by tobie odessal twoje spasione
              brzuszysko i wyprostowal nogi wykrzywione od siedzenia przed telewizorem,
              debilko"

"Za to Invicta ma urode sedesu do ktorego wszyscy nasrali, naszczali, narzygali,
              a na koniec przeczytali jej posty, wskoczyli i utopili sie"

"Za to ty ze swoim tlustym dupskiem, swinskim ryjem i brudnymi wlosami jestes
              idealem natury. Nie masz nic do roboty i gapisz sie w telewizor, oslabiajac i
              tak juz niesprawne polkule mozgowe. Czupiradla w przydeptanych kapciach,
              smierdzace spod pach, z wlosami na nogach i ramionach, napie..jace o tym, ze
              Agata Buzek jest brzydka. Smiac sie chce"

I cala twoja tworczosc ogranicza sie do wymyslania skomplikowanych epitetow pod
              adresem innych forumowiczow. Nie uwazasz, ze to takze nie jest rzeczowa
              dyskusja? A przeciez mozesz napisac, ze twoim zdaniem znana postac X jest
              piekna i zdolna, albo poprosic malkontenta o uzasadnienie swojej negatywnej
              oceny. Wzajemne obrzucanie sie obelgami prowadzi tylko do eskalacji chamstwa,
              ktorego podobno tak nie lubisz.
              Pozdrawiam:)
              • Gość: / Re: to proste IP: *.crowley.pl 16.03.05, 10:22
                O kurcze! ale rynsztok!
              • veritas1 owszem, rynsztok - ale czy tylko moj? 16.03.05, 21:08
                Moje odpowiedzi byly skierowane do osob, ktore w stosowny sposob postanowily
                obrzucic bluzgami znane postacie, aktorki, modelki itp. Dlaczego? A dlatego, ze
                sa znane i widac je, slychac o nich, sa ladne, szczuple i atrakcyjne.

Oczywiscie, moje komentarze sa i mialy byc chamskie, zeby taka jedna z druga
                "kulturalna" osoba z forum zobaczyla, jak to jest byc osranym w prymitywny
                sposob. Ale z krytyka spotkalo sie tylko to, co napisalem ja, a nie to, czym
                ktos "poczestowal" znana aktorke czy dziennikarke albo modelke. A dlaczego?

A dlatego, ze znana postac (poza A.Mucha) nie zaglada na forum i nie bedzie
                polemizowac z anonimowym zerem, ktore wylewa zale i frustracje, obsmarowujac
                wyglad publicznych osob. Ja jeszcze rozumiem (czesciowo) komentowanie urody
                modelek, bo faktycznie pracuja wygladem. Ale obsrac dziennikarke czy aktorke w
                obrzydliwy sposob? To chore - najwyrazniej jakies niedowartosciowane postacie
                staraja sie w ten sposob "zaslonic" swoja brzydote i glupote. Ale niestety - tym
                bardziej ona wylazi.

Naprawde proponuje, zeby osoby, ktore komentuja aktorki czy dziennikarki z
                powodu ich wygladu, zamiescilu swoje zdjecia na forum. Ciekawe, czy wszyscy
                padna na kolana. Chyba tylko dlatego, ze zaslabna.
            • Gość: packa na muchy Re: to proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:01
              mucha, daj sobie na luz dziewczyno :)
    • Gość: zuzka [...] IP: 217.173.203.* 16.03.05, 10:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ala Adminie !!!!! IP: *.tele2.pl 17.03.05, 12:51
      To mój post wykasowałeś!!!!
      I uważam, że zrobiłes to bezprawnie.
      Mój post do gościa przede mną nie dotyczył TYLKO tego że zrobił potworny błąd
      ortograficzny.
      Każdemu zdarzają sie błędy. Ale....... jesli ktoś w chamski, bezczelny i
      infantylny sposób obraza innych to sam powinien świecic przykładem we
      wszystkich dziedzinach. Także w ortografii.
      Ale widac na tym forum jest inaczej: chamowi internaucie nalezy sie szaunek, a
      osoby publiczne obrażane przez takiego kogoś powinny siedzieć cicho i się nie
      odzywać.
      Uważam, że całe to forum jest poniżej wszelkiej krytyki. Wszyscy tu robią z
      siebie ósme cudy swiata, jednoczesnie sypiąc wulgaryzmami na prawo i lewo.
      A Admin nie reaguje na to na co powinien. Kto cie wybrał na admina?????????

• Gość: miszkamyki Re: Adminie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:59
        najlepsze jest to ze nikt go nie wybral
        sam sie zglosil, do tego wystepujac "inkognito" (co mnie zreszta nie dziwi, bo trudno byc dumnym z takich sklonnosci )
        emeryt spolecznik ;) moherowy berecik
        • veritas1 Bardzo mi przykro moja droga 19.03.05, 12:51
          Tak sie nieszczesliwie sklada ze admin kasuje nie wszystkie obrazliwe rzeczy,
          tylko te ktore on uzna za obrazliwe. Jak sie nasra na kogos kogo admin lubi, to
          skasuje, ale jak obesrasz kogos, kogo admin nie lubi, to zostawi. Trzeba tylko
          wyczaic kogo lubi i mozesz srac do woli. Powodzenia.
          • xxx131 Re: Bardzo mi przykro moja droga 19.03.05, 15:31
            Ale w netykiecie pisze:
            * Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!

nie wiem czy to takie kulturalne.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka