Dodaj do ulubionych

Dimebag Darrell...!!!!

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:12
R.I.P.
Ku pamieci WIELKIEGO Człowieka i muzyka...!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucek Re: Dimebag Darrell...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:39
      muza Dime'a jest niesmiertelna!!!
      • Gość: tnt Re: Dimebag Darrell...!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:51
        nic dodac nic ujac...
        Dziwie sie ze tak malo osob wie kim byl owy Jegomosc.Młodziez nie slucha juz
        DOBREJ muzy...Pozdrawiam...!
        • Gość: Lucek Re: Dimebag Darrell...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:56
          a to bardzo zle..pamietam jak 6 lat temu jako 14 gowniarz mialem fioBa na
          punkcie Cowboys from hell...tak sie zaczela moja przygodna z
          Pantera...Damageplan jakos mnie nie przekonal.Ale szacunek dla Dime'a pozostal,
          ps.zapraszam jutro do "osiedlowej" na koncert rockowy!
          • Gość: ja Re: Dimebag Darrell...!!!! IP: 81.210.32.* 17.12.04, 09:47
            naprawde wielki czlowiek
            • Gość: Erica Re: Dimebag Darrell...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:05
              Dimebag Darrell, założyciel i gitarzysta legendarnej grupy metalowej Pantera,
              został zastrzelony we środę (8.12) wieczorem, podczas koncertu swojej aktualnej
              formacji Damageplan w Columbus w amerykańskim stanie Ohio. Zaraz po rozpoczęciu
              występu na scenę wdarł się uzbrojony mężczyzna i otworzył ogień do muzyków. W
              wyniku strzelaniny śmierć poniosły trzy lub cztery osoby, w tym dwóch członków
              zespołu. Informacji na temat personaliów drugiego muzyka nie ujawniono, wiadomo
              jedynie, że nie był to Vinnie Paul, brat Dimebaga. Zamachowiec został
              zastrzelony przez policję. Dimebag (naprawdę nazywał się Darrell Lance Abbott)
              miał 38 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka