IP: *.chello.pl 02.04.05, 16:11
szanuje papieza, ale mam juz dosyc tych newsów o jego stanie zdrowia. na
onecie wszystkie wiadomosci sa o papiezu, tu na gazecie wlasciwie tez.
wszedzie trabia o nim, az staje sie to niesmaczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cin,Cin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:15
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ania Re: mam dosyc IP: *.chello.pl 02.04.05, 17:18
        nieprawda wcale sie nie uruchamia nie przesadzaj - to nic zlego ja tez mam
        powoli dosyc JAZGOTU i bredzenia mediow. Ogladalam wczoraj caly dzien tvn24 i
        wiem jaka szopke tam urzadzili - posmiewisko! Sepy czekajace na bodaj okruch
        informacji! to nakrecanie atmosfery i histerii, te bzdurne wywaidy i debilne
        pytania!
    • lilith76 Re: mam dosyc 02.04.05, 20:54
      poczekaj, papież pożyje kilka dni dłużej i stacje stracą impet, zaczną po cichu liczyć straty na blokach reklamowych, a Lis będzie musiał się w końcu zdrzemnąć...

-
      Królowa nie weźmie udziału w świeckiej ceremonii ślubu, ponieważ ma świadomość, że książę Karol i pani Bowles chcieliby, aby ceremonia była skromna. Gdyby królowa wzięła w niej udział, uroczystość, z definicji, nie byłaby skromna.
      • Gość: Foxy Re: mam dosyc IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:14
        A fakt to niezle pasuje reklama Bledamed i strapiona twarz spikiera ktory juz
        nie ma o czym gadac i 25 raz pyta korespondenta z Watykanu "czy sa jakies nowe
        info o stanie zdrowie Papieza"i az sie czuje nadzieje w glosie ze w koncu
        Breaking news!
        • Gość: maczek Re: mam dosyc IP: *.acn.waw.pl 02.04.05, 21:50
          oj macie racje to już jest mało śmieszne nie dadzą spokojne odejść biednemu
          człowiekowi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka