GoĹÄ: MMPM IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:43 Polsat w wakacje nadaje powtórkę tego serialu. Kto też jest jego miłośnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perlotiel Re: Różowe lata 70-te 01.07.02, 19:29 ja!!!!!! ;) swietny! ogladjac go zaslaniam twarz poduszka, zeby moj niepochamowany wybuch smiechu nie obudzil pozostalych domownikow ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Różowe lata 70-te IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.07.02, 20:11 Mogę śmiało powiedzieć, że kocham ten serial.Szkoda, że nie puszczają nowych odcinków, ale pośmiać się z tego mogę nawet po 10-tej powtórce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dziunia Re: Różowe lata 70-te IP: *.chello.pl 01.07.02, 22:54 uwielbiam ten serial!!! Normalnie mnie rozbraja! Tylko mam jedno pytanie, dlaczego puszczają go tak późno??????? Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Różowe lata 70-te 02.07.02, 09:02 bardzo lubię oglądać ten serial, a zwłaszcza dialogi pomiędzy mamuską i ojcem; miód :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MMPM Re: Różowe lata 70-te IP: 158.75.15.* 03.07.02, 11:45 No proszę, cieszę się, że nie jestem sam! Po raz pierwszy też puszczano o jakiejś dziwnej porze i trudno było natrafić, więc wiele odcinków ominąłem. Może teraz nadrobię... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Różowe lata 70-te 20.07.02, 20:57 wszystko byloby swietnie, gdyby nie to, ze polshit emituje odcinki nie pokolei :/ moze sie czepiam, ale wolalabym ogladac wydazenia chronologicznie, a nie zastanawiac sie, jak to mozliwe, ze *** , przeciez w ostatnim odcinku *** :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaja Re: Różowe lata 70-te IP: 217.11.141.* 20.07.02, 22:40 Jest rozbrajający! Oglądam go po raz pierwszy, nie wiedziałam, że już był nadawany. pa Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Różowe lata 70-te 23.07.02, 15:32 A mnie się najbardziej podobaja sceny jak chłopaki(i czasami dziewczyny) siedza przy stole i wypowiadaja Swoje "złote myśli" a kamera lata po kolei na ich twarze. REWELKA!!!! A wczorajszy odcinek był zajebisty!!!! Tez bym chciał mieć takie święta... PS1. Szkoda że w Polsce nie jest dostępny FOX channel to byśmy se mogli oglądać odcinki juz 4 sezonu... PS2.KELSO and FEZ rulez!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kenny Re: Różowe lata 70-te IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:52 silent_bob napisał: > A mnie się najbardziej podobaja sceny jak chłopaki(i czasami dziewczyny) siedza > > przy stole i wypowiadaja Swoje "złote myśli" a kamera lata po kolei na ich > twarze. REWELKA!!!! Mnie też :)). I jak tu nie jarać trawy??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dziunia Re: Różowe lata 70-te IP: *.chello.pl 25.07.02, 20:07 > A mnie się najbardziej podobaja sceny jak chłopaki(i czasami dziewczyny) siedza > > przy stole i wypowiadaja Swoje "złote myśli" a kamera lata po kolei na ich > twarze. REWELKA!!!! Tak to jest niewąskie!!! A pamiętacie jak nagrali sobie swoje "przemyślenia przy stole" i jak to odsłuchiwali? Ich reakcja poprostu była boska! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Różowe lata 70-te 26.07.02, 01:13 Gość portalu: Dziunia napisał(a): > Tak to jest niewąskie!!! A pamiętacie jak nagrali sobie swoje "przemyślenia > przy stole" i jak to odsłuchiwali? Ich reakcja poprostu była boska! pozdro! Pamiętam ta scene!!! Cool!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewawa Re: Różowe lata 70-te IP: 217.153.32.* 25.07.02, 11:22 Gość portalu: MMPM napisał(a): > Polsat w wakacje nadaje powtórkę tego serialu. > Kto też jest jego miłośnikiem? Jestem wielbicielką polskich seriali. Napiszcie kiedy jet ten. Nigdy go nie widziałam. Czy on jest nakręcany współcześnie czy własnie w latach 70-tych? Nie ukrywam ,ze wolałabym taki nakręcany w tamtych latach. Bardzo prosze o informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kenny Re: Różowe lata 70-te IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:56 W poniedziałki, środy, piątki po ostatnim wydaniu informacji (ok. 23:30), powtórki we wtorki, czwartki i poniedziałki - rano. Serial kręcony od 1998, czy kręcony także dziś? Nie wiem, ale wątpie, w końcu kiedyś trzeba skonczyć szkołę :)) Ps. na polsacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Różowe lata 70-te 26.07.02, 12:24 Gość portalu: Kenny napisał(a): > W poniedziałki, środy, piątki po ostatnim wydaniu informacji (ok. 23:30), no wlasnie :/ dzis sprawdzilam program tv polshitu i cos pokrecili z czasem nadawania. zamiast w pon sr i pt jest poniedzialek i piatek, albo czwartek - niepamietam ^^" > powtórki we wtorki, czwartki i poniedziałki - rano. Serial kręcony od 1998, czy > > kręcony także dziś? Nie wiem, ale wątpie, w końcu kiedyś trzeba skonczyć > szkołę :)) krecony dzis takze :) FOX podpisal kontrakt z tworcami na chyba jeszcze dwa sezony... w kazdym badz razie na rok 2002 i 2003 :) tylko, ze u nas pewnie sie skonczy na pierwszym sezonie :/ > > Ps. na polsacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś