oszolom.z.radia.maryja 03.05.05, 21:52 no tak program nie spełnia wymogów poprawności politycznej więc pewnie beknie...gdyby nie fakt ze ci panowie są na garnuszku w Wprost to pokusiłmym się tych panów zaprosić do TV TRWAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srull Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 21:53 Widzialem to cudo raz - syfeks jakich malo. Mowa o programie, a nie o majciochach. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 21:56 wg mnie Kuba Wojewódzki jest gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:11 Moga sobie szescioro rak podac i klepnac sobie na wzajem muke. Syfeks i na dodatek wieje nuda, nie maja pomyslu chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
stb STARA ZASADA 04.05.05, 09:39 MIERNOTA MUSI UŻYĆ SKANDALU BY ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ.Tak było, jest i będzie nie tylko w TV; to zasada sprawdzająca się we wszystkich dziedzinach życia; w polityce, sztuce. Są tacy nawet naukowcy, którzy nie mając jakichś spektakularnych osiągnięć ogłaszają, że prowadzą badania w jakichś np. kontrowersyjnych etycznie dziedzinach. Odrazu ich nazwiska lądują na pierwszych stronach gazet. W oczach dyletantów uchodzą za koryfeuszy nauki. Również wielu "atrystów" nie mających nic oryginalnego do pokazania ucieka się do skandalu, obrażającego kogoś znanego lub bluźnierstwa obrażającego czyjeś uczucia patriotyczne lub religijne. Można nawet zaryzykować twierdzenie że im większa miernota tym większy musi być skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 To musi być dno dna, jak Ci panowie startowali w 04.05.05, 16:35 Plusie i kampanii AWS, to pedofilią trąca. Odpowiedz Link Zgłoś
qbaqu Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 17:54 Ogólnie jest to dość śmieszny program - taka nowość w telewizorni. Ale panowie prowadzący są lekką jazdą kabaretową. Żarty tak na 3+ Zero finezji i polotu. Ale ja bym ich zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
zx_spect Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 09:49 Nie ogladam, nie zamierzam i nie watpie, ze to syfeks. Zabawne mi sie tylko wydaje uzywanie (w artykule) argumentu ``Jakość programu jest poniżej poziomu TVP''. To jednak cuda sie zdarzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Najlepsi przecież pracują w GW... 04.05.05, 12:00 To już drugi tekst Gazety o tym programie. Najpierw Wroński, teraz Kublik. Paradoks polega na tym, że w obu tekstach zarzuca się Mazurkowi i Zalewskiemu prostactwo i chamstwo, kiedy forma ich krytyki jest jak z lat stalinowskich. Podciąganie ich pod "pampersów", bo producent programu pracował w TVP za czasów Walendziaka, jest akrobacją intelektualną rzadkich lotów (na marginesie - pisanie o Horubale "młody prawicowiec" jest naprawde zabawne. Facet ma ponad 40 lat, z tego co wiem). Akurat te dowcipy, które Kublik zacytowała, mnie śmieszą. Były o wiele gorsze. Trzeba ich wyrzucić w imię poprawności politycznej. Bo przecież "najlepszych publicystów" ma GW! I na koniec - jeśli ktoś uważa, że przeraczają granice dobrego smaku, to proszę pooglądać polityczne talk-shows w głównych stacjach amerykańskich. Bo tam wiedzą, że nie ma taryfy ulgowej dla polityków. O, kurdę! Teraz dopiero przypomniałem sobie - przecież Mazurek i Zalewski wyśmiewali się z Michnika... No, tak. Po co ja to wszystko piszę. Zapewne program prowadzony przez Kublik i Wrońskiego byłby hitem sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
noadam Re: Najlepsi przecież pracują w GW... 04.05.05, 13:33 Żenadnie prawisz. Jedź do stanów, jak ci się tam tak podoba. Współczuję ci sympatii do tych dwóch bubków z wprosta i tego, że uważasz, że GW zazdrości wprostowi ich posiadania. I pisze się 'kurde', nie 'kurdę', małolacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Najlepsi przecież pracują w GW... 04.05.05, 15:39 Najlepsiejszy jest przecież faworyt GW Zakowski oraz Najsztub też przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:06 koszmarna tandeta obejrzałam jeden kawałek jednego kawałka i wystarczy mi na życie doczesne oraz pozagrobowe Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:10 Ja tez uwazam,że to tandeta ,i tak nie wiem o co chodzi(nie oglądałem) ale co tam,oszomek nie czyta ksiązek a wypowiada się na temat ich tesci ,to ja tyż mogę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:08 Widziałem program z Rokitą-był doskonały. Panowie Zalewski i Mazurek w cudny sposób ośmieszyli tego nadętego bubka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:12 Żakowski w "Summie zdarzeń" też reklamuje "Politykę" a to D. Waniek nie przeszkadza. Zazaczam, że nie trawię ani Mazurka z Zalewskim, ani ich programu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:32 piotr7777 napisał: > Żakowski w "Summie zdarzeń" też reklamuje "Politykę" a to D. Waniek nie > przeszkadza. Ani Wańkowej, ani Kublikowej to nie przeszkadza. I nawet Wańkowa urasta do rangi autorytetu jak się czepia tych, których Gazeta nie lubi. > Zazaczam, że nie trawię ani Mazurka z Zalewskim, ani ich programu. A ja Mazurka z Zalewskim bardzo lubię ale nie w telewizji, Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Co z Wami Panowie: "yo18" i "oszole" ??? :))) 03.05.05, 22:24 przychodzi mi już z drugim z "Was" dzisiejszego wieczora się całkowicie zgodzić.:)) "Panowie Zalewski i Mazurek w cudny sposób ośmieszyli tego nadętego bubka." Odpowiedz Link Zgłoś
hauron Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 23:36 Płakałem ze śmiechu na tym odcinku :) Rokita robil kapitalne miny;D a ta krowa genialny pomysł.. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:13 Powinni ich dawno zdjąć,poziom żenujacy,treść żadna,wymyśleć niczego nie wymy- ślą bo nie mają do tego głowy,nauczć tez się nie nauczą.Do kogo adresowany jest ich program?,do ludzi inteligentnych,myślących,szukających rozrywki,wiedzy,czy ogolonych na łyso i żujacych gumę w czasie rozmowy.WC Cejrowski był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:26 No no, bardzo ich musicie nie lubić bo to już drugi artykuł o tym programie w ostatnim czasie. Niedawno znęcał się nad nim Wroński, pani Kublik korzystała chyba z jego notatek bo nawet te same przykłady przytacza. Wroński: "W telewizji również prezentują dziennikarstwo radosne - są bardzo zadowoleni z siebie i rozbawieni swoim programem. - Powiedział pan, że kobietom od uprawiania polityki maleje biust. Komu zmalał? Hannie Suchockiej czy Zycie Gilowskiej? - to najlepszy z dowcipów z programu z Janem Maria Rokitą. (...) Prowadzący również byli dociekliwi: Skąd się biorą pogłoski o pana homoseksualizmie?" Kublik: "Co takiego w niedzielne wieczory wyczyniają Mazurek i Zalewski? Np. szefa PO Jana Rokitę zapytali: - Mówił Pan, że kobietom od uprawiania polityki maleje biust. Komu zmalał? Hannie Suchockiej [Rokita był szefem Urzędu Rady Ministrów, gdy Suchocka była premierem] czy Zycie Gilowskiej [jest wiceszefową PO]?. Padło też pytanie o rzekomy homoseksualizm Rokity. - Czegoś takiego się nie spodziewałem - żalił się potem Rokita kolegom." Straszną aferę z tego robicie, że też wam się chce tyle uwagi poświęcać jednemu kilkunastominutowemu programowi. Na dodatek stosujecie obrzydliwe chwyty, Wroński zasugerował, że Dworak wziął ten program, żeby o nim M&Z we Wprost nie pisali. "Po co TVP prezentuje coś tak żałosnego? Wersje są dwie. (...) Druga, że szefowie chcieliby, aby autorzy rubryki "Z życia koalicji, z życia opozycji" przestali się zajmować swoim ulubionym tematem - telewizją publiczną. Ten drugi cel już osiągnięto, bo od grudnia o telewizji w rubryce Mazurka i Zalewskiego cicho - no, może z wyjątkiem niedawnej, ordynarnej autopromocji własnego programu." za to Kublik czepia się, że napisali o Dworaku: "Na dodatek autorzy programu w swojej rubryce we "Wprost" zakpili z samego prezesa Dworaka. Chodziło o nadany przez TVP film o rzekomych związkach szefa SLD Józefa Oleksego z mafią paliwową. Gdy Oleksy zagroził sądem, Dworak zaproponował mu replikę na antenie. Mazurek i Zalewski skomentowali to we "Wprost" tak: - Skoro taki [Dworak] grzeczny, niech mu [Oleksemu] ustąpi. Nawet Oleksy będzie lepszym prezesem." Strasznie Gazetę uwierają Mazurek z Zalewskim, i wcale się nie dziwię. Oni i Pospieszalski - największa troska Gazety. Jakoś nie zauważyłam protestów gdy Żakowski co tydzień reklamuje Politykę w swojej Summie, gdy robi manipulacje takie jak ze Staniszkis. To Gazecie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 00:48 kataryna.kataryna napisała: > No no, bardzo ich musicie nie lubić bo to już drugi artykuł o tym programie w > ostatnim czasie. Niedawno znęcał się nad nim Wroński, pani Kublik korzystała > chyba z jego notatek bo nawet te same przykłady przytacza. No, to jest przykład nowomodnej politycznej poprawności. Wystarczy, żeby kogoś sponiewierał Wroński, żeby torturowała go Kublik i od razu gość się robi wporzo. No i popisują w tej samej gazecinie, co Bronek, a to już nie jest byle co. Zauważa ich Rybiński i kadzi - mordy w kubeł trzymać! Nie wierzę, żeby wydłubał ich Horubała; ten gość wygląda na znacznie rozsądniejszego, a być może nawet i taki jest w istocie. Jeśli tak ma u nas wyglądać publicystyka "satyryczna" - to, słowo daję, wolę już Górnickiego jako sound i Rewińskiego jako vision, z dwojga złego. A Pospieszalski lepiej by zrobił, jakby został przy basie. Wokalista z niego kiepski, a krzykacz jeszcze gorszy. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Casus Cejrowski 04.05.05, 15:36 > Strasznie Gazetę uwierają Mazurek z Zalewskim, i wcale się nie dziwię. Oni i > Pospieszalski - największa troska Gazety. Jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
wilczysko1 Re: Casus Cejrowski , i teraz wiesz kto popiera 04.05.05, 16:37 tego zboczeńca - pedofila z Tylawy Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Cejrowski popiera ? 04.05.05, 17:07 > tego zboczeńca - pedofila z Tylawy Pierwsze słyszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A wezcie ich sobie, wezcie - poziom waszego 03.05.05, 22:41 odbiorcy... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A wezcie ich sobie, wezcie - poziom waszego 03.05.05, 22:43 ie weźmiemy ich przez wzgląd na Tyg Wprost Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:49 gazeta wyborcza jest po prostu żałosna (choć jeśli czyta się tylko ją i w ogóle nie orietuje w temacie to takie zachowanie jest po prostu podłe i nie ma nic wspólnego z elemenarnym obiektywizmem) jak już wspomniano Żakowski każdy program rozpoczyna- "Jacek Żakowski Polityka" a kończy gadającymi głowami Polityki; to jest w porządku oczywiście! Do tego jeszcze co jakieś... dwa, trzy tygodnie oczywiście pojawia się paradoska. Mazurek i Zalewski nie zapraszają Gabryela, Wildsteina czy Rybińskiego Zostali też kiedyś sflekowani za... cieniutki pasek reklamowy we Wprost. To, że Najsztub się reklamuje w Przekroju jest w porządku. Nie wiem jak zakoski w polityce bo tego ścierwa nie kupuję itd itd ci ludzie są po prostu podli i już ale nadejdzie ten dzień kiedy za wszystko zapłacą Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 22:58 strajker napisał: > gazeta wyborcza jest po prostu żałosna (choć jeśli czyta się tylko ją i w ogóle > > nie orietuje w temacie to takie zachowanie jest po prostu podłe i nie ma nic > wspólnego z elemenarnym obiektywizmem) > > jak już wspomniano Żakowski każdy program rozpoczyna- "Jacek Żakowski Polityka" > a kończy gadającymi głowami Polityki; to jest w porządku oczywiście! Oczywiście. Bo Żakowski jest swój a ci dwaj szargają świętości. No i aferę Rywina wygadali, gdy takie Paradoskie i inne Żakowskie pokornie milczały, Paradoska pozwoliła Michnikowi, żeby jej wywiad ocenzurował a te gnojki bez żadnego szacunku wszystko napisali. Chyba nikt nie sądzi, że Gazeta przypuściła atak swoimi najpożyteczniejszymi żołnierzami, Wrońskim i Kublikową, w trosce o jakość i standardy programów telewizyjnych. Po prostu jest okazja się odgryźć to się odgryza, zwłaszcza, że naprawdę ma za co. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 23:18 oto najlepszy dowód na to ze rynek mediów jest zmonopolizowany bezp i posrednio przez Agorę Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ależ "ciężkie" wparcie od "lekko"myślącego "osła" 03.05.05, 23:41 udało się Pani Kataryno uzyskać :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Re: Lekka jazda, ciężki żart 03.05.05, 23:47 Z miesiąc temu panowie z Lekkiej Jazdy odjęli w rankingu panu Wałęsie punkt za bezczelność pod adresem Anny Walentynowicz, a jednocześnie dodali punkt za krytykę Radia Maryja, więc tak średnio z poprawnością polityczną tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 00:13 gdyby dadali punkt RM to z TV i z Wprostu wylecieliby natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
hydros Ten ich program reprezentuje taki sam poziom jak . 04.05.05, 01:01 ich tygodnik Wprost, który jest coraz gorszy i poziomem dorównał już Faktowi Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi DLA IDIOTOW 04.05.05, 01:03 PROGRAM IDIOTÓW DLA IDIOTÓW, ALE SKORO POPIERA GO PAN H. TO O CZYM TU MÓWIC? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie Janie! :)))-"SKORO POPIERA GO PAN H." 04.05.05, 01:11 Ja nie poparłem samego programu, rzeczywiście "PROGRAM IDIOTÓW DLA IDIOTÓW". Jedynie, czego chyba Pan nie zauważył, zgodziłem się z jednym z "maryjnych", że "Panowie Zalewski i Mazurek w cudny sposób ośmieszyli tego nadętego bubka." :))))))))) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra "Są inteligentni i przyjmują krytyczne uwagi" 04.05.05, 01:03 A Shakira pozostaje wierna swojemu narzeczonemu "mimo licznych pokus", marzy o tym, żeby mieć dzieci i uprawiać pomidory. Myślę, że tym razem oRMoszołom ma rację: poziom "Lekkiej jazdy" w sam raz na TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zkoza nie oglądałem 04.05.05, 09:15 Nie oglądałem, więc mogę się wypowiadac. Telewizja zmierza we właściwym kierunku - małpuje telewizje prywatne w walce o masowego idiotę. Sama jest prywatną telewizją GTW, ale nad telewizjami otwarcie prywatnymi ma zagwarantowaną przewagę dzieki abonamentowi - i jeszcze mają czelność twierdzić, że dzieki niemu WY jesteście jej współwłaścicielami! W pogoni za mamoną nie ma świętości - reklamy dla dzieci, ośmieszanie wszystkiego i wszystkich. Byle kasa rosła i premie było z czego płacić. Skończy się Lepperem lub Wrzodakiem. Bo skoro wszyscy politycy to idioci, to w czym Lepper czy Wrzodak gorsi? Odpowiedz Link Zgłoś
msild A JA LUBIĘ TEN PROGRAM! 04.05.05, 09:14 Czy politycy muszą zawsze być na piedestale? Poza tym to nie wina Mazurka i Zalewskiego, że ludzie wolą oglądać gwiazdy u Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kulag Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 09:21 ten program nie jest niepoprawny, ani odważny, ani kontrowersyjny, ani prawicowy, ani antysemicki - jest - mówiąc wprost - po prostu beznadziejny! Odpowiedz Link Zgłoś
1goodman Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 09:25 "Lekka jazda" jest najgorszym programem typu "talk" jaki widziałem w zyciu. Jego autorzy kierują się jedyną zasadą - "doładować" Krytykują w czambół wszystko i wszystkich wyznając pewnie zasadę nadrzędnosci "dopieprzania" nad dyskusją merytoryczną. Do tego dochodzi skrajna ociężałośc umysłowa obu panów (Kuba jest chociaż inteligenty) i widoczna koniunkturalność założeń programowych. Jak chcą, prosimy do komercji, publiczna TVP winna promowć jakiekolwiek wartości, tutaj ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:55 "Kuba jest chociaż inteligentny" ?? Współczuję ci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojakszwejk Herbatka u Władka 04.05.05, 09:42 Sam nigdy nie widziałem programu, ale MaziZala będę bronił jak niepodległości za ich rubrykę we "Wprost", gdzie nieraz ironicznie szczypali Gazetę, co z pewnością zabolało jej funkcjonariuszy i Jawnych Współpracowników, ludzi "od mokrej roboty" itd. Ale jest zdaje się jeszcze jeden program typu tok szoł, gdzie są zapraszani politycy i zwie się "Herbatka u Tadka". A MaziZal nazwał prowadzącego tamtego programu "trefnisiem SLD". Ale to już taka dygresja. A propos: Frasyniuk podobno ma zostać prowadzącym, zmieni się nazwę na "Herbatka u Władka" i będzie się zapraszać ludzi "nietłukących filiżanek". Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 09:57 ten program powinien mieć tytuł "zaistnieć na rynku za wszelka cenę",dotyczy to zarowno prowdzących jaki i wystepujacych gości.Dlaczego ludzie zgadzają się na udział w takim programie,mogą przecież wystepować w Idolu czy Big Brother,przy- najmniej będą ich dłużej pokazywać i większa szansa na zrobienie kariery.Telewi- zja publiczna nie powinna propagować takich wzorów, ogoleni na łyso też tego nie ogladają,wola opluć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Prawdziwa cnota krytyk się nie boi 04.05.05, 10:10 Dopóki nie atakowali prezesa, było OK Odpowiedz Link Zgłoś
qmc Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:12 Pomijajac poczucie humoru panow Zalewskiego i Mazurka, ktore mniejszosci sie podoba, wiekszosci - nie; to obiektywnie rzecz biorac: program jest najlepszym dowodem na to, ze nie kazdy dziennikarz nadaje sie do telewizji. Dykcje obaj maja straszna, mowia za szybko i niewyraznie. Trudno ich w ogole zrozumiec. Jeden sepleni. Obaj sie wzajemnie przekrzykuja i staraja sie mowic wiecej niz polityk, ktory jest tylko tlem dla ich niesmiesznych popisow. Mhmmmm dykcje mozna jeszcze poprawic (Demostenes najlepszym przykladem), ale co z aparycja obu panow??? Stylista wiele pomoze, ale to wszystko powinno zostac zrobione PRZED pierwszym odcinkiem, teraz szkoda wyrzucac pieniedzy. Zwlaszcza, ze program jest naprawde zalosny, a niska ogladalnosc pokazuje, ze Dworak ma racje! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:15 to są skutki dopuszczenia idiotów na antenę, a tak wogóle to do tv dorwało sie ciekawe towarzystwo, a my na tych jełopów mamy placić abonament... Odpowiedz Link Zgłoś
no_comments Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:37 1."Jakość programu jest poniżej poziomu TVP - mówi Jarosław Szczepański, rzecznik telewizji publicznej." Wolne żarty panowie. Telewizja cierpiąca na biegunkę tasiemcowych telenowel i obrażająca inteligencję widzów przy pomocy wiejskich biesiad oraz programów w rodzaju "europa da sie lubić" śmie uzurpować sobie prezentowanie wysokiego poziomu ? 2. "Prowadzący program obrażają swoich gości, a to nie odpowiada zasadom przyjętym w telewizji publicznej" Bzdury. Pan rzecznik nie rozumie chyba, co oznacza obrażać i najwyraźniej nie widzi różnicy między obrażaniem kogoś a ośmieszeniem go, i to jedynie przy pomocy kilku kłopotliwych pytań. A swoją drogą jeżeli politycy z taką łatwością dają zrobić z siebie głupków dwóm raczej średniej jakości publicystom to nad wyraz dobitnie świadczy to jedynie o nich. Dodatkowo: nikt nikogo nie zmusza do pojawienia się w programie Mazurka i Zalewskiego. Goście którzy jednak przychodzą do studia albo godzą się na taką właśnie a nie inną formułę programu, albo pojawiając się w programie nie znają wcześniej jego formuły – a to świadczyć może jedynie o ich głupocie. 3. "Ale publicyści nie potrafili przyciągnąć widzów - program ogląda średnio nieco ponad 1 mln widzów" Ciekaw jestem zatem, jaką oglądalność mają inne, niezmiennie pokazujące się w tvp od lat programy, i czy widzowie masowo przełączają odbiorniki na program pierwszy, gdy rozpoczyna się wspomniana Summa Zdarzeń Jacka Żakowskiego. ----- Program jest zaiste nienadzwyczajny. Pomysły wręcz kapitalne mieszają się w nim z głupawymi i mało zabawnymi. Pojawiały się w nim dowcipy nawet nie tyle już oklepane co wręcz ściągnięte od innych (np. pomysł z "gębą" Jennifer Lopez opowiadającą o Marku Belce, bezczelnie skopiowany z programu Conana O` Briana). Niemniej jednak ostateczną decyzję co do przyszłości programu powinni podjąć widzowie, głosując przy pomocy pilotów od telewizorów, a nie panowie prezesi i rzecznicy bredzący o zaniżaniu wyoskiego poziomu tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
chybluk Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:37 Zamiast tego dennego programu pokazaliby o tej porze np. program po godzinach który jest chyba najlepszym programem kulturalnym od kilku lat w TVP. Ale to chyba mało prawdopodobne. Dno i komercja we współczesnej telewizji wygrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos skoro politycy robią sobie jaja ze społeczeństwa 04.05.05, 10:48 to dlaczego społeczeństwo nie może sobie zakpić z polityków??oczywiście chłopaki miejscami przeginają, ale jak gnoją polityków to aż miło się to ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Kasi-Kataryny:)) 04.05.05, 11:02 Witaj. tak siem:) składa, że napisałaś dokładnie to, co ja jako stry byk mam do powiedzenia w tej sprawie, hehehe! "Salon" takich zagrywek nie lubi, musi być politpoprawnie,o! pozdrawiam serdecznie hej! Odpowiedz Link Zgłoś
beachcomber ten program jest do bani 04.05.05, 10:55 program jest po prostu prostacki do bolu, wcale sie nie dziwie, ze chca go sciagnac. latwo jest nie spelniac wymogow poprawnosci politycznej, ale trudno jest to robic z klasa..... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lekka jazda, ciężki żart 04.05.05, 10:58 "Zaleta programu jest kontrowersyjnosc"!!!Ku.. mac! Odpowiedz Link Zgłoś