Dodaj do ulubionych

Anka - dobra aktorka????!!!!

IP: 172.25.40.* 11.09.01, 10:24
Anka bez mrugniecia okiem nominowala Karoline a pozniej ze smutna mina ja
glaskala i pocieszala.Ludzie, co za obluda!!!!!!wiadomo ze kazdy musi kogos
nominowac ale pozniej niech nie wchodzi temu komus w tylek...A moze to po
prostu wyrzuty sumienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Obo Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 172.25.40.* 11.09.01, 14:50
      Co za falszywizna! ! !
      • Gość: big Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:41
        yes
    • Gość: rufi Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 172.25.40.* 11.09.01, 15:26
      A wlasciwie dlaczego tylko ona mogla dzwonic do domu (w pokoju zwierzen miala
      na to 2 minuty)?chyba jakas uprzywilejowana.Od razu widac ze jest
      rozpieszczonym bachorem.
    • Gość: mazi Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.kobyla-gora.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:22
      WREDNA , SEPLENIĄCA ,FAŁSZYWA ,ROZPESZCZONA ,OBRABIAJACA TYŁEK WSZYSTKIM
      WSZCZYNAJĄCA KŁUTNIE . TO JEST NASZ blondyneczka ania.
    • Gość: kim Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:50
      Rozumiem, ze Ania była bardzo chora i szczerze jej tego współczuje, ale myśle
      że ona wykorzystała swa chorobe opowiadając o niej na wstepie programu, w ten
      sposób sprytnie kupiła sobie bilet na nietykalność, bo któż bedzie miał
      sumienie teraz ja nominowac chyba nikt sie nie odważy, co już wyszło na
      pierwszych nominacjach. Udaje przy tym skromna niewinna dziewczynke, a w
      rzeczywistości wcale taka nie jest.
      • Gość: aidka Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 217.99.16.* 11.09.01, 22:38
        Gość portalu: kim napisał(a):

> Rozumiem, ze Ania była bardzo chora i szczerze jej tego współczuje, ale myśle
        > że ona wykorzystała swa chorobe opowiadając o niej na wstepie programu, w ten
        > sposób sprytnie kupiła sobie bilet na nietykalność, bo któż bedzie miał
        > sumienie teraz ja nominowac chyba nikt sie nie odważy, co już wyszło na
        > pierwszych nominacjach. Udaje przy tym skromna niewinna dziewczynke, a w
        > rzeczywistości wcale taka nie jest.

Glupstwa gadasz.
        Anna mówiła jedynie o tym, że w swym zyciu wiele przeszła.
        To Wielki Brat CHCIAŁ, by opowiedziała co przeszła - ludzie w domu byl;i
        zaskoczeni jej opowieścią, bo ona nikomu przedtem o chorobie nie mówila.
        Mozna ją lubić albo nie, ale po co kłamać, ze wykorzystuje chorobę ?
        Jej postawa wobec własnych, niemiłych doswiadczeń jest bardzo dojrzała, Anna mówi
        o chorobie spokojnie i nie epatują nią nikogo.
        aidka
        • Gość: dudu Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 134.65.209.* 12.09.01, 09:53
          Gość portalu: aidka napisał(a):

> Gość portalu: kim napisał(a):
          >
          > > Rozumiem, ze Ania była bardzo chora i szczerze jej tego współczuje, ale my
          > śle
          > > że ona wykorzystała swa chorobe opowiadając o niej na wstepie programu, w
          > ten
          > > sposób sprytnie kupiła sobie bilet na nietykalność, bo któż bedzie miał
          > > sumienie teraz ja nominowac chyba nikt sie nie odważy, co już wyszło na
          > > pierwszych nominacjach. Udaje przy tym skromna niewinna dziewczynke, a w
          > > rzeczywistości wcale taka nie jest.
          >
          > Glupstwa gadasz.
          > Anna mówiła jedynie o tym, że w swym zyciu wiele przeszła.
          > To Wielki Brat CHCIAŁ, by opowiedziała co przeszła - ludzie w domu byl;i
          > zaskoczeni jej opowieścią, bo ona nikomu przedtem o chorobie nie mówila.
          > Mozna ją lubić albo nie, ale po co kłamać, ze wykorzystuje chorobę ?
          > Jej postawa wobec własnych, niemiłych doswiadczeń jest bardzo dojrzała, Anna mó
          > wi
          > o chorobie spokojnie i nie epatują nią nikogo.
          > aidka

czy na słowa:"ja to w zyciu duuuzo przeszłam" nie zapytałabys sie o co chodzi?
          Ania doskonale wiedziala, ze gdy powie cos takiego natychmiast znajdzie sie ktos
          kto zapyta co sie stalo i nikt nie bedzie mógl jej zarzucic ze sama zaczela o tym
          mówic, ludzie sa ciekawi i lubia takie historie stad te wszystkie programy w
          stylu wybacz mi , wzruszyla mnie twoja historia itp.
          • aidka Re: Anka - dobra aktorka????!!!! 12.09.01, 23:27

> czy na słowa:"ja to w zyciu duuuzo przeszłam" nie zapytałabys sie o co chodzi?
            > Ania doskonale wiedziala, ze gdy powie cos takiego natychmiast znajdzie sie kto
            > s
            > kto zapyta co sie stalo i nikt nie bedzie mógl jej zarzucic ze sama zaczela o t
            > ym
            > mówic, ludzie sa ciekawi i lubia takie historie stad te wszystkie programy w
            > stylu wybacz mi , wzruszyla mnie twoja historia itp.

Nie wyraziła sie tak dokładnie - słowo w słowo nie pamietam, ale osobiście
            absolutnie nie odebrałam tego, jako chęć chwalenia sie chorobą. Wyraźnie za to
            widziałam, ze to autorom programu zależało na tym, by inni o chorobie Anki
            wiedzieli. Moze to taki rodzaj eksperymentu - bedziemy teraz obserwowac czy
            uczestnicy zaczną Anke chronić nie za jej charakter, ale z powodu choroby , czy
            będą obawiać się nominować ją, by nie podpaść widzom..?
            Nie przepadam za Anką, ale uważam, ze oskarżanie jej o epatowanie swymi
            przejściami jest calkowicie pozbawione podstaw i oparte o powierzchowną
            obserwację.
            aidka
            • Gość: kim Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 21:32
              No widzisz właśnie przyznałaś mi racje, potwierdziłaś to co mówiłem na wstepie.
              NiE chodziło mi o to że Anka strasznie zabiegała o tą opowieśc, ale zdawała
              sobie sprawę z tego że wyjdzie jej to raczej na korzyść, stąd nie protestowała
              za bardzo. Ja osobiście tego nie pochlebiam i nie rozumiem, wydaje mi się że
              ludzie którzy tak wiele w życiu przeszli a ona niewątpliwie przeszła nie chwala
              się tym i nie wykorzystują swej osobistej tragedii do celów komercyjnych,
    • Gość: DUDU Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 134.65.209.* 12.09.01, 12:15
      Gość portalu: Alina napisał(a):

> Anka bez mrugniecia okiem nominowala Karoline a pozniej ze smutna mina ja
      > glaskala i pocieszala.Ludzie, co za obluda!!!!!!wiadomo ze kazdy musi kogos
      > nominowac ale pozniej niech nie wchodzi temu komus w tylek...A moze to po
      > prostu wyrzuty sumienia?

KAROLINKA TEZ NIE LEPSZA - WOJTKA NOMINOWALA BEZ MRUGNIECIA, A POTEM JAK SIE
      KRZYWILA I ZMUSZALA (DO PLACZU CHYBA) UDAJAC JAKIE TO TRUDE TE NOMINACJE. PO
      PROSTU NIE MOGLEM NA TO PATRZEC, BO PLAKALEM ZE SMIECHU KOMEDIATKA TO ONA JEST
      NIEZLA !!!

• Gość: key Anka wreda i juz IP: *.pg.com 12.09.01, 12:24
      Anka nie ma zadnego sumienia. Wydaje sie jej ze moze robic co chce i kosztem
      czego chce. Tylko Wojtek jej sie przeciwstawia, inni boją sie podpasc
      telewidzom. Mam nadzieje ze jej dokopiemy podczas glosowania.
      • Gość: xyz Re: Anka wreda i juz IP: 172.25.40.* 12.09.01, 16:38
        Nie ma sumienia, chce wszystkimi rzadzic i mowi jakby w buzi miala caly czas
        jedzenie. Udaje biedna malutka dziewczynke!!
    • Gość: Zdzichu Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.01, 00:22
      A ktora to ? Ta blondyna z pieprzykiem? Bo chyba nie ta co spiewa,albo czarna
      zdzira ,czy groba berta?
      • Gość: qwe Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: 172.25.40.* 13.09.01, 09:24
        to ta blondynka co jedzie na wspolczuciu ze chorowala
        • Gość: lll Re: Anka - dobra aktorka????!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:48
          nie lubie jej, mądralińska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka