silent_bob 23.07.02, 15:37 Jaki waszym zdaniem amerykański SITCOM był najlepszy??? Oto moja top 3: 1."Świat wg Bundych" 2."Różowe lata 70te" 3."Przyjaciele" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wombaugh Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.nrockv01.md.comcast.net 23.07.02, 19:04 1. MASH 2. Simpsoni 3. Seinfeld Odpowiedz Link Zgłoś
deotyma23 Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 23.07.02, 19:59 Jak dla mnie to tylko Bill Cosby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.07.02, 21:01 Trzecia planeta od słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercuria Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 10:41 Kroniki Seinfelda Różowe lata 70 Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 24.07.02, 10:49 MASH Murphy Brown Bill Cosby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:32 Trzecia planeta od słońca MASH Bill Cosby Show Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 24.07.02, 17:04 różowe lata 70 Spin City Przyjaciele Simpsons Suddenly Susan Mash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.bn.krakow.pl 24.07.02, 17:22 1.Skrzydła 2.Simpsonowie 3.Zdrówko Nie podałem Masha jedynie dlatego że na skutek zbyt częstego powtarzania cały humor i zaskoczenie już dawno z niego wyparował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.olsztynek.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 13:14 1.Przyjaciele (nie szkodzą mu nawet ciągłe powtórki, zawsze pękam ze śmiechu) 2.Skrzydła 3.MASH Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 25.07.02, 17:11 seinfeld seinfeld seinfeld! no i jeszcze: that 70's show, trzecia planeta od slonca, married with children Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 12:17 perlotiel napisała: > różowe lata 70 > Spin City > Przyjaciele > Simpsons > Suddenly Susan > Mash zapomnialam o Malcolm'ie ^^" szkoda, ze polshit przestal go nadawac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 18:27 1. 70's show 2. Married with Children (Bundy) 3. Friends Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 06:05 Friends, Malcolm in the Middle Everybody loves Raymond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.07.02, 08:03 1. MIŚ 2. Nie ma róży bez ognia 3. Co mi zrobisz jak mnie złapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenny Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 13:40 Tak, tak zajebiste sitcomy!!! :P I jakie amerykańskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 12:01 silent_bob napisał: > Jaki waszym zdaniem amerykański SITCOM był najlepszy??? > Oto moja top 3: > 1."Świat wg Bundych" > 2."Różowe lata 70te" > 3."Przyjaciele" Przypomniało mi się jeszcze cos w sumi na równi z "Friends" jest u mnie "Allo, allo" tylko że to jest brytyjski serial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.07.02, 12:35 silent_bob napisał: > Przypomniało mi się jeszcze cos w sumi na równi z "Friends" jest u mnie "Allo, > allo" tylko że to jest brytyjski serial... Angielski, właśnie! I to już zupełnie inna baja, inny typ chumoru i jak mawiają u nas na wsi "insza kultura". Nie porównuj Friends do Allo, allo bo się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 14:56 Gość portalu: NIN napisał(a): > Nie porównuj Friends do Allo, allo bo się nie da. Wcale nie porównuje tylko przedstawiam moje ulubione sitcomy i "Allo allo" podoba mi sie na równi z "Przyjaciółmi". Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 13:49 silent_bob napisał: > Jaki waszym zdaniem amerykański SITCOM był najlepszy??? > Oto moja top 3: > 1."Świat wg Bundych" > 2."Różowe lata 70te" > 3."Przyjaciele" Dla mnie: "Przyjaciele" i "Seinfeld". Odpowiedz Link Zgłoś
urszulek Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 26.07.02, 16:39 silent_bob napisał: > Jaki waszym zdaniem amerykański SITCOM był najlepszy??? Przyjaciele Oni, ona i pizzeria Dharma i Greg Pomoc domowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.stacje.agora.pl 26.07.02, 16:41 Przyjaciele Pomoc domowa Oni, ona i pizzeria Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 31.07.02, 12:41 Trzecia planeta - poza konkurencja (amerykanska) dalej: MASH Skrzydla Malcolm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 11:23 drew carey show (leciało kiedys w TVN) Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 02.08.02, 17:14 Gość portalu: q napisał(a): > drew carey show (leciało kiedys w TVN) O tym serialu to już zupełnie zapomniełam, biorąc pod uwagę moje nominacje:), ciekawe czy TVN wznowi jego emisje, bo nie widziałem wszystkich odcinków, ale jest to podobna komedia do mojej ulubionej - "Bundych" - i były polskie akcenty, o ile pamietam to Pub nazywał sie Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.08.02, 11:54 1. Przyjaciele 2. Przyjaciele 3. Przyjaciele :-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Bundy Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: 213.77.27.* 02.08.02, 16:42 Married... With Children! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 05.08.02, 21:49 Z wielpoma tytułami zgadzam sie ale moim numerem 1 jest: THE FRESH PRINCE OF BEL AIR w roli głównej Will Smith pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
riffraff Re: Najlepszy amerykan´ksi SITCOM 05.08.02, 23:01 1.married with children 2.murphy brown 3. trzecia planeta od slonca. 4.skrzydla 5. mash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENek Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.08.02, 22:44 Zdecydowanie i bezwarunkowo - "Married with children" tj. "Świat wg Bundych". Pierwsze wrażenie: aktorzy niesympatyczni, styl grubiański, humor ciężkawy. Po paru odcinkach - całkowite zauroczenie, aktorzy przesympatyczni, styl pokrętnie - ale jednak - trafiający w samo sedno, humor klasycznie czarny. Coś pięknego! Kiepscy jadą na tej samej fali, ale to jednak dość prymitywne popłuczyny. Bardzo fajny był też sitcom "Mad about you" z Paulem Reiserem i Helen Hunt. Nastał jednak w czasie niepodzielnego panowania w TV Brazylii, Venezueli i Argentyny, więc musiał umrzeć śmiercią naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 06.08.02, 01:01 Gość portalu: ZENek napisał(a): Zdecydowanie i bezwarunkowo - "Married with children" tj. "Świat wg Bundych". Pierwsze wrażenie: aktorzy niesympatyczni, styl grubiański, humor ciężkawy. Po paru odcinkach - całkowite zauroczenie, aktorzy przesympatyczni, styl pokrętnie - ale jednak - trafiający w samo sedno, humor klasycznie czarny. Coś pięknego! Kiepscy jadą na tej samej fali, ale to jednak dość prymitywne popłuczyny. Kiepscy rzeczywiscie starają sie upodobnić do bundych, ale to raczej są wygłupy i niwyrafinowane żarty a Bundy mieli coś w sobie że śmiałem się nawet gdy Al starał sie zastrzelić palcem lub powiesić za krawat ;), no i te nizapomniane sceny gdy z gazetą idzie na klopa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 10:19 silent_bob napisał: > Gość portalu: ZENek napisał(a): > > Zdecydowanie i bezwarunkowo - "Married with children" tj. "Świat wg Bundych". > Pierwsze wrażenie: aktorzy niesympatyczni, styl grubiański, humor ciężkawy. Po > > paru odcinkach - całkowite zauroczenie, aktorzy przesympatyczni, styl > pokrętnie - ale jednak - trafiający w samo sedno, humor klasycznie czarny. Coś > > pięknego! Kiepscy jadą na tej samej fali, ale to jednak dość prymitywne > popłuczyny. > > Kiepscy rzeczywiscie starają sie upodobnić do bundych, ale to raczej są > wygłupy i niwyrafinowane żarty a Bundy mieli coś w sobie że śmiałem się nawet > gdy Al starał sie zastrzelić palcem lub powiesić za krawat ;), no i te > nizapomniane sceny gdy z gazetą idzie na klopa:)))) noooo... tak to dokładnie jest;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 09.08.02, 14:49 1. Przyjaciele 2. Pomoc domowa 3. That 70s show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namonik Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.nyc.rr.com 11.08.02, 10:40 3 najlepsze to All in the family Honeymooners I love Lucy Niestety zupelnie nieznane w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_bu Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 21.08.02, 21:48 Trzecia planeta od słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 12:06 Przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
mraw Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 22.09.02, 01:22 1. Skrzydła 2. Przyjaciele 3. MASH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM IP: *.kalisz.mm.pl 22.09.02, 21:06 3 planeta od słońca MASH Przyjaciele Skrzydła Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Najlepszy amerykańksi SITCOM 24.09.02, 00:17 Przyjaciele - niepoodzielnie i bezdyskusyjnie Mad About You (przy nim zakochałem się w Helen Hunt) Dream On, choć to nie sitcom, bo nie ma śmiechu z puszki. i w ogóle wszystko, co produkuje Marta Kaufmann - do niej można mieć zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś