asiek101 24.06.05, 20:15 Co za żenada kto ich wziął do prowadzenia Top Trendy? Luftowa sztywna jak zawsze a wydaje mi się, że jeszcze bardziej a Maxio chyba za gwiazdora się ma niezłego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 24.06.05, 21:01 Luft może i dobrze (lepiej niż w TVP) wygląda, ale nie da się jej słuchać. Potwornie zestresowana, głos jej wibruje i aż piszczy. Do tego jest nieśmieszna, podnieca się z niewiadomo czego, jedyne co potrafi to bez sensu gadać i wymuszać na publiczności oklaski, które w danym miejscu są zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
kapyl Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 24.06.05, 21:19 zgadzam sie - bardzo sa oboje trendi :) Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 24.06.05, 22:49 Luft moze troche wyszla z wprawy ale jakos sie rozkreca ale Kolanko to DEBIL, slowo daje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 24.06.05, 23:07 Top Trendy to koszmarna szmira! jestem przybita do fotela z powodu zawodu jakiego doznałam, z numeru na numer jest gorzej. Konferansjerka w wykonaniu Kolonki , Luft i tego biedactwa za kulisami jest zaprzeczeniem sztuki prowadzenia konferansjerki. Żarty Kolonki, reakcje Moniki Luft na jego kretyństwa z wymuszonym śmiechem i zdziwieniem ... poniżej poziomu zabawy w Remizie. Luuuuuuudzie, co to jest ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
googoo3 Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 26.06.05, 09:42 Luft była po prostu do luftu. Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: Drewniak Luft i kluchojad Max 26.06.05, 11:31 googoo3 napisał: > Luft była po prostu do luftu. Ojej, jakie to blyskotliwe. Schabomil Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinski11 i co sie juz plujecie ciapciaki.... 28.06.05, 00:07 max skasowal za przyjazd , polsat chcial gwiazdora i przez to mial rekord ogladalnosci.POlsat chcail was wk..wic gwiazdorem i zrobil jak chcial:juz sie plujecie i plujecie hehehehehehe koncert polega na tym ze wykonawca staje na glowie i robi fikolki.Prowadzacy zapowiada kto fiknie nastepny. Kasjer przyjmuje za to kase od was czyli gawiedzi ktora rozdziawia paszcze ze zdiwienia otak szeroko OOOOOOOOOOOOOOOOOOO tak ...a potem sie zapluwa heheheheheh.Gazety maja co pisac , internet buczy. Maskio kupuje nowe lamborgini a wy sie ciapciaki zapluwacie ...No nie moge k....!!!! Te komentarze lepsze niz te haltury hehehehehheheO.k..heheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
pan-pin-gwin Re: i co sie juz plujecie ciapciaki.... 28.06.05, 08:13 no to powiedział...... Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: i co sie juz plujecie ciapciaki.... 28.06.05, 08:59 Dawno nie czytałem tak durnego komentarza jak ten autorstwa niejakiego kopalinskiego 11! Poziom Kolonki. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalinski11 Re: i co sie juz plujecie ciapciaki.... 29.06.05, 00:47 hehehehehehhehe a... jeszcze chce powiedziec ze hehehehehehehehheee no nie moge z was k...a :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
coolturka Re: i co sie juz plujecie ciapciaki.... 29.06.05, 08:23 Doskonałą "pointą" tego koncertu był wystep Krawica. Zaśpiewał "Barkę" i walnął na wyjście - "Zostańcie z Bogiem." Przeginka Odpowiedz Link Zgłoś