sandra2 05.08.02, 12:41 Czy macie jakąś ulubioną reklamę? Jeśli tak, to którą? Lub taką, która wg. Was jest najgorsza lub najbardziej denerwująca? Mnie osobiście denerwują reklamy proszków. Pozdrawiam. Sandra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysslen Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 213.17.165.* 05.08.02, 12:56 Reklamy proszków są owszem irytujące i nie ma co ukrywać, skierowane (bez urazy) do przygłupawych gospodyń domowych. Jest jednak wyjątek wskazujący na to, że jak ktoś chce, to może wymyśleć zabawną i inteligentną reklamę nawet dla tego produktu (trzeba mieć tylko trochę wyobraźni). Mówię o reklamie, w której dwaj chłopcy biegną pod górę po śniegu i nagle jeden z nich zaplątuje się w wiszące na sznurach suszące się prześcieradła (wyprane w odpowiednim proszku), których oczywiście na tle bieli śniegu nie było widać. Dla mnie naprawdę rewelacja. Na początku emitowana była bez słowa komentarza, pod koniec pojawiał się tylko symbol proszku. Niestety potem, opatrzono ją dodatkowo durnym sloganem i to popsuło cały jej klimat. No cóż widocznie dla wielu Polaków była niezrozumiała.... ;-)) A co do pozostałych reklam, to ostatnio rozwlają mnie reklamy tego środka to dezynfekcji rur.... Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 05.08.02, 13:13 :))) Mnie się podobała, nie nadawana już od dłuższego czasu, reklama czekolady Milka, z księdzem-łakomczuchem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysslen Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 213.17.165.* 05.08.02, 13:17 Przyznam, że nie wiem o którą chodzi. Być może dlatego, że podczas reklam z reguły sprawdzam co słychać na innych kanałach... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 156.17.87.* 05.08.02, 13:37 ja uwielbiam ta o piwie[nie pamietam ktore to teraz]to"oj synus dana dana"z tym podkladem.genialne spociki. super jest tez mountain dew[niedobry kotek!] generalnie wkurzajace sa pasty do zebow,proszki i mecza mnie komorkowe.jakies takie bez polotu. kiedys red bulla lubilam spot ale trohe sie przejadl. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 28.08.02, 18:04 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > super jest tez mountain dew[niedobry kotek!] Jeno produkt sam w sobie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 212.182.123.* 13.09.02, 15:18 fajna reklama, ale ten ksiądz wygląda ja zboczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maju Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.10.02, 22:42 Gość portalu: Tysslen napisał(a): > Reklamy proszków są owszem irytujące i nie ma co ukrywać, skierowane (bez > urazy) do przygłupawych gospodyń domowych. > Jest jednak wyjątek wskazujący na to, że jak ktoś chce, to może wymyśleć > zabawną i inteligentną reklamę nawet dla tego produktu (trzeba mieć tylko > trochę wyobraźni). > Mówię o reklamie, w której dwaj chłopcy biegną pod górę po śniegu i nagle jeden > > z nich zaplątuje się w wiszące na sznurach suszące się prześcieradła (wyprane w > > odpowiednim proszku), których oczywiście na tle bieli śniegu nie było widać. > Dla mnie naprawdę rewelacja. Na początku emitowana była bez słowa komentarza, > pod koniec pojawiał się tylko symbol proszku. Niestety potem, opatrzono ją > dodatkowo durnym sloganem i to popsuło cały jej klimat. No cóż widocznie dla > wielu Polaków była niezrozumiała.... ;-)) > > A co do pozostałych reklam, to ostatnio rozwlają mnie reklamy tego środka to > dezynfekcji rur.... > > A kto w zimie na mrozie (skoro snieg sie nie topnieje ) pranie suszy? Odpowiedz Link Zgłoś
6an "peżot" 206, frugo - No1. 05.08.02, 13:42 "peżot" 206 - facet robi sobie "peżota", frugo - ...wykorzystaj rośliny. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: 'peżot' 206, frugo - No1. IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 21:24 Frugo o roslinach -REWELACJA, pierwszy spot FRUGO Ego tez był super Pekao - butka z lodami - REWELACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra2 Re:"niedobry kotek!!!" :) 06.08.02, 08:07 ....a ta nie nie jest dobra??? :))) Wg. mnie, doskonała!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
6an Re:'niedobry kotek!!!' :) 06.08.02, 10:20 "kotek" podobał mi się do jakiegoś czasu, a zwłaszcza "dobrze,że mu łańcuch nie spadł", a co do reklamy "z budką z lodami" - rzucam wszystko i lecę do telewizora - kobita o fizjonomii pani z mięsnego, jej wyraz twarzy kiedy podjada lody - nie mogę... :))). Pozdr. 6an Odpowiedz Link Zgłoś
mindo Na Warkę! 06.08.02, 13:44 Ostatnio świetna jest reklama piwa: Zgraja uzbrojonych rycerzy.Ich przywódca krzyczy "Na Moskwę!!!" - NIEEEE!!! - "Na Wiedeń!!!" - NIEEEE!! - "Na Warkę!!!" - HURRRRAAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.acn.waw.pl 07.08.02, 10:12 Ostatnio: "niedobry kotek" i "peugeot 206". Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 07.08.02, 11:20 Ze starych reklam zabójcza była reklama spodni chyba Levi's. Zaczyna się jak dziewczyna w moczy sobie nogi w jakimś strumyku i nagle wyskakuje z niego potwór i zaczyna ja gonić. W tym czasie jej chłopak szykuje pułapke, jakies kamienie w siatce, która jest przywiązana do drzewa spodniami. Spuszczaja te kamienie na potwora i następna scena jest jak sprzedaja hamburgery, mielą mięsko w maszynce z której wystaje ręka potworka. Fajna była reklama Polleny 2000 o dwóch kolegach, z których jeden nazywał sie Staszek i wyprał drugiemu koszulkę z namalowanym numerem dziewczyny. Z ostatnich to Frugo : ludzie to nie wiedza jakie siły drzemią w naturze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ena Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 195.116.105.* 07.08.02, 12:19 1 . Niedobry kotek 2 . Era - Oni nigdy nie oddają 3 . Frugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.ipartners.pl 07.08.02, 14:35 Zdecydowanie peugeot 206, ta wschodnia muzyczka i szpan wobec dziewczyny Dalej Frugo Ego Odpowiedz Link Zgłoś
basto Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 07.08.02, 18:14 "niedobty kotek" byłby genialny, gdyby nie dubing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 09.08.02, 21:30 Dokładnie te same typy. Odpowiedz Link Zgłoś
furby Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 07.08.02, 20:14 oprocz w.w 'niedobrego kotka' bawi mnie ostatnio reklama jakiegos gazowanego badziewia (fanta czy cos takiego), gdzie gosc probuje poderwac panienke siedzaca obok fontanny. mina goscia, kiedy panienka zaczyna 'swirowac' oraz reakcja jego kolegow po prostu mnie rozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.08.02, 21:22 Reklama piwa Stella Arois - stary dziadek umiera a cala rodzina jest naokolo i chce mu ulzyc w ostatnich godzinach zycia. Najpierw prosi o jakis kwiatek z wysokiego dzrzewa no i syn biegnie i wdrzpuje sie po to i spada na lep na szyje, potem dziadek prosi o miod prosto z ula no i syn przynosi nko i oststnie zyczenie to Stella Artois no i wszysce z niechecia siegaja do kieszeni i zrzucaja sie na kufel i syn biegnie i wrzca ale jest tak spragniony ze wypija to po drodze, stoi i nie wie co zrobic a tu biegnie ksiadz z ostatnia posluga no to on za ksiedzem i pomaga nu zabiera od niego kapelusz plaszczyk ale daje mu w miedzyczasie pusty kufel do potrzymania i ksiadz wpada do ppokoju gdzie lezy umierajacy, czekajacy na trunek i ten sie podnosi z wyczekiwaniem a tu widzi ksiadz z pustym kufelkiem a za nim jego syn pokazuje reka ze to ksiadz wypil . Odjazdowe. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 08.08.02, 06:13 Dla mnie nastąpił wreszcie przełom w reklamówkach TP SA, nie wiem może nawet i agencję reklamową zmienili. Reklama tańszych o 20 % rozmów lokalnnych jest przyjazna widzowi. Do tej pory były takie koszmarki, że oglądać ich się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
opocz Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 09.08.02, 21:28 Osobiście najbardziej w ostatnim czasie podoba mi się reklama (chyba jakiejś lokaty), w której ojciec z synem kupują lody, a lodziarka wylizuje czubki tych lodów, do tego ta muzyka. perełka! :) No i oczywiście frugo z wykorzystywaniem roślin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 02:47 a ja najbardziej lubie te, co to PO (???) tym proszku juz bielsze nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.firma / 192.168.20.* 28.08.02, 12:40 Oto reklamy, dla ktorych moge nie zmienic programu: - 'Oni nigdy nie oddaja' Ery (tepa mina zauroczonej panienki) - 'Mam 100 roznych dzwonkow... Tyrydyt tyrydyt...' - poki nie przedawkowali (ale az sobie sam ustawilem w Nokii 'Wilhelma Tella' :) - daaaaawna 'Siakies nowe Frugo' (ta ze smieciarzami) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 28.08.02, 13:01 Peugeot 206 - jak ten Hindus klepie sobie samochód a z dawnych : Renault Kangoo - Takie ludziki z plasteliny jadąsamochodem i otwierają drzwi - nie wiem , czy ktoś pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.08.02, 13:08 Każda najsympatyczniejsza i najfajniejsza reklama obrzydnie do szczętu oglądana 10 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.dialup.tiscali.it 30.08.02, 11:23 Pies Liptona za kierownica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.09.02, 10:44 Nowa reklama a raczej filmik propagandowy w Brytyjskiej telewiizji. Pokazany jest facet i bloga muzyka w tle i narrator mowi - to jest Mark on dzis umrze we snie z calo rodzina u jego boku i w tym momencie kamera odjezdza i pokazany jest samochod osobowy, kierowca spi za kierownica, reszta rodziny tez w drzemce i zjezdza ze swojego pasa prosto pod kola ciezarowki jadacej z przeciwka, trzask i cisza , czarny ekran i napis Nie jedz kiedy jestes zmeczony -czy cos w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 23:27 Ja dziś jestem na "nie", więc oto mój typ reklamy najgorszej: mama, dwóch małoletnich braci i niedoprane koszulki, które chłopcy rzucają obrażeni na podłoge, a matka pokornie zbiera. Frasuje się, co zrobić, żeby bluzeczki synków były białe. W końcu stosuje Vizir (chyba?). Wyprana koszulka, którą dostał młodszy, budzi agresję starszego (pewnie brat nosi ciuchy po nim?). Chłopcy się szarpią, matka rozanielona stoi w progu i mówi rozmarzonym tonem: "i znów jest jak dawniej..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukierek Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.chello.pl 10.10.02, 10:39 Najlepsza reklama pod sloncem to Malaga,tiki taki i kasztanki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: proxy / *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 12:59 OSTATNIO: Malaga tikitaki i kasztanki TPSA - "Dusi się, dusi" Reifeisen Bank - "za trzy miesiące" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: proxy / *.kalisz.mm.pl 10.10.02, 16:13 Simplus siuper - ten ludzik bawi mnie za każdym razem Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! 10.10.02, 22:28 a i tak do nich pójdę! kawy się napiję! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.dialup.tiscali.it 11.10.02, 09:23 Kasia Smutniak w najnowszej reklamie glownego operatora telefonii komorkowej TIM! Podkreslam: Kasia Smutniak, a nie sama reklama. Mam nadzieje, ze zrobi jeszcze wieksza kariere. We Wloszech jest duzo pieknych kobiet, ale Kasia jest SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojP Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.pronet.lublin.pl 13.10.02, 19:37 Kiedys byla taka reklama piwa Lezajsk, pamietam ze miala switna muzyke.. Z aktualnych podoba mi sie: - plus gsm z "never tear us appart" jak ta blondynka sie pojawia..i slychac takie walenie w beben - ta idei "..ja Ci dam Karoline..." tez byla super - tradycyjnie "kotek" ktory wg mnie stanowi taki przelom w reklamie jak kiedys red bull i frugo - toyota corrolla jest nieglupia..jak facet macha kluczykami przed panienka a pozniej sie okazuje ze tylko kluczyki byly jego.. - reklamy zywca sa niezle..zwlaszcza z ta chmurka na niebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.chello.pl 13.10.02, 22:46 A ja obstawiam reklame, ktora kilka lat temu zdobyla nawet jakies nagrody. W windzie jedzie malo "atrakcyjny" bohater, ale spryskany dezodorantem axe. Zapach "rozbiera" panienke, w innym odcinku na zapach leci facet z kolczatka na reku. I swietna muzyczka! W Polsacie ostatnio byl program o reklamach erotycznych. Reklamy - perelki (np. reka kobieca walkujaca ciasto) mniam, mniam..., gdyby nie prowadzacy! bb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 14.10.02, 21:06 najlepsze spoty: frugo; msm (tych wafelków, bo draży są baznadziejne) mountain dwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atena Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 217.153.44.* 15.10.02, 13:54 Dwie reklamy Opla z kobietą i mężczyzną 1. "Marzysz o samochodzie, który pokochasz z całych sił?" - gdy on kopie samochód, a ona jego 2. "Marzysz o samochodzie, którego prowadzenie bedzie prawdziwą pasją" (czy cos takiego) - on jej chowa prawko by przyprowadzić samochód z salonu 3. Toyota Corolla - wszystkie 4. Yaris - Japonka 5. Flash - do dezynfekcji rur A nienawidzę wielu, ale ostatnio najbardziej wkurza mnie jakiś Cilit bodajże z idiotycznym tekstem "a tak szybko jak wyscigówka" Dramat! Podobnie jak niedawno "Mamo, czy olej tłoczy się w tramwaju?" Ale niestety, szara masa odbiorców reklam tylko takie rzeczy czai A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.de Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 16.10.02, 09:32 Zdecydowanie: 1. "Renault Clio MTV" z gościem kiwającym się z mopem...(co ? już nikt nie pamięta?) 2. "Lucas Bank" - ...szybko i wygodnie... 3. "Fiat Stilo" - z Michaelem Schumacherem i Rubensem Barrichello... --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 19:42 beznadziejna: w restauracji: on do kelnera: poprosze miete ona: zgaga on: nie, ja lubie miete on: tak zgaga ona podaje mu ranigast czy inne cos ida sobie gdzies on: wiele nas laczy ona zgaga i francuskie kino dialog idiotyczny ale w wykonaniu tej parki przerasta to granice mozliwosci, koles ma glos podobny (w swej naturalnosci) do Waldemara Goszcza, a ona tez nie jest zbyt lotna.. dora reklama jest adidasa, jakas linia kosmetykow (plyny pod prysznic) dla mezczyzn, dobra muzyka i ladne widoczki.. pepsi z zawodnikami pilki noznej, szczegolnie ta na tankowcu (wykorzystana rowniez w teledysku elvisa).. reklama: jakiegops gazowca dialog dobry: kasku nie uzywasz?? wole beez i potem zataczajacy sie koles (pod wplywem walki z jakims rogaczem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 194.204.138.* 19.10.02, 11:46 nowa reklama IKEI jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raul Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.02, 15:48 Gość portalu: #kasia napisał(a): > nowa reklama IKEI jest ok :) A mnie ta reklama się nie podoba (nie chcialbym być na miejscu tego pieska). Kapitalna jest reklama ERY ("nie daj się zwieść pozorom"), jedna z najlepszych jakie widziałem. Strasnie głupie są Cility ("jak przyjdzie teściowa...") fajna reklama Domestosa (asiusiu, asiusiu...:)) Nie podoba mi się też spot Renault Thalii, a to przez szarobure kolory nieprzyciągajce widza (np. mnie) do obejrzenia - musiałem się zmusić aby obejrzeć ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.magma-net.pl 20.10.02, 13:25 moje ulubione reklamy: 1. renault clio mtv - takie słynne "gierappa" - piszę tak, jak mówił ten gość z mopem w łapie 2. reklama bodajże portalu gazety wyborczej - "a ty w ryj dostaniesz; bum; i dostałeś" - takie dwa ludki w knajpie sobie gadały 3. reklama banku - "a i tak do nich pójdę - kawy się napiję" 4. frugo - o tym, że rosliny wykorzystują ludzi 5. reklama piwa Żywiec z górami i jedną chmurką na niebie; inne tez są fajne (z tratwą i strumykiem po kolana) więcej reklam nie pamietam... reszta mnie denerwuje (proszki do prania, podpaski, srodki do sprzatania, telefony komórkowe)i wtedy przełączam na inny kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 195.205.117.* 24.10.02, 07:40 Mi sie ostatnio podoba reklama Plusa - "Znajdz w ludziach dobro...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazuz1 Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: 194.204.184.* 24.10.02, 07:54 Mleko HEJ - to jest spot. kto jeszcze Mleko HEJ bo widzę że jak ktoś sobie przypomni to od razu wszescy lubią ( geroooooooooppa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arntzen Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.centrum.gliwice.pl / 192.168.11.* 24.10.02, 08:12 Podoba mi sie ostatnia reklama Ery z piosenka '50 tysiecy 881' Smolika i Rojka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 25.10.02, 18:24 Malaga,Tiki-Taki i Kasztanki !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 14:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 13:52 b.mnie wzruszają reklamy ERY. Człowiek czuje się po nich jakiś lepszy- pokazują że świat to nie tylko zakładnicy i terroryści z którymi większość z nas nigdy się nie spotka. Że ludzie są dobrzy. :) może to naiwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia re.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 18:43 bardzo dobra OnetKonekt.. krecona w chmurkach, ze spadachroniazami i piosnka: CHCEMY BYC SOBA... widzialam w tv i kinie, za kazdym razem rewelacyjne wrazenie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:13 O tak, tak, tak!!!!!Reklama Ery jest wspaniała! Nigdy nie sądziłam, że reklama może mnie tak wzruszyć...Ta przeurocza, prześliczna dziewczynka, jej duże oczy i ta niewinność, kiedy mówi: "Szukaj w ludziach dobra". A zdanie : "Nie obwiniaj sie jeśli jeszcze nie wiesz co zrobić ze swoim życiem" zawsze podnosi mnie na duchu. A poza tym - czy zauwazyliście - fajny jest ten aluzyjny fragment: "Ogladaj mniej reklam":) Podejrzewam, że ta reklama, emocjonalna jak ją nazywam, powstała w odpowiedzi na, również emocjonalną, reklamę Plusa (swoja droga też bardzo fajną i wzruszającą - z tą piosenką "we could live for a thousand years"). Oby więcej takich odpowiedzi! Szkoda tylko, że teraz, w wypadku obu reklam, puszczane są tylko ich skrócone wersje... Podoba mi się też "malaga,tiki-taki i kasztanki", a zwłaszcza fragment "dla ciebie i być może dla koleżanki":))))) Mam wrażenie, że w sferze reklamowej jest u nas coraz lepiej. Nawet proszki czasem potrafią nie załamać...(np. autoironiczna reklama Dosi, kiedy facet od badania marketingowego mówie znudzony "no, to znowu Dosia") A wkurza mnie np. reklama kisielu Oetkera z tym lalusiem, który mówi do dziewczyny "myślałem, że nie przyjdziesz". Podobnie z reklamą Mountain dew - zupełnie nie wiem co ludzie w niej widzą. No, ale może na razie tyle:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bania Re: NAJLEPSZA REKLAMA TELEWIZYJNA ! IP: *.zeto.wroc.pl 29.10.02, 23:31 Moj nr 1: Dzien Dobry Bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monca PEGOET206!!!!!!!! IP: 195.116.62.* 30.10.02, 10:37 mnie się najbardziej podoba pegoet206 z hiduską muzyką i kolesiem robiącym sobie samochód. NAJLEPSZA!!!! a tych gorszych jest po prostu od zatrzęsienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monca PEGOET206!!!!!!!! IP: 195.116.62.* 30.10.02, 10:37 mnie się najbardziej podoba pegoet206 z hiduską muzyką i kolesiem robiącym sobie samochód. NAJLEPSZA!!!! a tych gorszych jest po prostu od zatrzęsienia. Odpowiedz Link Zgłoś