evek 06.08.02, 13:45 dlaczego? zastanawiam sie bo wlasnie odkrylam, ze sporo moich znajomych w hmmm powaznym wieku oglada... probowalam sie wciagnac, ale entuzjazmu starcza na kilka dni. to moze jakis dluzszy widz mi cos ciekawego "powie"?! ...ewek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belami1 Re: czy ogladacie CARTOON NETWORK?! 06.08.02, 15:42 Przepadam za Johnny'm Bravo, Dexter's Laboratory, Jam Łasica i Ed, Edd i Eddy oraz tymi trzema siostrzyczkam o imionach na B. Cartoon Network to świetny dubbing. Nudzi się po jakimś czasie kiedy oglądniesz już całą serię i powtarzają na nowo odcinki wówczas robisz sobie przerwę i z powrotem oglądasz jak Johnny Bravo rwie laski. Belami Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: czy ogladacie CARTOON NETWORK?! 07.08.02, 11:10 Nie ma co na siłę się wciągać. Ogladam, bo lubie i mnie to smieszy. Natomiast chociaż nie wiem jak bym próbowała się przekonać do Plebanii czy Klanu entuzjazmu starcza mi tylko do jednego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
silent_bob Re: czy ogladacie CARTOON NETWORK?! 07.08.02, 14:31 Ja nistety nie moge oglądać CN bo mi wycofali kilkanascie misiecy temu z kablowki, zresztą miałem tylko angielksą wersje, a wprowadzili jakiś Minmax, ale jest przynajmniej Hyper po 20 cool!!! A co do CN to oglądam rzadko jak pojade tam gdzie jest, ale jak byłem młodszy to uwielbiałem ten kanał i nadal go lubie... EDKI rulez!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś