Dodaj do ulubionych

PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA

IP: *.dtvk.tpnet.pl 22.04.01, 09:05
Do tej pory nie za często oglądałem BB, bo większość uczestników to
ćwierćinteligenci (z Karoliną na czele). Jednak odkąd pojawiła się Patrycja,
siedze z nosem w telewizorze. Ona jest niesamowita. Ma bardzo fajny i bardzo
silny charakter, jest naprawdę odważna. W BB-ring nie zrobiła z siebie słodkiej
idiotki, ale pokazała pazurki i zaznaczyła tym, że nie ma zamiaru wyjeżdżać z
domu po tygodniu. Zobaczycie, że powoli będzie się stawać liderką grupy. A poza
tym ma ciekawą urodę. Szkoda, że mało takich dziewczyn chodzi po tym świecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: greesha Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.04.01, 12:07
      Zgadzam się, Pati jest OK. Narazie, bo pamiętajmy jak zmieniały się nasze gusta
      i zachowanie mieszkańców.
      Pati to dowód na to, że selekcja uczestników, to była wielka, nieprofesjonalna
      lipa. Nie wybierano wcale najciekawszych osob...
    • baarti Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA 22.04.01, 12:11
      Zgadzam sie. A tak w ogole, to przy pierwszym castingu powinni wybrac ludzi,
      ktorzy maja cos ciekawego do powiedzenia. Karolina, jak widac na zalaczonych
      obrazkach, w ogole nie ma nic do powiedzenia. Chyba jej mozg zamienia sie
      powoli w penisa Grzegorza....
    • Gość: Meme Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 12:59
      Ja się z tym nie zgadzam.
      Przecież Patrycja to wieśniara.
      I w dodatku cały czas podlizuje się Karolinie.
      Fajnie się ubiera,
      może jest ładna, ale ...
      No, jest miła, ale na pewno nie super!
      • Gość: MONK Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 17:16
        Zgadzam sie zjednym wyjatkiem. Ona wcale nie jest ladna - ma paskudna twarz.
        Pamietacie Pustaka? Na poczatku nikt nie zauwazyl jej wielkiego zada - dzisiaj
        siemiej sie z tego cala Polska
        • Gość: Macias Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 02.05.01, 12:13
          Gość portalu: MONK napisał(a):
          > Zgadzam sie zjednym wyjatkiem. Ona wcale nie jest ladna - ma paskudna twarz.
          > Pamietacie Pustaka? Na poczatku nikt nie zauwazyl jej wielkiego zada - dzisiaj
          > siemiej sie z tego cala Polska

Cala Polska to sie smieje z ciebie...
          Co to za obyczaj dowcipkowac z tego, ze ktos ma wiekszy tylek?! To jakas mania?!
          Leczenie kompleksow?! Jestes taki idealny(a)?!

Polska sie z ciebie smieje, bo pisze sie "zadu", jesli juz uzywasz takiego
          slownictwa - pustaku...
      • Gość: Lidka Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: 195.116.71.* 02.05.01, 10:05
        Czytam te wypowiedzi i nie moge sie nadziwic waszej malej spostrzegawczosci.
        Patrycja po jednym dniu pobytu w domu BB zaczela "zalizywac" Karoline, nie mam
        pojecia, czy tak jej ona zaimponowala, czy to po prostu taktyka?
        I jedno i drugie stawia ja w nieciekawym swietle.
        Po wyjsciu Karoli dostala spazmow i do tej pory nie moze dojsc do siebie.
        Nie moge tego zrozumiec, zwazywszy, ze Patrycja nie wydaje sie najglupsza; a
        Karolina.....
    • Gość: DanielV6 Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.atol.com.pl 22.04.01, 13:45
      Zgadzam sie z Meme - wiesniara z lat 70-80 o czym swiadczy jej styl. Tak
      pozatym to szymanez wyjdz z domu a nie siedz przed TV ogladajac BB to moze
      wtedy zobaczysz jakas ladna dziewczyne :)))
      • Gość: Patryk Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.01, 23:20
        Jakby to powiedziala Patrycja ... No nie No nie No nie ... ;-)
    • Gość: c Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 23:12
      nie, no Patrycja nie jest taka fajna. Jest:
      - ladna, to fakt
      - ale sepleni
      - podlizuje sie juz nie tylko Karoli ale i chlopakom, którzy wiedzą i widzą, że
      jednakowoż jest najładniejsza z wybranego grona - oprócz Alicji, ale ta znowu
      jest starszawa
      - nie ma za wiele do powiedzenia
      - i pewnie tak czy siak zostanie na dluzej
    • Gość: Rung Re: PATRYCJA TO SUPER DZIEWCZYNA IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.04.01, 23:21
      Według mnie jest niezbyt inteligentna ani błyskotliwa. Odkąd pojawiła się w
      programie nie powiedziała ani nie zrobiła NIC ciekawego. Wolę oglądać Karolinę,
      bo jest szpetna i głupia - przynajmniej coś się dzieje. Cudem piekności też nie
      jest. W ogóle ci nowi robią nie najlepsze wrażenie.
    • Gość: mario Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.chomiczowka.net.pl 29.04.01, 00:06
      niezgadzam sie z toba, kompletnie. nie ma w niej nic nadzwyczajnego, ani super -
      no chyba, ze w ten sposob okreslasz to jej fatalne podlizusostwo do chlopakow,
      jak rowniez karoliny (!?!). pozuje na dumna ksiezniczke, obraza miasto i
      mieszkancow, z ktorego pochodzi. niewiele tez ma do powiedzenia ....
      mnie osobiscie ona drazni - wole, zeby teraz wyleciala ...
      • Gość: borys Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 00:38
        a słyszeliście jak dzisiaj powiedziała, że ma nadzieję wyjechać ze swojego
        miasta jeśli wyjdzie z BB i program ten może jej w tym pomoże... ja nie mogę -
        jak mówiła Monika - żeby nie móc wyjechać z miasta jak sie o tym marzy...
        ograniczoność i smutek !!!
    • Gość: Gigi Gdz ie masz oczy?! IP: *.rzeczpospolita.pl 29.04.01, 19:33
      Panna ani ładna, ani szczególnie zgrabna. Jeżeli nie liczyć jej atutowego choć
      nieco wiszącego biustu... Widzieliscie jak masował ją Gulczas ? W życiu nie
      widziałam tak obwisłej skóry! Nudna, strasznie sepleni.Przylizuje sie facetom
      maksymalnie a zwłaszcza Klaudiuszowi. I nic dziwnego - przecież ona dobrze wie
      kto wygrywa jeżeli chodzi o popularność. Przysysa się więc. Ale przecież nic
      jej to nie da.
      Ogólnie wprowadzenie nowych było bardzo nieuczciwe. Wiedzą jak wygląda program,
      znają wiele szczegółów neiznanych reszcie uczestników.
      Co do Patrycji - jedyne czego nie rozumiałam to ten "wspaniały" kontakt
      załapany z Karoliną. Ostatnio troszkę sie wyjaśniło - zażądała od Karolinki
      stałej informacji o tym, co mówią o niej inni mieszkańcy...Ogólnie baaaardzo
      "miła" i "sympatyczna", "super"....
      • Gość: Ann Re: Gdz ie masz oczy?! IP: 212.160.65.* 02.05.01, 13:11
        No wlasnie gdzie
        w zyciu naprawde jest mase
        ciekawszych zajec i metod na wybicie sie
        Poza tym gdyby taka byla madra i super
        to by sie uczyla zdala na studia w innym miescie
        i mogla sie wybic
    • Gość: sadek Re: PATRYCJA TO SUPER DŹIEWCZYNA IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 16:45
      masz 110% racji i tak trzymaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka