Dodaj do ulubionych

J. Horodyńska

22.07.05, 13:12
Czy Wy też uważacie ja za kompletną kretynkę?? Moze jest i modelką ale jako
"spikerka" jest niemiłosiernie przegięta.
Obserwuj wątek
    • bnew Re: J. Horodyńska 22.07.05, 15:28
      chyba jest jeszcze głupsza niż Maciąg, najlepszy jest ten jej udawany
      francuski, buuuaahahhhahaa
    • wieslawa-siemiatkowska Re: J. Horodyńska 22.07.05, 15:43
      potwierdzam tę tezę odważną przyznaję moja kumpela ze studiów przyjaźniła się z
      matką wspomnianej i jak widać pewne geny są bardzo dziedziczne. Aha tak
      naprawdę ona nie zna francuskiego tylko tak udaje mówi owszem troche ale potem
      wszystko z offu jest tłumaczone symultanicznie przez słuchawki miała rzekomo
      taką jedną gigawpadkę z tłumaczeniem coś a la Pochanke "Biały Dom płonie!!!" po
      atakach na WTC
      • kaprysia Re: J. Horodyńska 22.07.05, 21:54
        Faktycznie głupie toto ponad miarę i brzydkie.
        • umbradomini1 Re: J. Horodyńska 22.07.05, 22:13
          a niby nasz produkt eksportowy:P
          • e_katt Kto tak powiedziała? 22.07.05, 22:24
            umbradomini1 napisał:

> a niby nasz produkt eksportowy:P

Chyba tylko ona sama podobną bzurę mogła upowszechnić.
            • umbradomini1 Re: Kto tak powiedziała? 22.07.05, 22:40
              niby tak było we Vivie:P
              po tym jak jej Smarta dali od Daimlera
              • e_katt Aha, na Vivie.. hehe 22.07.05, 23:02
                Jakiego Smarta? Jestem taka nie w temacie..
                • umbradomini1 Re: Aha, na Vivie.. hehe 22.07.05, 23:07
                  Nie na , tylko we.... (gazecie)
                  A było to dawno, gdy jeszcze byłem W LO i miałem czas na głupie gazety:)
                  Z rok temu- wszedł wtedy SmartFor4
                  • e_katt rotfl z tą Vivą.. 22.07.05, 23:26
                    zaczęłam się zastanawiać, czemu na VIVĘ się po MTV przerzuciła
    • michal_82 Re: J. Horodyńska 23.07.05, 00:40
      Okropna, patrzeć się nie da. Za grosz skromności.
      • jwoj Re: J. Horodyńska 23.07.05, 13:59
        czepiacie się,jest ładna i inteligentna :P

chociaż gdyby nic nie mówiła i robiła to co we Francji (pokazy bielizny) to nie
        byłoby to złe
    • zuzia74 Re: J. Horodyńska 23.07.05, 16:25
      teraz to wyglada nawet niezle.najgorzej wygladala w jasnych wlosach,byla 100%
      nienaturalna.
      jej styl urody mi sie nie podoba,mam na mysli ciezka szczeka,taka meska.ale
      jako modelka moze byc,jest zgrabna ladnie sie porusza.tylko,ze ona nie ma
      stylu.jako modelka go nie musi miec ,ale spikier musi byc "jakis".ona jest
      niewyrazna.
      z polskich modelek podoba mi sie ILONA FELICJANSKA,nawet jej wada wymowy jest
      rozbrajajaca.
      • lisowa2 Re: J. Horodyńska 23.07.05, 23:04
        e tam i tak nie 'pobije' panny paris hilton:P
        na tegorocznym Cannes ,francuscy dziennikarze dla zartu zapytali ja:(oczywiscie wszystko tlumaczono)
        -" czy wiesz, ze na twoja czesc (na czesc twojego imienia) nazwano jedno z najpiekniejszych miast na swiecie (paryz)?"
        na to panna hilton z pelna powaga :
        -"O!Merci"

pffffff:P
        a horodynska podpadla mi jak zaczela sie wypowiadac o stylu ubierania sie polek. Panna horodynska byla pelna oburzenia jak te kobiety chodzace po ulicach moga sie tak badziewnie ubierac....no coz ktos jej musi chyba powiedziec ze wiekszosc starszych kobiet (bo o nich byla mowa)nie ma sily sie zastanawiac co na siebie modnego wlozyc gdy wiedza ze musza jeszcze zdazyc do pracy przyjsc do domu, posprztac, ugotowac, przypiloniwac dzieci etc
        • umbradomini1 Re: J. Horodyńska 23.07.05, 23:10
          Lisowa, znowu wpadasz w ton feministyczny:p
          • lisowa2 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:30
            nie prawda:P
            "Co Ty mozesz wiedziec..." o feminizmie, umbra?:P

a co do J.H. ta babka ma jeszcze manie pchania sie przed obiektyw aparatu.Matko, normalnie zawsze potrafi sie do kogos przykleic aby byc potem w kronikach towarzyskich.beeeeee:P
            • umbradomini1 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:37
              to znaczy, że i do mnie się niadługo przyklei:) bleeeeeeeeeeeee:p
              • lisowa2 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:44
                pfffffff a czy Ty chadzasz na bankiety,lunche, czy tez klubowe imprezy w wawie?
                niiiiii:P
                a jakby sie jednak jakims cudem pzykleiła to krzeslem ja!:P
                • umbradomini1 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:50
                  nie chadzam, bo nie mam z kim:P
                  Lisowa, olałaś mnie, dzzziewczynka też, a Horodyńska nie w moim typie, a poza
                  tym pół Polski widziało jej pupę- jakoś nie chciałbym się dzielić "moją"pupą:)
                  • lisowa2 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:53
                    phiiiiiiii wiekszosc naszych gwiazdeczek pokazalo pupe i nie tylko:p
                    ona do mniejszosci nie nalezy:p
                    co do olania,,,,my?????? no co TY? gdziezbysmy smialy?:P
                    dobra nie rozciagajmy naszych pogaduch na inne fora bo sie bajzel zrobi:P
                    odpowiadajmy na temat:P
                    dzykuje
                    • umbradomini1 Re: J. Horodyńska 24.07.05, 13:55
                      Więc o Joasi:P
                      • keri5 Re: J. Horodyńska 27.07.05, 10:28
                        Ja też jej nie lubię, najgorsze że znam jej matkę i wypisz wymaluj.
                        I to jeszcze właśnie jej matka namówiła ją do pokazania się nago.
                        Jo.Hor ma brzydką twarz, wielką szczenę, nos jak ziemniak i głowę ogólnie
                        jak koń. Jest strasznie nienaturalna i zachowuje się sztywno.
                        Z polskich modelek też najbardziej toleruję Ilone Felicjańską, spoko kobitka.

• meessi Re: J. Horodyńska 27.07.05, 12:38
                          oglądałam kiedyś ją u Drzyzgi. Panna Joanna oświadczyła ze chyba jako pierwsza
                          w swoim liceum miala samochód i koledzy wymontowali jej koła i postawili go na
                          cegłach. Śmiała sie przy tym rozkosznie i oświadczyła że to pewnie z zazdrości.
                          • mnietka.kokietka Re: J. Horodyńska 28.07.05, 15:05
                            no ale kim byłaby JH bez Mareczka Sowy?
                            Pan przecież był szefen UPC a teraz szefuje prywtnym kablówkom w Polsce...
                            phi! Jak sie ma wtyki (dosłwonie:)) to żyć nie umierać.

W atomicu była znośna a teraz.....
    • up30 Re: J. Horodyńska 30.07.05, 18:02
      I po co ten potok jadu? Dziewczyny czy wy macie az takie kompleksy? Dziewczyna
      ladna, mila i z klasa. Może a ładna, za mila....? Polacy lubia przecietniakow i
      nieudacznikow a jak ktos sie wybije to trzeba mu zaraz skrzydelka podciac. A
      jak. P.S. Gdy konczylam liceum to dowiedzialam sie ze moje najlepsze przez
      szklone, licealne lata przyjaciolki chcialy zmienic klase gdy dowiedzialy sie ze
      bede w tej samej co one. Nie znalam ich wtedy, nigdy nie zamienilysmy slowa, ale
      za mna ciagnela sie opinia ladnej, pustej, pewnej siebie lali. One mnie taka
      widzialy a ja bylam jednym wielkim kompleksem, ktorego calym swiatem byly i sa
      ksiazki.
      Pod rozwage, drogie panie
      • meessi Co Ty gadasz?? 01.08.05, 14:31
        • meessi Re: Co Ty gadasz?? 01.08.05, 14:36
          Sorry za szybko mi sie kliknęło.Co Ty gadasz stara. Twoim zdaniem każda
          niepochlebna ocena wypływa z zazdrości??? Cholera mam już 30 lat i nie bawię
          się jak nastolatka obgadująć kogo nie lubię . Nie można odmowić Pannie H.
          figury i prezencji. Ale głupia jest i pusta niemiłosiernie. Nie ma w ogóle
          trzeźwej samooceny. Uwielbiający bezgranicznie rodzice, nieźle ją skrzywdzili
          nie ma co. Zrozum, takie panny niech prezentują ciuchy bo to najlepiej robia.
          Poza tym niech się zamkną i nie zabierają za mówienie do ludzi. I tyle .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka