roro68 24.07.05, 03:01 Od pewnego czasu mam taki problem jak patrzę na Kreta. Po prostu nie wiem, czy on ze mnie robi wariata, czy sam jest wariatem? Macie jakieś przemyślenia na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltazarus Re: Czy Kret jest normalny? 24.07.05, 09:09 Mówiąc delikatnie - zachowuje się jakby wolał chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius <JEB> 25.07.05, 13:59 Ty pewnie wolisz znudzoną czarnulkę z TVNu, która tak prowadzi prognozę jakby miała zasnąć? Kret przynajmniej opowiada o pogodzie z jajem i z pasją, aczkolwiek ponoć kiedyś na regionalnej dawał większe czady (skakał itp.) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Czy Kret jest normalny? 24.07.05, 13:41 Robi idiotę z siebie i przy okazji z widzów. Widać, że na pogodzie się nie zna, bo oprócz głupawych historyjek i rekwizytów przynoszonych do studia najważniejszą informacją jest to ile mamy na mapie literek N i W oraz jakiej są wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Czy Kret jest normalny? 24.07.05, 13:51 phe phe phe:) macie troche racji:) ale ja i tak wole takie indywiduum (w sensie pozytywnym), niz jakas przestraszona panienke ktora z przerazenia ze musi cos powiedziec myli wrocław z poznaniem, stoi jakby wrosla w ziemie, na twarzy zaczyna sie szczekoscisk i widz ma wrazenie ze za chwile panienka popelni wskaznikiem harakiri kret przynajmniej robi cos z jajem, choc czasami ma sie tego dosc:P Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Czy Kret jest normalny? 24.07.05, 15:28 zakręcony baaardzo pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
infor-mator2 Zapewniam, że... 24.07.05, 16:41 ... Kret jest normalny, tylko - jak to już ktoś zauważył - nieco zakręcony. Czy zna się na pogodzie - nie wiem. Daję głowę, że dla niego prognoza pogody to nie to co na niebie, tylko to co wokół niego, a więc czy jemu samemu będzie gorąco czy zmoknie itd. No i jeszcze jakie łączą się z tym ciekawostki. To skutek jego manii podróżniczej. Co do uwagi w którymś z postów, że zachowuje się jakby lubił chłopców: nie sądzę. Jego żoną była Edyta Mikołajczak, obecnie rzeczniczka LOT-u, albo Portów Lotniczych, a wcześniej prezenterka Warszawskiego Kuriera Telewizyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Zapewniam, że... 24.07.05, 17:23 była, czyli juz nie jest? a zreszta o którym krecie mówimy? czy oni na zmiane prezentuja pogode? (mam na mysli jego blizniaka) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 kreci 24.07.05, 18:26 zwirek kreci z muchomorkiem, a jeden z braci kret z agata mlynarska:p zaznaczam ze to informacja niepotwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: kreci 25.07.05, 14:16 nie...........z innego zrodla bynajmniej nie z gazety:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: kreci 25.07.05, 14:19 to może z cudownych Tele- plotek na regionalnej3??/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: kreci 25.07.05, 16:26 hahahaha te co leca w niedziele? pfffff niet......kombinuj dalej:p a i tak nie powiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: kreci 25.07.05, 16:52 od dzis mow do mnie kreciara:P a na serio to ja tym nic nie wiem o tym aby niejaki kret byl mym papą!:P btw, przypomniala mi sie pewna anegdota. rozmowa dziennikarza z koszykarzem NBA Dz;- Jacy sa Twoi rodzice? Ko- no...mama nie wysoka, ojciec tez nie.. Dz;- No ale jak to? Przeciez Ty jestes wysoki!!!! Ko:- Nasz listonosz mial 1.98m:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Zapewniam, że... 24.07.05, 20:34 A jaki prezenter zna sie teraz na pogodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bejzbol Buehehehehehehe !!!! 28.07.05, 12:28 A to dobre... Taki z niego znawca aury, jak z koziej dupy wór na mąkę. Każda stacja ma swojego meteorologa, a prezenterzy są tylko po to, aby przedstawić jego prognozy i analizy. Zubilewicz jest sztucznie napompowaną, żałosną pseudogwiazdą tvn. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Buehehehehehehe !!!! 28.07.05, 13:12 Zubilewicz jest z wykształcenia geografem. Nikt nie mówi, że on jest meteorologiem TVN i że to on układa prognozy, ale na pewno zna się na tym co przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Czy Kret jest normalny? 25.07.05, 14:03 Widocznie związek z Agatą Młynarską mu nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Czy Kret jest normalny? 25.07.05, 14:45 Jeżeli kręci z Mynarską to zdecydowanie nie jest normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad62 Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 14:58 Fajne macie problemy ludziska. Tylko Wam pozazdrościć nadmiaru wolnego czasu. Co ma znaczyć pytanie: "Czy Kret zna się na pogodzie lub meteorologii"? Bardzo jestem ciekawy, kto według Was zna się na meteorologii? Ja z meteorologii przez cztery lata zdawałem egzaminy państwowe a nie powiedziałbym, że znam się na pogodzie lub meteorologii. Zmarły niedawno ś.p. jeden z byłych dyrektorów IMiGW, który był moim dobrym znajomym, zawsze mawiał: "My, meteorolodzy, tak naprawdę najlepiej wiemy jaka pogoda była, nie jaka będzie." A co do Kreta --> nie podoba się? Może wolicie ciotkę Dymecką? No jeśli tak to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 16:21 Kret lepiej dawał na regionalnej w 3. Teraz troche przychamował, ale i tak jego programy oglądam z ciekawością. Kret pokazał że prognoza pogody nie musi być nudna. A co do czarnulki z TVN to mogła by wprowadzić jakieś atrakcje. Np. gdy są upały mogła by sie troche rozebrać pokazać to i owo, ale ze smakiem. To napewno TVN meteo zyskało by widzów. Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mala.filipinka Re: Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 16:45 aatezag napisał: > Kret lepiej dawał na regionalnej w 3. Teraz troche przychamował, ale i tak jego programy oglądam z ciekawością. Kret pokazał że prognoza pogody nie musi być > nudna. ----- małe pytanie. Czy piszesz, że Kret przyCHamował, co oznaczałoby, że stracił na kulturze, czy zwolnił tempo - wtedy raczej przyHamował :-) mf Odpowiedz Link Zgłoś
aatezag Re: Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 17:16 mala.filipinka napisała: > małe pytanie. Czy piszesz, że Kret przyCHamował, co oznaczałoby, że stracił na > kulturze, czy zwolnił tempo - wtedy raczej przyHamował :-) > > mf oczywiście chodziło mi o "przyHamowanie" :) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.s Re: Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 22:02 Ogladalem go kiedys przypadkiem na 3 i zastanawialem sie co to jest,moze jakis nowy program komediowy czy cus. Okazalo sie to naprawde byla prognoza pogody a Kret wyczynial niesamowite wygibasy na tle zmieniajacych sie plansz z pogoda. Lepiej jak sie smiesznie niz dretwo ,brawo pan Kret.Chociaz troche tronci szalencem na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad62 Re: Raczej czy to forum jest normalne? 25.07.05, 22:42 tony.s napisał: > Lepiej jak sie smiesznie niz dretwo, brawo pan Kret. No właśnie. Mnie Kret w niczym nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie. To taki "Wicherek inaczej", albo "Wicherek II generacji". Przynajmniej wprowadza własny klimat, łamie konwencje, szydzi z konwenansów. Trzeba naprawdę być złym człowiekiem, zawistnym sztywniakiem, żeby czepiać się o coś Kreta. A jak już nie ma się do czego przyczepić to wówczas wiadomo - pedał. Prymitywizm tego forum jest już czasami poniżej poziomu morza, skoro o geofizyce i meteorologii mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbrier Re: Czy Kret jest normalny? 27.07.05, 10:04 Ja sto razy bardziej wole Kreta, z jego poczuciem humoru niz Zubilewicza ze swoimi parasolkami, gwizdkami, piosenkami, rymowankami, o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Czy Kret jest normalny? 27.07.05, 10:42 a nie przeszkadza wam , jak kret traktuje widzów jak dzieci nieletnie, mocno ograniczone w rozwoju : "tuu jest taka duuużaaaa niebieska literka en ,i ona oznacza niż, i ta literka idzie w leeewo , to znaczy na zaaaachód i to znaczy ze niz iiidzieee na zaaachód". sorry ale ja o literkach uczyłam sie na geografii w podstawówce , wiem co one oznaczają i nawet o , o zgrozo, wiem czym sie rózni niż od wyżu, nawet w zimie i takie kląskanie kreta mnie obraża. wiekszośc tych zapowiadaczy by umarła gdyby nagle wysiadł teleprompter. Najbardziej szanuje Elzbiete Sommer , usuniętą z TV z w duchu walki młodych ze starymi , a ona jest prawdziwym metereologiem z papierami i o pogodzie mogłaby opowiadac nawet bez promptera, plazmy za plecami i ciuchów od sponsora . Odpowiedz Link Zgłoś
winieta Re: Czy Kret jest normalny? 27.07.05, 14:28 Rany boskie ! Czy ty wszystko traktujesz z taką śmiertelną powagą ?! Przecież to jest ewidentny żart, takie "przymrużenie oka", cudzysłów - łapiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Czy Kret jest normalny? 27.07.05, 15:29 jaki cudzysłów ? jakie mrużenie oka ? chyba ze do 4-latków ? ciebie to smieszy ?????????/ do mrużenia oka i cudzysłowu jest potrzebna wyczucie aluzji, poczucie humoru, wyczucie puenty i chocby minimum inteligencji. to nie jest żart, niestety - to jest - sama nie wiem, co . No chyba ze ogólowi społeczenstwa trzeba tłumaczyć organoleptycznie ze N to pierwsza literka od Niż bo samo od pierwszego kopa nie załapie.Wspólczuję ! Oczko mrużył czeski krecik "ah jo" , Kret w swojej żołtojajecznej marynarce jest po prostu irytujący. Odpowiedz Link Zgłoś