speer 29.07.05, 15:28 Ogladal ktos wyscig dookola swiata na programie kablowym Club? Szlo w niedziele o 9 i 16. Bardzo fajne bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: The Race WYSCIG! IP: *.chello.pl 29.07.05, 22:41 nowe edycje lecą na AXN. dla mnie straszna nuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: The Race WYSCIG! 30.07.05, 07:53 Gość portalu: Andy napisał(a): > nowe edycje lecą na AXN. dla mnie straszna nuda :) Szkoda, ze ci sie nie podoba... jak dla mnie bomba. Prawie sam sie czuje tak, jakbym przejmiezal autostopem te wszystkie kraje Azji, Ameryki Pld. AXN nie mam niestety :~~( Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojwskas Re: The Race WYSCIG! 08.08.05, 14:18 nowa edycja i casting z 6 krajow europejskich formularz na AXN pl Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: The Race WYSCIG! 21.08.05, 12:59 Wlasnie dzis, w niedziele leci do 16:00 amerykanska wersja. Gdyby nie to ze wystepuja w niej amerykanie, bylaby fajna :-) Caly czas slychac teksty typu: "good job", "you can do it" i tego typu inne typowo amerykanskie gadki. A co do castingu do naszej wersji: czy ktos z was myslal o zgloszeniu sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka_ola Re: The Race WYSCIG! IP: *.cskmswia.pl 15.09.05, 15:05 Bardzo mi się podoba Wyścig, oglądam go na AXN a o której godzinie i na jakim innym dokładnie kanele jeszcze jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkstar Re: The Race WYSCIG! IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 02.10.05, 21:31 dla mnie the Amazing Race jest rewelacyjny...juz widzialam cala 6 serie, super bylo...nie wiem jaka seria leci teraz w Polsce..jest chyba 7 serii i zaczynaja krecic 8 serie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasina Re: The Race WYSCIG! IP: *.pronet.lublin.pl 27.10.05, 23:21 Ósma seria właśnie leci w USA i jest to edycja rodzinna.Biorą w niej udział czteroosobowe rodziny.Bardzo fajne choć jak na razie po 5 odcinkach nie polecieli daleko od Ameryki.Chyba czekaja aż sie jakos zmniejszy liczba.Ale generalnie ten program jest bardzo fajny.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: The Race WYSCIG! 29.10.05, 21:25 Je tez jestem wielka fanka "The Amazing Race". Co prawda zaczelam ogladac dopiero od 6 edycji, ale w ciagu ostatnich wakacji nadrobilam zaleglosci i ogladnelam wszystkie poprzednie edycje dzieki powtorkom nadawanym na amerykanskim kanale GSN. Program jest naprawde swietny ! Edycja 8 rodzinna niestety mnie rozczarowala, po premierowym odcinku na razie nie wrocilam do ogladania na biezaco, podczytuje co sie dzieje na forach dla "wyscigowych maniakow" ;) Raczej nie zanosi sie na to zeby tym razem uczestnicy wyscigu opuscili Ameryke Polnocna/Srodkowa :( Czekam na edycje 9 ktora powinna byc zaczac nadawana na wiosne. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: The Race WYSCIG! IP: *.pronet.lublin.pl 09.11.05, 15:50 Jesli to forum o Amazing race to tez chce napisac ze ogladam. Osma seria rodzinna rzeczywiscie nie jest najlepsza z mojego punktu widzenia bo malopo swiecie na razie jezdza. Ale mysle ze jak sie zrobi ich troche mniej to pojada gdizes dalej. Piata seria zaczyna sie niedlugo na kanale AXN. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rn Re: The Race WYSCIG! 09.11.05, 18:08 Wczoraj nadano odcinek 2-godzinny, pierwsza godzina - bez eliminacji. Po drugiej godzinie wyeliminowano nastepna rodzine. Pozostaly teraz 4 zespoly. Wyscig powrocil do USA :( Ja juz nie mam zludzen - raczej poza Ameryke Pln. juz sie nie rusza. Ogladam dalej bo mam nadzieje ze pojawia sie w Kanadzie - tam mieszkam. 5 seria jest jest doskonala - pod wzgledem lokalizacji, edytingu, doboru uczestnikow. Wersja "rodzinna" w ogole sie nie umywa. Ja czekam cierpliwie na "normalna", 9 edycje :) AgaRN Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.gasinski Re: The Race WYSCIG! 11.11.05, 23:27 Oj szkoda że odpadła rodzinka Paolo. Niezłe herbatniki. Ale faktem jest że wrócili do USA i raczej wielkich wypadów już nie będzie. Troszkę nudnawa ta seria. Czekam na coś ciekawszego i egzotycznego. A najlepsza była seria druga z taką parą co się wiecznie między sobą kłoóciła (chyba Will i Tara) oraz rewelacyjna para latynoskich gejów (odcinek kiedy się relaksowali w Honk Kongu był świetny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasina Amazing Race - sezon 5 (od dziś na AXN) IP: *.pronet.lublin.pl 18.11.05, 15:06 Dziś na AXN zaczyna się piąta seria Amazing Race. Wreszcie cos ciekawego w telewizji pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś