Dodaj do ulubionych

The Race WYSCIG!

29.07.05, 15:28
Ogladal ktos wyscig dookola swiata na programie kablowym Club? Szlo w
niedziele o 9 i 16. Bardzo fajne bylo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: The Race WYSCIG! IP: *.chello.pl 29.07.05, 22:41
      nowe edycje lecą na AXN. dla mnie straszna nuda :)
      • speer Re: The Race WYSCIG! 30.07.05, 07:53
        Gość portalu: Andy napisał(a):

> nowe edycje lecą na AXN. dla mnie straszna nuda :)

Szkoda, ze ci sie nie podoba... jak dla mnie bomba. Prawie sam sie czuje tak,
        jakbym przejmiezal autostopem te wszystkie kraje Azji, Ameryki Pld. AXN nie mam
        niestety :~~(
        • zbrojwskas Re: The Race WYSCIG! 08.08.05, 14:18
          nowa edycja i casting z 6 krajow europejskich formularz na AXN pl
          • speer Re: The Race WYSCIG! 21.08.05, 12:59
            Wlasnie dzis, w niedziele leci do 16:00 amerykanska wersja.

Gdyby nie to ze wystepuja w niej amerykanie, bylaby fajna :-)

Caly czas slychac teksty typu: "good job", "you can do it" i tego typu inne
            typowo amerykanskie gadki.

A co do castingu do naszej wersji: czy ktos z was myslal o zgloszeniu sie?
            • Gość: Olenka_ola Re: The Race WYSCIG! IP: *.cskmswia.pl 15.09.05, 15:05
              Bardzo mi się podoba Wyścig, oglądam go na AXN a o której godzinie i na jakim
              innym dokładnie kanele jeszcze jest ?
    • Gość: darkstar Re: The Race WYSCIG! IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 02.10.05, 21:31
      dla mnie the Amazing Race jest rewelacyjny...juz widzialam cala 6 serie, super
      bylo...nie wiem jaka seria leci teraz w Polsce..jest chyba 7 serii i zaczynaja
      krecic 8 serie.
      • Gość: gasina Re: The Race WYSCIG! IP: *.pronet.lublin.pl 27.10.05, 23:21
        Ósma seria właśnie leci w USA i jest to edycja rodzinna.Biorą w niej udział
        czteroosobowe rodziny.Bardzo fajne choć jak na razie po 5 odcinkach nie
        polecieli daleko od Ameryki.Chyba czekaja aż sie jakos zmniejszy liczba.Ale
        generalnie ten program jest bardzo fajny.Polecam.
        • aga_rn Re: The Race WYSCIG! 29.10.05, 21:25
          Je tez jestem wielka fanka "The Amazing Race". Co prawda zaczelam ogladac
          dopiero od 6 edycji, ale w ciagu ostatnich wakacji nadrobilam zaleglosci i
          ogladnelam wszystkie poprzednie edycje dzieki powtorkom nadawanym na
          amerykanskim kanale GSN.
          Program jest naprawde swietny !
          Edycja 8 rodzinna niestety mnie rozczarowala, po premierowym odcinku na razie
          nie wrocilam do ogladania na biezaco, podczytuje co sie dzieje na forach
          dla "wyscigowych maniakow" ;) Raczej nie zanosi sie na to zeby tym razem
          uczestnicy wyscigu opuscili Ameryke Polnocna/Srodkowa :(
          Czekam na edycje 9 ktora powinna byc zaczac nadawana na wiosne.
          Pozdr.
          • Gość: zenek Re: The Race WYSCIG! IP: *.pronet.lublin.pl 09.11.05, 15:50
            Jesli to forum o Amazing race to tez chce napisac ze ogladam. Osma seria
            rodzinna rzeczywiscie nie jest najlepsza z mojego punktu widzenia bo malopo
            swiecie na razie jezdza. Ale mysle ze jak sie zrobi ich troche mniej to pojada
            gdizes dalej.
            Piata seria zaczyna sie niedlugo na kanale AXN.
            • aga_rn Re: The Race WYSCIG! 09.11.05, 18:08
              Wczoraj nadano odcinek 2-godzinny, pierwsza godzina - bez eliminacji. Po
              drugiej godzinie wyeliminowano nastepna rodzine. Pozostaly teraz 4 zespoly.
              Wyscig powrocil do USA :( Ja juz nie mam zludzen - raczej poza Ameryke Pln.
              juz sie nie rusza. Ogladam dalej bo mam nadzieje ze pojawia sie w Kanadzie -
              tam mieszkam.
              5 seria jest jest doskonala - pod wzgledem lokalizacji, edytingu, doboru
              uczestnikow. Wersja "rodzinna" w ogole sie nie umywa.
              Ja czekam cierpliwie na "normalna", 9 edycje :)
              AgaRN
              • tomasz.gasinski Re: The Race WYSCIG! 11.11.05, 23:27
                Oj szkoda że odpadła rodzinka Paolo. Niezłe herbatniki. Ale faktem jest że
                wrócili do USA i raczej wielkich wypadów już nie będzie. Troszkę nudnawa ta
                seria. Czekam na coś ciekawszego i egzotycznego.
                A najlepsza była seria druga z taką parą co się wiecznie między sobą kłoóciła
                (chyba Will i Tara) oraz rewelacyjna para latynoskich gejów (odcinek kiedy się
                relaksowali w Honk Kongu był świetny).
    • Gość: gasina Amazing Race - sezon 5 (od dziś na AXN) IP: *.pronet.lublin.pl 18.11.05, 15:06
      Dziś na AXN zaczyna się piąta seria Amazing Race. Wreszcie cos ciekawego w
      telewizji pokażą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka