furtado 21.08.05, 20:51 Gdzie nie spojrzę to wszędzie ta wstrętne, beztalencie próbuje śpiewać. A wszystkie telewizje,z pibliczną na czele ją reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konopielka80 Re: Do diaska z "Margaryną" 21.08.05, 22:19 Czyżbyś miała tą watpliwą przyjemność obejrzeć dzisiaj jej występ na TVP2 jakoś po 20.00? Co za kiczowaty strój...i ten playback...Ta pierwsza piosenka to jeszcze jakoś brzmi ale to drugie...fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Do diaska z "Margaryną" 22.08.05, 19:51 ten programik z tymi niby hitami o 20h na 2TVP to już jest syf sam w sobie,niezależnie od poziomu wykonawców. Jakiś niby konferansjer,który próbuje być śmieszny tudzież wyluzowany no i ten pokaz poruszania ustami w takt muzyki z płyt,tzw.playback. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Do diaska z "Margaryną" 22.08.05, 21:51 Oglądałam akurat wczoraj kawałek tego programu..rzeczywiscie koszmar. Bezczelny playback wszystkich "gwiazdek", beznadziejni konfenansjerzy, sztuczność i kicz.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Do diaska z "Margaryną" 22.08.05, 22:17 1 wrzesnia bedzie koncert myslovitz z okazji 10 czy piętnastolecia tej kultowej już grupy ,koncert zapowiada sie rewekacyjnie bo bedą też wystepować zaproszeni goście( między innymi bartosiewicz ),ciekawy jestem czy tv publiczna jest zainteresowana pokazaniem chociaż części tego prawdziwego koncertu ,prawdziwej muzyki wykonanej przez prawdziwych twórców muzycznych .sądze jednak że ełk i tego typu żenujące spektakle schlebiające najniższym gustom gminu sa bliższe sercu tv publicznej . Odpowiedz Link Zgłoś
killme mmm... 22.08.05, 23:57 Jeśli mowa o jubileuszu Myslovitz to chodzi o dziesięciolecie. Gdzie ten koncert? Fani Myslovitz nie potrzebują pokazywania ich w TVP. Mam nadzieje, że rozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: mmm... 23.08.05, 00:27 w mysłowicach i tu nie chodzi o pokazywanie fanów tylko o pokazywanie dobrej muzy i tym samym kultury muzycznej przez ponoć misyjną tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
killme Re: mmm... 23.08.05, 00:28 Ale mi tez nie chodzi o pokazywanie fanów tylko zaspolu. Pomylka;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: mmm... 23.08.05, 00:34 pewnie im może nie zalezy tak bardzo (zespołowi) ale nam (nie chwaląc sie koneserom dobrej rockowej muzyki) zależy a i oni (zespół) nie miałby chyba nic przeciwko temu z szacunku właśnie dla nas . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Takie czasy 23.08.05, 00:34 Miernota Tusk prezydentem, miernota Mandaryna piosenkarką. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Takie czasy 23.08.05, 00:38 porównanie chyba jednak nie na miejscu i forum też chyba nie na miejscu , a jeżeli juz to jaki prezydent lepper to tak gwiazda mandaryna zreszta wiśniewscy chyba oficjalnie promują tego buraka swoja "twórczością" Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Re: Takie czasy 23.08.05, 00:41 Lepper jeszcze gorszy od Tuska, nie mówiąc o Giertychu i Cimoszence, takie czasy, nie ma dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Takie czasy 24.08.05, 14:10 Zastanawiam sie nad jednym: skoro wszyscy dookoła mnie uważają, ze Mandaryna to jeden wielki kicz (sama tak uważam i nie moge juz oglądać polskiej telewizji, bo na każdym kanale przesyt tandeciarzami) to jak to się dzieje, ze jest "tak popularna"? Kto tego słucha? Odpowiedz Link Zgłoś
killme Paradoks 24.08.05, 15:47 'Rozkoszne katusze intelektualne'. Taki paradoks. Tak samo jest z serialami. Wejdź na forum seriale i spójrz jak ludzie piszą o nich (serialach i ich aktorach). A jednak 10 mln. widzow ogląda np. takie "M jak miłość'. Odpowiedz Link Zgłoś
kleoo tandeta 24.08.05, 16:14 nie znszę Mandaryny, która robi z siebie wielką piosenkakre, czy ta kobieta nie ma za grosz krytycyzmu? Przecież ona fałszuje i to jak, doprawdy to ja spiewam lepije od niej a bym nie odwazyła się wydać płyty. Inna sprawa to Margaryna była swgo czasem gościem Kuby W. a on niby taki "ostry" nawet nie powiedział jej że nie potrafi śpiewać, brak jej słuchu a to co z siebie wydaje to nie spiew, melodia lecz katusze dla słuchu osób muzykalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: tandeta 24.08.05, 17:05 bo widzisz: Wojewódzki to taki sam kicz...On potrafi tylko klepać swoje wcześniej ułozone tekściki i gada to, co mu sie opłaca. A na Margarynę mówic chyba mu sie nie opłaca, bo za dużo może stracić. W końcu Wieś-niewscy opanowali rynek i wysraczy, ze szepna tu i tam i Wojewódzki leci...zresztą, nie tylko on... Odpowiedz Link Zgłoś