Gość: Michael Baldwin Re: Czy lubicie Monikę Richardson IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 19:59 "Lubicie" to mało powiedziane. Ja ja ubóstwiam. Druga prezenterka (po Torbickiej), która mówi tak po angielsku, że nie trzeba się wstydzić przed obcokrajowcami. Wielu lat pracy, droga pani Moniko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: Czy lubicie Monikę Richardson IP: *.pl 08.09.02, 20:09 Ja kiedyś ją lubiłam,ale teraz widzę,że zaczęła niebezpiecznie zblizać się do stylu prowadzenia Agatki Młynarskiej,czego dała dowód w porannym programie z Raczkiem.Trzepała jak nakręcona, wykrzykiwała pytania,aż biedny Raczek, który był współprowadzącym miał taką minę ,jakby chciał uciec ze studia.Na dokładkę palnęła bzdurę,że niby w Polsce są bardzo korzystne i tanie kredyty mieszkaniowe.Widać,że ten rok poza krajem, trochę ją oddalił od naszych realiów,ale na Boga mogła coś poczytac na ten temat przed programem. Owszem dosyć wizyjna(bo w rzeczywistości dużo brzydsza), perfekt angielski, generalnie na plus,chociaż ja zdecydowanie wolę Torbicką. Odpowiedz Link Zgłoś