Dodaj do ulubionych

Sandra Walter

IP: *.pl 01.09.02, 13:25
kiedyś była czołową gwiazdą w telewizji u tatusia.od jakiegoś czasu
zniknęła.Czy ktoś wie, co robi?
Obserwuj wątek
    • jk Re: Sandra Walter 01.09.02, 15:15
      zdaje sie, ze jest producentka, oczywiscie produkuje dla tvn :-)

Janusz
      • Gość: Zdzichu Re: Sandra Walter IP: *.pl 01.09.02, 22:08
        jk napisał:

> zdaje sie, ze jest producentka, oczywiscie produkuje dla tvn :-)

Niech "produkuje" co chce, byle nie na wizji...
        • Gość: Mar a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 04.09.02, 01:58
          a cóż w tym takiego dziwnego, że pracuje w TV tatusia - przecież to normalne.
          TVN to prywatna firma i ma prawo zatrudniać kogo chce - także ludzi z rodziny.
          Na marginesie trzeba dodać, że w TVN pracuje też sporo osób nie związanych
          rodzinnie z szefostwem i to na bardzo eksponowanych (przynajmniej na wizji)
          miejscach.

Może dziewczyna nie jest wzorem kobiecej urody, ale jest bardzo zadbana i
          elegncka.
          • Gość: ta Re: a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 12:54
            A co z mózgiem????
            Co z mózgiem pytam!
            • Gość: ulubieniec Re: a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:26
              no wlasnie bedac bogatym mozna byc glupim
            • Gość: Kama ??? IP: 149.156.213.* 06.09.02, 14:33
              Uroda nie dorownuje mamie, ale glupia nie jest. W tych programach dla dzieci i
              ananasach nie byla zla.
              Chajzer jest jak Stalin, otworzy sie lodowke i mozna go tam zobaczyc. jest w
              radiu, w ananasach, w nowym programie i jeszcze go powtarzaja na Polsacie z
              kotem.
    • Gość: as Re: Sandra Walter IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:34
      ja uwazam,ze jak sie pokazuje to jest ok-jako producentka niech pracuje-gdyby
      wasz tatus tym rządził tez nie kopalibyscie rowow,przegięciem jest natomisat
      ich rzecznik prasowy ANDRZEJ SOŁTYSIK-to dopiero pojeb
    • atomowy Jest w TVNie 05.09.02, 18:41
      Snadra,

pracuje w TVN ale jest producentem - "Droga do gwiazd" "We dwoje" i inne.
      Jest także już mężatką (z faciem z TVN-u).

• Gość: basto Re: Jest w TVNie IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 10:35
        Nie mam nic przeciwko Sandrze Walter (poza super kiczowatym imieniem). Szkoda,
        ze już nie ma jej na wizji, bo np w "Ananasach" wolałem ją niz Hajzera. Taką
        samą opinię wyrazili kiedyś w Telewizyjnej Bereś i Skoczylas.
        A co do tego, ze pracuje u taty...a gdzie ma pracować - w Polsacie ?!?! Inna
        sytuacja jest z Maciejem Dowborem. Jak mu niewstyd ! Nie dość, ze mamusia
        załatwiła synkowi prace na państwowym, to jeszcze pokazują się razem na wizji.
        Żenujące.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka