Gość: Orchidea IP: *.pl 01.09.02, 13:25 kiedyś była czołową gwiazdą w telewizji u tatusia.od jakiegoś czasu zniknęła.Czy ktoś wie, co robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Sandra Walter 01.09.02, 15:15 zdaje sie, ze jest producentka, oczywiscie produkuje dla tvn :-) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Sandra Walter IP: *.pl 01.09.02, 22:08 jk napisał: > zdaje sie, ze jest producentka, oczywiscie produkuje dla tvn :-) Niech "produkuje" co chce, byle nie na wizji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 04.09.02, 01:58 a cóż w tym takiego dziwnego, że pracuje w TV tatusia - przecież to normalne. TVN to prywatna firma i ma prawo zatrudniać kogo chce - także ludzi z rodziny. Na marginesie trzeba dodać, że w TVN pracuje też sporo osób nie związanych rodzinnie z szefostwem i to na bardzo eksponowanych (przynajmniej na wizji) miejscach. Może dziewczyna nie jest wzorem kobiecej urody, ale jest bardzo zadbana i elegncka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 12:54 A co z mózgiem???? Co z mózgiem pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulubieniec Re: a ja uweażam, że Walterówna jest OK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:26 no wlasnie bedac bogatym mozna byc glupim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama ??? IP: 149.156.213.* 06.09.02, 14:33 Uroda nie dorownuje mamie, ale glupia nie jest. W tych programach dla dzieci i ananasach nie byla zla. Chajzer jest jak Stalin, otworzy sie lodowke i mozna go tam zobaczyc. jest w radiu, w ananasach, w nowym programie i jeszcze go powtarzaja na Polsacie z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Sandra Walter IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:34 ja uwazam,ze jak sie pokazuje to jest ok-jako producentka niech pracuje-gdyby wasz tatus tym rządził tez nie kopalibyscie rowow,przegięciem jest natomisat ich rzecznik prasowy ANDRZEJ SOŁTYSIK-to dopiero pojeb Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Jest w TVNie 05.09.02, 18:41 Snadra, pracuje w TVN ale jest producentem - "Droga do gwiazd" "We dwoje" i inne. Jest także już mężatką (z faciem z TVN-u). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basto Re: Jest w TVNie IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 10:35 Nie mam nic przeciwko Sandrze Walter (poza super kiczowatym imieniem). Szkoda, ze już nie ma jej na wizji, bo np w "Ananasach" wolałem ją niz Hajzera. Taką samą opinię wyrazili kiedyś w Telewizyjnej Bereś i Skoczylas. A co do tego, ze pracuje u taty...a gdzie ma pracować - w Polsacie ?!?! Inna sytuacja jest z Maciejem Dowborem. Jak mu niewstyd ! Nie dość, ze mamusia załatwiła synkowi prace na państwowym, to jeszcze pokazują się razem na wizji. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś