jeff 02.09.05, 19:31 Zero wstepu i odrazu Brodencja. Niezbyt mi sie podoba jej spiew... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:32 I w ogole co sie stalo z jej wlosami? przeciez miala blond krotkie? Czyzby jakas peruczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:36 a kiedy to ona miala krotkie wlosy blond?!? wstep beznadziejny-czemu tam tak pusto na widowni?!? i te beznadziejne reklamy polocokty:( Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:39 Widac, ze jeszcze ludzie sie schodza - dosc wczesnie zaczeli z tym koncerte. Prowadzaca jest tragiczna. Jej zachowanie, gesty i ruchy sa beznadziejne. I do tego ta beznadziejna kiecka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:36 O jezu, TRAGICZNA kreacja pani z MTV. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:45 a o co chodzi z tymi grzechami? co ma wspolnego Brodka z pycha-czyzby to byla jej wada i kazdemu artyscie odpowiadal bedzie inny grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
marko.polo Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:45 Majewskiego lubię,ale po co mu ten KWIAT?? Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:48 I ten beznadziejny słowotok Majewskiego, bredził pod wpływem Brodki czekając aż zmieni kreację.Jeśli dalej będzie tak nudził z tą brzydką i wstrętnie ubraną babą z MTV to przeskocze do TVP Dwójki by nastoletniemisski pooglądać. A teraz jeszcze te reklamy.Z dużej chmury mały "tvn". Odpowiedz Link Zgłoś
joladam3 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:54 mowy nie ma,ze przelaczy na tv2.Chce dac szanse tv-enowi,a poza tym czekam na Maryle.Dlaczego po jednym wejsciu tyle w Was jadu i niezadowolenia?Nikt nie jest idealny..... Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:02 a Broka się przebierała??? Chyba nie. Ale ma włosy poniszczone od tego rozjaśniania do rudego. Boże, żeby to tylko nie był krok w stronę blondu. A tak mi się coś wydawało, że trochę gubiła górne dźwięki???, Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:43 dziwnie Brodce w tym "imidżu", nie pasuje do niej ... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:44 Ehh te pieprzone reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:46 no to ja juz podziekuje tvnowi za taki festiwal przerywany reklamami...nie dosc sie nachapali na filmie o papiezu ze i festiwal musza przerywac... Odpowiedz Link Zgłoś
marko.polo Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:46 będę się śmiać,jak reklama będzie po kazdej piosence:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:49 Po dwoch piosenkach :> Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:53 Zeby jeszcze te reklamy krotkie byly... a tu juz chyba 10 minut trwaja :| Odpowiedz Link Zgłoś
sharia Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:51 czy to byl coldplay w wykonaniu brodki?- mialo byc z klasa, elegancko, ale wyszlo kiepsciutko, i co ona ma z tymi wlosami, na razie mam wrazenie ze realizacja jest tragiczna, zle ujecia kamery, prowadzacy potwornie spieci i nie wprawieni w festiwalowym boju Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:53 tez nie podoba mi sie prowadzenie kamery ale moze sie wyrobia i pozniej bedzie lepiej ale te reklamy tragiczne-calkowicie traci sie festiwalowy nastroj-ja tesknie za stara dobra tvp... Odpowiedz Link Zgłoś
sharia Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:59 bo bez wzgledu na to czy sie podoba program czy prowadzacy sopotu by tvp, maja doswiadczenie i to widac Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 19:56 No prowadzaca juz troche sie lepiej zachowuja i nie rusza caly czas nozka to w tyl to w przod tylko stabilnie stoi tak jak przystalo prowadzacej. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:10 Ohohohoho!! Ciekawe czy w pozniejszej czesci koncertu w tym studenku z Olivierem zasiadzie Mandaryncia?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:12 Ohooo, znowu zaczynaja tlumaczyc Mande. Esz, Doda stracila w moich oczach robiac za adwokatke Pomaranczy. :| Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:16 kurde, ja już głupieje przed tym telewizorem. Doda rzekła: "przygotowywujemy" a nie przygotowujemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:18 setorika napisała: > kurde, ja już głupieje przed tym telewizorem. Doda rzekła: "przygotowywujemy" a > > nie przygotowujemy??? No popelnila blad, ale na tym krotkim wywiadzie to ona byla najmniej spieta i zachowywala sie naturalnie, no poza adwokactwem Mandarynci. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:22 Reni Jusis nie nadaje sie na festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:23 deczko napisał: > Reni Jusis nie nadaje sie na festiwal. Ta jej nowa piesn to jakas tragedia. Tylko jakies 'uuuu, aaaa, reszta nie obchodzi nas'. Zenada :| Odpowiedz Link Zgłoś
wszczeliniesnu Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:24 CZY JEST GDZIES TRANSMISJA W INTERNECIE??? ODPOWIEDZCIE MI w KONCU!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:41 No nareszcze prowadzaca ma ubranie adekwatne do jej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:46 da się oglądac tylko w trakcie przyrządzania kolacji na kuchennym telewizorku - przy konsumpcji już nie: kicz na maxa, do mdłości. gratulacje dla tvn-u! za dobór zapowiadających. za zaproszenie pani mandaryny (ta klasa!). za cudowne reklamy! i w ogóle za tę kwintesencję dziadowstwa estradowego! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:51 A kto to w ogóle jest ta prowadząca? Mam wrażenie, że ją pierwszy raz na oczy widzę, oświećcie... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:35 To Paulina Jaskólska. Bywała w rozmaitych telewizjach, to tu, to tam. Teraz pracuje w MTV Polska, wcześniej prowadziła finały Idoli, a jeszcze wcześniej też gdzieś była, ale już nie pamiętam gdzie. Jakiś Atomic albo Viva. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:57 MandaaaaryyynaaaaaaaaaAAAAAAA no i stalo sie... ciekawe co powie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 20:59 Dobra minka do zlej gry... przeciez slyszac jej glos jak mowi to odrazu wiadomo ze nie ma glosu do spiewania... Acapella... buahaha 'jeszcze pare miesiecy temu myslalam ze nie dam rady... :(' nie no, zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:02 jakiekolwiek kaskady bylejakości i chałturnictwa nie przewalą się jeszcze przez scene tej tvn-owe imprezki, pewne jest jedno: pani kochanke, skacząc na dupce i zarzucając swoim ping-pongiem obwieści w faktach, że "było nadzwyczajnie, było extra, publika szalała i ze wzruszenia wzniosła do nieba modły za kochane tvn!" Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:32 Tak dokłądnie pewnie by było, ale jednak zonk. Kochanke ma weekend wolny, a w poniedziałek raczej Rymanowski, bo już dawno nie prowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:11 Wlaczylem tryb mute i slucham sobie Myslovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
fario25 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:25 Boshe kilometry reklam, co za beznadzieja, TVNek chyba chce zbić max kasy kosztem widzów. Bleeee zaraz wyrzuce tv przez balkon :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fario25 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:27 Ale Bułecka fajny był, taki góralski power Zako:P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:28 O, przynajmniej kolejny grzech pasuje do wykonawczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:30 A jak tu nie kochac Chylisnkiej? Odpowiedz Link Zgłoś
tolazopola Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:31 Za dużo się filmów naooglądała. Te kluski w ustach... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:32 Tjaaa... ale fajnie sie ubrala. Odpowiedz Link Zgłoś
poldek13 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:32 Chylińsk, o ty w mordę! rzeczywiście festiwal kiczu! Odpowiedz Link Zgłoś
fario25 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:35 Haha, z tym disco repertuarem to na bank było specjalnie dla kontrastu, o taki mały joke:P Chylińska spoko, przynajmniej nie cukierkuje no i te szpile uuuu :P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:36 No Chylinska sprawila ze patrze sie w TV a nie w monitor kompa. Zreszta wiedzialem, ze ona nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marko.polo Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:37 smetnie cos dzisiaj,Zakopower ratuje ,ale i tak spac sie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:39 Mołek oczywiscie z gracja w stylu TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
tolazopola Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:41 Czy wygrana w Sopocie zmieniła coś w Pani życiu? - zapytał Olivier Janiak Irenę Santor. Chyba czas zmienić kanał... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:43 I te sto lat od publicznosci... :| Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:43 Festival TVN to kompletna porażka. Ciągnie się to jak flaki z olejem, niezbyt to przyjemne dla ucha ani ciekawe dla oka. Prowadzący nieprofesjonalni - Janiak co chwilę o tym Bursztynowym Słowiku, "mili Państwo, drodzy państwo" i ciągłe wymuszanie braw. Przegadane i do tego te reklamy trwające aż 15 minut co 20 minut marnej festiwalowej zawartości. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:52 ale wtopa z tymi mikrofonami, a miało być tak profesjonalnie, bo za madzia stoi sztab fachowców z zagranicy ale Sistary fajne na żywo i chylińska też Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 21:53 Sistary na rozpoczescie Opola w tym roku strasznie jeczaly. Dlatego tez dzis odpuscilem sobie pierwsza ich piosenke. Teraz leci ich wlasna, zle nie jest jak narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
fario25 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:05 Sistarów da się słuchac!:) Trochę pobujają, a ten nowy kawałek niezły niezły:) Tylkoż e pewnie po nich będzie 15 min reklam a potem 15 min piep***ia Oliwierka i tego paszteta w żółtym czymś:P Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:11 15 minut reklam i bedzie spiewac Marylka, nasza ukochana Marylka. Odpowiedz Link Zgłoś
sin-wat Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:16 Czuje sie zazenowana tymi wtopami...poza tym lubie Sistars, uwazam, ze "Inspiration" jest magiczne, ale powiedzmy sobie szczerze... publiki nie porwaly. Niemrawy jakis ten koncert. Wszyscy sie bardzo staraja, ale niedoswiadczenie strasznie razi. Oby w przyszlym roku wyciagneli wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:20 ja się zastanawiam, co robiła publika podczas przerw na reklamę. Może jakiś bufet chodzący tam jest albo pyffko, bo inaczej mozna "umarnąć"- jak to mówi moja córcia.... my to przynajmniej możemy wrzucić inny kanał, albo sobie herbatkę zaparzyć. Ja se chyba z prądem zrobie, żeby nie zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:47 Sistarsy pieknie, chocby w gumiakach wyszly bede chwalic pod niebisoa:D Bartek sie chyba troszke zszokowal co wnioskuje po minie:O swoja droga, nie mogli im podrzucic innego mikrofonu??czy mieli wyliczone, niezaleznie od tego czy dzialaja?;)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sin-wat Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:54 Z tego, co slysze z pokoju obok, przynajmniej Marylka nie zawiodla :) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:08 Festiwal żelu, plastiku i sztucznych biustów. Tylko co tam robił Myslovitz?! Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:28 Ehh, stara baba, nie zawsze dobrze o niej mowia, ale ja ja lubie. === el olor de mierda Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:31 Cos mis sie zdaje ze ten babsztyl z playbacku spiewa... :| Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:32 wow, aż mnie dreszcze przeszły, hehehehe niech se Mandaryna zobaczy, co znaczy żywioł. I nie trzeba robić wygibsaów w stylu gimnastyki artystycznej, żeby zrobić SHOW. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:33 sorry wygibasów. chyba herbatka z prądem zaczęła działać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:33 setorika napisała: > sorry wygibasów. chyba herbatka z prądem zaczęła działać ;) Herbatka o tej porze? Ja koniaczek sacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:36 yyyyy, jakby to powiedzieć, ja jeszcze musze yyy posurfować....... na desce do prasowania, bo mam 2 małe szkodniki, wiec chyba rozumiesz, że musze tak soft sobie poczyniac......a marylką i herbatką z pądem to całkiem przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:37 Ja podczas takich festiwali to zawsze sie wspomagam alkoholowo :) Choc moja polowka zadowolona by nie byla gdyby wiedziala ze pije sam, i ze kolejny wieczor sie upije ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:42 Kur*a, ta baba naprawde zajebiscie spiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:56 no a Marylka jak zawsze daje czadu...ta to potrafi spiewac, glos jak dzwon mimo tych 60 lat...ehhh, az milo posluchac, niech sie schowaja te wszystkie Brodki, Mandaryny i inne gwiazdki, ktore mysla, ze jak raz sie pokazaly publicznie to moge ciagle jechac z playbacku, tak sie spiewa, prosze panstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 22:59 Swoje lata baba ma, ale taka brzydka nie jest. Na Eurowizje powinni ja wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 23:02 > Swoje lata baba ma, ale taka brzydka nie jest. Na Eurowizje powinni ja wyslac. ona nie musi byc juz piekna, bo ma swoja niezachwiana pozycje i jej nic nie zagrozi, bedzie spiewac do konca swiata i jeszcze dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 23:08 kurcze, ktos mial pomysl, zebys sciagnac ja do Sopotu, Marylka uratowala pierwszy dzien festiwalu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Maryla Rodowicz 02.09.05, 23:13 Ty jeff, nie obrażaj Maryli, co Ty nie widziałeś jaki to chłam ta Eurowizja?? Euro-disco-polo Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Maryla Rodowicz 03.09.05, 14:21 A mi się właśnie pani M. nie podobała :-/ czy tylko ja miałam wrażenie że śpiewa z playbacku i nie umie się wpasować we właściwe miejsce? Poza tym stroiła idiotyczne miny jak wpadły "kangury"... Oj, coś nie tak, nieudany występ jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewe-kostka Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 22:29 Moim skromym zdaniem festiwal do kitu;/ myslalam ze dzisaj bedzie mandarynka sieprwała nastawiłam sie zrobiłam herbatke kupiłam jezyki a tu lipaaaaaaaaaaa jezyki poczekaja:)I jeszcze jedno jak dla mnie myslovitz wymiata jest najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 23:04 Obejrzałam pierwszą godzinę (nie licząc prawie 20 minut reklam...)i nie mogłam więcej... Jaskólska - no może Majewski nie był zbyt błyskotliwy, ale ta kobieta totalnie ucinała wszystkie jego próby jakiegokolwiek wtrącenia czegoś ciekawego. Jak mala zdenerwowana dziewczynka na szkolnej akademii, ktorej nerwy odbieraja jasność umysłu i chce tylko, żeby jej część sie już skończyła. Brodka - połozyła występ. Jak chyba nigdy. Nie potrafić złapać tonacji we własnym kawałku? Zdjęcia - co to było?? Praktyki studenckie? Uczyli się obsługiwać nowy sprzęt? Ktoś poprzełączał kabelki? Tak beznadziejnego materialu nie widziałam dawno. Scena sobie, kamerki sobie, wykonawcy sobie. Jezu. cc. Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 koncert realizowała ekipa pracującA w BBC... 02.09.05, 23:18 Tak się niby realizuje duże imprezy... Za kamerami nie stali ludzie z TVN, tylko sciągnięta ekipa pracująca dla BBC. Ogólnie średnio udany dzień. Może to przez zbytnią chęć upodobnienia się do MTV. Za dużo reklam, gadania za mało dobrej muzyki. Koncert uratowała Marylka, dobrze że chociAŻ tu reklam nie wtrynili... Nie oceniam festiwalu, jeszcze 2 dni, mają czas aby się poprawić.. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 23:20 chocolate.coffee napisała: > > Zdjęcia - co to było?? Praktyki studenckie? Uczyli się obsługiwać nowy sprzęt? > Ktoś poprzełączał kabelki? Tak beznadziejnego materialu nie widziałam dawno. > Scena sobie, kamerki sobie, wykonawcy sobie. Jezu. Mnie się wydaje, że gdyby nie bloki reklamowe, już nie wspomnę, że koszmarnie długie, to by to jakoś wyglądało. Te jazdy kamery to tak chyba dla efektów zmiany, dla dynamiki, żeby pokazać inny kadr. Po prostu inny, nowoczesny??? sposób realizacji. Jesteśmy jednak przyzwyczajeni do tego (opole, sopot by tvp) że najpierw scena z daleka, potem z bliska, potem rzut od prawej strony, potem od lewej, potem osoba na scenie z bliska/daleka i tak w kółko. Pamietam rozdanie nagród mtv sprzed chyba 3 lat, było podobnie jeśli chodzi o realizację, jak dziś w sopocie. > > cc. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 02.09.05, 23:26 Reżyserem całego widowiska była miła pani, która swego czasu zajmowała się imprezami MTV Awards, toteż wyciągasz bardzo słuszne wnioski. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 03.09.05, 00:39 setorika napisała: > Mnie się wydaje, że gdyby nie bloki reklamowe, już nie wspomnę, że koszmarnie > długie, to by to jakoś wyglądało. Te jazdy kamery to tak chyba dla efektów > zmiany, dla dynamiki, żeby pokazać inny kadr. Po prostu inny, nowoczesny??? > sposób realizacji. Jesteśmy jednak przyzwyczajeni do tego (opole, sopot by > tvp) że najpierw scena z daleka, potem z bliska, potem rzut od prawej strony, > potem od lewej, potem osoba na scenie z bliska/daleka i tak w kółko. > Pamietam rozdanie nagród mtv sprzed chyba 3 lat, było podobnie jeśli chodzi o > realizację, jak dziś w sopocie. Wiesz, montaz wszelakich rozdań nagród MTV (w oryginale, zeby jasność była) jest po prostu genialny. Tam własnie jest dynamika ujęć, wszystko sie zmienia, co sekundę, dwie inne ujęcie, mnóstwo się dzieje, jedno ujęcie przechodzi w drugie, zmienia, żyje. A tutaj...? Tak jakby chcieli naśladować, ale nie wyszło...Wiele momentów było uciętych tak nagle i bez sensu, że potrzeba było (mnie przynajmniej) ułamka sekundy więcej żeby załapać od której strony, co i kogo ta cholerna kamera teraz kręci. Bezsensowny bałagan. Między MTW EMA lub WMA a tym jest nieziemska przepaść. Tam jest dynamiczny rewelacyjny koktajl, u nas była...hm...jajecznica.... A propos ludzi z BBC - czy mam dobre wrazenie, ze rzucilo do Polski tych którzy nie załapali się na lepsze imprezy? Pani Knowles (o ile nie przekręciłam) owszem, zna sie na rzeczy, ale przy tak beznadziejnej ekipie - no z pustego ani Salomon nie naleje... cc. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Sopot Festival - BEZNADZIEJA 03.09.05, 01:09 Jutrzejszy dzien i występ plastiowow bezmózgich fałszujących gwiazdek to żenada!!! Jak mozna było z tak fajnego festiwalu zrobić taki chłam?! Dlaczego nie ma PRAWDZIWYCH gwiazd, które nie boją się spiewać na zywo?? (oczywiście sa wyjątki typu Myslowitz, Maryla itp) TVN sie zbłaxniło na maxa, w dodatku te reklamy, mogli jeszcze audiotele i smsy dać:/ Podobał mi się Sopot na TVP1, całkiem inny klimat, zero sztuczności i próźności. Dobrze że jutro jest mecz, ciekawe który kanał będzie miał większa oglądalność :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaseta89 Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 03.09.05, 10:19 A mi się podobało! Mimo iż reklamy trwały nawet 15 minut, to program między reklamami trwał 30 minut - realizacja świetna, gwiazdy i gwiazdki dobre, świetna Maryla - Paulina Jaskólska pozytywnie mnie zaskoczyła - była bardzo wyluzowana :D Scenografię przygotowali bardzo ładną, publiczność raczej pełna, SOPOCKA publiczność świetnie się bawiła! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.inny Re: Sopot Festival - dzień pierwszy. 03.09.05, 10:57 Nie wiem czy sopocka publiczność świetnie się bawiłą i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to. Ważne, że ja się dobrze nie bawiłem. Zresztą tej publicznośc przez długi czas tam nie było - wyraźnie zirytowana Brodka śpiewała do pustych rzędów i nawet operator to pokazał.... Gratulujemy TVN realizatorów. Prawdę mówiąc nie udało mi się trafić na ten festiwal - widziałem kilka występów, Janiaka opowiadającego głupoty, a potem trafiałem tylko i wyłącznie na reklamy. Parkatycznie to był jeden wielki blok reklamowy pod nazwą "Sopot Festival" - owszem to był festiwal, ale chyba reklam, a nie muzyki... Scena łądna, ale reszta do bani. Totalna porażka TVNu. Zresztą dzisiaj będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś