Dodaj do ulubionych

Janusz naśladujący Karolinę

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.04.01, 12:15
Widzieliscie jak Janusz naśladuje Karolinę? Boki mozna
zrywać. Zgadnijcie jaka była reakcja Pustaka?
Oczywiscie popłakala się, biedne dziecko....
Janusz w roli Karolci jest rewelacyjny...
A swoją drogą moze pobyt w domu BB wyjdzie Pustakowi
na dobre - dowie sie, że pod czaszką powinien
znajdować się mózg...
Obserwuj wątek
    • Gość: Un - J Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.unregistered.formus.pl 26.04.01, 13:25
      Janusz był super, podobnie jak i Alicja jako Gulczas ("kto, kurwa nalał na
      deskę?"), ale zabawa "chujowa" - to opinia Karoliny.
    • Gość: mania Re: Janusz JEST ZAJEBISTY..!! WRESZCIE KTOS OTWORZY OCZY TEJ DZIECINIE IP: 212.160.106.* 26.04.01, 13:45
      J.W.
    • Gość: troll Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 14:11
      O ile ten Pustak wie co to jest mózg. Poza tym mam wrażenie, że ona myśli inną
      częścią ciała.
      • superman Re: Janusz naśladujący Karolinę 28.04.01, 01:01
        Janusz zyskał w moich oczach bardzo wiele!!!Jest w tej roli zajebisty!Karolina
        to jest kurwa tak tępa jak łeb karpia! Kto ją kurwa wybrał to tego programu???
        To właśnie to jest skandal, że takie pustaki wystepują w tv!!!Drugi Miecugow----
        --
    • Gość: Ujlol Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.nkj.wsp.zgora.pl 26.04.01, 16:09
      To jeszcze jeden powód dla któego Janusz musi zaotsć w BB. A ten pedzio Grześ
      wyp...
      Głosujcie za wypadem Grzesia skoro Pustak jeszcze tam trochę posiedzi.
      • Gość: toto Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.hyundai.com.pl 27.04.01, 11:08
        Grzes do wypadu.
        Ciekawe jak wygladaja te jego podroze. Chwali sie na kazdym kroku, jaki jest z niego podroznik.
        Mysle ze lezy na plazy w drogim hotelu i usmiecha sie glupio do lasek.
    • coolmen Re: Janusz naśladujący Karolinę 26.04.01, 17:55
      Na początku BB,wydawało mi się,że Janusz jest niesamowicie nudny i wredny,
      ale właśnie gdy zobaczyłem jak przygadał Karolince,to uświadomiłem sobie,
      że to właśnie on,Jamusz jako pierwszy w domu BB odważył się zwrócić
      uwagę na dziwne zachowania Karoliny
      • Gość: deKris Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 21:50
        popieram, ale wcześniej zrobiła to Anna.
        • Gość: Esmi Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 10.10.130.* / 62.32.204.* 27.04.01, 11:34
          Gość portalu: deKris napisał(a):

> popieram, ale wcześniej zrobiła to Anna.

Tlko, że Karolcia stwierdziłą "CO ONA MOŻE O MNIE WIEDZIEĆ? PRZECIEŻ MNIE NIE ZNA
          NIE WIE ILE KSIĄŻEK W ŻYCIU PRZECZYTAŁAM1"

Ja i moja przyjaciółka twierdzimy, że była to najwyżej książeczka zdrowia
          dziecka... NO może książka telefoniczna woj, olsztyńskiego

• Gość: Bartek K Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 212.244.39.* 26.04.01, 22:22
        tak ... czterema łapami się podpisuję... wypierdolić fagasów... Grzesia a potem
        Pustaka. Janusz jest najlepszy , oprócz Manueli i Gulczasa, bo Laty już nie
        ma...
        • Gość: Tweed Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.grey.com.pl 27.04.01, 11:42
          Gość portalu: Bartek K napisał(a):

> tak ... czterema łapami się podpisuję... wypierdolić fagasów... Grzesia a potem
          >
          > Pustaka.
          Tylko, ze nie bedzie sie z kogo smiac, jak ona wyleci. Moze dlatego jej nie nominuja?
    • Gość: Łukasz Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 21:56
      TO BYŁO PIĘKNE!!!
    • Gość: janusz_k Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 22:39
      Hej. Mój imiennik spisał się na medal. Dał i b. celny
      popis parodystyczny.
      Nawet do Pustaka dotarło jak wygląda jej figura w
      żywym zwierciadełku. Odbicie w posturze Janusza było
      naprawdę wielkie. Nabrałem jeszcze więcej sympatii dla
      p. Dzięcioła
      Miód dla oka i ucha :-)
      PS
      Dla sprawiedliwości Alicja też była super w
      trudniejszej, słownej formie
      Pzdr umiarkowanych fanów Wielkiej Manipulacji TVN-u
    • Gość: slodki Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 00:58
      Chłopaki, nie nalatujcie tak na Karolcię, bo dziewczyny zaczną czytać ksiązki i
      nie bedzie kogo poderwać na fure i komóre. A przeciez tędy najkrótsza droga do
      serca każdej krówki ciągutki...
      • Gość: rafi Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 195.187.78.* 27.04.01, 08:45
        zgadzam sie ze wszystkimi , Gulczak powininein wyleciec , Janusz musi zostac ,
        a ten pustak niech sobie poteskni . Jeszcze tak idiotycznej osobki nie
        spotkalem.
        • Gość: fun Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.wroc.gazeta.pl 27.04.01, 09:05
          Gość portalu: rafi napisał(a):

> zgadzam sie ze wszystkimi , Gulczak powininein wyleciec ,
          chyba jednak nie Gulczas tylko Grześ
          >Janusz musi zostac ,
          i na pewno zostanie, w tym tygodniu dał czadu jak nikt inny:
          karate + karolcia = mamy nowego idolcia
    • Gość: murarz Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 195.205.6.* 27.04.01, 09:40
      Niestety - tylko trzy osoby poznały się na PUSTAKU - oczywiście faceci:
      * Janusz - jedyny odważył się jawnie zakpić z żenującej martwoty intelektualnej
      naszej bohaterki.
      * Gulczas - temu marzy się jednak tylko forsa
      * no i bidulek Grześ - ten to dopiero ma problem (niech go rozwiąże w domu!)
      • simon13 Re: Janusz naśladujący Karolinę 27.04.01, 10:32
        Był piękny i Karolcia to odczuła,bo prawdziwy był do bólu (dosłownie).W pewnym
        momencie spytała "Czy ja naprawdę jestem taka głupia?" Nie martw się Karolciu
        taka głupia nie jesteś...tylko jeszcze głupsza!
        A'propos Grzesia - on tak naprawdę wolałby przecież Alicję(vide rozmowa z Małym
        Bratem)
        • Gość: Ptr Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 11:09
          Kiedy Pustak wyjdzie z BB to się nerwowo załamie, miała być sława a tu wszyscy
          mają ją za ucieleśnienie blondynki z dowcipów. Wreszcie ktoś pokazał jej co
          sobą reprezentuje, swoją drogą kretynka nie potrafiła wykazać się nawet
          odrobiną godności, od razu obrażona i w ryk. Jak wyjdzie to dopiero zobaczy,
          cha, cha...
    • Gość: maciejek Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 212.160.144.* 27.04.01, 11:06
      Rzeczywiscie stwierdzić muszę, iz oglądałem popisy
      Janusza z ogromną przyjemnością. Jednak pod koniec
      wydawało mi się, iż było już tego ciut za dużo. Wszak
      nie kopie się leżącego. Myślę że końcówkę mógł sobie
      darować, bo zepsuła trochę smaczek całej tej akcji, no
      i można było odnieść wrażenie, że się wyżywa na
      biednej, bezmózgiej Karolince, co mogło zrazić niemało
      osób do Janusza, który postrzegany jest w domu BB jako
      ojciec, z uwagi na jego wiek, jak i powagę. Ale co
      tam, co jej dokopał, to nasze, my jej dokopiemy kiedy
      będzie nominowana, a wierzę, że to już wkrótce.
      Najpierw wypadnie (mam nadzieję) jej fagas Grześ, a
      wtedy Karolinka zostanie już tylko sama z (nad)wagą.
      • Gość: wicek Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 11:25
        nalezy sobie zadac pytanie kto ja w ogóle wybrał do tego programu i dlaczego
        ona jeszcze tak długo w nim siedzi (mam na mysli oczywiście Karolinę)? Kto jej
        daje te gumy do żucia. Propuneję, żeby przefarbowała sobie włosy bo ten kolor
        zupełnie do niej nie pasuje. Janusz był super. Mam nadzieję, że ten pedzio
        lovellas Grzesu wyleci. A zaraz za nim Karolcia. Jeśli nie to niech chociaż
        zamkną ją w tym kurniku, będzie miała z kim pogadać (sorry poobgadywać innych).
        • Gość: Lidka Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 195.116.71.* 27.04.01, 11:39
          Wicek, chyba przeoczyles program BB, gdzie byla mowa o "owlosieniu" Miss
          Intelektu - otoz Karolina JEST naturalna blondynka, ona sie tylko
          przefarbowala, gdyz, jak stwierdzila: "yyy...nie kcialam byc blondynkom,eee...
          tak gupio siem czulam w tym kolorze; no i...tego...ciemna jestem bardziej
          pociongajonca "
          pozdrowienia.
          Lidka.
          • Gość: wicek Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 11:51
            Gość portalu: Lidka napisał(a):

> Wicek, chyba przeoczyles program BB, gdzie byla mowa o "owlosieniu" Miss
            > Intelektu - otoz Karolina JEST naturalna blondynka, ona sie tylko
            > przefarbowala, gdyz, jak stwierdzila: "yyy...nie kcialam byc blondynkom,eee...
            > tak gupio siem czulam w tym kolorze; no i...tego...ciemna jestem bardziej
            > pociongajonca "
            > pozdrowienia.

Sorki faktycznie nie oglądałem tego programu od początku. W takim razie kto jej
            na to pozwolił, tzn. na przefarbowanie włosów?
            > Lidka.

• mili1 Re: Janusz naśladujący Karolinę 28.04.01, 02:45
            lidka ciekawy jestem jaki ty nosisz kolor włosów. bo po tym co napisałaś myślę
            że twoje IQ nie jest wyższe od IQ karoliny
            • Gość: the-edge Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.04.01, 10:47
              mili1 napisał(a):

> lidka ciekawy jestem jaki ty nosisz kolor włosów. bo po tym co napisałaś myślę
              > że twoje IQ nie jest wyższe od IQ karoliny

Lidka , pajacu , a dla ciebie Pani Lidka bardzo trafnie oddala postac pustaka , a
              na marginesie uwazam ze ksywa "miss intelektu" to strzal w 10 !!!
    • Gość: duzy Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 10.1.4.* / *.comarch.pl 27.04.01, 11:27
      Totalny czad uśmiałem się do łez i z tego poważnego gościa i z niedorozwiniętej.
    • Gość: Adam_ski Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 195.94.222.* 27.04.01, 15:53
      Guulczaas, a jak ja mu dałam numer na komórkę przed przyjściem do domu, to
      myślisz, ze on dał go kolegom?

- myślałem, że skonam! Skąd w tym Januszu taka siła komiczna? On ma Pustaka
      naprawdę serdecznie dość...

A słyszeliście, jak opowieść Karola, jak straciła cnotę? Boze, jakieś trwogi o
      pękniętej gumie - laska przeszła samą siebie!

Adam_ski
    • bajertsv Re: Janusz naśladujący Karolinę 27.04.01, 16:15
      Ehhh, kiedy ciągneli głosy chciałem aby Gulczas dostał Karolinę ale Janusz
      wywiązał się z roli znakomicie. Ciekawe co będzie jak Karolcia wyjdzie z domu i
      się dowie, jaka jest super. Praktycznie jest najpopularniejszą osoba w domu,
      nawet ci co nie oglądają wiedzą kto to Karolina. Zawsze głupota jest na
      czele :).
      • Gość: EWNIA Re: Janusz naśladujący Karolinę IP: 212.239.170.* 28.04.01, 11:26
        TO BYLO PIEKNE???
        NIKT INNY BY NIE ODDAL NAWET W MALEJ CZESCI TEGO ,JAK ZROBIL TO JANUSZ,'.
        JEST ZNAKOMITY,, I W KONCU KAROLCIA SIE WKURZYLA ZE TAKA JEST GLUPIA,, ALE TO
        NIC NIE DALO BO NA 5 MIN.I JUZ ZAPOMNIALA.ZRESZTA CZY KURA MA ROZUM?? WSZYSCY
        WIEDZA ZE NIE..JE KIEDY SIE JA WOLA I DUPY DAJE JAK KOGUT JA DOPADNIE,, TYLKO
        ZE W B/B NIE MA ODPOWIEDNIEGO KOGUTA,, NAWET GRZESIO NIE CHCE TEGO TKNAC ,,,
        ZYCZE WSZYSTKIM MILEGO OGLADANIA BEZ MUZGOWEJ KAROLINY BO MOZE KRUTCCE WYLECI
        I PROGRAM KLAPNIE,,, ALE ZA TO WIDZOWIE ODETCHNA Z ULGA... W KONCU RODZICE BEDA
        ZADOWOLENI,,, BO CORECZKA SPISUJE SIE ...TAK JAK W DOMU.... SAMI WIDZICIE
        PANSTWO ZE ..CORECZKA MUSI FRUNAC POD SKRZYDELKA MAMUSI ZEBY JA DOKSZTALCILA,,
        NARAZIE EWNIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka