Dodaj do ulubionych

MTV: REALITY DRAMA!!!!

07.09.05, 21:22
"Nowością na MTV też serial o przygodach bogatej młodzieży z Kalifornii -
Laguna Beach. Warto zwrócić na niego uwagę choćby ze względu na wykorzystanie
w nim po raz pierwszy w historii telewizji nowatorskiej konwencji
artystycznej „reality drama”. Serial zdaje się być wyreżyserowany – nie ma w
nim pokojów zwierzeń ani wywiadów, do tego montaż, muzyka i narracja dają
złudzenie starannie zaplanowanej akcji. Nic bardziej mylnego – wszystkie
reakcje, sytuacje i dialogi bohaterów są autentyczne i spontaniczne." To z
servisu MTV. Zapowiada sie grejt end fan!
Obserwuj wątek
    • Gość: body Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.devs.futuro.pl 20.11.05, 11:05
      banany z kalifornii tez mają swój program w tv, a co...
    • sarniak Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! 06.12.05, 21:14
      Lagune Beach juz ogladalam i musze przyznac ze ten serial moze byc dobry jak
      masz okolo 15 lat. Watpie ze to co sie dzieje jest prawdziwe. Z reszta wszyscy
      sa bogaci do bolu, a postacie sa bardzo podobne. Prawie wszystkie dziwczyny to
      blondynki wygladajace jakby byly przez kalke narysowane.
      • Gość: suburbiagirl Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:12
        To jest głupie, ale w gruncie rzeczy dziewczyny z mojej szkoły nie sa lepsze.
        Jest taka grupka, której nie rozróżniam bo tak samo wyglądają ;]
        • speer Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! 13.12.05, 11:21
          no niestety niedalo sie tego ogladac...
    • Gość: Iwona Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 18:28
      mi sie np bardzo podoba to reality i bardzo ubolewal ze sciagneli go z anteny
      • Gość: Iwona Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.06, 18:29
        czy ktos moze wie czy bedzie laguna beach dalej emitowana??
    • Gość: Natalia fanka Lagu Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 10.01.06, 14:32
      Mam jedno pytanko od kilkunastu dni na mtv nie pokazuje sie ten serial dlaczego a moze skończyłą sie 2 czesć a to wiec kiedy będzie 3 czekam niecierpliwie
    • Gość: monia Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.06, 22:21
      a ja mam pytanko wie ktos moze jaki jest tytul tej piosenki ktora leci na
      wstepie?? nie jest zbyta ambitna ale bardzo mi sie podoba, wiec pomoze ktos??
      • Gość: Monisia Re: MTV: REALITY DRAMA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:59
        To jest piosenka Hilary Duff pt. "Come clean".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka