umfana 11.09.05, 19:17 Dlaczego ma tak niski poziom? Dziś to kompletna żenada... Jak jest jakiś dobry film to po 24 godz. I jeszcze to- po śmierci papieża JP2 wysyp programów kat. Kto za tym stoi? Skąd ta polityka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chelseaa Re: TVP 11.09.05, 20:15 właśnie miałam ochotę założyć wątek o podobnym wydżwięku. szczególnie wkurzyły mnie godziny emisji "La strady" Federico Felliniego o 23:35 , no niestety nie wytrwałam i poszłam spać . bojkotuję taką politykę TVP i nie pojmuję jaki jest cel emisji o tak póżnych porach klasyki filmowej i nie tylko . Przykłady na nadchodzący tydzień: środa "Anatomia miłości " z Nowickim i Brylską o g.00:35 czwartek "Rzym i rzymianie" r.Ettore Scola g.00:35 DZIŚ"W poszukiwaniu Szekspira " dokum. g.01:05 ZACZNIJCIE WRESZCIE SZANOWAĆ WIDZÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: TVP 11.09.05, 21:08 Jeżeli coś mi przeszkadza np. to powtarzanie seriali. Zaraz mnie zjedzą fani "Allo, allo" i "Hotelu Zacisze", ale emisja tych seriali to pójście na łatwiznę. Trudniej byłoby pewnie kupić jakiś nowy britcom i pokazać go ludziom. Zgaduję że za niedługo czeka nas emisja "MASH", zresztą zawsze można powtórzyć "Jasia Fasolę". Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: TVP 11.09.05, 21:26 chelseaa napisała: > właśnie miałam ochotę założyć wątek o podobnym wydżwięku. > szczególnie wkurzyły mnie godziny emisji "La strady" Federico Felliniego > o 23:35 , no niestety nie wytrwałam i poszłam spać . > bojkotuję taką politykę TVP i nie pojmuję jaki jest cel emisji o tak póżnych > > porach klasyki filmowej i nie tylko . > Przykłady na nadchodzący tydzień: > środa "Anatomia miłości " z Nowickim i Brylską o g.00:35 > czwartek "Rzym i rzymianie" r.Ettore Scola g.00:35 > DZIŚ"W poszukiwaniu Szekspira " dokum. g.01:05 > ZACZNIJCIE WRESZCIE SZANOWAĆ WIDZÓW ! > Właśnie :( ja też nie byłam w stanie odtrwać do La strady... etc Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: TVP 11.09.05, 22:47 Jest wyjście z tej sytuacji -ja mam takie dwie,trzy "robocze" kasety video i często nagrywam dobre filmy i programy,które są póżno emitowane a na drugi dzień oglądam sobie o dowolnej porze.... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Odwołać Dworaka ze stanowiska! 18.09.05, 18:00 Ten człowiek niszczy TVP i działa na niekorzyść polskiego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś