dzimba 12.09.05, 16:52 Chodzi mi o polskich małych aktorów. W większości filmów i seriali (polskich) są to kompletne beztalencia niestety... Kogo Wy lubicie oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: :::... mali aktorzy ...::: 12.09.05, 17:09 zamachowskiego i opanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak Re: :::... mali aktorzy ...::: 12.09.05, 18:10 chodzilo o małych, a nie niskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: :::... mali aktorzy ...::: 12.09.05, 18:16 Widocznie brak nam reżyserów jak kiedyś NAsfeter i Jędryka. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: :::... mali aktorzy ...::: 12.09.05, 20:19 chlopcy z RODZINY ZASTEPCZEJ sa ok a moze raczej byli, bo dawno nie ogladalem i sie nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: :::... mali aktorzy ...::: 12.09.05, 22:05 o tak ci z rodziny zastepczej sa niezli, a najgorsi ostatnio to mlodzi z Niani- totalna porazka, jeszcze ten chlopiec ujdzie ale ta mala Zuzia jest straszna... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 09:55 maturzystę może zagrać student ze szkoły aktorskiej, małolata musi zagrać małolat. Przeczytałam kiedyś wypowiedż reżysera kastingowego, o tym, że "dobry" dzieciak trafia się raz na 100 a nawet 500 chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 11:41 A ja wiele lat temu byłem w teatrze na "Nie-boskiej komedii" i małego Orcia zagrał dorosły chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 10:47 a może chłopczyk z "Pierwszej miłości"? Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 15:41 Z tymi z Niani to istna tragedia... heh Ci z rodziny Zastępczej rządzą :D szczególnie Fifi :D Olka z klanu już od małego drażniła... Mały z PM też fajny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 17:27 mi tam sie ta mala zuzia z niani podoba tylko ta malgoska taka smetna jakby zycia w sobie nie mialafajny jest kubus ze wspolnej Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 22:21 Kiedyś oglądałam "Samo Życie" i pamiętam, że zawsze pozytywne wrażenie robił na mnie chłopiec grający syna Rowickich(chyba miał na imię Krzyś). Natomiast totalna porażka to Tomek z "Na Wspólnej". Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: :::... mali aktorzy ...::: 13.09.05, 23:32 Tomek z "Na Wspólnej" jest rzeczywiście strasznie drewniany, najbardziej podoba mi się małolat z serialu "Egzamin z życia" Odpowiedz Link Zgłoś
meessi Re: :::... mali aktorzy ...::: 14.09.05, 11:29 Sorry ale to dziecko z Pirwsze Miłość jest żenujace. Od razu widac ze to czyjs tam synek czy ktoś. Z Klanu Bozenka - to samo. Ale Maciuś juz fajny.A i jeszcze ten Jasio z Klanu - O Matko, taka tragedia. Te rezolutne teksty w ustach strasznie sztucznych gó..arzy. Były kiedyś fajne dzieciaki i w polskich filmach. Że nie wspomnę całęj ekipy Tolka Banana. I duuuzo później taki mały czarny, pół Argentyńczyk czy coś. Kiedys grał ducha w takim serialu z młodą Foremniak. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: :::... mali aktorzy ...::: 14.09.05, 14:00 tego ciemnego to niedawno trafilem skaczac po kanalach poniewaz nie kojarzylem zadnej twarzy na ekranie, to chyba byla PLEBANIA ;) chlopiec urosl i tradycyjnie jest aktorskim drewnem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: :::... mali aktorzy ...::: 14.09.05, 14:25 Ten był całkiem niezły w "300 mil do nieba". Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: :::... mali aktorzy ...::: 14.09.05, 14:26 miałam dodać linka:www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow? osoba=13781&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch mało, że beztalencia 14.09.05, 21:40 ale proste drewno. Kto pamięta Ciri z Wiedźmina? Choć może lepiej byłoby całkiem o tym zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: mało, że beztalencia 14.09.05, 22:25 Jezu, wy znacie te wszystkie seriale? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: :::... mali aktorzy ...::: 15.09.05, 08:36 Krolem polskich malych aktorow byl Wojtek Klata. Czy ktos wie, co dzis sie dzieje z tym mlodym czlowiekiem? Ostatni raz widzialam go w spektaklu telewizyjnym, gral chyba Nemeczka w "Chlopcach z Placu Broni", ale to bylo wiele lat temu. Jako dziecko kochalam go platoniczna miloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: :::... mali aktorzy ...::: 15.09.05, 08:38 chyba socjologie na UW, bo go czesto spotykalem w budynku na Karowej pamietam, ze wystepowal w jakims sitcomie z Krzysztofem Kowalewskim :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mary9 Re: :::... mali aktorzy ...::: 15.09.05, 09:16 w "Czterdziestolatku" fajny byl ten maly Rosjanin (?). Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt z 40-latka to fajny 15.09.05, 10:15 był Mareczek. ;-) Ale Borysek też niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: z 40-latka to fajny 15.09.05, 12:34 Młody Karwowski jest debest:) dzisiaj prawie płakałam ze śmiechu:) A z nowych-małych to młody z Pierwszej Miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: z 40-latka to fajny 15.09.05, 19:07 kiedyś przypadkowo zatrzymałam sie na Polsacie 2, bo fajnie grał Marian Kociniak w jakimś bliżej mi nie znanym serialu "Myszka Walewska", tam świetnie grał jego wnuczka jakiś małolat Odpowiedz Link Zgłoś
tymma Re: :::... mali aktorzy ...::: 17.09.05, 22:33 Dorosły Wojtek Klata dorosły zagrał u Lubaszenki w "Chłopaki nie płaczą",a jako dziecial faktycznie był niezły,zresztą co do "300 mil do nieba",to cała młoda obsada swietnie zagrała.Ciekawe co się dzieje z filmowym bratem Klaty,bodajże Rafałem Zimowskim... Mnie się też poobał chłoptaś który zagrał w "Kochankowie mojej matki" Noi Stefcio Karwowski ofkors-numero uno. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: :::... mali aktorzy ...::: 17.09.05, 22:43 co do polskich serialów to dzieciaki z 'rodziny zastępczej'-świetny scenariusz i świetnie dobrani aktorzy:)z dawnych to wiadomo-'czterdziestolatek'-mareczek i 'czterdziestolatek 20 lat później'-borys.Zawsze mi się podobał chłopak,który był wrogiem Janki z serialu o tym samym tytule;)(miałam 6 lat nie oceniam gry);) Moim idolem dziecięcych aktorów choć nie polskich jest jednak cała ekipa z 'cudownych lat':) Odpowiedz Link Zgłoś