kozzon 19.09.05, 22:05 Bardzo przyjemna w odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 10:17 Jesli ktos lubi Stinga... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 10:21 Bardzo przyjemna, trwa chyba 2 minuty i bardzo się ciesze, ze płace za nią moim abonamentem:-)) Ale właściwie za Stinga mogę płacić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 11:13 reklama nic nie wnosząca,bez pomysłu,mdła jak wiekszośc,ale utwór Stinga ja ratuje Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 12:23 Jedynie jest dobrze zrealizowana ale bez koncepcji.Ot, takie sobie obrazeczki z codziennego słonecznego dnia w mieście miło kojarzące się z przyjemnościami dnia powszedniego. Co to ma wspólnego z telefonami – nie wiem. Nie podoba mi się, że sprzedają majątek francuzom, że zmieniają nazwę firmy na obcobrzmiacą. I tak większość ludzi ją źle wymawia bo po francusku (oranż) a ma być po angielsku (orendż). Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 12:37 reklama bezsensu-tzn fajnie zrealizowana ale kompletnie bez pomyslu i przede wszystkim za dluga! ja juz tam wole mumio:) Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 13:54 ale przecież to jest reklama image'owa więc nie ma w niej informacji o konkretnym produkcie... na to jeszcze chwilę trzeba poczekać... na razie trzeba pokazać, że Orange jest fajny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 15:09 Ja wolałbym reklamę Orange o zachodzie Słońca. Byłaby bardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
kaniini Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 15:32 Jak dla mnie subtelnosć i finezja pomysłu czy też wizji na poziomie cukierkowanych obrazków z czasopisma Strażnica. Tak słodkie, że aż mdłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 15:58 hihi tez na poczatku sie oburzyłam ze orendż a nie orąż,ale okazuje się,że to angielska marka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 21.09.05, 01:04 alicia83 napisała: > hihi tez na poczatku sie oburzyłam ze orendż a nie orąż,ale okazuje się,że to > angielska marka:-) Francuska Odpowiedz Link Zgłoś
sharia Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 22.09.05, 01:41 w 1994 powstala w Wielkiej Brytanii- info ze strony www.orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tofik666_2004 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 20.09.05, 22:39 A jaki tytul nosi ta piosenka, bo przyznam ze bardzo ja lubie ale nie znam tytulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 21.09.05, 01:17 "Love is the seventh wave" z mojej ulubionej płyty Stinga "The Dream Of The Blue Turtles". Prawdę mówiąc po genialnym albumie "Ten Summoner's Tales" trochę zaczął przynudzać. Ale to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfhjkl Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 21.09.05, 14:25 a mi sie bardzo bardzo podoba ta reklama Odpowiedz Link Zgłoś
zajefajny1 A KTO TO JEST STING !!! 22.09.05, 08:55 Myślicie o tej przebrzmiałej gwieździe rocka z lat osiemdziesiątych ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Reklama Orange ze Stingiem w tle 22.09.05, 20:55 Fajna, fajna. Lubię takie. Właściwie nie wiadomo co ma obrazować, ale bardzo przyjemnie się ją słucha i ogląda. Jej długość także jest atutem. Odpowiedz Link Zgłoś