zxx1 23.09.05, 16:43 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_ali Re: PRZYJACIELE WRÓCILI!!! 23.09.05, 16:51 Nudaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrocool Re: PRZYJACIELE WRÓCILI!!! 23.09.05, 22:15 ja tam sobie wypozyczam na dvd-wlasnie ogladam 9 serie-rewelacja!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt TVN7, chyba codziennie, 19:40 23.09.05, 22:24 wczoraj widziałam fragment. Starocie puszczają. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: PRZYJACIELE WRÓCILI!!! 24.09.05, 14:41 No to na jakim kanale,kiedy i o ktorej leca,w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: PRZYJACIELE WRÓCILI!!! 25.09.05, 12:22 Przyjaciele emituje TVN7 - godz.19.40 odcinek premierowy (od pon. do pią), powtórki też codziennie o 16.40. Niestety, znów zatrudniono tego samego, słabego tłumacza co przy poprzednich seriach. Czy nie można było wykorzystać tekstów z Canal+, który miał tłumaczenia po prostu świetne? Te z TVN7 często pomijają ważne fragmenty wypowiedzi, tłumacz gubi sens i przeinacza wypowiedzi bohaterów, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: PRZYJACIELE WRÓCILI!!! 25.09.05, 16:31 Zadzam się z Toba w 100%. ja przyjaciól ogladałam w wersji oryginalnej, tej na Canal+ nie widziałam. Trafiłam na Friends na TVN7 przypadkowo i sie przeraziłam:-) serial w tym tłumaczeniu i z tym lektorem nie jest zabawny. Nie dziwie sie, że serial ma negatywne kometarze jesli ktos ogladał go tylko w tym "wykonaniu". Po drugie polskie stacje mogłyby wreszcie przeskoczyc magiczną bariere piatej serii i pokazać późniejsze, które moim zdaniem generalnie sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś