forresty 28.09.05, 05:19 Wowww!!! Wczoraj była. Przerzyłem szok. Czyżby szczuka schodziła z feministycznej barykady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villac Re: szczuka w spódnicy 28.09.05, 09:48 Szczuka jest OK, po stokroć wolę Szczukę z zawartością jej głowy niż stado jakichś obrzydliwych dod itp plastikowych durnowatych tworów medialnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: szczuka w spódnicy 28.09.05, 10:08 a od kiedy to feministka nie może się ubrać tak jak chce????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: szczuka w spódnicy 28.09.05, 11:37 > a od kiedy to feministka nie może się ubrać tak jak chce????????????? może im jakiś wewnętrzny kodeks zabrania? np: "spódnica to twój wróg" no bo ileż można o tym facecie w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: szczuka w spódnicy 28.09.05, 13:06 > może im jakiś wewnętrzny kodeks zabrania? np: "spódnica to twój wróg" no bo ile > ż ja tam mam swój kodeks :D Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: szczuka w spódnicy 28.09.05, 11:44 Przecież w telewizji wszystkich ubiera przed programem jakaś firma odzieżowa zawsze. W to co dadzą osoby prowadzące muszą się zawsze ubrać, bo podpisują taki kontrakt i tym samym muszą robić co producent nakazuje. -- Głupiec na wysokim stanowisku jest jak człowiek na szczycie wysokiej góry. Wszystko wydaje mu się małe i on wszystkim wydaje się mały. Odpowiedz Link Zgłoś