kubissimo 02.10.05, 22:03 ta z gasnaca zarowka cudeńko :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gweeny Re: reklama kredytu pko 02.10.05, 22:14 mnie najbardziej podoba się ten mały z atakiem astmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
samosiejek Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:32 jedna z niewielu reklam, na którą reaguję alergicznym zappingiem. tak durnego spotu dawno nie widziałem. jakiś pijany, narkotyczny zwid copywritera połączony z przerostem ambicji reżyserskiej. dla mnie szczyt żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:35 no tak rozumiem wolimy reklamy o praniu skarpet, bo tam wszystko jest jasne i nie ma miejsca na abstrakcyjne poczucie humoru, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:39 no ale nie mowmy o utopiach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samosiejek Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:39 w telewizji publicznej oczywiście :P Odpowiedz Link Zgłoś
renatta1 Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 16:25 Dołączam do wszystkich, których ta reklama wkurza. Dla mnie tez jest beznadziejnie głupia. Zaraz uslyysze od jej zwolenników , ze to ja jestem bezdennie glupia, bo nie rozumiem jej przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 17:24 > Zaraz uslyysze od jej zwolenników , ze to ja jestem > bezdennie glupia, bo nie rozumiem jej przekazu. Zwolennik jest tylko jeden. Usłyszysz także, że stroisz książęce fochy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 18:53 hehe, jak sie ksieznicza obrazila. teraz juz zawsze bedzie wypominac mowi sie trudno. like I cared jezeli chodzi o przekaz, to naprawde nie wiem czego tu nie rozumiec co innego poczucie humoru. rozumiem, ze nie musi trafic do kazdego do mnie trafia, ale widze, ze jestem w mniejszosci. ok, nie pierwszy raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:39 Ta reklama jest okropna. Dziewczynka ma chyba ciśnienie 200/150. I to wycie... Kredyt dostali, a żarówka taką tragedią. :P Ps. Kredyt Pekao. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:41 eeeee, czyli jednak mozna nie zrozumiec tak prostego przekazu reklamowego hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
samosiejek Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:43 sęk w tym, że ta reklama jest zbyt prostacka jak na założenie humoru abstrakcyjnego. w tej kwestii aktualnym mistrzem świata jest spot Plusa z panem Zygmuntem przykręcającym termometr. To jest reklama, która powala na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:49 prostacka? jak widac wszystko jest wzgledne :/ jak pierwszy raz ja zobaczylem, to myslalem, ze to reklama sciagnieta z polnocy. Skandynawowie lubia takie poczucie humoru (przypomne, ze Dania, Szwecja i Norwegia to czolowka europejskiej reklamy) a pana Zygmunta zupelnie nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:49 Najważniejsze, że Ty załapałeś i dostrzegasz w tej reklamie samo piękno. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: reklama kredytu pko 03.10.05, 00:50 boszzzz, a teraz strzelajmy ksiazece fochy :P Odpowiedz Link Zgłoś
cubujuqui Re: żenada 03.10.05, 13:10 Ta reklama to jest porazka, wlasnie szczegolnie tej reklamy nie lubie. Przede wszystkim nie lubie jej za wycie tej dziewczynki przy ktorym zawsze trzeba sciszac tv. Poza tym tez uwazam ze jest prostacka, drgajace w padaczce cialo jest zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: żenada 03.10.05, 16:02 Szczerze mówiąc ja nie bardzo wiedziałam o co chodzi w tej reklamie jak ją oglądałam pierwszy raz. Ten wrzask był tak okropny. Rozumiem, że oni mają stan zawałowy bo żarówka się spaliła? Wyjątkowo specyficzne poczucie humoru w takim razie. Reklama z termometrem jest świetna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: żenada 03.10.05, 18:44 Tak, pan Zygmunt rządzi!!! zdecydowanie:-)) Reklama Plusa z termometrem jest po prostu świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ludzie, nie przesadzajcie 04.10.05, 08:45 świetna to jest reklama Heyah "Johnny 11 palców" Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: reklama kredytu pko 04.10.05, 01:39 reklama jest taka sobie. ale może to, że budzi takie kontrowersje było zamierzone? Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: reklama kredytu pko 04.10.05, 09:23 a ja bym nie chciała kredytu w takim banku - żeby mnie ten kredyt i ten bank tak wyczerpał nerwowo, że przepalenie głupiej żarówki powoduje spazmy, atak astmy i inne dolegliwości Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: reklama kredytu pko 04.10.05, 09:32 Mnie niestety tez przyprawia o histeryczne poszukiwanie pilota w celu zmiany kanalu. Ale zgadzam sie z tym,ze cos sie w polskiej reklamie "ruszylo" i staja sie bardziej oryginalne,przypominajace angielskie - moje idolki w dziedzinie reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś