Dodaj do ulubionych

fani - Szymon Majewski Show

03.10.05, 23:35
no w końcu! W końcu Szymon dał dojśc do głosu gościom! mam nadzieję, że to w końcu stanie się standartem. Troszkę na rzecz rozmów w tłoku...ale mimo wszystko wyszło na plus. Może jestem niepoprawną fanka tego programu.... jednak śmiem twierdzić, że program był dziś serio świetny!prowokacje - rewelacja, goście - super,a co do rozmów - było całkiem fajnie zwłaszcza Janda i Fronczewski. Kwach troche mało podobny , natomiast głos - rewelka!!!!Janda - jak zwykle - pobiła wszystkich - zwłaszcza w scenie gdy zaczęła płakać a Fronczewski ją uderzył! umarłam ze śmiechu!... pozdrawiam wszystkich fanów!

fanka SMS

p.s. a zwłaszcza rozmów w tłoku
Obserwuj wątek
    • nemi1 Re: fani - Szymon Majewski Show 03.10.05, 23:39
      zapomniałabym! Jolanta Kwaśniewska - sposób grania - super! głos gdyby jej nie widzieć - identyczny!babka super - CHARAKTERYZACJA!!!!gdzie jest charakteryzacja!!! + Kwaśniewski!!!
      • kinia1987 Re: fani - Szymon Majewski Show 03.10.05, 23:43
        ja jestem fanka "Rozmow w tloku", a przede wszystkim fenomenalnej pani Kasi
        Kwiatkowskiej
        a swoja droga to mogli by zrobic z tego osobny program
        • nemi1 Re: fani - Szymon Majewski Show 04.10.05, 00:06
          podpisuję sie obiema rękami! ROZMOWY W TŁOKU.... SĄ THE BEST
    • kubissimo Re: fani - Szymon Majewski Show 04.10.05, 00:49
      niestety musialem wyjsc w polowie programu
      ale nasladownictwo glosow genialne (Fronczewski troche odstawal) :)))

jeszcze troche i sie dorobimy polskiej odpowiedzi na Saturday Night Live :)
      • saabb Re: fani - Szymon Majewski Show 04.10.05, 09:39
        Może i rozmowy w tłoku są dobre ale reszta programu na poziomie -1. Śmiejący
        się Szymek z własnych dowcipów i robiący głupie miny. Całość mało śmieszna a
        wręcz odpychająca od TV. Wczoraj S.M. przeszedł samego siebie, cały czas
        poklepywał Kukiza i machał mu łapami przed nosem śmiejąc się tak sztucznie, że
        nawet mój kot przeniósł się do innego pokoju. Do tego tekst "Paweł uśmiechnij
        się..." Paweł to, Paweł tamto...wazelina aż wypływała z telewizora. Pomimo, że
        lubiłem Mamy Cię to ten program to totalne dno!!!!! Niestrawne, niesmaczne,
        niejadalne bez uprzedniego zaaplikownia sobie 0,7 L o mocy 40%.
        HOWK!
        • kinia1987 Re: fani - Szymon Majewski Show 04.10.05, 17:50
          program jak to program, raz lepszy, raz gorszy, prowadzacy tak samo, ale smiem
          twierdzic, ze 90% ludzi oglada to tylko dla "Rozmow w tloku"
    • yane.yane Re: fani - Szymon Majewski Show 04.10.05, 18:04
      Wlasciwie to obejrzalam do tej pory 1,5 programu Majewskiego. Pierwszy byl denny, a ten wczorajszy obronil sie prowokacja u Leppera i "Rozmowami w tłoku". Janda byla super, a Kwas mial idealnie dobrany glos, w sumie gdyby nie bylo widac goscia nie zaczailabym, ze to nie on ;) Tylko Fronczewski troche nie wyszedl, za to podobalo mi sie jego "szarmanckie" zachowanie :] Ale nie powiem, zebym byla fanka Majewskiego i jego programu ;)
      • wikied Re: fani - Szymon Majewski Show 05.10.05, 13:13
        REWELKA!!!
    • adam81w tez jestem fanem tego programu ! czekam na nowy 05.10.05, 20:26
      majewski szoł . wreszzcie ktos ma jaja zeby robic sobie jaja :D pozdro panie
      Majewski .
      • mumiaczek Re: tez jestem fanem tego programu ! czekam na no 06.10.05, 01:16
        Mnie natomiast zupełnie nie rozbawiły gadki z gośćmi. O co chodziło Kukizowi?
        To totalna żenada. Szymon miotał się cały czas klepiąc go po plecach, Kukiz
        siedział z miną cierpiętnika (kurcze, za co on wziął kasę?), a jeśli chodzi o
        tę pannę (nie pomnę nazwiska) można było pokazać tylko te rozbierane zdjęcia
        czy skamerować z bliska ten biust.
        Gdybym nie czekała na rozmowy w tłoku (te były super), zmieniłabym natychmiast
        kanał.
    • reniatoja Re: fani - Szymon Majewski Show 06.10.05, 08:13
      Zdezelowany Kukiz. Powiedzcie mi o co mu chodzilo. Jak nie mil ochoty
      wystepowac w tkaim programi, to po jaka cholere jasna przyjal zaproszenie i tam
      polazl stroic mfochy. On jest jakis nienormalny. Na koncercie dla ofiar Tsunami
      tez krytykowal postawe pokmagajacych w takich akcjach, a sam w tym bral udzial.
      Jak mu sie nie podoba to niech nie idzie do telewizorni, zniesmaczony
      krolewicz.

Majewski jak to Majewski - zachowuje sie i wyglada identycznie jak w Mamy cie.

Rozmowy z goscmi - abstrahujac juz od cierpietnika Kukiza - sa beznadziejne,
      niczego nie wnosza, ani nie sa dowcipne, ani tresciwe, wlasciwie sa o niczym i
      mowi glownie Majewski. REszta punkow ujdzie - zarowno quiz, jak i te prowokacje
      sa nawet zabawne. A 'Rozmowy w tloku' sa super i chyba specjalnie dali je na
      koniec, zeby widzowie ogladali caly program czekajac na ten ostatni punkt.
      gdyny rozmowy w tloku byly na poczatku, to potem wszyscy juz przelaczyliby na
      inny kanal.
      • kinia1987 Re: fani - Szymon Majewski Show 06.10.05, 20:16
        oczywiscie, ze "Rozmowy w tloku" emitowane na sam koniec "SMS" to zabieg
        celowy, wiadomo powszechnie, ze program nie jest najwyzszych lotow,
        a "Rozmowy..." sa glownym elementem przyciagajacym widza przed TV. Szkoda
        tylko, ze sa takie krotkie (max 8 minut), a naprawde moznaby z tego zrobic
        odrebny program, ja chce wiecej pani Kasi Kwiatkowskiej i spolki, a zreszta nie
        tylko ja :)))
    • tvn88 Re: fani - Szymon Majewski Show 20.07.13, 19:14
      www.change.org/petitions/szymon-majewski-zach%C4%99ci%C4%87-go-do-powrotu-w-tvn-ie
    • ubera Re: fani - Szymon Majewski Show 22.07.13, 13:21
      Fanem byłem do jakiegoś odcinka. Potem Majewski robił już w każdym odcinku praktycznie to samo. Znudził mi się tak jak Wojewódzki.

--
      kontenery wynajem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka