Gość: Iza IP: *.legnica.dialog.net.pl 27.04.01, 21:41 Irytuje mnie ten gość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: Janusz IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.04.01, 23:21 Mnie też to spoko gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Janusz IP: *.polkomtel.com.pl 22.05.01, 09:39 a mnie nie :-) gale ---- http://www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Janusz IP: *.grey.com.pl 22.05.01, 09:40 Janusz jest ok. Najnormalniejszy w tym towarzystwie. Nie knuje, nie kombinuje, jest spokojny, zrownowazony. Moglby wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Janusz IP: *.polkomtel.com.pl 22.05.01, 09:46 Ja tez nie mialbym nic przeciwko wygranej Janusza gale ---- http://www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 22.05.01, 09:48 ja też się podłączę: JANUSZ POWER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awe Re: Janusz IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.05.01, 10:20 Popieram, popieram! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murarz Re: Janusz IP: 195.205.6.* 22.05.01, 14:02 Jedyny naturalny. Numero uno. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Janusz 22.05.01, 21:18 Hej, Nie popadajmy w przesade. Facet po prostu jest fajny i juz. Generalnie bylbym ostrozny w ocenianiu medialnego obrazu uczestnikow BB. Pozdrawiam, gale ---- http://www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Janusz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 21:29 Janusz nawet jesli nie jest najbardziej lubianym i odjazdowym uczestnikiem programu, to uwazam, ze nalezy mu sie nagroda glowna. Najwiecej tam przezyl, najwiecej sie martwil, przystosowywal. Takiemu gosciowi nie jest latwo wytrzymac w towarzystwie mimo wszystko nie 'jego' ludzi. Trzymam kciuki za Janusza. Niech wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:36 Gość portalu: Tweed napisał(a): > Janusz jest ok. Najnormalniejszy w tym towarzystwie. Nie knuje, nie kombinuje, > jest spokojny, > zrownowazony. Moglby wygrac. w pełni się zgadzam. i pewnie dlatego mam małe szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: 212.75.118.* 23.05.01, 11:39 Gość portalu: ona napisał(a): > Gość portalu: Tweed napisał(a): > > > Janusz jest ok. Najnormalniejszy w tym towarzystwie. Nie knuje, nie kombin > uje, > > jest spokojny, > > zrownowazony. Moglby wygrac. > > w pełni się zgadzam. > i pewnie dlatego mam małe szanse... > POPRAWKA: w pełni się zgadzam. i pewnie dlatego MA małe szanse... (sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_Iza Re: Janusz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.01, 21:47 Gość portalu: Iza napisał(a): > Irytuje mnie ten gość a tobie wali z japy starym dzemem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Janusz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 21:53 ja mialam szacunek do niego do momentu kiedy nie zaczal sie robic pod Gulczas. Lubie ich obu ale od niedawna Janusz zrobil sie dziwny. Czy nasz dawny pomidorkowy staruszek uzyl by sformuowania "Pizdnac"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Janusz IP: *.chomiczowka.net.pl 22.05.01, 23:35 > ja mialam szacunek do niego do momentu kiedy nie zaczal sie robic pod Gulczas. > Lubie ich obu ale od niedawna Janusz zrobil sie dziwny. Czy nasz dawny > pomidorkowy staruszek uzyl by sformuowania "Pizdnac"? ja tez lubie janusza i uwazam, ze zasluguje na nagrode, chociazby za wpaniala metamorfoze i wytrzymanie w tym calym bajzlu. intryguje mnie nie tylko slowo "pizdnac" - dosyc dziwne jak dla niego, ale rowniez zastanawia mnie czemu on juz wieczorami nie cwiczy (taki z niego teraz luzak, czy co ??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Janusz IP: *.polkomtel.com.pl 23.05.01, 08:13 1. czy przypadkie to nie bylo "pizgnac"? Nie wiem bo nie zwrocilem uwagi ale osobiscie uzywam tego slowa bez nadmiernego skrepowania. 2. moze po prostu przestali pokazywac jak cwiczy wieczorami? gale ---- http://www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Janusz IP: 217.153.35.* 23.05.01, 08:19 a ja uwazam ze Janusz jest beznadziejny - taki prostak z duza sila; jak idzie to strach, zeby nie staranowal; a do tego spiewal Miedzynarodowke, fe. Do odstrzalu, tylko dlaczego tak pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: 213.76.230.* 23.05.01, 08:24 Popieram! Janusz do odstrzału. Człowiek który publicznie przyznaje się, że lubi przemoc nie może być normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Janusz IP: 193.150.166.* 23.05.01, 09:44 wczoraj Janusz pokazal, jak zachowalby sie w knajpie, gdyby taka np: Manuela zaczela glosno sie zachowywac. Podszedlby, pizdnal w stol, dal stuwe wlascicielowi knajpy ..... ludzie, alez on jest niebezpieczny, to urodzony morderca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Janusz IP: *.jtt.wroc.pl 23.05.01, 10:31 Faktycznie pokazał wczoraj jaki z niego obrońca prawa i porządku. Najpierw zdemolowałby knajpę, a potem jeszcze dał łapówę właścicielowi baru. Brawo. Im bliżej końca programu Janusz coraz częściej zapomina o swojej szlachetnej postawie ("jestem tutaj tylko po to, żeby się sprawdzić i zachowywać się przy tym godnie, nie przynieść wstydu przełożonym i nie stracić szacunku podwładnych i rodziny"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 23.05.01, 10:45 dobrze jest mówić hdy jest się na zewnątrz i normalnie funkcjonuje. Weźcie pod uwagę to, że oni są tam zamknięci i nie wiedzą jak społecznosć ich odbiera. Poza tym warunki w jakich przebywają a także z jakimi ludźmi doprowadza do wywołania samoistnej agresji. Akurat skupiliscie się na Januszu, ale każdy z uczestników nie zachowuje się tak jak na codzień "na zewnątrz". Janusz i tak dużo już wytrzymał, z bandą bądź co bądx dzieciaków dla niego i chwała mu za to. Poza tym, każdy wie, gdzie pracuje Janusz i to z jakimi ludźmi spotyka się na codzień ma prawo wywoływać w nim agresję, co nie znaczy, że jest wstanie być wiecznie opanowany. To jest dla niego stymulacją życiową i już. Ale i tak chciałabym, aby to on zgarnął nagrodę, bo nikt inny nie jest tego warty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 10:57 Nina Człowieku, z którego ty jesteś wieku? Zrozum NIE ma ŻADNEGO usprawiedliwienia dla przemocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 23.05.01, 11:07 to może Ty mi powiesz z którego Ty jestes wieku? Obecnie żyjemy w epoce przemocy, uzaleznień, molestacji seksualnej, psychicznej i fizycznej, ogólnego chaosu i zagubienia, dobie narkotyków i wolnosci wyznania. Wyjdź na ulice i zobacz co się dzieje. Nic teraz się nie liczy poza własnym dobrem i bezpieczeństwem. Nie mówię, że to jest złe dbanie o siebie, ale panuje ogólna znieczulica i nie możesz mi nie przyznać racji. Szacunek do drugiego, to to pojęcie już się gdzies zapodzialo. I wyobraź sobie, że jest usprawiedliwienie dlaczego ludzie posługuja się taką formą istnienia, ale to ina bajka. mimo wszystko, życze Ci miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 11:13 Gość portalu: Nina napisał(a): > to może Ty mi powiesz z którego Ty jestes wieku? > Obecnie żyjemy w epoce przemocy, uzaleznień, > molestacji seksualnej, psychicznej i fizycznej, > ogólnego chaosu i zagubienia, dobie narkotyków i > wolnosci wyznania. Wyjdź na ulice i zobacz co się > dzieje. Nic teraz się nie liczy poza własnym dobrem i > bezpieczeństwem. Nie mówię, że to jest złe dbanie o > siebie, ale panuje ogólna znieczulica i nie możesz mi > nie przyznać racji. Szacunek do drugiego, to to > pojęcie już się gdzies zapodzialo. > I wyobraź sobie, że jest usprawiedliwienie dlaczego > ludzie posługuja się taką formą istnienia, ale to ina > bajka. > mimo wszystko, życze Ci miłego dnia Świat jest taki jakim go kształtujemy. Więcej takich Januszów i nie będzie świata. Nie wszyscy chcą się podporządkować przemocy. Nie wszyscy myślą, że life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas. Ja będę walczył z każdym przejawem skrywanej przemocy. Przecież to widać, że Janusz jak się na kimś nie wyładuje to zaraz zniesie jajo. Precz z Januszami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 23.05.01, 11:22 to prawda Kemot81, zgadzam się z Tobą, że swiat jest takim jakim go kształtujemy. Punkt dla Ciebie. Nie chciałabym, żebys zrozumiał mnie żle, ja nie popieram przemocy, ale w jakims stopniu aczkolwiek nie do końca, jestem w stanie ją zrozumieć. Ale prawdą też jest, że każdy ma w sobie pokłady agresji, które jakos trzeba zneutralizować. Janusz się spotyka na codzień z psychopatami i nie ma innych wzorców , jak się odprężyć. On nie jest moim ideałem, ale z calej zgraii najlepiej wypada wg. mnie. a Ty kogo obstawiasz w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 11:36 Tu Cię droga Nini zaskoczę. Ja nie obstawim nikogo. Uważam, ze do programu BB została wytypowana banda idiotów, niegodnych aby mnie (Polaków) w jakikolwiek sposób reprezentować. Bo podobno miał to byc przekrój całego społeczeństwa. Mam głęboko w dupie takie społeczeństwo. Jestem tu, na tym forum aby zdyskredytować w Waszych oczach wszystkich uczestników domu BB. Chociaż najbardziej wkurza mnie Janusz, Manuela, Alicja i Gosia. I będę z nimi walczył. A teraz spadam do WC minę odbezpieczyć i armatę rozładowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:52 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > > Uważam, ze do programu BB została wytypowana banda idiotów, > niegodnych aby mnie (Polaków) w jakikolwiek sposób reprezentować. > Bo podobno miał to byc przekrój całego społeczeństwa. > Mam głęboko w dupie takie społeczeństwo. Z TYM SIE ZGADZAM ale mam wrazenie, ze spoleczenstwo sie odwzajemnia, i to z przyjemnoscia. > > > A teraz spadam do WC minę odbezpieczyć i armatę rozładowac. a poza tym mam wrazenie,ze jestes tak samo agresywny, jak te Janusze do odstrzalu, i to nielubiane przez ciebie spoleczenstwo. nie widze zadnej roznicy miedzy 'waleniem w stol' i 'waleniem w WC". moze powinienes skupic sie na czyms bardziej relaksujacym? osobiscie polecam joge. (sex tez moze byc zbyt agresywny...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Janusz IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 12:36 > > A teraz spadam do WC minę odbezpieczyć i armatę rozładowac. Eeee, widze, ze jednak wbrew temu, co piszesz, swoim poziomem pasujesz do BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: 212.75.118.* 23.05.01, 11:46 a moze wykazal sie tzw. poczuciem humoru?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:44 sami jestescie do odstrzalu. gosc, ktory sie przyznaje JEST normalny, nienormalni i niemoralni sa ci co sie nieprzyznaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 11:52 Gość portalu: ona napisał(a): > sami jestescie do odstrzalu. > gosc, ktory sie przyznaje JEST normalny, nienormalni i niemoralni sa ci co sie > nieprzyznaja! Ona. Jak się rodziłaś, to zapomniałaś wziąć mózg z półki, czy ci ukradli? Gość, który się przyznaje do przemocy to potencjalny morderca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 23.05.01, 11:57 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Gość portalu: ona napisał(a): > > > sami jestescie do odstrzalu. > > gosc, ktory sie przyznaje JEST normalny, nienormalni i niemoralni sa ci co > sie > > nieprzyznaja! > > Ona. > Jak się rodziłaś, to zapomniałaś wziąć mózg z półki, czy ci ukradli? > > Gość, który się przyznaje do przemocy to potencjalny morderca! Kemot81, wyjasnij czym dla Ciebie jest przemoc? Wiesz, że napasć słowna to też przemoc? Czasem boli bardziej i zostaje na dlużej w pamięci niż atak namacalny. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:59 Gość portalu: Nina napisał(a): > Gość portalu: kemot81 napisał(a): > > > Gość portalu: ona napisał(a): > > > > > sami jestescie do odstrzalu. > > > gosc, ktory sie przyznaje JEST normalny, nienormalni i niemoralni sa > ci co > > sie > > > nieprzyznaja! > > > > Ona. > > Jak się rodziłaś, to zapomniałaś wziąć mózg z półki, czy ci ukradli? > > > > Gość, który się przyznaje do przemocy to potencjalny morderca! > > Kemot81, wyjasnij czym dla Ciebie jest przemoc? Wiesz, że napasć słowna to też > przemoc? Czasem boli > bardziej i zostaje na dlużej w pamięci niż atak namacalny. > > > dzieki Nina, chociaz bronie sie sama (zobacz moje odp. do szanownego naszego rozmowcy) podziwiam w tobie te "sile spokoju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:57 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Gość portalu: ona napisał(a): > > > sami jestescie do odstrzalu. > > gosc, ktory sie przyznaje JEST normalny, nienormalni i niemoralni sa ci co > sie > > nieprzyznaja! > > Ona. > Jak się rodziłaś, to zapomniałaś wziąć mózg z półki, czy ci ukradli? chyba tak. > > Gość, który się przyznaje do przemocy to potencjalny morderca! kazdy z nas jest potencjalnym morderca. wszystko zalezy od tego co, jak i kiedy przezywasz, i w jakich okolicznosciach przyrody. osobiscie przyznaje sie do checi zamordowania przynajmniej 3 osob w zyciu. nie zabilam ani jednej. czy to cos zmienia? nie, nadal jestem potencjalnym morderca. ucze sie, jak panowac nad emocjami, nie odpowiadac agresja na agresje, "ulozyc sie" w spoleczenstwo, ktore, jak sam to zauwazyles, gowno jest tego warte, bo jest dokladnie takie samo, jak ja. ...ale o co chodzi?... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Janusz IP: 195.116.71.* 23.05.01, 12:56 Gość portalu: Q napisał(a): > a ja uwazam ze Janusz jest beznadziejny - taki prostak z duza sila; jak idzie > to strach, zeby nie staranowal; a do tego spiewal Miedzynarodowke, fe. Do > odstrzalu, tylko dlaczego tak pozno. taaa.. no, skoro spiewal Miedzynarodowke, to nie podlega dyskusji jego odstrzal; tak samo jak twoj Q, za to, na ten przyklad, ze lubisz parowki. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 11:42 "wsiąkł" w towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Janusz IP: 57.66.33.* 23.05.01, 12:16 wiesz Ona, ja wcale nie posiadam "siły spokoju", jestem chodzącą bombą zegarową, ale duzo przyjemnosci mi sprawia, że całe to forum. Sama najchętniej sprałabym kilka osób, które nie powinny nosić miana "człowiek", ale wcale to nie oznacza, że jestem mordercą. Każdy z nas posiada instynkt samozachowawczy, który także reguluje popęd do popełnienia takiego czynu. Gadać można dużo, ale jak przyjdzie co do czego to każdy odwraca się w drugą stronę. co do rozmówcy, to może "armata" mu pękła, ze złosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 12:27 to tez wlasnie staralam sie uswiadomic koledze, ktory "pekl". nie powiedzialam, ze jestem(jestesmy) mordercami, tylko, ze jestesm(smy) POTENCJALNYMI mordercami, i kolega (oby pekl) jest tak samo agresywny, jak rzeczony Janusz (zobacz jego ostatni post...) masz racje, fajowo, ze tu jestescie. w worku nuda wieje (z klimatyzacji)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:18 Opowiem Wam jak rodzi się przemoc. Po pierwsze Janusz miał trudne dzieciństwo i ciężkie zabawki. Po drugie ma ciężką i stresującą pracę, która Go chyba przerasta. Janusz inteligencją nie grzeszy więc bardzo trudno Mu odróżnić pracę od życia codziennego. Janusz sam się zresztą przyznał, że gdy zobaczył po raz pierwszy Gulczasa to sobie pomyślał "ten facet ma twarz jak akumulator - tylko ładować" Janusz się musi bardzo kontrolować, aby nie wybuchnąć. Chociaż nie zdziwiłbym się, gdy pewnego dnia usłyszymy: BB zamknięty - Janusz zabił Manuelę. Nie chciałbym spotkać tego człowieka na swojej drodze poza domem BB, gdy nie będzie on już kontrolował swoich zabójczych instynktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 12:30 opowiem wam jak rodzi sie przemoc. popatrzcie na tego kemot81'a - nie bedziecie mieli zadnych watpliwosci. hej kemot81, nigdy nie miales ochoty nikogo zabic? po co zabic, chociaz tak walnac po mordzie, zeby mu sie zabki posypaly? ... no, przyznaj sie, nigdy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:42 Gość portalu: ona napisał(a): > opowiem wam jak rodzi sie przemoc. > > popatrzcie na tego kemot81'a - nie bedziecie mieli zadnych watpliwosci. > > hej kemot81, nigdy nie miales ochoty nikogo zabic? po co zabic, chociaz tak > walnac po mordzie, zeby mu sie zabki posypaly? ... no, przyznaj sie, nigdy??? Ja osobiście nie miałem ochoty nikogo udupić. Nachodzę tak na Janusza, bo miałem wiele do czynienia z typami takimi jak On i ich znam. Dla takich typów życie jest jak papier toaletowy: szare, długie i do dupy. Dlatego ich ulubioną rozrywką jest pałowanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.05.01, 10:53 usprawiedliwiasz sie? nie odpowiedziales na pytanie: nigdy nie miales OCHOTY? co do 'takich' ludzi, pozory czesto myla, skad wiesz jaki naprawde jest Janusz? a na tle calego tego towarzystwa (mini zoo) wypada najlepiej, dlatego zdobyl sobie nasza sympatie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Janusz IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 12:40 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Opowiem Wam jak rodzi się przemoc. > > Po pierwsze Janusz miał trudne dzieciństwo i ciężkie zabawki. > Po drugie ma ciężką i stresującą pracę, która Go chyba przerasta. > Janusz inteligencją nie grzeszy więc bardzo trudno > Mu odróżnić pracę od życia codziennego. > Janusz sam się zresztą przyznał, że gdy zobaczył po raz pierwszy Gulczasa > to sobie pomyślał "ten facet ma twarz jak akumulator - tylko ładować" > Janusz się musi bardzo kontrolować, aby nie wybuchnąć. > Chociaż nie zdziwiłbym się, gdy pewnego dnia usłyszymy: > BB zamknięty - Janusz zabił Manuelę. > > Nie chciałbym spotkać tego człowieka na swojej drodze poza domem BB, > gdy nie będzie on już kontrolował swoich zabójczych instynktów. > Mysle, ze modlilbys sie, zeby Janusz byl w poblizu kiedy np. dwoch lysysch kopaloby Cie na ziemi. Myslisz, ze dolaczylby do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: Janusz IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 12:42 Gość portalu: Qwerty napisał(a): > Gość portalu: kemot81 napisał(a): > > > Opowiem Wam jak rodzi się przemoc. > > > > Po pierwsze Janusz miał trudne dzieciństwo i ciężkie zabawki. > > Po drugie ma ciężką i stresującą pracę, która Go chyba przerasta. > > Janusz inteligencją nie grzeszy więc bardzo trudno Bo ja osobiscie mysle, ze ratowalby Twoje zasrane zycie. > > Mu odróżnić pracę od życia codziennego. > > Janusz sam się zresztą przyznał, że gdy zobaczył po raz pierwszy Gulczasa > > to sobie pomyślał "ten facet ma twarz jak akumulator - tylko ładować" > > Janusz się musi bardzo kontrolować, aby nie wybuchnąć. > > Chociaż nie zdziwiłbym się, gdy pewnego dnia usłyszymy: > > BB zamknięty - Janusz zabił Manuelę. > > > > Nie chciałbym spotkać tego człowieka na swojej drodze poza domem BB, > > gdy nie będzie on już kontrolował swoich zabójczych instynktów. > > > Mysle, ze modlilbys sie, zeby Janusz byl w poblizu kiedy np. dwoch lysysch kopa > loby Cie na ziemi. Myslisz, ze > dolaczylby do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Janusz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 17:32 janusz won! My cie juz nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.05.01, 12:43 Gość portalu: Qwerty napisał(a): > Gość portalu: kemot81 napisał(a): > > > Opowiem Wam jak rodzi się przemoc. > > > > Po pierwsze Janusz miał trudne dzieciństwo i ciężkie zabawki. > > Po drugie ma ciężką i stresującą pracę, która Go chyba przerasta. > > Janusz inteligencją nie grzeszy więc bardzo trudno > > Mu odróżnić pracę od życia codziennego. > > Janusz sam się zresztą przyznał, że gdy zobaczył po raz pierwszy Gulczasa > > to sobie pomyślał "ten facet ma twarz jak akumulator - tylko ładować" > > Janusz się musi bardzo kontrolować, aby nie wybuchnąć. > > Chociaż nie zdziwiłbym się, gdy pewnego dnia usłyszymy: > > BB zamknięty - Janusz zabił Manuelę. > > > > Nie chciałbym spotkać tego człowieka na swojej drodze poza domem BB, > > gdy nie będzie on już kontrolował swoich zabójczych instynktów. > > > Mysle, ze modlilbys sie, zeby Janusz byl w poblizu kiedy np. dwoch lysysch kopa > loby Cie na ziemi. Myslisz, ze > dolaczylby do nich? ja mysle, ze nie (o ile mozna myslec za kogos), ale sadze, ze gdyby np. ci lysi kopali Janusza, to kolega (kemot81) chetnie by sie do nich dolaczyl. i tak wlasnie rodzi sie przemoc. po co jakies gadki o ciezkim dziecinstwie i zabawkach. (a tak swoja droga, najwyrazniej kemot81 mial zalekkie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:56 Ludzie! Wasze mózgi są ściśnięte jak dupa wielbłąda w czasie burzy piaskowej! PS. Janusz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Janusz IP: 204.95.211.* 23.05.01, 13:47 Kemot. Ty się najpierw zastanów jakie są źródła i przyczyny przemocy na świecie, i nie wstawiaj tu smutnych i naiwnych pacyfistycznych tekstów. Janusz jest tylko pochodną i na dodatek ustawiony jest po dobrej stronie społeczeństwa- Strażnik Miejski a nie bandzior. Pomyśl trochę Mesjaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 14:33 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Kemot. > Ty się najpierw zastanów jakie są źródła i przyczyny przemocy na świecie, i nie > > wstawiaj tu smutnych i naiwnych pacyfistycznych tekstów. Janusz jest tylko > pochodną i na dodatek ustawiony jest po dobrej stronie społeczeństwa- Strażnik > Miejski a nie bandzior. > Pomyśl trochę Mesjaszu. Zenku czy nie uważasz, że od strażnika miejskiego do bandziora jest bardzo krótka droga. Kto wie kim był Janusz zanim stał się "obrońcą" prawa. Na kim wyładowywał swe nieokiełznane żądze. Może na żonie? Dla mnie ten facet nie nadaje się do pracy w zawodzie wymagającym trochę więcej niż siła fizyczna! PS. Chuj w dupę temu kto sprzyja dzielnicowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 14:34 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Kemot. > Ty się najpierw zastanów jakie są źródła i przyczyny przemocy na świecie, i nie > > wstawiaj tu smutnych i naiwnych pacyfistycznych tekstów. Janusz jest tylko > pochodną i na dodatek ustawiony jest po dobrej stronie społeczeństwa- Strażnik > Miejski a nie bandzior. > Pomyśl trochę Mesjaszu. Zenku czy nie uważasz, że od strażnika miejskiego do bandziora jest bardzo krótka droga. Kto wie kim był Janusz zanim stał się "obrońcą" prawa. Na kim wyładowywał swe nieokiełznane żądze. Może na żonie? Dla mnie ten facet nie nadaje się do pracy w zawodzie wymagającym trochę więcej niż siła fizyczna! PS. Chuj w dupę temu kto sprzyja dzielnicowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murarz Re: Janusz IP: 195.205.6.* 23.05.01, 13:56 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Ludzie! > Wasze mózgi są ściśnięte jak dupa wielbłąda w czasie burzy piaskowej! > Janusz musi odejść! ZARAZ PO TOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 18:14 Janusz to TYRAN. Bierze sobie kobietę i stawia ją do garów! KOBIETY co wy na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: Janusz IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 18:27 Gość portalu: kemot81 napisał(a): > Janusz to TYRAN. > > Bierze sobie kobietę i stawia ją do garów! > > KOBIETY co wy na to! Lepsze to, niz pranie posranych gaci Gulczasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Janusz IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.05.01, 11:00 Gość portalu: Tweed napisał(a): > Gość portalu: kemot81 napisał(a): > > > Janusz to TYRAN. > > > > Bierze sobie kobietę i stawia ją do garów! > > > > KOBIETY co wy na to! > > > Lepsze to, niz pranie posranych gaci Gulczasa. CELNA UWAGA! (ta o gaciach) Ty Kemot, TYRAN to nie taki co stawia do garow, taki to raczej glodny czlowiek. jesli kobieta sie zgadza na propozycje Janusza (stawiania do garow), to nie ze strachu tylko dla przyjemnosci. ona mu te gary, a on jej za to cos innego, tez przyjemnego. tak to na ogol dziala. z tego co wiem, to Janusz ciagle ma zone i to calkiem zadowolona. a moze o czyms nie wiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot81 Re: Janusz IP: 213.76.12.* 24.05.01, 21:32 Janusz to rasista! Omal się nie zesrał powtarzając w kółko, że u niego śmierdzi jak z murzyńskiej chaty. Szczytem było jak obraził ludzi cierpiących na chorobę Downa. Janusz idiota musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś