Dodaj do ulubionych

Kryminalni

15.10.05, 21:40
Właśnie skończył się kolejny odcinek serialu "Kryminalni".Nie ukrywam,że lubię
oglądać go.Wreszcie coś do oglądania.
Obserwuj wątek
    • narazka Re: Kryminalni 16.10.05, 10:15
      jowita81 napisała:

> Właśnie skończył się kolejny odcinek serialu "Kryminalni".Nie ukrywam,że lubię
      > oglądać go.Wreszcie coś do oglądania.

Taaa. Szczególnie, że fabuła jest pełna finezji jak kij od szczotki:))

Narazka
      • vobi Re: Kryminalni 16.10.05, 10:25
        a tam... finezji od razu Narazka potrzebujesz?....
        Ja tez mam slabosc do Kryminalnych, choc przyznaje ze czasem osoby dramatu
        tudziez sam dramat okrutnie gruba kreska sa rysowane ;) Zreszta, w tej chwili
        nie leci w tv zaden ciekawy serial kryminalny (pomijam powtorke Gliny, bo choc
        serial prima sort, to jednak powtorka poki co mnie nie interesuje), to chociaz
        na Kryminalnych trzeba czasem polukac...
        • gweeny Re: Kryminalni 16.10.05, 11:19
          ja chętnie Glinę obejrzałabym ale puszczają go o potwornych jak dla mnie
          godzinach (ok.24:00) więc pozostają Kryminalni, którzy jak każdy polski serial
          policyjny mają jakieś tam uchybienia i odbiegają od prawdziwej policyjnej
          rzeczywistości ale ogląda się to całkiem przyjemnie, fajni aktorzy, wartka
          akcja jak dla mnie może być :)
        • albalonga Re: Kryminalni 19.10.05, 21:52
          Kryminalnych to ogladam, ze popatrzc na Zakoscielnego - skad sie biora takie ciasteczka?? Komiasarz Zawada tez jest niczego sobie, wreszcie nowa twarz. CZasem jak sie skacze po kanalach to mam wrazenie ze mamy 10 aktorow na krzyz, mozna sie pogubic co sie oglada. Dla tego nie ogladam tasiemcow, tylko seriale gdzie kazdy odcinek jest wlasciwie zakmnieta caloscia.
          • baba67 Re: Kryminalni 20.10.05, 07:57
            Macius jest fajny- jest przystojny, ale nie bufoniasty.
            Bufonstwo zawsze niemal na buzke wychodzi, niezaleznie od typu urody- wystarczy
            na Milowicza popatrzec...
    • niedorozwiniety Re: Kryminalni 20.10.05, 12:41
      kicz i tandeta
      a widzieliscie w jednym z ostatnich odcinkow oblezenie Magdalenki w wersji light? fuj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka