jowita81 15.10.05, 21:40 Właśnie skończył się kolejny odcinek serialu "Kryminalni".Nie ukrywam,że lubię oglądać go.Wreszcie coś do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narazka Re: Kryminalni 16.10.05, 10:15 jowita81 napisała: > Właśnie skończył się kolejny odcinek serialu "Kryminalni".Nie ukrywam,że lubię > oglądać go.Wreszcie coś do oglądania. Taaa. Szczególnie, że fabuła jest pełna finezji jak kij od szczotki:)) Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: Kryminalni 16.10.05, 10:25 a tam... finezji od razu Narazka potrzebujesz?.... Ja tez mam slabosc do Kryminalnych, choc przyznaje ze czasem osoby dramatu tudziez sam dramat okrutnie gruba kreska sa rysowane ;) Zreszta, w tej chwili nie leci w tv zaden ciekawy serial kryminalny (pomijam powtorke Gliny, bo choc serial prima sort, to jednak powtorka poki co mnie nie interesuje), to chociaz na Kryminalnych trzeba czasem polukac... Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Kryminalni 16.10.05, 11:19 ja chętnie Glinę obejrzałabym ale puszczają go o potwornych jak dla mnie godzinach (ok.24:00) więc pozostają Kryminalni, którzy jak każdy polski serial policyjny mają jakieś tam uchybienia i odbiegają od prawdziwej policyjnej rzeczywistości ale ogląda się to całkiem przyjemnie, fajni aktorzy, wartka akcja jak dla mnie może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
albalonga Re: Kryminalni 19.10.05, 21:52 Kryminalnych to ogladam, ze popatrzc na Zakoscielnego - skad sie biora takie ciasteczka?? Komiasarz Zawada tez jest niczego sobie, wreszcie nowa twarz. CZasem jak sie skacze po kanalach to mam wrazenie ze mamy 10 aktorow na krzyz, mozna sie pogubic co sie oglada. Dla tego nie ogladam tasiemcow, tylko seriale gdzie kazdy odcinek jest wlasciwie zakmnieta caloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Kryminalni 20.10.05, 07:57 Macius jest fajny- jest przystojny, ale nie bufoniasty. Bufonstwo zawsze niemal na buzke wychodzi, niezaleznie od typu urody- wystarczy na Milowicza popatrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
niedorozwiniety Re: Kryminalni 20.10.05, 12:41 kicz i tandeta a widzieliscie w jednym z ostatnich odcinkow oblezenie Magdalenki w wersji light? fuj Odpowiedz Link Zgłoś