Dodaj do ulubionych

Gośka Tusk i Maria Kaczyńska z córkami w M K

18.10.05, 09:47
Właśnie oglądam.
I myślę ... że strasznie fajne te babki. Bliżej mi do Tuskowej - pewnie trochę
z racji wieku, ale Maria Kaczyńska całkiem sympatyczna babeczka. Obie panie w
stosunku do siebie bez złośliwości, duzo uśmiechów, sympatycznie, może nie
całkiem luźno, Rogaska i Młynarska takie trochę Ę - Ą, ale doprawdy, zarówno
obie Tuskowe i Kaczyńskie - fajne normalne kobiety.

Serdeczności
Nat
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: Gośka Tusk i Maria Kaczyńska z córkami w M K 18.10.05, 12:05
      Akurat tego progamu nie widziałam,ale kiedys słyszałam wywiad z paniami, chyba w
      trójce i jeszcze przed pierwszą turą.
      Wrażenie zrobiły na mnie srednie. Żona Tuska nic ciekawego nie powiedziała, a
      Kaczyńska mówiła tak niewyraźnie, ze cięzko było cokolwiek zrozumieć.
      Nie dośc ze cicho to jeszcze ma chyba jakąś wadę wymowy, mówi bardzo szybko.Może
      wtedy była zdenerwowna i jeszcze sie rozkreci.
      A córki obie sympatyczne, słyszałam wypowiedzi i jednej i drugiej.
    • baabeczka Re: Gośka Tusk i Maria Kaczyńska z córkami w M K 18.10.05, 16:00
      Kiedy powtorka w MK, malo ogladam i nie moge trafic, prosze o namiary!
    • bagatella Pani Kaczynska 18.10.05, 16:27
      z tego co wyczytalam to zna kilka jezykow i jest tlumaczem, mila i ciepla, i
      skromna osoba, ona na prezia wcale sie nie pchala i wcale nie musi byc typem
      medialnej yolandy, moze nareszcie bedzie jakas normalna kobitka, ktora przy
      swoim wieku nie zechce uchodzic za modelko-gwiazde i trendy ciuchow w polsce
      • wrocool Re: Pani Kaczynska 18.10.05, 22:20
        ja tam lubie corke Tuska-fajna laska;)
        • gocha221 Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 08:51
          córka Tuska to się wszytkim podoba.
          Ale walneła sobie sesje z chłopakiem. Moim zdaniem zły ruch marketingowo-powinna
          zostawiac nadzieję, tak jak młode gwiazdy szoł byznesu robią:-)))
          • mozambique Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 09:48
            obie panie miłe i sympatyczne , skromne , ale niestety koszmarnie brzydkie.
            Przyszła First Lady z pierwszej pensji męza powinan sobei porządny lifting+
            botox zafundowac , porządną kosmetyczkę, dobrac makijaz i fryzure , no i
            popracowac nad wymową.
            Niestety od Jolki dzielą je lata świetlne.
            • reniferek1 Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 09:52
              Pani Jolanta też nie zachwycała na początku stylistów.
            • gocha221 Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 09:56
              no ale Jolanda spedziła ładnych kilka lat na budowaniu swego wizerunku, na
              poczatku tez miała niezłe wpadki.
              Co do logopedy sie zgadzam, najlepiej mówi Tuskowa,ale jej mąz oraz Kaczyńscy
              obowiazkowo na lekcje dykcji.
              We wczorajszym programie Olejnik Tuskowa miała fatalną bluzke (kto jej taka
              rózowa szmtake doradził??) i jak zwykle jakieś "kukuryku" jej odstawało.
              Lepiej wygladała Kaczyńska.
              Koszmarnie brzydkimi bym ich nie nazwała, bez przesady, a zmarszczki są jednak
              czymś normalnym w pewnym wieku i może nie każdy ma ochotę sobie robić botoxowa
              maskę z twarzy!!
              • epiphany Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 10:09
                Obie mają sympatyczne twarze, są szczupłe - ale obu zmieniłabym fryzury
                koniecznie!!!
              • mozambique Re: Pani Kaczynska 19.10.05, 10:15
                chodzi mi oto ze HIlary tez za młody straszyłą twarzą a z wiekiem wyglądała
                coraz lepiej .
                Obu Paniom obowiązkowo : fryzjer z odświeżajaca fryzurą i kolorem, makijazysta
                (paniTuskowa : wyraz oczu, brwi i usta do korekty makijażowej, Kaczyńska bruzd
                na twarzy juz sie nie pozbedzie ale proporcje nosa do reszty ciała mozna
                skorygować), przyzwoite, eleganckie ubrania w jasnych kolorach( ta koszulka na
                guziczki wygladała jak z warzywniaka), wymowa, modulacja głosu , gesty (obronne
                zakłądanie rąk) ogólnie prezentacja i publiczne wystąpienia - do nauki .
                Skoro z kanclerzowej Merkel mozna było zrobić kobiete to i z żony-przy-męzu-
                też sie da !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka