plipiecki 22.10.05, 00:30 hmmm niezły artykułek mnie podsumowujący się pojawił. Pozdrawiam Wszystkich ZDOBYWCÓW oraz tych dzięki którym zaisteniliśmy jak i również tych, którzy nam kibicują. Pszczoła DeLord (we własnej Osobie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddrtka Re: Zdobywcy II 24.10.05, 00:27 witam Was wzsystkich cieplutko:) Darku-mam nadzieję że dotrzymasz obietnicy,co do intencji programu...wszak montaż tego co sie wydarzyło między Zdobywcami ma najwieksze znaczenie;póki co,przyznaje Wam medal za 2 pierwsze odcinki...jest to ciekawie i ładnie,dynamicznie podane,czuje sie napiecie, ale i swoisty klimat,bez tej zawiści i chorej determinacji typu"za wszelka cenę"...tak jak my to czulismy już w Zalesiu..i co pozwala nam utrzymywać i rozwijać wzajemne poZdobywcze kontakty, a także planowac i realizowac własne wyprawy-zdobywać własne szczyty;pozdrawiam WSZYSTKICH :)))) bardzo serdecznie,zwłaszcza Tomka;; ściskam Was moooocno!!!! ddrtka ps.pszczółko..podwójne skrzydła ci urosną i co to będzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
plipiecki Re: Zdobywcy II 24.10.05, 23:33 ech tam jam, juz mam 2 pary skrzydeł a zresztą jak dobrze pamiętam to chyba w 4 odcinku będzie można zobaczyć jak przepięknie latam w polskich górach. Tymczasem zapraszam na zdobywcy.blog.onet.pl Pszczoła DeLord Odpowiedz Link Zgłoś
paacynka Re: Zdobywcy II 24.10.05, 23:41 kiedy to i gdzie leci, raz widziałam i niestety nie zakodowałam. Odpowiedz Link Zgłoś