deczko 26.10.05, 12:12 Co one oznaczaja?! Pojawiaja sie czasem, ale nie wiem czemu?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 12:34 deczko napisał: > Co one oznaczaja?! Pojawiaja sie czasem, ale nie wiem czemu?! Widziałam takie na Polsacie, tak? Myślałam, że to jakieś zwielokrotnione ostrzeżenie przed brutlanością sceny :D, ale teraz mi się majaczy, że oni małpują teraz TVN z jakims konkursem, coś jak "Psigarnij Kropka" chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 12:39 Hmmm Nic nie wiem o zadnym konkursie, a kolo jest przerazajace. :O Ostatnio ogladalam tv do pozna i rozbawily mnie programy o drugiej nad ranem z trojkacikiem od lat 12. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 13:13 konkures urządzany razem z siecią Carreofour (cholera, nigdy nie wiem jak się to pisze). kropa pokazuje się w wybranych porach na kilka minut, a klient ma oglądać żeby ją przydybać i przyłożyć do niech kuponik. wtedy dowie się, czy coś wygrał. co bystrzejsi przykładają kuponik do czerwonej kartki przyłożonej na ekran komputera aby przeczytać "nie wygrałeś nic". rewolucjoniści i kontestatorzy dumnie odmawiają przy kasie pobrania kuponika. idioci idą do Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 13:26 oglaszam przetarg na ostatni wolny róg ekranu!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 13:38 Nigdzie nie trzeba przykładać kuponu- widać dokładnie bez tego, czy się wygrało, czy nie. Na marginesie- ujrzałam na kuponie napis "słodycze" - czyli była to czekolada mleczna szt. 1. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Czerwone kola na dole ekranu 26.10.05, 19:50 w czasie kampanii prezydenckiej czerwone kola podczas debat oznaczaly przekroczenie czasu przez jednego z kandydatow, ale co oznaczaja teraz to nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 protestuję! 26.10.05, 20:38 uważam to za niesprawiedliwe! do najbliższego carrefour'u mam 200 km a kropka jest zmuszony oglądać każdy. niech zrobią konkurs, w którym każdy będzie mógł wziąc udział, a nie tylko wybrani przedstawiciele dużych aglomeracji Odpowiedz Link Zgłoś