Dodaj do ulubionych

Chmielowska w Załóż się!

12.11.05, 10:59
Oglądałem wczoraj ten program i jak zwykle powaliła mnie głupota tej pańci.
Wieczne uśmieszki, pokrzykiwanie, wystudiowany luz. Ubrana koszmarnie, zero
smaku. Nie mogę już patrzeć na nią w Teleexpressie jak się szczerzy do
widzów. Jest beznadziejna!!
Obserwuj wątek
    • ruffy Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 12:11
      Wściekłość, że aż kipi!! człowieku ta laska jest genialana, ona nie udaje ona
      taka jest ma poczucie humoru i dystans do siebie. Ja tam uważam, że zarąbiście
      weszła w konwencje programu, a jaki on jest każdy sam oceni, dla mnie średni bo
      ma kiepskich prowadzących, niemiec i podstarzała superwoman, to podnieta raczej
      dla emerytów ale to nie ważne. Beata wypadła cool, wyglądała też bardzo
      smakowicie, zresztą w duecie z Majewskim ozdobili i nadali tempa. A na
      marginesie, tysiąc razy bardziej wole młode uśmiechnięte laski niż nadęte
      pancie, które najpierw pchają się by przyjść do programu rozrywkowego i robić
      show a następnie, siedzą obrażone, zblazowane i nadęte.
      • zbych665 Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 14:17
        Moim zdaniem Chmielowska to najgorsza prezenterka tv. Nie dorównuje urodą
        Popkowej, która nie jest podstarzałą superwoman. Poczytaj co pisali na tym
        forum o Beacie. Wystarczy w szukaj wpisać jej nazwisko...
        • shatmach Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 15:30
          Chmielowska wyglądała jak zwykle ślicznie. Zachowywała się całkiem normalnie,
          nic negatywnego nie widziałem. Siedziała z Szymonem i ciągle naśmiewali się ze
          słownych wpadek Mollera.
          • kaska123 Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 15:58
            Chmielowska nigdy nie potrafila sie ubrac, zawsze robila to koszmarnie i
            wygladala jak stara-malenka tudziez czasami matrona
            • rumburakk1 Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 18:11
              nie mam nic do tej pani ale fakt jest faktem. kiedyś był taki teledurniej na
              ortografię (czy jakoś tak). Panna waliła takie byki że poczułem się jakoś
              dziwnie. Buźkę ma za o śliczną. no imieszka dzis ponoć w dworku. Szlacheckim
              który pierwej do fundamentów rozebrałaco z kolei rozsierdziło konserwatora który
              chyba założył jakąś sprawe.
              • ruffy Re: Chmielowska w Załóż się! 12.11.05, 20:08
                ten program nazywał się "zabawy językiem polskim" i było to lat temu co najmniej
                pięć, Beata oraz panie Targosz z Panoramy i Bukowska z Wiadomości rozwiązywały
                mniej i bardziej zawiłe zagadki językowe. Beata zdobyła puchar i wygrała wtedy
                odcinek programu! Po za tym mieszka na Żoliborzu w bloku!.... odstaw na trochę
                prenumeratę tabloidów!
                • zbych665 Re: Chmielowska w Załóż się! 14.11.05, 11:22
                  Dla mnie to najgorsza prezenterka teleexpressu jaką widziałem, nie mogę znieść
                  tego wiecznego wdzięczenia się do widzów + szerokie usmiechy. A jak się sili
                  być poważną to robi jej się podkóweczka :(. Do tego zawsze jest beznadziejnie
                  ubrana- widać, że brak jej smaku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka