matkakobiet 17.11.05, 21:29 oglada ktos na cartoon super kreskoweczka(ostanio przemianowlai ja chyba na morczne przygody... )a ponury to moja milosc;p:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laman Re: ponure przygody billego i mandy 19.11.05, 12:24 Dosyć ciekawa kreskówka. Kolejna po serii filmów o krowie i kurczaku (i paru innych) która łamie typową konwencję. Ciekawi mnie tylko jak dzieci odbierają takie bajki (niestety nie posiadami i nie moge sprawdzić) ? Jakby nie patrzeć pomysł jest lekko makabryczny bo główni bohaterowie to pan smierć i dwójka dzieci, a motyw umierania i odchodzenia w zaświaty cały czas przewija się w fabule (oczywiście w kpiarski i zabawny sposób). Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: ponure przygody billego i mandy 19.11.05, 12:29 ale ja licze ze rodzice zanim wlacza malemu bajke tzn kreskowke to skumja cyz jest ona dla ludzi powyzej 12 roku zycia u nas taki streeotyp ze jak cos animowane to dla dzieci nawet 2 letnicha nie zawsze tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: ponure przygody billego i mandy 19.11.05, 13:24 Tylko DWA GŁUPIE PSY - inne kreskówki mogą się chować! (no Simpsonów i South Park tez lubie) Odpowiedz Link Zgłoś