kd 30.11.05, 23:17 O co chodzi z tą reklamą, niby filmu ale takiego nie ma na stronach filmowych? jakaś fałszywa reklama, poza tym jak na film często pokazywana, nawet harrego tak nie reklamowali? Dziwne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narazka Re: el matador 30.11.05, 23:53 Może to to? imdb.com/title/tt0361562/ Narazka Odpowiedz Link Zgłoś
fabio888 Re: el matador 01.12.05, 00:10 hmm jak dla mnie to sprytna reklama piwa ktora nie mowi nam ze jest reklama piwa cos w intencji łodki bols zreszta concept tej reklamy jest podobny do kampania heyah - johnny 11 palców i opiera sie na ciekawym pomysle parodii filmowych trailerów. Co pozwala mi myslec ze to reklama piwa prosze zworócic uwage na scene w barze gdy wyszyscy fetuja toreadora winnem a on sam wypija celebrujac kufel piwa oczywiscie moge sie mylic ale to zwykla reklama piwa o swietnym concepcie takimz wykonaniu i bardzo intrygujaca osobiscie uwazam ze stoja za nia pomyslodawcy kampani heyah oraz reklam plusa - Kot/Przybora to tylko moje domysly moze ktos ma jakies pewne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Re: el matador 01.12.05, 00:51 > osobiscie uwazam ze > stoja za nia pomyslodawcy kampani heyah oraz reklam plusa - Kot/Przybora to > tylko moje domysly moze ktos ma jakies pewne informacje No przecież w tej reklamie jest wyraźnie napisane, kto jest jest jej autorem... Odpowiedz Link Zgłoś
teklon4 Re: el matador 07.12.05, 00:00 Mysle że jest to reklama piwa "tyskie". W momencie kiedy tytułowy el matadopr podnosi szklanke z piwem widoczne jest na niej czerwone logo, łudząco podobne do własnie tyskiego. Czekam na rozwinięcie Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: el matador 07.12.05, 02:13 to jest reklama Tyskiego. kilka dni temu widziałem "kolejną odsłonę", w której matador stawia wszystkim piwo w knajpie. matador jest zresztą słowiańskiego pochodzenia i ma przydomek "El Polaco". :) widać też inne ujęcie dwóch mercedesów na drodze, za którymi podąża wielka ciężarówka z napisem "Tyskie"... dziwne tylko, że chociaż na reklamówki matadora trafiam czesto, to te druga widziałem tylko raz, a tak wciąż pokazują tą z "Murzinho"... Odpowiedz Link Zgłoś