Dodaj do ulubionych

el matador

30.11.05, 23:17
O co chodzi z tą reklamą, niby filmu ale takiego nie ma na stronach filmowych? jakaś fałszywa reklama, poza tym jak na film często pokazywana, nawet harrego tak nie reklamowali? Dziwne
Obserwuj wątek
    • narazka Re: el matador 30.11.05, 23:53
      Może to to?
      imdb.com/title/tt0361562/

Narazka
      • fabio888 Re: el matador 01.12.05, 00:10
        hmm jak dla mnie to sprytna reklama piwa ktora nie mowi nam ze jest reklama
        piwa cos w intencji łodki bols zreszta concept tej reklamy jest podobny do
        kampania heyah - johnny 11 palców i opiera sie na ciekawym pomysle parodii
        filmowych trailerów. Co pozwala mi myslec ze to reklama piwa prosze zworócic
        uwage na scene w barze gdy wyszyscy fetuja toreadora winnem a on sam wypija
        celebrujac kufel piwa oczywiscie moge sie mylic ale to zwykla reklama piwa o
        swietnym concepcie takimz wykonaniu i bardzo intrygujaca osobiscie uwazam ze
        stoja za nia pomyslodawcy kampani heyah oraz reklam plusa - Kot/Przybora to
        tylko moje domysly moze ktos ma jakies pewne informacje
        • marekkrukowski Re: el matador 01.12.05, 00:51
          > osobiscie uwazam ze
          > stoja za nia pomyslodawcy kampani heyah oraz reklam plusa - Kot/Przybora to
          > tylko moje domysly moze ktos ma jakies pewne informacje

No przecież w tej reklamie jest wyraźnie napisane, kto jest jest jej autorem...
          • teklon4 Re: el matador 07.12.05, 00:00
            Mysle że jest to reklama piwa "tyskie". W momencie kiedy tytułowy el matadopr
            podnosi szklanke z piwem widoczne jest na niej czerwone logo, łudząco podobne do
            własnie tyskiego. Czekam na rozwinięcie
            • bazyliszek4 Re: el matador 07.12.05, 02:13
              to jest reklama Tyskiego. kilka dni temu widziałem "kolejną odsłonę", w której
              matador stawia wszystkim piwo w knajpie. matador jest zresztą słowiańskiego
              pochodzenia i ma przydomek "El Polaco".
              :)
              widać też inne ujęcie dwóch mercedesów na drodze, za którymi podąża wielka
              ciężarówka z napisem "Tyskie"...
              dziwne tylko, że chociaż na reklamówki matadora trafiam czesto, to te druga
              widziałem tylko raz, a tak wciąż pokazują tą z "Murzinho"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka