Dodaj do ulubionych

Edytka Górniak u Szymona

09.12.05, 00:22
www.e-gorniak.com/v1/viewtopic.php?t=1232
Obserwuj wątek
    • mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 09.12.05, 09:51
      no moze opowie cos o wiedzy tajemnej
      a fani dowiedza sie jaka sukienke miala na slubie, ew. jaki ma buduar

super!
      • shatmach Re: Edytka Górniak u Szymona 09.12.05, 11:22
        Nie musi opowiadać. Przecież zdjęcia w Gali były.
        • piroksena Re: Edytka Górniak u Szymona 09.12.05, 12:44
          nie podoba mi sie, ten styl jej nie pasuje, poza tym jakas taka gruba?
          • mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 09.12.05, 13:13
            no coz, latka leca
            cwiczyc sie nie chce, to i tluszczyku coraz wiecej
            • shatmach Re: Edytka Górniak u Szymona 09.12.05, 14:19
              No to chhyba nie czytaliście tego
              img233.imageshack.us/my.php?image=a47893we.jpg
              • kiloff Re: Edytka Górniak u Szymona 12.12.05, 12:21
                Poza Edytą gościem będzie także ten lokaj z Niani - Ferency.
                • lilith76 Re: Edytka Górniak u Szymona 12.12.05, 14:51
                  > Poza Edytą gościem będzie także ten lokaj z Niani - Ferency.

aktor zagra nie wiem jaką ilość ważnych ról i zostaje na koniec "tym lokajem z
                  Niani" :)
              • mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 12.12.05, 14:58
                czyli znowu Photoshop w akcji bedzie :)
                • shatmach Re: Edytka Górniak u Szymona 12.12.05, 17:22
                  Że, co?
                  • mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 13.12.05, 08:30
                    ze stara rura jest z niej na makaronach pedzona
                    i teraz zeby publikowac jej zdjecie w playboyu
                    inzynierowie od Photoshopa beda sie musieli niezle nagimnastykowac
                    zeby cos z tego wyszlo
                    • maual Re: Edytka Górniak u Szymona 13.12.05, 09:09
                      Ona jest tragiczna, taka jakaś infantylna..., no brzydka nie jest, ale ogólne
                      blee..., ja wczoraj przełączyłam

• mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 13.12.05, 09:26
                        wszyscy to widza
                        tylko nie autor watku :)
                    • lilith76 Re: Edytka Górniak u Szymona 13.12.05, 09:42
                      > i teraz zeby publikowac jej zdjecie w playboyu
                      > inzynierowie od Photoshopa beda sie musieli niezle nagimnastykowac
                      > zeby cos z tego wyszlo

jakby inne nie były tak korygowane photoshopem, że aż zęby bolą.
                      nie pamiętam już, która gwiazdka opowiadała jak ją reakcja namawiała na takie
                      zdjęcie - na argument, że nie za dobrze może na nich wypaść kusili Photoshopem
                      i dodatkowo obejrzeniem zdjęć poprzedniczek "przed" i "po".
                      • mati29 Re: Edytka Górniak u Szymona 13.12.05, 09:45
                        kazda jest obrabiana elektronicznie to fakt
                        ale przyznasz ze przy niektorych wystarczy rozjasnic cere i zamazac "pryszcze"
                        a z niektorymi trzeba sie solidnie napocic zeby cos z niej wyszlo :)
    • monalisa.pl bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 09:49
      ale wg mnie jest taka infantylna i słodka az do wyrzygania - zero luzu i
      dowcipu a jak juz cos to jest malo smieszna typu: chcesz zobaczyc mojego
      siniaczka itp glupiutka gaska ale ładna i fajnie sie ubiera wg mnie
      • maual Re: bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 10:08
        blee, bleeeee, ... opakowanie w miarę, buzia wczoraj w miarę, włoski ładne,
        rączki zadbane, ale całość blee, ten siniaczek u mnie postawił kropkę nad 'i'
        I jeszcze to sztucznie udawane juhu!! z rączką w górze, jako wyraż euforii i
        zwycięstwa nad paparacjami, blee.. do potęgi
        • maual Re: bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 10:15
          ... a taka śliczna była w Dublinie ( chyba się nie pomyliłam?), jak śpiewała:
          to nie ja byłam Ewą..
          To se ne wrati...
          Albo w Opolu jak śpiewała Kasztany i Malagenię...

podobno dziecinneje się na stare lata, ale bez przesady, nie z tym jej do twarzy
          • fufu-dilla Re: bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 12:14
            Nie specjalnie przypadla mi do gustu, nigdy zreszta szczegolnie mi sie nie
            podobala, a teraz to ma chyba napompowane usta, albo co - taka roztyta na
            twarzy jeszcze nie byla. Glupota do potegi, ona jest z tego nieuleczalna.
            • shatmach Re: bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 12:19
              Każdy może sobie tutaj napisać to, co o Edycie uważa i ja nie muszę się z tym
              zgodzić (chociaż akurat z częścią wypowiedzi dziś się zgadzam) to jednak nie
              mam zamiaru komentować twoich głupawych i złośliwych komentarzy na temat urody
              Edyty. Nie piszesz tu w sposób obiektywny. Jesteś z góry uprzedzony bo jeszcze
              programu nie widziałeś, a już chciałeś działać z tym swoim photoshopem. Masz
              chyba jakiś problem związany z Górniak bo wydaje ci się, że tylko jej zdjecia
              są przerabiane. Ktoś ci pisze, ze nie tylko jej, ale Ty swoje. Uparłes sie i
              dal;ej te swoje bzdury wypisujesz. Napisz jeszcze, że ona jest brzydka. No cóz
              takie wypowiedzi jaki ich autor. Do... nie będę pisał czego.
              • mati29 Re: bardzo ładnie wygladala wczoraj 13.12.05, 13:09
                ja tez brzydki jestem, choc troche mniej tlusty :)
                nie pisze o programie, ktorego nie ogladalem i cale szczescie :)
                pisze o Edytce, Edzi , edziuni, jak nazywają ją fani :)
                Edycia jest taka dokladnie jak tu ja opisuja
                -infantylna,
                -prosta,
                -"delikatnie mówiąc " o małym rozumku"
                - tlusta ( uprzedzam pytanie - widzialem zdjecia )

Piosenkarka ubieglej dekady nieumiejaca sie odnależć ( Taki nasz Majkel
                Dzekson )

A wszystkie Twoje posty wciskające tu na forum info o tej pseudogwiezdzie bede
                wysmiewal. (Mam do tego prawo)
                I tak za duzo juz mamy smieci w naszych mediach
                • barbasia1 [...] 13.12.05, 13:38
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • fufu-dilla Re: do mati29 13.12.05, 13:43
                    mati29 - zgadzam sie w 101%
                    Czas Edi sie skonczyl (a konczyl sie juz conajmniej pare razy jak sobie
                    przypominam) - w koncu na tych pozegnalnych szopkach tez mozna zarobic.
                    Teraz pozostaje rozkladowka w Playboyu i struganie wielkiej, zameczonej przez
                    media gwiazdy. Mnie akurat g... obchodzi jakis tam slub z jakims tam
                    D.Krupa.Najnudniejsza para w polskim szołbiznesie.
                  • mati29 Re: do mati29 13.12.05, 13:44
                    a to czemu nie mozna pisac ze ktos jest tlusty
                    jesli jest

i dlaczego nie moze tego robic facet?
                    • piroksena Re: do mati29 13.12.05, 13:49
                      Górniak napuchnieta jak balon, fe. Nawet Majewskiemu - samemu nie bedacemu
                      orłem - udało sie z niej wydobyc garsteczke durnych informacji... Boszszszsz. I
                      po zapraszac ja do TV. No tak, ale za to potem ludzie maja na caly tydzien
                      ubaw.I pamietajcie o SINIACZKU!!!! ;))
                    • barbasia1 Re: do mati29 13.12.05, 14:02
                      mati29 napisał:

> a to czemu nie mozna pisac ze ktos jest tlusty
                      > jesli jest
                      >
                      > i dlaczego nie moze tego robic facet?

mati29,
                      POWAŻNIE PYTASZ?
                      SĄDZIŁAM, ŻE TY WIĘCEJ ROZUMKU MASZ W GŁOWIE? ;))))

• mati29 Re: do mati29 13.12.05, 14:05
                        jak widac nie mam,
                        a moze roznie sie od Ciebie w kwestii co wolno facetowi ?
                        sproboj tak naszkicować swoj punkt widzenia :) Czemu facet nie moze mówic
                        prawdy o wyglądzie osoby publicznej
                        • barbasia1 Re: do mati29 13.12.05, 14:44
                          mati29 napisał:

> jak widac nie mam,
                          > a moze roznie sie od Ciebie w kwestii co wolno facetowi ?
                          > sproboj tak naszkicować swoj punkt widzenia :) Czemu facet nie moze mówic
                          > prawdy o wyglądzie osoby publicznej

MATI29,
                          PRZEDE WSZYSTKIM ROZBAWIŁO MNIE, ŻE FACET PORÓWNUJE SWE WDZIĘKI ;) Z WYGLĄDEM KOBIETY "ja tez brzydki jestem, choc troche mniej tlusty :)"
                          PRZYZNASZ, ŻE TO RACZEJ RZADKO SPOTYKANE, CZĘSCIEJ TAKIE PORÓWNANIA ROBIĄ KOBIETY! WYSZEDŁ Z TEGO NIEZAMIERZONY? EFEKT HUMORYSTYCZNY?

JA NIE BRONIĘ FACETOM CZY KOMUKOLWIEK WYPOWIADANIA SIĘ NA TEMAT CZEGOKOLWIEK, TYLKO UWAŻAM, ŻE WYPOWIEDZI W STYLU - "ONA JEST TŁUSTA" SĄ STRASZNIE INFANTYLNE
                          (POMIJAJĄC FAKT, ŻE WYRAZ TŁUSTY NIE JEST RACZEJ POZYTYWNIE NACECHOWANY)
                          NA POZIOMIE DZIECI W PRZEDSZKOLU! KTÓRE PRZEKRZYKUJA SIĘ " ON JEST GRUBY, A ONA RUDA, A ONA MA OKULARY ...."
                          A TY MATI JAK WNIOSKUJĘ (MOŻE ŹLE?) DOBIEGASZ JUZ TRZYDZIECHY?!

PRZECIEŻ EDYTA GÓRNIAK WSTRZĄSAJĄCO GRUBA TO CHYBA JEDNAK NIE JEST? NIE WAZY 120 KG, EDYTA PRZYTYŁA PO DZIECKU, NIE CZUJE SIĘ Z TYM ŹLE, WIĘC DLACZEGO TY CZY KTOKOLWIEK INNY MA MASZ MIEĆ PROBLEM Z TUSZĄ EDYTY GÓRNIAK???

I JESZCZE JEDNO - NIE OCENIAJ LUDZI POWIERZCHOWNIE!

• mati29 Re: do mati29 13.12.05, 15:35
                            o przepraszam
                            nie zauwazylem postu :)

ja nie porownuje sie z E., to zart taki byl ( z ta moja uroda, zart jak cale to
                            forum )

tlustosc byla jednym z elementow wypowiedzi, dotyczyla sesji w playboy
                            magazine :)
                            rozbieranie sie w tym wieku zwlaszcza ze jest sie ( powtorze to z naciskiem
                            TLUSTA jest dla mnie niepowazne i pasuje do jej infantylnej osobowosci :)
                            Ktos decydujac sie na rozbierane sesje mowi nam - jestem piekna
                            a mnie taka deklaracja z jej strony smieszy

zreszta, pozwolilem sobie przeszukac forum telewizyjne i widze ze Ci tez zdarza
                            sie podobnie wypowiadac:), wiec przyganial kociol garnkowi

• barbasia1 Re: do mati29 13.12.05, 16:25
                              mati29 napisał:

> o przepraszam
                              > nie zauwazylem postu :)
                              >
                              > ja nie porownuje sie z E., to zart taki byl ( z ta moja uroda, zart jak cale to
                              >
                              > forum )
                              >
                              > tlustosc byla jednym z elementow wypowiedzi, dotyczyla sesji w playboy
                              > magazine :)
                              > rozbieranie sie w tym wieku zwlaszcza ze jest sie ( powtorze to z naciskiem
                              > TLUSTA jest dla mnie niepowazne i pasuje do jej infantylnej osobowosci :)
                              > Ktos decydujac sie na rozbierane sesje mowi nam - jestem piekna
                              > a mnie taka deklaracja z jej strony smieszy
                              >

> zreszta, pozwolilem sobie przeszukac forum telewizyjne i widze ze Ci tez zdarza
                              >
                              > sie podobnie wypowiadac:), wiec przyganial kociol garnkowi

mati29
                              RZADKO WYPOWIADAM SIĘ NA FORUM WIĘC DOBRZE PAMIĘTAM O CZYM PISAŁAM I CO (TYLKO JAKO barbasia1)
                              Krytykowałam karierę "piosenkarki", która kompletnie nie umie śpiewać (co sama zreszta stale potwierdza), marudziłam na nudę u Wojewódzkiego,wstrząsnęła mną
                              k r e a c j a pewnej prezenterki (jak zreszta innymi), ale nigdy nie zdarzyło mi się pastwić nad OSOBĄ (nie)znaną z TV za jej wygląd, tuszę czy inteligencję lub jej brak.
                              Więc proszę nie porównuj swoich wypowiedzi z moimi!

Po przejrzeniu forum tv trzeba było jednak dokładniej zapoznać się z wypowiedziami!

mati29, jestem rozczarowana Twoją odpowiedzią! :(

• mati29 Re: do mati29 13.12.05, 16:37
                                a czym sie rozni krytyka stroju prezenterki od tluszczyku piosenkarki ?
                                pisalas ze wyglada tak itak
                                ja pisze tak samo :)
                                A co do uwag o wygladzie czy inteligancji
                                rozumiem ze taktownie nie zwrocisz uwagi na idiotyzm posłów , bo nie wypada
                                albo mizerny poziom gwiazd popu, bo to nieladnie:)
                                tak samo nie powiesz osobie brzydkiej , ze jest brzydka, gdy bedzie trabila o
                                swej rzekomej urodzie
                                zawiodlas mnie :)
                                dzieki
                                • barbasia1 Re: DO MATI29 13.12.05, 19:50
                                  > a czym sie rozni krytyka stroju prezenterki od tluszczyku piosenkarki ?
                                  > pisalas ze wyglada tak itak
                                  > ja pisze tak samo :)

Moim zdaniem krytyka na forum (poblicznym) powinna czemuś służyć, a nie obrażać!

"> a czym sie rozni krytyka stroju prezenterki od tluszczyku piosenkarki"

To dwie zupełnie rózne sprawy!
                                  Twoja wypowiedź o tym, że piosenkarka jest - "tłusta", "infantylna", o "małym rozumku", choc masz prawo tak sądzić, jest po prostu złośliwa i obraźliwa!!! i tylko tyle.
                                  Górniak jest piosenkarką a nie modelką! ma miec dobry głos a nie figurę!

Natomiast m o j a wypowiedź na temat kreacji prezenterki , jeśli się już na nią powołujesz, (nie wypowiadam się teraz na temat innych uwag krytycznych na temat tej czy innych kreacji)
                                  nie odnosiła się tylko do tego jaka jest ta kreacja, to raczej protest - pół żartem (bez wykładu)!- przeciwko powszechnemu? przekonaniu, że jak pokażą gołe cycki to produkt się lepiej sprzeda niezaleznie czy to gazeta czy program w telewizji! (nie jestem pruderyjna! ale wszystko ma swój czas i miejsce!)
                                  Mam nadzieję, że też oglądałeś Galę z prezenterką i wiesz o czym mówię.

> A co do uwag o wygladzie czy inteligancji
                                  > rozumiem ze taktownie nie zwrocisz uwagi na idiotyzm posłów , bo nie wypada
                                  > albo mizerny poziom gwiazd popu, bo to nieladnie:)
                                  > tak samo nie powiesz osobie brzydkiej , ze jest brzydka, gdy bedzie trabila o
                                  > swej rzekomej urodzie
                                  TO TEMATY NA DŁUŻSZĄ DYSKUSJĘ, MOŻE KIEDYŚ W PRZYSZŁOŚCI
                                  POZDRO

PS
                                  > tak samo nie powiesz osobie brzydkiej , ze jest brzydka, gdy bedzie trabila o
                                  > swej rzekomej urodzie
                                  NIE SPOTKAŁAM SIĘ Z TAKIM PRZYPADKIEM! :)))))

• fufu-dilla Re: do mati29 13.12.05, 14:06
                        mati29 napisał:
                        >
                        > > a to czemu nie mozna pisac ze ktos jest tlusty
                        > > jesli jest
                        > >
                        > > i dlaczego nie moze tego robic facet?
                        >
                        > mati29,
                        > POWAŻNIE PYTASZ?
                        > SĄDZIŁAM, ŻE TY WIĘCEJ ROZUMKU MASZ W GŁOWIE? ;))))
                        >
                        Przyznaje, ze tez nie rozumiem co barbasia1 ma na myśli.... Tzn. jakbym ja
                        była grubsza babką to nie mogłabym powiedziec o jakimś facecie, że jest tłusty
                        bo znaczyłoby to o mojej pustej głowie? Zaintrygował mnie tryb myślenia tej
                        osoby...Szczerze!! :))
                        • shatmach Re: do mati29 13.12.05, 14:15
                          Edyta jest tłusta? No prosze. W takim razie dla ciebie ideałem musi być tzw.
                          wieszak bo skoro o kimś szczupłym mówisz, ze jest tłusty. Współczyuje twojej
                          żonie, kochance (kochankowi) bo jeśli przytyją choć troszke to zaczniesz im
                          wmawiać, ze stali się otyli.
                          • shatmach Re: do mati29 13.12.05, 14:21
                            A przy okazji oto kilka capsów z sobotniego "Dzień dobry TVN" 'tłustej' Edyty.
                            Być może niektórzy z was odkryją nowe znaczenie pojęcia tłusta.

img196.imageshack.us/img196/1096/066xb.jpg
                            img256.imageshack.us/img256/4600/026to.jpg
                            img196.imageshack.us/img196/9693/072qr.jpg
                            Capsy pochodzą z Forum Edyty.
                            • lilith76 Re: do mati29 13.12.05, 14:33
                              nie wdaję się w oceny charakteru i talentu, oraz jej stosunku do mediów, ale
                              rzygać mi się chce jeśli ocenia się kogoś po tym, że przybyło mu kilka
                              kilogramów.
                              czy każdy z oceniającyh podda się dobrowolnie eutanazji towarzyskiej, kiedy
                              zdarzy mu się przytyć?
                              • mati29 Re: do mati29 13.12.05, 14:37
                                a czytalas moje posty?
                                wyglad ( tlustosc ) byla na samym koncu listy i dotyczyla kwesti wystapienia w
                                Playboyu

Reszta punktów nie dotykala kwestii wygladu fizycznego

Ale jesli ich nikt nie kwestionuje, rozumiem ze genberalnie zgadzacie sie z tym
                                ze E. jest infantylna i lekko glupiutka ?
                                • shatmach Re: do mati29 13.12.05, 14:41
                                  mati29 napisał:

> Reszta punktów nie dotykala kwestii wygladu fizycznego
                                  >
                                  > Ale jesli ich nikt nie kwestionuje, rozumiem ze genberalnie zgadzacie sie z
                                  tym
                                  >
                                  > ze E. jest infantylna i lekko glupiutka ?

Ja się zgadzam tylko z tym, że zachowywała się lekko infantylnie. Nie uważam
                                  jednak żeby była głupiutka. Chciała być bardziej zabawna niż jest w
                                  rzeczywistości. Nie znam Edyty osobiście, ale znam osoby kóre ją poznały i
                                  uważają, ze Edyta prywatnie zachowuje się ciut inaczej.
                                  • mati29 Re: do mati29 13.12.05, 14:48
                                    ooo
                                    to milo ze nie jestes kompletnie zaslepiony i rzeczy ewidentne dostrzegasz
                                    zwracam honor.
                                    Tez nie znam jej osobiscie, a wiedze czerpie z jej wywiadów i prasowych i
                                    telewizyjnych, z przebiegu jej zycia i kariery. i wedlug mnie jest glupiutka a
                                    jej infantylnosc jest tylko objawem jej stanu umyslu :)

ale nie bede juz meczyl fanów

dla mnie wystarczy ze sam widzisz ze zachowuje sie jak alicja janosz :)
                                    a ma lat juz duzo wiecej
                          • mati29 Re: do mati29 13.12.05, 14:26
                            no
                            tlusta jest, to widac na twarzy , szyi
                            i tak dla informacji nie przeszkadza mi jej , ani nikogo innego "tlustość"
                            a smieszy mnie jej planowana rozkladowka w Playboyu :)

A co do zdjęc nie kolekcjonuje niestety linkow ze zdjeciami Edyty, wiec nie
                            pokaze Ci innych zdjęć, gdzie wygląda jak napchany chomik
                            a napchany chomik wedlug mojej definicji jest tlusty
                            • piroksena Zdjęcia E>G> 13.12.05, 14:42
                              Tak, zwlaszcza rzuca mi sie w oczy ,,smukła kibić'' Edytki, jej zniewalajacy
                              piękny uśmiech i gładka, łabędzia szyja... No i ta twarzyczka...małpki? Ale ja
                              zapewne tylko dlatego tak pisze, że jestem śmiertelnie zazdrosna o jej urodę i
                              figurę, jestem starą panną i jedyne co mi pozostało to wyżywanie się na
                              medialnych ślicznotkach za pomocą tego forum.
                              • fufu-dilla Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 14:46
                                Sorry wszystkich fanów EG, ale na tych zdjeciach wyglada jak zużyta zyciem
                                rycząca czterdziecha.... Chociaż chyba na dobra sprawe blizej jej do 4 niż
                                3..ale moze sie myle. Rzeczywiscie jak ktos napisal, szyja i brzuch do malej
                                korekty photoshopem.
                              • shatmach Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 14:47
                                Piroksena nikt nie śmie w to wątpić.
                                • barbasia1 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 15:06
                                  piroksena napisała
                                  Tak, zwlaszcza rzuca mi sie w oczy ,,smukła kibić'' Edytki, jej zniewalajacy
                                  piękny uśmiech i gładka, łabędzia szyja... No i ta twarzyczka...małpki? Ale ja
                                  zapewne tylko dlatego tak pisze, że jestem śmiertelnie zazdrosna o jej urodę i
                                  figurę, jestem starą panną i jedyne co mi pozostało to wyżywanie się na
                                  medialnych ślicznotkach za pomocą tego forum.

shatmach napisał:

> Piroksena nikt nie śmie w to wątpić.

:)))))))))))))))))))))))
                                  dobre!
                                  • mati29 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 15:19
                                    rozumiem ze mi nie odpowiesz barbasiu ? :)
                                    • barbasia1 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 15:25
                                      mati29, ależ odpowiedź od pół godziny jest juz na forum!
                                      to ja czekam na odzew ;)))))
                                      B.
                                      • mati29 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 15:35
                                        przepraszam
                                        juz odpowiedzialem :)
                                    • lilith76 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 16:37
                                      Edyta G. ani mnie ziębi, ani grzeje. po prostu pojawia sie w mediach i się na
                                      nia natykam. nie dość, że jej zostało po ciąży, to ubiorem to podkreśla.
                                      trudno. każdy ma gorszy wizualnie okres w swoim życiu. jest piosenkarką, nie
                                      modelką, więc ze śpiewu i osobowości powinna być oceniana.
                                      może przesadzam, ale wydaje mi się, że kiedy była chuda, to jej infantylność i
                                      kaprysy były łatwiejsze do przełknięcia dla innych :D. co wolno ładniutkiej
                                      niuni, jest nie do zaakceptowania u "dorodnej" kobiety.
                                      • mati29 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 16:38
                                        ja nie przelykalem tego nigdy :)
                                        ale sama widzisz ze jest INFANTYLNA
                                        a ludzie wielbiący infantylnego bozka sa smieszni :)
                                        • shatmach Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 16:58
                                          A moim zdaniemn śmieszni są ci którzy na siłę wyszukują w ludziach wady.
                                          Wypominają coś czego normalnie w życiu żadnej kobiecie by nie powiedzieli no
                                          chyba, że mają taki tupet i tak by zrobili, ale inaczej jak cham na takiego
                                          człowieka powiedzieć nie można.
                                          • mati29 Re: Zdjęcia E>G> 13.12.05, 17:00
                                            normalne kobiety, mawet gdy maja tluszczyk i sa infantylne nie leca do
                                            telewizji opowiadac dyrdymaly i nie wierza w swa gwiazdowosc
                                            i dlatego nie sa smieszne
                                            Edzia jest BEZNADZIEJNA :)
    • estratos Edyta z Maryla 14.12.05, 21:46
      Ktora ladniejsza?? :P

img406.imageshack.us/img406/4003/439def3d1adca9ty.jpg
      zdjecie pochodzi ze strony: www.edytagorniak.pl
      • mati29 Re: Edyta z Maryla 16.12.05, 11:14
        estratos napisał(a):

> Ktora ladniejsza?? :P
        >
        > img406.imageshack.us/img406/4003/439def3d1adca9ty.jpg
        > zdjecie pochodzi ze strony: www.edytagorniak.pl
        zadnej z nich nie chcialbym zobaczyc bez bielizny
        • eilean_donan Re: Edyta z Maryla 16.12.05, 16:18
          Która ładniejsza? Oczywiście ten Maryla!
      • nemi1 Re: Edyta z Maryla 17.12.05, 01:37
        ludzie są okrótni...
        • mati29 Re: Edyta z Maryla 19.12.05, 09:02
          ludzie to wilki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka