saskia123 05.01.06, 20:19 Dlaczego dziś nie ma?? Czyżby Kaczory Lisa zjadły, zamiast odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowa_czarownica Re: Co z tą Polską? 05.01.06, 21:16 a co sie stalo z "Szymon Majewski show"....czyżby to samo co z "Co z tą Polska"...zaczynam się bać;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: Co z tą Polską? 05.01.06, 23:13 Majewski był we wtorek o 23.05. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 08:46 A Lisa nie ma i nawet na stronie internetowej wymiecione. Odpowiedz Link Zgłoś
tomu19 Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 10:28 Lis będzie w czwartek o normalnej porze - nie będą to powtórki Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 14:02 moja kuzynka pracuje w reżyserce w Polsacie i mawia sie tam że programu nie będzie bo został zdjęty z powodu urlopu prowadzącego ale cholera wie czy to prawda faktem jest że programu nie ma i za tydzień tez nie bedzie chodzą słuchy że nowym prowadzacym ma byc Ryszard Kalisz negocjacje trwają ale Kalisz się upiera bo chce jakas bająską sume za jeden program. Tyle wiem od kuzynki. Jak jeszcze chcecie jakieś info to nie krempujcie siem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomu19 Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 14:51 wiesławo jesteś analfabetką? nie rozumiesz co czytasz? program będzie w czwartek, dajcie mu odpocząć Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 15:30 komu???? kaliszowi??? ten to juz sie chyba wystarczajaco naodpoczywal co??? ale przeciez nie wiadomo do konca czy kalisz przyjmie propozycje. ja analfabetką? moze jakies kąkrety? napisac komus ze jest analfabetom kazdy głupi potrafi ale juz z udpowodnieniem swojej tezy ma sie problemy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomu19 Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 15:47 wiem że tylko grasz głupią lub głupiego, więc podawanie takiej osobie kąkretów nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 15:53 brawo młodzińcze masz u mnie Grolscha za poczucie humoru podaj adres na priv to wyśle ci gońcem Odpowiedz Link Zgłoś
tomu19 Re: Co z tą Polską? 06.01.06, 16:58 dziś cztp nie ma bo jest piątek, a w ten dzień nigdy nie ma i nie było tego programu program będzie na 100% w następnym tygodniu w czwartek nawet trochę wcześniej, bo o 22.05 cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś