Dodaj do ulubionych

KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:26
Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia. Jest piękna jak Agnieszka
Chylińska z zespołu O.N.A., albo nawet jeszcze bardziej. Jest tak piękna, jak
uczestniczki programu "Gladiatorzy". Żałuje, że nie widziałem jej sesji
w "Playboyu". To musiała być prawdziwa uczta dla miłośników turpizmu. I tak
cudownie żuje gumę. I ten piękny nosowy głos. Ale jej cechy zewnętrzne to nie
wszystko. Prawdziwe piękno kryje się wewnątrz. Ilona jest interesująca jak
posiedzenie sejmu w czerwcowy poranek. Jest odważna jak Andrzej Gołota. Jest
mądra jak teksty zespołu "Bayer Full". Jest naturalna jak Andrzej Lepper w
garniturze. Jednym słowem jest wyjątkowa jak owieczka Dolly. Nie wiem jak
mogłem żyć nie znając jej. Na szczęście to się zmieniło. Od teraz codziennie
będę mógł uczyć się od niej "szczerości i odwagi". Kocham Ilonę!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: andre Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.10.01, 22:36
      jestes popeirdolony. proponuje ci inna kobietke - anie wydre, albo karolcie
      killer pussy
      • Gość: Anna Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.10.01, 22:41
        Nie nerwujsja gosciu bo ci zeby mchem zarosna ....Ilonka to besciacka
        dziewczynka pod warunkiem ze przestanie tyle klapac....:-))
        • Gość: murphy Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jg.k.pl 04.10.01, 22:51
          Owszem, jest inna od tej całej nudnej reszty. Nietety, jeżeli uważa, że
          wulgarnym i bezczelnym zachowaniem zjedna sobie widzów, to chyba się myli.
          Przynajmniej takie jest moje zdanie.
          • Gość: Ona Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.10.01, 11:53
            Gość portalu: murphy napisał(a):

> Owszem, jest inna od tej całej nudnej reszty. Nietety, jeżeli uważa, że
            > wulgarnym i bezczelnym zachowaniem zjedna sobie widzów, to chyba się myli.
            > Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Ale kiedy ona jest wulgarna bo ja nic takiego nie zauważyłam!!!!!!!!!!!!
          • Gość: MONIŚ Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 05.10.01, 21:07
            ja nie bardzo oglądam BB2 (nie dlatego, że nie lubię, tylko tak się złożyło),
            ale o ile dorze zrozumiałam, to wniosek o wulgarności pochodzi w prostej linii
            od "czy wy się tu onanizujecie"?
            Jeśli tak drodzy oglądacze, to informuję że gdyby Ilona była wuglana to
            zapytałaby (tutaj cytat, przepraszam nie jest to parlamentarne ale wulgarne -
            bo o to chyba chodzi) "czy wy tutaj walicie konie"!!!!!!
            Gdyby koś pragnął więcej wulgaryzmu zapraszam na mecze piłkarskie, do parku
            gdzie dużo młodzierzy etc.
            • Gość: dudu Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.209.* 08.10.01, 10:41
              Jeżeli Ilona jest wulgarna to co powiesz na Karolinę ? Ta to dopiero dawała
              popisy nie cenzuralnego słownictwa.
        • Gość: superŁOŚ Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.10.01, 19:26
          Gość portalu: Anna napisał(a):

> Nie nerwujsja gosciu bo ci zeby mchem zarosna ....Ilonka to besciacka
          > dziewczynka pod warunkiem ze przestanie tyle klapac....:-))

Każdy kto używa określenia "beściacka" to burak skończony, ćwok i wsiok po
          stokroć!!! Cała wypowiedź Anny to wstyd i hańba dla jej nauczycieli języka
          polskiego.

• Gość: Wielki_B KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 01:15
      Kocham Ilonę jeszcze bardziej ponieważ zobaczyłem ją w BB Extra pod prysznicem.
      Dotąd nie wiedziałem, że może wystąpić aż tak drastyczny zanik pierwszorzędnych
      cech płciowych. Jak ja ją kocham!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Slaw Re: KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 01:30
        Tych na pewno nie masz nawet tych drugorzędnych.
      • Gość: Ika Re: KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ab-byd.edu.pl 05.10.01, 08:51
        Brawo, już dawno nie czytałam równie zjadliwej a przy tym inteligentnej
        krytyki! Jestem tez przekonana, że z Ilona tworzylibyście doskonałą parę tak
        długo jak starczyłóby CI fascynacji by milczeć i parzeć na nią rozkochanycm
        wzrokiem.
      • Gość: Castor14 Re: KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 15:59
        Rozumiem, że Bogusia ma to wszystko czego Twoim zdnaiem nie ma Ilona?!
        Zboczeniec...........
      • Gość: M Re: KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.193.93.* 11.10.01, 14:33
        Oj, matołku! Jeśli się nie znasz, to nie używaj pojęć, których znaczenia nie
        rozumiesz. Mówiąc o "pierwszorzędnych cechach płciowych" masz na myśli,
        domyślam się, jej piersi. Akurat to nie są pierwszorzędne cechy płciowe, a w
        jej przypadku, jako kobiety, są nimi np. jajniki. Domyślam się, że ich nie
        zauważyłeś, oglądając Ilonę pod prysznicem, ale to nie znaczy, że jej ich
        brakuje.
        • Gość: aga Re: KOCHAM ILONĘ JESZCZE BARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.10.01, 14:36
          brawo!
    • Gość: mały-b Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bsb.com.pl 05.10.01, 08:25
      Wielki_B jesteś WIELKI!!! Już cię lubię.
      • Gość: Yakuza Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 05.10.01, 09:00
        Nareszcie zacznie się coś dziać w tym nudnym i słodkim BB.
        Narazie tylko Irek wnosił trochę świeżego powiewu normalności i naturalizmu.
        Mam nadzieję,że razem z Iloną stworzą odlotowy tandem.
    • Gość: brachol Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vicstall.com.pl 05.10.01, 08:38
      ale piepszysz !!!!!!!!!
      • Gość: Yakuza Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 05.10.01, 09:02
        Gość portalu: brachol napisał(a):

> ale piepszysz !!!!!!!!!

Gdyby pieprzył to ruszał by dupą.
        • Gość: hela Re: KOCHAM ILONĘ! IP: *.*.*.* 05.10.01, 09:08
          Patrzcie tylko !!! Panowie poczuli sie zagrożeni. Przyzwyczajeni do nijakich,
          bezplciowych panienek z bb, nagle sie przestraszyli. Jednej Ilony, ktora jest
          narmalna tz. przewyzsza ich inteligencja. Ale frajda !!!
          • Gość: Aga Re: KOCHAM ILONĘ! IP: *.bresa.com.pl 05.10.01, 11:20
            Przewyższać inteligencją, a być wulgarnym to dwie różne sprawy.
    • Gość: mrmr Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.68.* 05.10.01, 10:08
      Ilona jaka jest każdy widzi, ale przynajmniej w przeciwieństwie do pozostałych
      uczestników tej nędzy daje jakieś oznaki życia. Po informacji, że pojawiła się
      w programie obejrzałem wczorajszy odcinek, pierwszy raz od długiego czasu- i
      szok, coś się tam dzieje, ktoś coś mówi i robi i to w miarę w naturalny sposób!
      Mówcie co chcecie, kobitka wniosła tam sporo życia.
      • Gość: ksz Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 05.10.01, 10:29
        Kto to jest ta Ilona?
        • Gość: nula Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.150.166.* 05.10.01, 10:59
          Ilona jest osoba bardzo kontrowersyjna, moze troche zbyt wyszczekana, moze troche zbyt wulgarna
          ale jak na razie sprawia wrazenie osoby naturalnej i z pewnoscia wprowadza urozmaicenie do domu
          BB. Kto wie, moze to jest tylko gra, ale w tej chwili mysle, ze Ilona w tym towarzystwie jest kims
          wyjatkowym, osoba nieprzecietna w tym "doborowym" towarzystwie. Czesc meska zupelnie nie
          sprawdzila sie po poznaniu Ilony, to byl dla nich szok. Kuba i Jurek przekonali mnie ze sa zenujacy i w
          gruncie rzeczy prymitywni. Dawidek to jakis idiota, nie jest wstanie przeprowadzic rownorzednej
          rozmowy. O dziwo, niezle wyszly z calego zamieszania dziewczyny, szczegolnie Aga. Co do reszty to
          zobaczymy. Obawiam sie ze Irek bedzie przez jakis czas mial zakrzywiony obraz Ilony, dzieki staraniom
          Jureczka (zenada), Kuby (zenada jeszcze wieksza i strach w oczach) oraz Carlosa (niegatywnie mnie
          zaskoczyl).
          Pozdrawiam
          • Gość: ksz Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Nuli IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:08
            NULA

Wielkie dzieki za wprowadzenie w temat.... Chyba wlacze telewizor i zobacze kto
            to jest ta taka niiezwykla Ilona... Czy onaa jest moze do tego ladna....?

Nula a czy Ty to tak dokladnie ogladasz? I analizujesz socjologicznie -
            psychologicznie?
            • Gość: Yogi Re: Ilona to jedyny prawdziwy mężczyzna w BB2! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.10.01, 12:36
              Ilona okazała się jedynym "facetem z jajami" w całym domu BB! Następne
              nominacje to będzie Ilona i Irek, szkoda że trzeba będzie wybierać pomiędzy
              dwoma najciekawszymi osobami w domu BB. Jeśli uda się wykosić tych dwoje, to
              reszta grupy zanudzi nas na śmierć! Flaki z olejem i jedno wielkie gówno!
              • Gość: Yeti Re: Ilona to jedyny prawdziwy mężczyzna w BB2! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:46
                I agree! Mialem przyjemnosc poznac ja osobiscie w ubieglym roku i wcale nie
                dziwie sie, ze tych paru baranow sie jej boi. Jest cholernie inteligentna, ma
                ostry jezyk i jest sympatyczna. W dodatku wcale sie nie czai i wali prosto z
                mostu - zwlaszcza jak ma cos do kogos. Pewnie ja nominuja, bo za bardzo odstaje
                poziomem od tak cholernie poprawnej politycznie reszty.
              • Gość: ralfia Re:Karla.wroc!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 21:36
                Niech wraca ta twarz nieskazona intelektem Karolina.I wszystko bedzie takie
                proste.
              • Gość: JOSHKO Re: Ilona to jedyny prawdziwy mężczyzna w BB2! IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 13:29
                Masz racje bez nich dwojga ten program bedzie jedną wielką papka dla niemowląt
                ze szczegolnymi zdolnosciami poszczególnych uczestnikow do grzecznego i
                kompromisowego rozwiazywania konfliktow czyli wlazenia sobie nawzajem w dupe
              • Gość: KUBA ODCZEPCIE SIĘ OD ILONY IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 13:41
                Ilona jest naprawde inteligentna i kobieca. Gdyby wiecej takich było świat
                byłby piękniejszy. Choś niestety pewnie debilna widownia BB2 glosująca na osoby
                nominowane wyrzuci ją, ze strata dla wszystkich. Bo nikt chyba nie ma
                wątpliwości że nudziarze z BB2 ja nominują
    • Gość: KAZIK Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisoft.com.pl 05.10.01, 12:37
      TY DEBILU.
      • Gość: Yogi Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 05.10.01, 14:49
        Gość portalu: KAZIK napisał(a):

> TY DEBILU.

Ale błysnąłeś inteligencją, aż daje po oczach!!!

• Gość: Castor14 Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 15:48
      Jestem pewien, że strażaczyna bardziej Ci odpowiada. I nie dziwię Ci się. Przy
      Twoich kryteriach oceny....
    • Gość: RAV Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 05.10.01, 15:52
      Świetne!!!
    • Gość: maria Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.filg.uj.edu.pl 05.10.01, 16:25
      Jesteś bardzo surowy, drogi Wielki B.
      • Gość: Wielki_B Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:34
        Masz na myśli urodę Agnieszki Chylińskiej czy naturalność Andzreja Leppera
        droga mario?
    • Gość: beatka ILONA TO KLON CHYLIŃSKIEJ ????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 18:33
      taaaaaak, taaaaaaak..... Pierwsze wrażenie jest jednoznaczne. Ilona to klon
      Chylińskiej.
    • Gość: mateo Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 01:38
      wyniki oglądalności BB2 są tak fatalne, że reklamodawcy zmusili TVN do
      wpuszczenia na wizję osoby skatalogowanej w podgrupie: ,,z jajem". Na razie
      chyba nie żałują - z tego co widze dookoła, paru moich znajomych wróciło do
      oglądania. Moim skromnym zdaniem Ilona nieco przewietrzy tę bezpłciową
      rupieciarnię, co prawda szybko wyleci, bo nie odpowiada standardom politycznej
      poprawności, jakie w tej edycji obowiązują, ale nawet przez te parę dni warto
      się pośmiać z tego, jak zmusza do myślenia pozostałych domowników. I dlatego ją
      polubiłem. Poza tym fajna dupa z tej Ilony...
      • Gość: DUDU Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.209.* 08.10.01, 10:48
        Meteo zgadzam się z Toba sam wróciłem przed tv jak sie dowiedziałem że weszła
        tam jakaś nowa osoba, a jak ja zobaczyłem i posłuchałem to nie ruszam sie z
        przed tv.POZDRO
    • socoow Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.01, 09:14
      co ty chcesz od chylińskiej????
    • Gość: Wielki_B BARDZO, BARDZO KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 00:40
      Ilona to cudowna istota. Dla każdego ma dobre słowo. Jej twarz upaja jak
      szampan, a gdy się śmieje to śmieje się z nią cały świat.
      Bardzo, bardzo kocham Ilonę!!!!!!!!!!!!
      P.S.
      Chociaż ostatnio coś jej zmiękła rura.
      • Gość: dudu Re: BARDZO, BARDZO KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 134.65.209.* 08.10.01, 10:56
        Mówiąc szczerze to nie wiem człowieku czego ty chcesz od tej dziewczyny.Nie
        jest doskonała, ale właśnie taka podoba mi się najbardziej, jest trochę
        wulgarna i co z tego.Przynajmniej jest prawdziwa, szczera, naturalna, a nie jak
        np. Jureczek , czasem się zastanawiam czy ten facet przed wejściem do domu BB
        nie zrobił przypadkiem ankiety wśród ludzi. A teraz jego poglądy to poglądy
        przeciętnego Polaka.
    • Gość: iweta Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 07.10.01, 09:44
      Ilona to WIELKI CWANIAK !!! i wielki EGOISTA !!!
      Pokłoci między sobą mieszkańców i narozrabia. Jest mało kobieca.
      • Gość: Kuba ODCZEPCIE SIĘ OD ILONY IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 13:37
        Ilona jest naprawde inteligentna i kobieca. Gdyby wiecej takich było świat
        byłby piękniejszy. Choś niestety pewnie debilna widownia BB2 glosująca na osoby
        nominowane wyrzuci ją, ze strata dla wszystkich. Bo nikt chyba nie ma
        wątpliwości że nudziarze z BB2 ja nominują
    • Gość: Zephir Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 19:23
      Za chuda i chyba naćpana!
      • Gość: Behemot Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.10.01, 07:42
        Najpierw trzeba by przykleic Ilonce nowa twarz, potem nalac oleju, doczepic
        piersi ( te mozna wykroic nieco od Bogusi ) potem dodac jeszcze troche oglady i
        moze wtedy powstaloby cos na ksztalt kobietopodobnego wyrobu. A jak nie to
        zawsze mozna przerzucic sie na nekrofilie i zoofilie i kochac sobie Ilonke pod
        ta postacia jaka teraz jest do woli.
        • Gość: kostor Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 08.10.01, 10:42
          nekrofilie i zoofilie? uważaj bo ty możesz stać się obiektem tych -filii. no
          chyba, że nie wiesz kim był behemot?
          • Gość: Yogi Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 08.10.01, 10:52
            Mówcie co checcie o Ilonie, ale tango z Irusiem odtańczyła rewelacyjnie!!!!!!!
        • Gość: Remo Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 08.10.01, 12:31
          > Najpierw trzeba by przykleic Ilonce nowa twarz, potem nalac oleju, doczepic
          > piersi ( te mozna wykroic nieco od Bogusi ) potem dodac jeszcze troche oglady i
          >
          > moze wtedy powstaloby cos na ksztalt kobietopodobnego wyrobu. A jak nie to
          > zawsze mozna przerzucic sie na nekrofilie i zoofilie i kochac sobie Ilonke pod
          > ta postacia jaka teraz jest do woli.

Sądząc po tym co piszesz, ty już masz to za sobą...?
        • Gość: Yogi Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 08.10.01, 12:47
          Gość portalu: Behemot napisał(a):

> Najpierw trzeba by przykleic Ilonce nowa twarz, potem nalac oleju, doczepic
          > piersi ( te mozna wykroic nieco od Bogusi ) potem dodac jeszcze troche oglady i
          >
          > moze wtedy powstaloby cos na ksztalt kobietopodobnego wyrobu. A jak nie to
          > zawsze mozna przerzucic sie na nekrofilie i zoofilie i kochac sobie Ilonke pod
          > ta postacia jaka teraz jest do woli.

Stary, wzorzec Barbie już dawno przeminął, gdzie ty żyjesz, jeszcze w latach 80-
          tych???

• Gość: wiedźma Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.10.01, 17:42
      taaa...Ilona jest wspaniala, pewnymi cechami przypomina mi moją ukochaną
      Karoline z BB1. Ona tak kocha imprezy. I zakochuje sie w starszych facetach,
      pewnie dlatego, bo mają wiecej pieniedzy. I sprawia jej radość, że mają
      problemy i chce im pomagac! No przeciez Matka Teresa II! Jest wspaniala!!!!!!!!
      I pommyslec, że to wlasnie ona, razem z Anią reprezentuje moje miasto. Jestem z
      nich dumna. (wstrząśnięta, moj dywan w okolicach wokół-telewizorowych jest caly
      [za przeproszeniem] obrzygany...)
      • Gość: lilka Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 149.156.213.* 08.10.01, 19:23
        ja rowniez wolalabym aby panna ilona nie szafowala zanadto krakowem, bo raczej
        nie kwalifikuje sie na godna reprezentantke tego miasta. raczej na zapyziale
        przedmiescia...
        • Gość: Herman Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 19:43
          Prawda jest taka ,ze Ilona jest poprostu piekna !! Te rude wlosy sa chyba
          prawdziwe,piekne takie germanskie. Ma piekny germanski typ urody ,twarzyczka
          mala -pociagla,sliczne oczy i nosek . ILONA JEST PIEKNA ! Ilona ma szczupla i
          seksowna sylwetke . Byc z nia sam na sam ...........ech....pomarzyc zawsze
          mozna.........
        • Gość: Yogi Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 09.10.01, 10:03
          Gość portalu: lilka napisał(a):

> ja rowniez wolalabym aby panna ilona nie szafowala zanadto krakowem, bo raczej
          > nie kwalifikuje sie na godna reprezentantke tego miasta. raczej na zapyziale
          > przedmiescia...

Odezwały się godne mieszkanki Krakowa he, he... więc może jak Ilona wróci z BB2
          to wywieziecie ją na gnojówce jak Jagnę B., żeby więcej wam nie przynosiła
          wstydu...

• Gość: WhatsMyN kochać nie kochać? spróbować warto!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 12:35
            Ilonka jest bardzo bystra i ma kilka bardzo intensywnych cech: potrzebę bycia
            podziwianą, potrzebę życia pełnego wrażeń, a czasem potrzebę bezkompromisowej
            Prawdy o sobie i otoczeniu. Te cechy tworzą mieszankę, która jest wyzwaniem dla
            każdego niezaleznego i twórczego faceta. Jestem zdeklarowanym estetą, a Ilona
            nie jest pięknością. Jednak wiem, ze romans z Nią trochę na pewno by mnie
            rozwinął, choć kosztowałby wiele. Wydaje mi się, że łączy oddanie z duszą
            exprymentatora, więc rozmiary jej piersi są cudownie nieistotne. Natomiast
            związku to ona nie potrzebuje, przez co jest zagrożeniem dla inteligentnych
            kobiet, które mają inteligentnych facetów dłużej niż 2lata. Ilona to test na
            osobowość. Chyba jednak nie obietnica miłości. Tego w Niej brakuje, ale nie
            Jej. Chociaż gdyby zdarzył się Maestro, który by ją najpierw opanował, a potem
            pokochał, mogłaby zaskoczyć! Kto Jej to da???
    • Gość: noname Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 13:07
      Autor wątku rzuca porównaniami, tyleż nieoryginalnymi, co dalekimi od prawdy.
      Niemniej jest dla mnie Turbodoładowanym (komplement) Jureczkiem (dezaprobata).
      Ironię lubię, ale nie widzę ostrza prawdy w niej! Ewentualnie przaśne
      kabareciarstwo z ambitnego nurtu Warmińskich Spotkań Satyrycznych. Czwarta
      nagroda. Gratuluję!
      • Gość: cisza Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 17:19
        nikt tego nie czyta...
      • Gość: Wielki_B Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 01:12
        Uniżenie dziękuję. Ostrze twojej błyskotliwej satyry przebiło me serce. Ale
        wiadomo co stolica to stolica a nie jakieś przaśne zaścianki. Umieram.
    • Gość: noname Re: KOCHAM ILONĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obiektywnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:34

Ilona jest jednak zdecydowanie ładniejsza od Chylińskiej :)
      Sesja z playboya jest na jakiejś str net zawierającej słowo Ilona(owszem nie
      warto zaglądać)
      Turpizm owszem - ale jak wiesz, był reakcją na wszechobecne śłodkorozpierdzenie
      świata, szukał charakteru w morzu wypultanej estetyki...Choć Ilona nie jest
      definicją programowej brzydoty, zwłaszcza przy Marzenie, Bogusi!!!
      Żucie gumy? Jureczku! Pozwól!
      Potem następuje erupcja Twoich niedorzecznych ocen za pomocą metafor tak
      wydumanych, że aż budzą moją nadzieję! Jako wielbiciel każdego wysiłku intelektu,
      przepraszam za przedwczesne gaszenie. Nie poddawaj się, Grande Style przed Tobą.
      Tak, Ilona może uczyć szczerości i odwagi. Nie polemizując z tym czy ją lubisz,
      myśle, ze mógłbyś wyjść na drętwusa przy Niej. Nie to, że brak intelektu, tylko
      chyba błyskotliwości i stylu.
      Kłaniam się robotniczemu miastu! Niech Moc będzie z Widzewem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka